Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Anonym skrev 24. april:

Det gjør vondt å klippe i dem. Få heller legen til å fryse dem og hvis ikke det virker kan man dra til en hudlege som kan skjære dem bort (med bedøvelse).

Anonym skrev 23. april:

Jeg har prøvd å klyppe av vortene mine. Jeg fikk 4vorter til, så jeg ambefaler dere å IKKE klyppe av vortene deres, dere får bare mange flere. Dere burde heller prøve å legge hvitløk under ett plaster. Eller så fungerer også å bløte plastere litt å legge på salt å gå med det et par dager. Da blir vorten borte etter bare 1 uke. Hvis du ikke tror på meg så prøv. Det fungerte ihvertfall på meg.

BB skrev 19. desember:

Jeg hadde vorter på nesten alle fingrene mine før. Det beste er å file dem med fil til du blør så tar du vorte middel på. Du kan også ta på sånn plaster som ikke puster. Med fil og vortemiddel gikk de vekk etter 2 uker.

Helene skrev 09. desember:

Mitt kjerringråd er: BRUK HVITLØK! Snitt tynne skiver av hvitløk og dekk vorten med det. Ta på plaster, klistre på så det blir helt tett. Legg gjerne plastfolie over og dekk til igjen for å unngå lukt. La det sitte på noen dager og min erfaring er at vorten forsvinner (noen ganger etter bare 1 døgn).

Anita skrev 21. oktober:

Dette har jeg gjort i rent raseri flere ganger, visste ikke det var et kjerringråd engang. Men det gjorde alt verre, fikk kjempe mange av det. :S

Frank skrev 11. oktober:

Nei vett du ka! Kem er så dume at dei gjør sånn? Jeg tar hellerdet med bananen! æsj!

M skrev 21. august:

Viss vorteviruset er vekke og vorta er "daud" allerede, går det an å gjere det. Viss ikkje vil vorta smitte...

Gisle skrev 18. juni:

Øh!!!! Vorter smitter ikke hvis de blør... Vorter er en virus som ligger i kroppen, har du først fått en vorte, så har du viruset i kroppen og det kan bryte ut når som helst, mest vanlig på hender, fingre og føtter. Det aller beste rådet jeg kan gi dere ang vorter er å oppsøke legen, han "fryser" disse vekk... kan være noe smertefullt noen dager etter frysing men som regel så detter vortene av etter 1-2 uker..

Renate skrev 17. juni:

Dette har jeg gjort en gang. Vorta ble borte i løpet av en uke.

E skrev 08. juni:

Det er det dummeste man kan gjøre. Blir bare flere og flere vorter av det!

Truls skrev 26. april:

Hadde hatt en vorte i ett år og prøvde så denne metoden. Det var ikke lenge etterpå så hadde jeg hele 8 vorter. De smitter når man begynner å klippe i dem.

Astrid skrev 25. april:

Det høres helt sprøtt ut! Det gjør jo kjempevondt å klippe eller skjære i vorta, ivertfall uten bedøvelse. Skjønner ikke at noen vil utsette seg for det når det finnes andre mer "snille" metoder å gjøre det på.

Eldre kommentarer: 1

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...