Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Åse skrev 19. februar:

Jeg har vorter/blemmelignende vorter langt inne på tungen. Noen ideer hva dette er?

Hjelp skrev 07. februar:

Jeg har snart 80 vorter. Jeg trenger hjelp.

HJELP skrev 06. desember:

Jeg har prøvd masse midler men det går ikke bort har mange nå og vil ikke ha flere. Jeg biter dem men da blør jeg ofte. Men jeg mister litt død hud da.

Lory skrev 30. november:

Molkosan er et altmuligmiddel man får kjøpt på helsekost. Den er veldig allsidig og hjelper mot blant annet: Magesmerter, gnagsår, sure oppstøt og mye annet. Har prøvd den på gnagsår, og jeg kan love dere at den svir ikke i det hele tatt (ikke på meg ihvertfall). Lykke til.

Vorte skrev 14. mai:

Det bildet er veldig lik min tå. Bare at den største vorta hadde en slaks svart dings i mitten. Jeg prøvde å dra den ut en gang, men da beynte jeg å blø, men den vorta ble borte ikke lenge etter. Hva var den svarte tingen fornoe? Var det rota til vorta eller noe sånnt?

Lorelei skrev 30. mars:

Det hørest ut som om det kommer til å svi. Min er VELDIG stor og jeg har klort på den. Jeg vet ikke helt om den er en vorte en gang. Men hva ellers? Er det vondt å fryse dem vekk? Det er pinlig å vise den til andre.

Anonym skrev 23. januar:

Har prøvd verucid selv og er ikke fornøyd, vortene kommer bare tilbake. Skjære i den bør du heller ikke gjøre nei, har hørt at blod fra vorter bare gir deg enda flere. Tror du burde ta en tur til legen, vet om noen som skjærte den vekk der og det ble visst nesten ikke arr en gang. Legen kan også fryse den vekk, noe jeg ikke anbefaler, siden den blir veldig stor og fylt av væske. Men hvis den kom veldig raskt kan det hende den går vekk ganske fort også, uten at du behøver å gjøre noe med den.

Vortesvin skrev 31. oktober:

Hjelp! Jeg har fått ei vorte i ansiktet. Plutselig kom den bare på venstre side av nesebeinet. Vet ikke hva jeg skal tørre å gjøre. Har prøvd verucid en stund uten resultat. Tørr ikke å skjære iden i frykt for flere. Uææ...

Anonym skrev 13. mai:

Hei, jeg har vorter på det ene låret å litt lenger opp, jeg har prøvd noe som jeg fikk av doktoren, men det går ikke vekk.. kva skal eg gjøre? Håper på svar snart

Anonym skrev 06. mai:

Hei, kan vorten gå vekk ved å ta på superlim?

Eldre kommentarer: 1

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...