Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Ikke bra tips skrev:

å klippe vekk vorten er en veldig dum ting å gjøre. Når du klipper vekk litt av vorten eller skraper bort litt av den, blir det en åpen smittekilde. Vorten kan smitte og du kan ende opp med flere vorter. Så det er noe man skal unngå. Epleeddik på en bummulsdott og sett på gaffa teip, så vorten ikke får puste. Gjør dette 2 ganger daglig til vorten blir borte. Epleeddikk etser bort vorten. Samtidig som at teipen gjør så den ikke får puste.

:( skrev:

Jeg hadde noen få vorter, men så klippa jeg i dem. Og nå har jeg kanskje 100 stykker. Det er stygt og skjemmende. Ikke klipp! Prøv heller mascara, salt på plaster, hvitløk, banan osv.

Katrine skrev:

Å klippe bort røttene til vorten hjelper, den forsvinner fort. Jeg pleier å ta en neglfil og file ned vorten og så klipper jeg ned i vorten. Huden på vorta er ganske død, så jeg får hvertfall ikke noe vondt når jeg gjør dette, selv om det kommer litt blod.

Linda skrev:

Har selv klippet av ei vorte i sinne for mange år siden. Da forsvant alle vortene fort. Er hovedvorten som må tas, dvs klipp så langt ned som mulig for å ta med roten ;)

Anonym skrev:

Det gjør vondt å klippe i dem. Få heller legen til å fryse dem og hvis ikke det virker kan man dra til en hudlege som kan skjære dem bort (med bedøvelse).

Anonym skrev:

Jeg har prøvd å klyppe av vortene mine. Jeg fikk 4vorter til, så jeg ambefaler dere å IKKE klyppe av vortene deres, dere får bare mange flere. Dere burde heller prøve å legge hvitløk under ett plaster. Eller så fungerer også å bløte plastere litt å legge på salt å gå med det et par dager. Da blir vorten borte etter bare 1 uke. Hvis du ikke tror på meg så prøv. Det fungerte ihvertfall på meg.

BB skrev:

Jeg hadde vorter på nesten alle fingrene mine før. Det beste er å file dem med fil til du blør så tar du vorte middel på. Du kan også ta på sånn plaster som ikke puster. Med fil og vortemiddel gikk de vekk etter 2 uker.

Helene skrev:

Mitt kjerringråd er: BRUK HVITLØK! Snitt tynne skiver av hvitløk og dekk vorten med det. Ta på plaster, klistre på så det blir helt tett. Legg gjerne plastfolie over og dekk til igjen for å unngå lukt. La det sitte på noen dager og min erfaring er at vorten forsvinner (noen ganger etter bare 1 døgn).

Anita skrev:

Dette har jeg gjort i rent raseri flere ganger, visste ikke det var et kjerringråd engang. Men det gjorde alt verre, fikk kjempe mange av det. :S

Frank skrev:

Nei vett du ka! Kem er så dume at dei gjør sånn? Jeg tar hellerdet med bananen! æsj!

M skrev:

Viss vorteviruset er vekke og vorta er "daud" allerede, går det an å gjere det. Viss ikkje vil vorta smitte...

Gisle skrev:

Øh!!!! Vorter smitter ikke hvis de blør... Vorter er en virus som ligger i kroppen, har du først fått en vorte, så har du viruset i kroppen og det kan bryte ut når som helst, mest vanlig på hender, fingre og føtter. Det aller beste rådet jeg kan gi dere ang vorter er å oppsøke legen, han "fryser" disse vekk... kan være noe smertefullt noen dager etter frysing men som regel så detter vortene av etter 1-2 uker..

Renate skrev:

Dette har jeg gjort en gang. Vorta ble borte i løpet av en uke.

E skrev:

Det er det dummeste man kan gjøre. Blir bare flere og flere vorter av det!

Truls skrev:

Hadde hatt en vorte i ett år og prøvde så denne metoden. Det var ikke lenge etterpå så hadde jeg hele 8 vorter. De smitter når man begynner å klippe i dem.

Astrid skrev:

Det høres helt sprøtt ut! Det gjør jo kjempevondt å klippe eller skjære i vorta, ivertfall uten bedøvelse. Skjønner ikke at noen vil utsette seg for det når det finnes andre mer "snille" metoder å gjøre det på.

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...