Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Ana skrev:

Hei,Jeg har brukt banan skall i 4 dager og vorten er borte. Den blir svart i begynelsen, blir tør og gjør vondt, men den virker. Man skal rense og klippe bort vorten etter en uke eller mer, så blir den borte. Lykke til og takk til de som skrev om bananskall.

Oda Marie skrev:

Nå har jeg lest ganske mye bra om det der bannanskallet. Jeg tror det er det jeg skal teste ut nå. Er bare 14 år og har veldig liten tålmodighet, men har hatt to vorter under benet i hvertfall 4 år. Jeg har prøvd ising, vorte-plaster og vercuid. Nå skal jeg teste dette, skriver tilbakemelding om det har hjulpet.

Gjest skrev:

Etter å ha vært plaget med fotvorter i 10-15 år, prøving av brenning og frysing hos doktor, plastret jeg bananskall under foten hver natt i en lengre periode. Utrolig med sant, de forsvant. Om det ikke virker for deg er det jo ikke den store utgiften. Verdt et forsøk.

Ain skrev:

Dette fungerer veldig bra. Jeg prøvde dette for sikkert 8-10 år siden og den har aldri kommet tilbake igjen.

Celine skrev:

Jeg har hørt poteter virker. Har prøvd det selv, den ble litt mindre men gikk ikke vekk :S sikkert fordi jeg ikke var så tålmodig, og brukte det ikke så lenge.

Anonym skrev:

Funker banantipset på føtter og hender?

Nuppete skrev:

Er i gang med å prøve bananskall tipset.. Har flust med småe hudnupper, perler, i halsen, over øynene. Er kanskje ikke vorter, men hudpolypper. Har prøvd Remasan uten resultat. Men derimot virket det på min datter som hadde vanlige vorter. Er det noen der ute som har flere gode råd mot slike nupper?

Miss skrev:

Hadde vorte da jeg var liten. Husker mamma brukte grønnsåpe, den ble borte. Og den kom aldri igjen.

Vorte skrev:

Meg og en venn klippet min vekk, og den forsvant, men ikke prøv, jeg holdt på å besvime.

J20 skrev:

Bananskall funker til en viss grad. Syren i skallet etser av det øverste laget, men dreper ikke vertcellene som sitter mye dypere. Vorta kommer rask tilbake. Funker kanskje på små grunne vorter

Gjest skrev:

Jeg har prøvd bananskall over 1 måned nå. Vorten bare hever seg opp, men den forsvinner ikke.

Lene skrev:

Vorten sliter nå jah...

Vorte Christine skrev:

Ingenting virker, jeg har hatt vorter siden jeg var 3 år. Nå er jeg 15, og de har spredd seg. Jeg har prøvd bananskall, frysemiddel, vorteplaster og prøve å file de vekk, men nå er det vorter over hele meg. Jeg hater dette problemet her. Snart er det sommer og da kan jeg ikke bade, for det er så flaut. Det har det alltid vært. Håper på et svar.

Klem Christine

Anonym skrev:

Dette har broren min prøvd og det fungerer. Fungerer det like bra under foten ? Jeg tror jeg skal prøve.

Jente19 skrev:

Banaskall inneholder en slags syre som etser og tørker ut vorten. Jeg prøvde 2 netter med bananskall og da var vortene blitt litt svarte. Men så kom de tilbake etter kort tid. Får inntrykk av at man alltids greier å ta vekk det ytterste, men viruset ligger så dypt at man får liksom ikke tak i det.

Juooi skrev:

Den ble større.

Ragnhild skrev:

Har en sønn som har slitt med en vorte inni hånda i 4 år, vi har prøvd ALT legene har sagt, de har prøvd å fryse den bort og skjære den bort, men den kom hele tiden tilbake. Så prøvde vi innsiden av bananskall, tapet det godt fast over vorten, hver natt. Etter to uker var vorten helt borte! Dette er helt utrolig, sønnen min er super fornøyd! Bananskall er tingen (fikk også tips i ettertid om dette av en lege på Volvat)

Anonym skrev:

Hvis du sover over med en bit av et bananskall teipet på fingeren kan du file bort den delen av vorten som er død med en neggelfil. Gjenta dette til vorten er borte. Dette funker bra på meg :)

Maya skrev:

Har prøvd dette. Funker ikke

Anonym skrev:

Funker utrolig bra!

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...