Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Frank skrev:

Jeg har prøvd å slikke på vortene og det funka supert. Det anbefales!

Helene skrev:

Jeg prøvde med eddik i 3 uker, og etter det var de helt borte.

Halobablo skrev:

Jeg har tatt på gjennomsiktig neglelak jevnlig i to uker

Desperat jente skrev:

Hei. Jeg har hatt en vorte i 4 år nå. Det var den det startet med. Etter det kom det bare flere og flere. Nå har jeg over 16 vorter og noen har jeg hatt i noen år allerede. Jeg har prøvd nesten alt og nå er jeg virkelig desperat. Hva skal jeg gjøre nå?

Fotvorta skrev:

For noen år siden hadde jeg fotvorte. Den var gul/grønn med små svarte prikker i midten. Den var midt på hælene, så jeg måtte gå på tå i flere måneder. Men så begynte jeg med fotbad hver kveld, og en gul og ekkel medisin jeg fikk av legen (Husker ikke hva den het). Hver gang jeg hadde hatt fotbad, pleide jeg å pirke forsiktig på fotvorta, og en dag var foten så bløt at jeg fikk pirket bort vorta.

Marly skrev:

Smør inn vorter under bena med tannkrem, utvendige eller innvendige. Gjør det om kvelden, og så sov med sokker, neste dag vask bena å fil over vortene med fot fil, og så påfør tannkrem til kvelden igjen. Etter hvert som vortene forsvinnere, holder det med en slik behandling 1 - 2 ganger pr uke til de er borte.

Vorter skrev:

Jeg har hatt en vorte i noen månder. Jeg hater det. Nå er jeg spent om dette virker.

Marita skrev:

Fortvilt jente: Jeg har også vorter på foten min, og har prøvde frysing og skjæring ut hos legen. Forrige uke prøvde jeg et kjerringråd om å ta hvitløk på vorten og ta plaster over. Nå sover jeg med hvitløk og går med det på dagen innimellom, og noen av vortene er borte. Jeg hadde også en kjempestor, og den har bitt veldig liten. Jeg annbefaler å prøve.

Fortvilt jente skrev:

Hei, jeg har i mange år nå hatt en vorte under benet. Plasseringen er rett under tåa ved siden av stortåa. Det siste året har den blitt stor og det har vokst flere små rundt den og oppover tåa. Jeg har i mange år prøvd forskjellige behandlinger som frysing, noe som ikke virker i det hele tatt, og jeg har vært hos legen som skjærte i den og fjerna en liten bit, men den er like stor som den var før. Jeg har også prøvd bananskall og salt og neglelakk osv. De små vortene plager meg ikke særlig, men den store har begynt å bli vond, og jeg er flau over føttene mine. Det siste halvåret har jeg brukt Verucid. Jeg har fått fjernet store deler av vorta, men det virker ikke som om den forsvinner eller blir mindre. Nå har den delt seg. Den er splittet langt ned og jeg kan se inn i hullet i foten min. Den består nå av rundt tre deler: en i midten og to nærmere kanten av hullet.

Dette har skjedd som resultat av at jeg har pirket mye under behandling med Verudic for å fjerne døde deler. Men det virker alltid som om den aldri vil forsvinne.

Nå er den vond hele tiden og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fjerne den. Jeg har hørt om middelet Avant-Garden, Lapis og Eterisk Sitronolje eller noe sånt. Hva skal jeg gjøre med vorta mi? Fungerer de tre middelene jeg nevnte, eller er det bortkastede penger? Kan legen gjøre noe annet enn frysing og skjæring? Hva ville du gjort? Hadde blitt veldig glad for svar, takk :)

Hanney0 skrev:

Ta heller å stramme en tråd hardt rundt vorta :) og la den være på i noen dager, så får ikke vorta næring og vil til slutt råtne.

Anonym skrev:

Får man mascara til 700 kr på H&M? hmm...

Frustrert forbruker skrev:

Har noen under foten og en på den ene fingen, det er veldig plagsomt og jeg har ikke fått dem bort. Har prøvd med et middel som man kjøper på apoteket som fryser vorten og så forsvinner, men det er nok bare en myte at den virker, for jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg har prøvd uten noen effekt.

Anonym skrev:

Dette funket ikke i det hele tatt :(

Anonym skrev:

Jeg har hatt ei vorte under høyre arm, har hatt den i mange år. Den er litt svart,men ser ikke ut til å gå bort av selg selv, så jeg skal forsøke med dette tipset ;)

Anomym skrev:

Det at alle vorter går bort av seg selv etterhvert, er jeg faktisk ikke helt sikker på. Det sies at når det kommer sorte prikker opp fra den, skal den gå bort etter kort tid, og at de ikke skal ha en levetid på mer enn 2 år. Ingen av dem stemmer ved meg. Så vet ikke helt hva jeg skal tro.

Anonym skrev:

Det er ikke sikkert at det er det tipset som gjorde at de ble borte for de forsvinner av deg selv etter hvert.

Anonym skrev:

Tar det lang tid før vannet blir råttent?

Natalie skrev:

Hehe, jeg prøvde å ta eddik på et plaster og sove med det på vorta mi i ei natt. Det funket etter 2 uker. Da var vorta mi borte.

Per Kåre Dasslokk skrev:

Det funket fantastisk bra ;-) Jeg spøy i flere dager!

Anonym skrev:

Det virket, Jeg hadde mange vorter. Men de er borte nå, takket være kjerringrådet, Takk! ;)

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...