Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Vorter skrev 14. august:

Jeg har hatt en vorte i noen månder. Jeg hater det. Nå er jeg spent om dette virker.

Marita skrev 25. juli:

Fortvilt jente: Jeg har også vorter på foten min, og har prøvde frysing og skjæring ut hos legen. Forrige uke prøvde jeg et kjerringråd om å ta hvitløk på vorten og ta plaster over. Nå sover jeg med hvitløk og går med det på dagen innimellom, og noen av vortene er borte. Jeg hadde også en kjempestor, og den har bitt veldig liten. Jeg annbefaler å prøve.

Fortvilt jente skrev 30. juni:

Hei, jeg har i mange år nå hatt en vorte under benet. Plasseringen er rett under tåa ved siden av stortåa. Det siste året har den blitt stor og det har vokst flere små rundt den og oppover tåa. Jeg har i mange år prøvd forskjellige behandlinger som frysing, noe som ikke virker i det hele tatt, og jeg har vært hos legen som skjærte i den og fjerna en liten bit, men den er like stor som den var før. Jeg har også prøvd bananskall og salt og neglelakk osv. De små vortene plager meg ikke særlig, men den store har begynt å bli vond, og jeg er flau over føttene mine. Det siste halvåret har jeg brukt Verucid. Jeg har fått fjernet store deler av vorta, men det virker ikke som om den forsvinner eller blir mindre. Nå har den delt seg. Den er splittet langt ned og jeg kan se inn i hullet i foten min. Den består nå av rundt tre deler: en i midten og to nærmere kanten av hullet.

Dette har skjedd som resultat av at jeg har pirket mye under behandling med Verudic for å fjerne døde deler. Men det virker alltid som om den aldri vil forsvinne.

Nå er den vond hele tiden og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fjerne den. Jeg har hørt om middelet Avant-Garden, Lapis og Eterisk Sitronolje eller noe sånt. Hva skal jeg gjøre med vorta mi? Fungerer de tre middelene jeg nevnte, eller er det bortkastede penger? Kan legen gjøre noe annet enn frysing og skjæring? Hva ville du gjort? Hadde blitt veldig glad for svar, takk :)

Hanney0 skrev 28. juni:

Ta heller å stramme en tråd hardt rundt vorta :) og la den være på i noen dager, så får ikke vorta næring og vil til slutt råtne.

Anonym skrev 05. mai:

Får man mascara til 700 kr på H&M? hmm...

Vortemann med probemer skrev 15. april:

Jeg har et problem, jeg har veldig mange vorter på hendene. Jeg har prøvd alle kjerringrådene her på kjerrinrad.com, men ingen har virket. Men mine problmer ble løst da jeg leste på mett sted at man skal ha mascara på vortene så forsvinner de. Så jeg gikk til H&M å kjøpte mascara til 700 KR. Og dette funket. Jeg vi annbefale dette på det sterkeste til alle ande som har dette problemet. Mascara er løsningen. Hilsen Nils 15.

Frustrert forbruker skrev 18. mars:

Har noen under foten og en på den ene fingen, det er veldig plagsomt og jeg har ikke fått dem bort. Har prøvd med et middel som man kjøper på apoteket som fryser vorten og så forsvinner, men det er nok bare en myte at den virker, for jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg har prøvd uten noen effekt.

Anonym skrev 29. januar:

Dette funket ikke i det hele tatt :(

Anonym skrev 15. oktober:

Jeg har hatt ei vorte under høyre arm, har hatt den i mange år. Den er litt svart,men ser ikke ut til å gå bort av selg selv, så jeg skal forsøke med dette tipset ;)

Anomym skrev 30. juli:

Det at alle vorter går bort av seg selv etterhvert, er jeg faktisk ikke helt sikker på. Det sies at når det kommer sorte prikker opp fra den, skal den gå bort etter kort tid, og at de ikke skal ha en levetid på mer enn 2 år. Ingen av dem stemmer ved meg. Så vet ikke helt hva jeg skal tro.

Anonym skrev 24. april:

Det er ikke sikkert at det er det tipset som gjorde at de ble borte for de forsvinner av deg selv etter hvert.

Anonym skrev 07. april:

Tar det lang tid før vannet blir råttent?

Natalie skrev 29. mars:

Hehe, jeg prøvde å ta eddik på et plaster og sove med det på vorta mi i ei natt. Det funket etter 2 uker. Da var vorta mi borte.

Per Kåre Dasslokk skrev 29. februar:

Det funket fantastisk bra ;-) Jeg spøy i flere dager!

Anonym skrev 22. januar:

Det virket, Jeg hadde mange vorter. Men de er borte nå, takket være kjerringrådet, Takk! ;)

Eldre kommentarer: 1

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...