Fett hår - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fett hår.

Utrolig fornøyd Meliesa:) skrev:

Jeg har prøvd KMS Calafornia, er ikke helt sikker på hva det heter, men det hjalp meg i alle fall. Har slitt med fett hår helt til frisøren(e) anbefalte meg denne og den hjalp. Dette vil jeg absolutt anbefale til alle som sliter med fett hår. Etter at dere har vasket håret så skyll det ut med kammille te og la det tørke. Ikke skyll det ut med vann, bare tørk det med et håndkle. Det hjalp meg masse! Etter ca.1-1/5 uke var alt fettet vekk.

Til Tuppsi skrev:

Fordi produkter hos frisør er svindyre.

Alexa skrev:

Vask håret med shampoo, etter det med litt salt og med shampoo igjen, det hjelper, det må gjøres 1 gang i uken, ikke mer enn det.

Tuppsi skrev:

Hva med og prøve noen hårprodukt fra frisøren? Jeg er selv frisør og anbefaler ikke grønnsåpe. Det vil tørke håret og irritere hodebunnen. Vasking av hår anbefales hver 3 dag, ellers blir det fort hårlukt og ikke spesielt tiltrkkende.

Meg skrev:

Hei, jeg har tenkt til og kjøpe head & shoulders, grønn eller naturlig. Jeg håper det virker, håret mitt blir fettete 1-2 dager etter jeg dusjer. Føn håret godt, da blir håret mindre fett. Det er hvertfall et tips som funker for meg.

Maggi skrev:

Hva med vann pluss litt sitron oppi, tror det skal hjelpe.

Carmen skrev:

Hei, hei, det er meg igjen med det Head and Shoulder tipset. Glemte å nevne om hvordan jeg vasker håret mitt for å få best mulig resultat.

  1. Skyll håret godt med lunkent vann for skitt og fett før du bruker shampoen.
  2. Tilsett nok shampoo (ikke mye) og masser nok, men ikke for mye. skyll godt med lunkent vann.
  3. Gjenta trinn 2.
  4. Tørk håret godt tørt først med et håndkle og deretter resten med hårføner. håret mitt har en tendens til å bli fort fett hvis det ikke er godt tørt.
  5. Ikke bruk fete ansiktkremer eller body kremer. fettet smitter fort over i håret.

Si ifra hvordan det går da vel! ;-)

Carmen skrev:

Hei folkens, jeg har denne gleden som jeg vil dele med dere. jeg hadde lenge slitt med ganske fett hår. Måtte vaske det hver eneste dag pga. fett og stram lukt inntil jeg fikk prøve Head and Shoulder, + 25% mot flass, selv om jeg ikke har flass. Det er mange typer (forskjellige farger) av denne shampoen, men det er kun den natural shine, for matt hår, grønn farge, som hjelper meg. Jeg prøvde også den med blå farge, men håret mitt ble fett og klissete dagen etter. Med den grønne fargen er håret mitt fettfri og luktfri i inntil 3-4 dager. jeg kan også gå uten å vaske håret i innil 6 dager, noe jeg ikke kunne gjøre før. Livet mitt er blitt lettere nå pga dette. Den grønne fargen selges blandt annet i Rema 1000. Ikke kjøp på internett, men heller på butikker slik at vi er sikker på at vi snakker om samme ting. Jeg ser at de har noe lignende på internett, men desverre ikke den samme originale flasken som jeg snakker om.

Ikke bruk for mye av shampoen på hver vask, ellers vil det gi kløe og irritasjon på hodebunnen med tiden, noe som jeg nå sliter med. Skal prøve å veksle en gang i blandt med en mildere shampoo mot fett hår med ømtfintlig hodebunn. Lykke til med jakten på en fettfri hverdag.

Fiolilla skrev:

1 gang i uka er litt lite, syns jeg. Vask det heller 2 ganger med en mild sjampo! :)

Ingrid skrev:

Ja, men det ødelgger hodebunnen, så da må dere bruke sånn flass shampoo med kjemikalier og da blir håret fettete igjen. Prøv heller natur shampoo fra helsekostbutikk, shampoo uten kjemikalier.

Anonym skrev:

Jeg var nettopp i syden og fikk halve håret med rastafletter, der halvpareten av håret hang løst. Resultatet ble fint. Men hun som hadde flettet meg, tok voks i håret mens hun flettet. Og det var virkelig den billige typen! Jeg ble kjempefett i håret. Vel hjemme på hotellet tok jeg meg en dusj. Det hjalp nesten ikke. Så jeg fikk nettop det rådet at jeg burde vaske håret med Zalo. Litt skeptisk prøvde jeg det, og det virket. Men det er bare i nødstilfeller man skal bruke grønnsåpe, for det er nok ikke like mildt mot håret og hodebunnen.

Sissil skrev:

Jeg prøvde å vaske håret med sånn flytende grønnsåpe i jula en gang, og det funket på håret men IKKE på huden. Fikk skikkelig utslett i ansiktet som ikke gikk vekk før etter ca 4 uker. Så nå skal jeg heller prøve grønnsåpe fra apoteket.

Musse skrev:

Jeg prøver også nå. Blir helt gal av å være ahvengig av å vaske håret hver eneste dag. Jeg ser ut som en uteligger som ikke har dusjet på flere uker dersom jeg ikke vasker håret hver dag. Spurte etter ren grønnsåpe på apoteket, og fikk en flytene såpe til kroppsvask som het ren kalisåpe. Er det helt sikkert at dette er det samme som ren grønnsåpe? Litt usikker her. Jeg har prøvd denne såpen tre ganger nå, men jeg merker ikke at håret blir noe mindre fett. Litt utålmodig nå. Synes håret ser helt flatt og dødt ut.

Ida skrev:

Jeg prøvde grønnsåpe i håret igår, og merket ikke forskjell på før og etter jeg hadde dusjet. Jeg dusjet igjen håret idag tidlig og da merket jeg heller ikke forskjell. Er dette noe som tar tid? Jeg trenger virkelig noen tips. Utrolig irrterenes og få fett hår bare etter en dag.

Kristin skrev:

Jeg har aldri prøvd grønnsåpe, men jeg skal det nå. Håret mitt blir fett en dag etter at jeg dusjer. Veldig vansklig å gå rundt med fett hår, det kan jeg skrive under på.

Kroppen kan svarene:) skrev:

Jeg har ikke erfaring med grønnsåpe, men kan skrive under på at det er helt mulig å vaske håret en gang i uken. Det er bare et spørsmål om vane; Hva håret er vant til. Jeg vil påstå at hår som vaskes hver dag er bortskjemt. Gradvis tilvenning/omvending er mulig. Hår som vasket en gang i uken er sunnere. Det er også mer tidsriktig med tanke på vannforbruk.

Brownie skrev:

Da har jeg prøvd å vaske håret i grønnsåpe. Avsluttet å skylle det med sitronvann (5dl kaldt vann og 2ss sitronsaft). Spennende å se om det har noen effekt.

Jeg har prøvd å la være å vaske håret på et par dager (3-4) - latt det bli fett før jeg vasket det og gjenntatt det flere ganger etterhverandre i en periode av 1,5-2 månder...Funket ikke for meg.

Grønnsåpe skrev:

Hei, jeg hadde en vennine som plages med fett hår. Hun spurte en frisør om hvordan hun kunne kvitte seg med det, og frisøren sa hun skulle bruke grønnsåpe. Det virka faktisk!

Grønnsåpe skrev:

Lurer også på det siste spørsmålet. Har brukt grønnsåpe ei lang stund, og kan skrive under på at håret ikke blir like fort fett.

Helene skrev:

Skader ikke grønnsåpen hodebunnen? Spesielt hvis man har irritert hodebunn?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...