Fregner - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fregner.

Helle skrev:

Mariaa: Hva het denne kremen du snakket om?

Anonym skrev:

Er det noen som har prøvd det? Funker det?

Mariaa skrev:

Jeg hadde fregner i fjeset. Du får kjøpt fregnekrem på apoteket. Da forsvinner de. Jeg har også prøvd en maske som skal hjelpe og den hjalp faktisk.

Mina skrev:

Fregner er jo kjempefint! Jeg har litt, jevnt over hele ansiktet, men vil ha fler. Husk: Ei jente uten fregner, er som en himmel uten stjerner.

Gjest skrev:

Prøv heller solkrem med høy solfaktor. 50+ eller der omkring. Det er tross alt sola som fører til fregner, så dette burde funke. Det blir i alle fall ikke verre.

Meg ;D skrev:

Jeg har prøvd sitron, merket ikke at fregnene forsvant. Skal prøve blåbær isteden. Tror faktisk det vil virke.

Frida skrev:

Jeg lurer på det samme som mange andre, hvordan få bort fregnen? Hjelper sitron i fjeset. Noen har snakket om blåbær i fjeset.

Fregnetryne skrev:

Jeg hater fregnene mine. Har lyst på laser, men vet ikke om det funker. Det er kjipt å sløse bort penger på noe som ikke funker. For å dekke fregnene mine bruker jeg 3-5 lag med foundation, et lag med foundation i.d. pudder, og så tar jeg på solpudder. Da syns de ikke. Jeg bruker også selvbruning på kroppen sånn at ansiktet mitt matcher kroppen. Jeg er så lei av hele denne rutinen. Jeg kan heller ikke sole ansiktet mitt her i norge, for da får jeg kun fregner og ikke noe brunfarge. Det er det ikke noe vits i. Når jeg er i syden soler jeg ansiktet mitt. Først får jeg masse fregner og ser helt forferdelig ut, men så blir de borte, spesielt om jeg blir solbrent i ansiktet (noe jeg gjør med vilje). Nå har jeg ikke hatt ansiktet i solen på 7 måneder, og jeg ser ut som et lik.

:) skrev:

Hjelper sitron mot fregnene? Bleker de fregnene eller hele ansiktet?

Per skrev:

Jeg har hatt fregner i hele mitt liv, men de er snart helt borte fra annsiktet mitt, jeg er 16. Jeg tipper at de er helt borte om noen år. Jeg synes det er greit. Jeg har heldigvis bare på nesa, og om vinteren så syns de ikke nesten, bare litt. Men alle i familien har hatt fregner, og det er umulig og se på dem at de har hatt det (ingen av dem har det nå). Så jeg håper at akkurat det samme skjer med meg.

W.E. skrev:

Blir nok verdt å prøve, skal nok kjøpe meg noen kilo blåbær, jeg.

Malin skrev:

Hvor lenge må man ha på denne masken? Jeg hater mine fregner, har prøvd alt for masse. Sitronsaft hjalp ikke. Jeg har omtrent fregner over hele ansiktet. Det er dritstygt på meg. Jeg bruker brunkrem og pudder hver dag for å dekke det, men det er ikke mye som dekker. Jeg er ganske lys i huden så jeg kan ikke gå med enorm brun brunkrem heller. Da kommer skillene. Men jeg vil prøve denne masken, funker det med en gang eller?

M skrev:

Jeg har fregner i annsiktet, men det godtar jeg, på armene, skuldrene og nå har jeg bynt å fått på føttene og bena. Er det noen som har hjelp eller tips? Krem eller laser, hvor?

Kine skrev:

Jeg gidder ikke gå med blå flekker dagen etter. Kan noen plis hjelpe meg? Jeg har fregner i ansiktet, men det som plager meg mest er fregnene jeg har på armene. Jeg syns det er stygt (på meg) så jeg går aldri i t-sjorte på skolen. Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg skal få fjernet dem?

Hva er galt med fregner? skrev:

Jeg har masse fregner, og alle sier jeg er fin og søt med de. Jeg har ikke noe imot fregnene mine, så jeg skjønner ikke hvorfor dere vil få de vekk?

Peder skrev:

Jeg har forstått det slik at hvis man har fregner vil man ikke kunne oppnå å være helt brun i en farge uten bruk av selvbruning. Stemmer dette? Jeg er 17 år. Toner fregnene seg ned ettervært som kroppen blir vant med sollys? Forsvinner de når man blir eldre? Siden det dukker opp nye fregner etterhvert som man utsettes for sollys, vil ikke dette si at til et viss punkt vil man være helt brun?

Andrea skrev:

Skjerp dere, fregner er kjempesøtt.

:D skrev:

Jeg hater de fregnene. Skulle ønske de ble borte over natta. Men hvor mye koster sånn laser? Og hvis du tar solarium, kommer jo fregnene. Men noen ganger så går de bort igjen.

Hm skrev:

Blir du ikke blå i ansiktet?

Fra Bergen skrev:

Fregnene blir mer synlige i solen. Pudder som hjelper: ID bare minerals funker for meg :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...