Fet hud - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fet hud.

Jan Tran Banan skrev:

hei på dei:) jeg har hatt masse kviser før, men har tatt medisin i noen måneder og er nesten kvitt alle kvisene, men har fortsatt rugglete hud i panna og har mye rød hud som synes med en gang et kamera med blitz kommer til stede. Det er irriterenes fordi på hvert bilde ser jeg kjempekvisete ut. Jeg setter utrolig pris på noen råd mot den røde huden og den rugglete/prikkete panna.

RGK skrev:

Det finnes mange som ikke tester på dyr. Det er også sider på nettet hvor det står hvem som gjør det eller ikke. Men de er ikke sikre på alle sminkemerker. Jeg vet hvertfall at maxfactor tester på dyr. Bodyshop er bra.

S.P. skrev:

Frukt er det beste mann kan bruke til ansiktet, både for fet hud og for å få ekstra glød i ansiktet. Jeg jobber selv i en kosmetikk butikk og har prøvd mye rart som har kostet meg mye. Men nå lager jeg kurer både til ansikt og hår hjemme. Håret trenger olje og fett hvis det er slitt, olivenolje blandet med honning eller avokado er ikke verst. Avokado gir også god fuktighet til huden. Bland det også med honning. Ellers for urenheter er det bra med yoghurt, kiwi, appelsin og sitron. Det kan brukes for seg selv eller blandes. Ta det gjerne for seg selv første gangen for å se virkninger på de forskjellige fruktene. Jeg pleier først å bruke frukt til å rense og deretter etter jeg har vasket det ut, bruker jeg honning med avokado for å tilføre fukt. Prøv dette på en kjedelig søndag, skal love dere at dette blir gøy og bra.

Meeeij skrev:

Jeg skal teste alle rådene med honning og egg og sånn. Håper de virker.

Aksa skrev:

Nivea tester ikke produktene sine på dyr.

Anonym skrev:

Svar til LM: Body shop tester ikke varene sine på dyr.

Rideranke skrev:

Jeg har fet hud, og det nytter lite med dyre kremer og ansiktsskrubb. Ser like ille ut neste dag. Jeg skal faktisk prøve disse kjerringrådene, men det virker litt rart da, at honning skal gjøre huden mer tørr. Honningen er jo litt feit liksom?

Ida sofie skrev:

Prøvde den akkurat nå, den funket jo faktisk! :) Det hadde jeg ikke trodd.

:D skrev:

Det må jeg nok prøve, for jeg har ganske fet hud, så håper det hjelper.

Dolly skrev:

Man kjenner jo om man har fet hud eller ikke! Er den fet, er den fet, men er den ikke det, så er den ikke det! Enkelt og greit.

Ida skrev:

Ja, blank hud er fet hud. Tar du på huden med fingertuppen, og den er oljete, er den fet.

Karoline skrev:

Jeg hear veldig blank hud og masse kviser. Har jeg fet hud da?

Silje skrev:

Lm: Hårmaske kan du bare bruke olivenolje å pakke håret inn i plastfolie. Body Shop tester ikke varene sine på dyr. Der handler jeg, og er veldig fornøyd.

Gunn Ida skrev:

Jeg har funnet ut att First price tannkrem fungerer perfekt. Det fungerer som en ansiktsmaske. ta den på om kvelden etter og ha fjernet eventuelle kosmetiske produkter, la den sitte på til morgenen, etter å ha gjort dette en uke vil huden føles glatt og fin.

Anette skrev:

Hvis du tar appelsinsaft istedenfor sitronsaft og blander det med et helt egg og en teskje olivenolje får du en kjempebra ansiktsmaske mot fet hud og kviser :)

Lm skrev:

Hei jeg har noen spørsmål, skal nemlig ha en jentekveld og gjøre noe fint for meg :D Så her er spørsmåla: -Hva slags yougurt i sånn yougurt maske? -Noen som vet om hjemmelagd hårmaske? -Noen som har noen flere hjemmelagde ansiktsmasker på lager? -Skal kjøpe litt ny sminke, er det noen som vet om noen sminkemerker som helt sikkert/helt sikkert ikke tester varene sine på dyr?? Dette er ganske viktig.

Lina skrev:

Honning er en klassiker. Det inneholder/stimulerer produksjonen av glykogen. Det er en oppstrammer av huden. Leste nettopp i et ukeblad en reklame for en svindyr hudkrem. "Er huden din tørr eller rynkete" Da mangler den glykogen. Våre hudkremer er tilsatt glykogen.Det kan godt være, meeeen man trenger ikke å kjøpe en svindyr hudkrem for å få nok glykogen. En dæsj honning sammen med yoghurt naturell og havregryn gjør nytten. Huden min har iallefall blitt fin,fin.

Natalie skrev:

Kan du bruke denne masken selv om du har kviser? Hjelper det med å få dem bort?

Hanne skrev:

Hva slags youghurt? Vanlig naturell?

:) skrev:

Blank hud er fet hud.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...