Flass - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om flass.

Psoriasis skrev 21. november:

Har full hue av psoriasis. Jeg har prøvd alt mulig. Ikke noe virker godt nok. Er det noen som har råd for de som har enorme mengder i hue, og ikke bare lett flass?

23-mgk- skrev 14. november:

Jeg har psoriasis i hodebunnen, har prøvd det meste av sjampoer, ingenting funker for å bedre kløen og sårheten, har funnet ut at jooba olje funger av å til.

Monica skrev 12. november:

Head and Shoulders funker bra bare du vasker den godt ut og bruker det en stund. Du kan se forskjell etter første vask.

Lusmartin skrev 02. oktober:

Head and shuldes funker ganske bra, men zalo gjør også susen, særlig den antibakterielle.

H1969 skrev 27. juli:

Se litt på kostholdet ditt. For ensidig kost gir deg kanskje ikke de næringstoffene du trenger. Da går det utover hår og hodebunn.

David skrev 02. juli:

Head and shoulders fungerer ypperlig for mitt hår, har ikke hatt antydning til flass etter at jeg begynte med den :-D

Elena skrev 27. juni:

Jeg anbefaller ikke å bruke olivenolje mot flass for de som har ellers fett hår. Bruk kun Head&Shoulders shampoo!

V skrev 22. juni:

Mannen min blir så fett i hodebunnen av den. Når jeg stryker fingrene på hodebunnen får jeg en oljeaktig følelse, ser sånn ur på fingrene etterpå. Men all flasset er borte så den hjelper på en måte da. Klør ikke lenger i hodet.

B1953 skrev 06. juni:

Sunlightsåpe hjelper mot flass. Jeg har brukt det over lengre perioder.

Mormor skrev 03. juni:

Smør olivenolje i hodebunnen ha på en plasthette. Ha på en halv time eller mer, det skader ikke, det gjør bare godt til din hodebunn.

Anonym skrev 14. mai:

Head'n Sholders funker ikke på meg. hva kan jeg gjøre? Ps: har hørt at hvis du bader i en varm kilde på island, blir flassen borte.

Hufestufsa skrev 04. april:

Head'n Sholders er etter min mening det eneste "vanlige" shampo som fungerer mot flass. Virker ikke den er det Fungoral som gjelder. Får kjøpt på apotek og koster ca 130,- kr for den minste flasken. Den varer lenge siden en teskje er nok til en behandling. Skal prøve olivenolje. Kanskje det virker like bra.

Naturella skrev 28. mars:

Tørr hodebunn skal ikke behandles med flass-shampo. (Små flak, mindre enn et knappenålshode regnes som tørr hodebunn, større flak som flass). Flass skyldes ofte reaksjon på soppen pityrosporum ovale, men kan også skyldes psoriasis og eksem. Tea-tree shampo kan hjelpe. TIPS til dere som bruker olje i håret /hodebunnen. La oljen virke over natten. Masser shampoen godt inn i håret, FØR du fukter det med vann. Skyll og shamponer en gang til. Lykke til :-)

Tipp og topp skrev 18. mars:

Head and shoulders fungerer ikke i det hele tatt, du får jo mer flass av head and shoulders. Tenkte jeg skulle prøve olivenolje i dag.

Rådgiveren skrev 24. februar:

Hvis ikke Head and Shoulders funker, så må du bruke en sjampo mot tørr hodebunn. De fleste som tror de har flass har egentlig tørr hodebunn, vansklig å se forskjell.

Megog skrev 30. januar:

Head and shoulders er en skikkelig dårlig sjampo. En som funker er flass shampo som man kjøper på apoteket, husker ikke hva den heter, men den er hvit og rød hvertfall. Den er ikke så veldig dyr ettersom du får ganske mye i den :-)

Meg skrev 22. januar:

Jeg var utrolig plaget med flass. Bare jeg ristet litt på hodet snødde det. Jeg så en sjampo som het Head and Shoulders - flasshampo. Prøvde den. Etter FØRSTE dusj fantes det ikke tegn til flass igjen!

Flass-Lars skrev 21. november:

Hei, jeg kjøpte head and shoulders. Den har fungert utrolig bra for meg. Jeg merket forskjellen etter bare to-3 dager. Hvis du har flass og ønsker å bli kvitt den fort så er det en en bra sjampo. Jeg gikk imidlertid tom ganske fort. Mulig jeg bruker for mye sjampo av gangen, så derfor skal jeg teste dette kjerringrådet inntil jeg får kjøpt mer.

Alex skrev 11. september:

Skal man gjøre dette en gang, eller flere ganger?

Eldre kommentarer: 1 2

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...