Flass - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om flass.

Flasse gutten skrev:

Jeg har hørt at sitron er bra for flass. Smør den en halvtime før du dusjer og flass er borte. Etter en uke med samme behandling er flass borte for godt. Og det er bra hvis solys treffer håret, det fjerner mer flass.

IM skrev:

Har hatt psoriasis i hodebunn i snart 20 år og fant en shampoo på apoteket for 2 år siden. Vichy med grønn kork, kan brukes som en kur eller hele tida slik jeg gjør. Finnes for fett og tørt hår. Den er kjempe bra.

Minke skrev:

Dette har alltid funka for meg, både mot psoriasis og tørr hodebunn: Jason Aloe Vera 98% gel på fingertuppene, masseres inn morgen og kveld i to uker. Massèr godt, sånn at det er hodebunnen som får gel og ikke håret Det kan være en god ide å kombinere behandlinga med å slutte å vaske håret hver dag, og heller vaske det annenhver .

Ie skrev:

Olivenolje fungerer for en kort periode for meg, men den tørre hodebunnen kommer tilbake.

Chris 3342 skrev:

Jeg har også litt flass i hodet, men head and soulders er bare dårlig. Prøv å klippe deg kort eller helt skalet. Går det an å fjerne flass ved å dusje i varmt vann?

Psoriasis skrev:

Har full hue av psoriasis. Jeg har prøvd alt mulig. Ikke noe virker godt nok. Er det noen som har råd for de som har enorme mengder i hue, og ikke bare lett flass?

23-mgk- skrev:

Jeg har psoriasis i hodebunnen, har prøvd det meste av sjampoer, ingenting funker for å bedre kløen og sårheten, har funnet ut at jooba olje funger av å til.

Monica skrev:

Head and Shoulders funker bra bare du vasker den godt ut og bruker det en stund. Du kan se forskjell etter første vask.

Lusmartin skrev:

Head and shuldes funker ganske bra, men zalo gjør også susen, særlig den antibakterielle.

H1969 skrev:

Se litt på kostholdet ditt. For ensidig kost gir deg kanskje ikke de næringstoffene du trenger. Da går det utover hår og hodebunn.

David skrev:

Head and shoulders fungerer ypperlig for mitt hår, har ikke hatt antydning til flass etter at jeg begynte med den :-D

Elena skrev:

Jeg anbefaller ikke å bruke olivenolje mot flass for de som har ellers fett hår. Bruk kun Head&Shoulders shampoo!

V skrev:

Mannen min blir så fett i hodebunnen av den. Når jeg stryker fingrene på hodebunnen får jeg en oljeaktig følelse, ser sånn ur på fingrene etterpå. Men all flasset er borte så den hjelper på en måte da. Klør ikke lenger i hodet.

B1953 skrev:

Sunlightsåpe hjelper mot flass. Jeg har brukt det over lengre perioder.

Mormor skrev:

Smør olivenolje i hodebunnen ha på en plasthette. Ha på en halv time eller mer, det skader ikke, det gjør bare godt til din hodebunn.

Anonym skrev:

Head'n Sholders funker ikke på meg. hva kan jeg gjøre? Ps: har hørt at hvis du bader i en varm kilde på island, blir flassen borte.

Hufestufsa skrev:

Head'n Sholders er etter min mening det eneste "vanlige" shampo som fungerer mot flass. Virker ikke den er det Fungoral som gjelder. Får kjøpt på apotek og koster ca 130,- kr for den minste flasken. Den varer lenge siden en teskje er nok til en behandling. Skal prøve olivenolje. Kanskje det virker like bra.

Naturella skrev:

Tørr hodebunn skal ikke behandles med flass-shampo. (Små flak, mindre enn et knappenålshode regnes som tørr hodebunn, større flak som flass). Flass skyldes ofte reaksjon på soppen pityrosporum ovale, men kan også skyldes psoriasis og eksem. Tea-tree shampo kan hjelpe. TIPS til dere som bruker olje i håret /hodebunnen. La oljen virke over natten. Masser shampoen godt inn i håret, FØR du fukter det med vann. Skyll og shamponer en gang til. Lykke til :-)

Tipp og topp skrev:

Head and shoulders fungerer ikke i det hele tatt, du får jo mer flass av head and shoulders. Tenkte jeg skulle prøve olivenolje i dag.

Rådgiveren skrev:

Hvis ikke Head and Shoulders funker, så må du bruke en sjampo mot tørr hodebunn. De fleste som tror de har flass har egentlig tørr hodebunn, vansklig å se forskjell.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...

Brent av humle

Jeg har blitt stukket gjentatte ganger, og jeg anbefaler alle å ta på gjennoms...