Fet hud - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fet hud.

Andrea skrev 23. mai:

Jeg har ganske mye hud i annsiktet (er naturlig slank osv, så det skyldes ikke noe sånt som slanking). Når jeg klyper med selv i kinnet, får jeg med mye hud, men når jeg prøver å gjøre det på en venninne, virker huden hennes mye strammere og tynnere. Er dette fet hud? Også når jeg smører på foundation gnir jeg huden ganske mye fram og tilbake. Noen tips?

Ingrid skrev 08. mai:

Nei, Body Shop eies ikke lenger av Loreal. Dessuten så gikk ikke pengene til Loreal heller før, bare en liten andel.

Heihei skrev 03. mai:

Jeg er utrolig takknemelig for disse rådene, tusen takk.

Marilen skrev 02. mai:

Jeg bruker å vaske/skrubbe ansiktet mitt med en varm klut uten såpe eller rensemidler. Jeg bruker kun varmt vann. Fjerner all sminke og skrubber litt for å få igang blodsirkulasjonen. Så tar jeg bare sitrondråper på en pad og renser ansiktet mitt med det. Kjenner med en gang at huden blir myk og ren. Det hjelper godt mot fet og uren hud.

Milla skrev 04. april:

Ja, her sitter jeg med både egg og sitron i ansiktet. Jeg har utrolig uren og fet hud så jeg er svært spent på om det virker. Jeg fikk ikke pisket eggeviten helt hvit, eller den ble litt boblete. Håper jeg gjorde rett? Takk for oppskriften. Merker man om masken her virket rett etter første bruk?

Perish skrev 27. mars:

Jeg har aldri hatt uren hud men nå i det siste har jeg hatt litt, bl.a. en kjempe kvise nå. Men nå skal jeg prøve honning og se om det funker.

Hanne skrev 19. februar:

Damp ansiktet over glovarmt vann og ha håndkle over, det renser ut alle urenheter.

:D skrev 12. desember:

Heisann, jeg prøvde det nettopp det med egg, yougurt og melk. Det ble utrolig bra.

Hehehehegeee skrev 07. desember:

Bodyshop eies av L'oreal som tester på dyr, selv om bodyshop ikke tester på dyr går pengene til L'oreal - som tester på dyr. Nivea tester også på dyr.

Michell skrev 05. desember:

Det er ikke bare å si at hvis man er blank har man fet hud. Husk at det er noe som heter blandet hud, da har man både tørre partier og fete partier. Ved blandet hud, er man blank i T-sonen (panne, nese og hake), men er tørr ellers i ansiktet. Fet hud er man blank i hele ansiktet, og ikke i bare T-sonen.

IBK skrev 22. november:

Denne funket bra, skal ta den en gang til i uken. Du får ren hud, men må huske at du må holde det igang, hjelper ikke med bare 1 gang!

B skrev 02. november:

Du som spurte om sminke som er testa på dyr: husker ikke helt, men det er ei liste på nettet. For hårprodukt så bruker jeg Paul Mitchell. De tester ikke på dyr.

Sindre skrev 24. oktober:

Jeg har fet og litt rød hud på nesen, og litt kviser. Hjelper disse kjerringrådene mot det tror dere?

Bente skrev 28. september:

Fet hud prøv: Garnier Pure A. En fin dagkrem til ca 40 kr.

Holly skrev 27. september:

Jeg er allergisk mot appelsin, sitron og sitrus frukter. Så er det noen som har forslag til en ansikts maske mot kviser og fet hud, uten dette og helst uten honning og?

Tonje skrev 05. september:

Jeg har veldig fet og uren hud, hvis noen har et godt tips. Håper dere kan hjelpe meg med det.

Linda skrev 02. september:

Hei hva er lurt å bruke mot fet hud og uren hud?

Jan Tran Banan skrev 27. juli:

hei på dei:) jeg har hatt masse kviser før, men har tatt medisin i noen måneder og er nesten kvitt alle kvisene, men har fortsatt rugglete hud i panna og har mye rød hud som synes med en gang et kamera med blitz kommer til stede. Det er irriterenes fordi på hvert bilde ser jeg kjempekvisete ut. Jeg setter utrolig pris på noen råd mot den røde huden og den rugglete/prikkete panna.

RGK skrev 10. juli:

Det finnes mange som ikke tester på dyr. Det er også sider på nettet hvor det står hvem som gjør det eller ikke. Men de er ikke sikre på alle sminkemerker. Jeg vet hvertfall at maxfactor tester på dyr. Bodyshop er bra.

S.P. skrev 22. juni:

Frukt er det beste mann kan bruke til ansiktet, både for fet hud og for å få ekstra glød i ansiktet. Jeg jobber selv i en kosmetikk butikk og har prøvd mye rart som har kostet meg mye. Men nå lager jeg kurer både til ansikt og hår hjemme. Håret trenger olje og fett hvis det er slitt, olivenolje blandet med honning eller avokado er ikke verst. Avokado gir også god fuktighet til huden. Bland det også med honning. Ellers for urenheter er det bra med yoghurt, kiwi, appelsin og sitron. Det kan brukes for seg selv eller blandes. Ta det gjerne for seg selv første gangen for å se virkninger på de forskjellige fruktene. Jeg pleier først å bruke frukt til å rense og deretter etter jeg har vasket det ut, bruker jeg honning med avokado for å tilføre fukt. Prøv dette på en kjedelig søndag, skal love dere at dette blir gøy og bra.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...