Fregner - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fregner.

Gjest skrev 12. april:

Prøv heller solkrem med høy solfaktor. 50+ eller der omkring. Det er tross alt sola som fører til fregner, så dette burde funke. Det blir i alle fall ikke verre.

Meg ;D skrev 05. februar:

Jeg har prøvd sitron, merket ikke at fregnene forsvant. Skal prøve blåbær isteden. Tror faktisk det vil virke.

Frida skrev 24. januar:

Jeg lurer på det samme som mange andre, hvordan få bort fregnen? Hjelper sitron i fjeset. Noen har snakket om blåbær i fjeset.

Fregnetryne skrev 18. januar:

Jeg hater fregnene mine. Har lyst på laser, men vet ikke om det funker. Det er kjipt å sløse bort penger på noe som ikke funker. For å dekke fregnene mine bruker jeg 3-5 lag med foundation, et lag med foundation i.d. pudder, og så tar jeg på solpudder. Da syns de ikke. Jeg bruker også selvbruning på kroppen sånn at ansiktet mitt matcher kroppen. Jeg er så lei av hele denne rutinen. Jeg kan heller ikke sole ansiktet mitt her i norge, for da får jeg kun fregner og ikke noe brunfarge. Det er det ikke noe vits i. Når jeg er i syden soler jeg ansiktet mitt. Først får jeg masse fregner og ser helt forferdelig ut, men så blir de borte, spesielt om jeg blir solbrent i ansiktet (noe jeg gjør med vilje). Nå har jeg ikke hatt ansiktet i solen på 7 måneder, og jeg ser ut som et lik.

:) skrev 26. oktober:

Hjelper sitron mot fregnene? Bleker de fregnene eller hele ansiktet?

Per skrev 16. oktober:

Jeg har hatt fregner i hele mitt liv, men de er snart helt borte fra annsiktet mitt, jeg er 16. Jeg tipper at de er helt borte om noen år. Jeg synes det er greit. Jeg har heldigvis bare på nesa, og om vinteren så syns de ikke nesten, bare litt. Men alle i familien har hatt fregner, og det er umulig og se på dem at de har hatt det (ingen av dem har det nå). Så jeg håper at akkurat det samme skjer med meg.

W.E. skrev 12. september:

Blir nok verdt å prøve, skal nok kjøpe meg noen kilo blåbær, jeg.

Malin skrev 30. juli:

Hvor lenge må man ha på denne masken? Jeg hater mine fregner, har prøvd alt for masse. Sitronsaft hjalp ikke. Jeg har omtrent fregner over hele ansiktet. Det er dritstygt på meg. Jeg bruker brunkrem og pudder hver dag for å dekke det, men det er ikke mye som dekker. Jeg er ganske lys i huden så jeg kan ikke gå med enorm brun brunkrem heller. Da kommer skillene. Men jeg vil prøve denne masken, funker det med en gang eller?

M skrev 26. juni:

Jeg har fregner i annsiktet, men det godtar jeg, på armene, skuldrene og nå har jeg bynt å fått på føttene og bena. Er det noen som har hjelp eller tips? Krem eller laser, hvor?

Kine skrev 31. mai:

Jeg gidder ikke gå med blå flekker dagen etter. Kan noen plis hjelpe meg? Jeg har fregner i ansiktet, men det som plager meg mest er fregnene jeg har på armene. Jeg syns det er stygt (på meg) så jeg går aldri i t-sjorte på skolen. Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg skal få fjernet dem?

Hva er galt med fregner? skrev 07. mai:

Jeg har masse fregner, og alle sier jeg er fin og søt med de. Jeg har ikke noe imot fregnene mine, så jeg skjønner ikke hvorfor dere vil få de vekk?

Peder skrev 18. april:

Jeg har forstått det slik at hvis man har fregner vil man ikke kunne oppnå å være helt brun i en farge uten bruk av selvbruning. Stemmer dette? Jeg er 17 år. Toner fregnene seg ned ettervært som kroppen blir vant med sollys? Forsvinner de når man blir eldre? Siden det dukker opp nye fregner etterhvert som man utsettes for sollys, vil ikke dette si at til et viss punkt vil man være helt brun?

Andrea skrev 18. april:

Skjerp dere, fregner er kjempesøtt.

:D skrev 13. april:

Jeg hater de fregnene. Skulle ønske de ble borte over natta. Men hvor mye koster sånn laser? Og hvis du tar solarium, kommer jo fregnene. Men noen ganger så går de bort igjen.

Hm skrev 05. april:

Blir du ikke blå i ansiktet?

Fra Bergen skrev 15. desember:

Fregnene blir mer synlige i solen. Pudder som hjelper: ID bare minerals funker for meg :)

Julie skrev 21. september:

Jeg har hatt litt fregner sida jeg var lita, og jeg har aldri hatt noen kompleker pga dem! Alle synes det er kjempe søtt med fregner. :)

Jaha skrev 10. august:

Det er jo bare å bruke foundaition eller hvordan det skrives da, men jeg hater dem, jeg også. Men det hjelper ikke å sitte inn, da. Vennene våre bryr seg ikke om vi har det eller ikke. Jeg gikk uten sminke i 3 dager, og de oppførte seg som vanlig.

Gasj skrev 05. august:

Dra til hudlege da. Jeg vil ikke ha store blåe flekker i annsikte mitt. Prøv heller sitronsaft, men annbefaler helst hudlege. Det er ikke sikkert at sitronsaften fjerner fregner.

Fregnejenta skrev 03. august:

Jeg har fregner, men jeg blir også veldig brun. Så det er ikke alle som får fregner som ikke blir brune.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...