Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Jente 22 år skrev:

Hei, jeg har hatt to vorter på hendene i nøyaktig to år. Har bl.a- prøvd ulike midler fra apotek og andre kjerringråd uten hell. For ca 4 uker siden begynte jeg regelmessig å file vortene mine med neglfil (unngå at vortene begynner å blø) og dekke de med blank negllakk. Nå er vortene mine nesten helt borte. Anbefaler dere å prøve dette. Spennende å se om det hjelper for andre eller om det bare er en tilfeldighet at det hjalp meg.

Hjelp skrev:

Jeg har snart 90 vorter. Jeg trenger også hjelp.

Åse skrev:

Jeg har vorter/blemmelignende vorter langt inne på tungen. Noen ideer hva dette er?

Hjelp skrev:

Jeg har snart 80 vorter. Jeg trenger hjelp.

HJELP skrev:

Jeg har prøvd masse midler men det går ikke bort har mange nå og vil ikke ha flere. Jeg biter dem men da blør jeg ofte. Men jeg mister litt død hud da.

Lory skrev:

Molkosan er et altmuligmiddel man får kjøpt på helsekost. Den er veldig allsidig og hjelper mot blant annet: Magesmerter, gnagsår, sure oppstøt og mye annet. Har prøvd den på gnagsår, og jeg kan love dere at den svir ikke i det hele tatt (ikke på meg ihvertfall). Lykke til.

Vorte skrev:

Det bildet er veldig lik min tå. Bare at den største vorta hadde en slaks svart dings i mitten. Jeg prøvde å dra den ut en gang, men da beynte jeg å blø, men den vorta ble borte ikke lenge etter. Hva var den svarte tingen fornoe? Var det rota til vorta eller noe sånnt?

Lorelei skrev:

Det hørest ut som om det kommer til å svi. Min er VELDIG stor og jeg har klort på den. Jeg vet ikke helt om den er en vorte en gang. Men hva ellers? Er det vondt å fryse dem vekk? Det er pinlig å vise den til andre.

Anonym skrev:

Har prøvd verucid selv og er ikke fornøyd, vortene kommer bare tilbake. Skjære i den bør du heller ikke gjøre nei, har hørt at blod fra vorter bare gir deg enda flere. Tror du burde ta en tur til legen, vet om noen som skjærte den vekk der og det ble visst nesten ikke arr en gang. Legen kan også fryse den vekk, noe jeg ikke anbefaler, siden den blir veldig stor og fylt av væske. Men hvis den kom veldig raskt kan det hende den går vekk ganske fort også, uten at du behøver å gjøre noe med den.

Vortesvin skrev:

Hjelp! Jeg har fått ei vorte i ansiktet. Plutselig kom den bare på venstre side av nesebeinet. Vet ikke hva jeg skal tørre å gjøre. Har prøvd verucid en stund uten resultat. Tørr ikke å skjære iden i frykt for flere. Uææ...

Anonym skrev:

Hei, jeg har vorter på det ene låret å litt lenger opp, jeg har prøvd noe som jeg fikk av doktoren, men det går ikke vekk.. kva skal eg gjøre? Håper på svar snart

Anonym skrev:

Hei, kan vorten gå vekk ved å ta på superlim?

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...