Fregner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fregner.

Fregnefrue skrev 22. juli:

Kjenner meg igjen med alle som ikke liker fregnene sine. Jeg har vokst opp med stadige komentarer som: En til, så har du hele serien eller har du solt deg gjennom en sil? osv. Så har du de som vil trøste: Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner. Hadde det vært mulig ville jeg ha byttet ut huden min, tenkte jeg som 17 åring. Det var vondt å stadig få kritikk for fregnene og pr. idag husker jeg alle som har såret meg på grunn av det. I en alder av 33 år har jeg valgt å godta meg selv som jeg er, for de vil alltid være der. Soler meg mye, sprader på stranden og går med klær som jeg før ikke torde gå med, i frykt for å vise min hud. Nå går jeg høyreist og stolt og merk: Kommentarerene blir sjeldnere og sjeldnere. Mitt tips: Når du har fått en ny porsjon fregner etter en dag i solen, bruk spray tan, det gjevner ut fregnene. For vi har ikke akurat tendens til å bli knallbrun. Slutt med å ønske en annen hud, godtar man seg selv, vil andre også det, det er min opplevelse.

Ola skrev 06. juli:

Fregnene blir mørkere jo mer man er i solen. Så selv om resten av huden også blir mørkere vill ikke fregnene bli jevnet ut..

;) skrev 03. juli:

Hvis man har fregner i ansiktet og soler seg, er det fregnene som først blir synlige før brunfargen i ansiktet kommer. Da får man mange fregner. Jeg selv har fregner og liker dem ikke. har hørt at man skal ta sitronsaft på, men det bleker jo huden også :S

Ane skrev 02. juli:

Fregner er kjempevakkert! De som har fregner er heldige.

Even skrev 02. juni:

Jeg lurte på en ting: om sommeren, hvis man soler seg masse, da kommer fregnene men jo mer du soler deg jo brunere blir du også så fregnene blir jo jevnet ut. gjør de ikke det? Håper på svar :D

Hmm skrev 01. juni:

Hvor mange ganger må du ha på masken? :)

Fregne jenta skrev 09. mai:

Jeg liker ikke mine fregner og jeg har gjort mye for å fjerne dem. Her har jeg en oppskrift på en maske som faktisk virker! Selvfølgelig blir ikke alle fregnene borte, men jeg mistet tydelig mange.

Ta en eggehvite i en bolle, og sett den oppå en kjele med vann i og kok opp vannet. (Da fordamper det opp og eggehviten begynner og stivne) Tilsett en spise skje sitronsaft,rør i eggehviten til den ser tjukk og klompete ut. Sett det i kjøleskapet. Så blander du 2 spise skjeer naturell joghurt med 2 ts pepper og en spiseskje sitron.

Når eggehviten er blitt kald, blander du de to tingene sammen. Ha på til det ser gult og stivt ut(ca 2 timer) Lykke til! PS: det er ekkelt og ha på seg,(men er verdt det)Du burde ha med et håndkle for og tørke når det renner.

Anonym skrev 24. april:

Laser er ikke farlig, de vet hva de driver med.

Marianne skrev 17. april:

Jeg synes jeg blir ekstra stygg om sommeren for da synes fregnene mine og jeg bruker sånn overmasse pudder i ansiktet. Men det blir borte med en gang. Jeg liker ikke å ha fregner i det hele tatt. Er det dyrt med laser? Er det farlig?

FregneH skrev 06. april:

Noen passer med fregner, andre ikke. Jeg selv kan ikke fordra mine!

Tora skrev 24. mars:

Tviler på det med blåbær, men sitron kan kanskje funke. Hater fregnene mine, når jeg blir 18 år blir det nok laser behandling. Noen synes det er fint, andre ikke.

Siri skrev 14. mars:

Unnskyld meg! Det er kanskje et bra råd, men det er likevel det dummeste jeg har hørt. Det er kjempefint med fregner. Det er mye penere enn å bare være helt hvit!

Fregnine skrev 05. februar:

Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner. Slutt å syt, og se på folk rund dere!

Siv skrev 18. desember:

Blåbær i ansiktet? Har dere vært på blåbærtur noen gang? Flekker på hendene tar lang tid å skrubbe bort. Tenk å gå med lillaflekkete ansikt i dagesvis. Sier seg selv at det ikke funker, fregner er pent, synes jeg!

Argenta skrev 31. oktober:

Da har du et problem ingen ordentlig bryr seg om. Jeg har masse fregner jeg også, og jeg liker dem! Det er noe som gir meg en personlig look. Alle synes det er søtt, så hvorfor hate dem?

Irene skrev 21. august:

Bort med fregner med laser hos Oslo kosmetiske laser senter. Jeg hata mine og de ble borte: verdt det.

:D skrev 16. august:

Blir fregnene sterkere uansett åssen fregnetype man har når man soler seg?

Anne skrev 09. juni:

Jeg har ikke hørt om sånne blekekremer mot fregner, men hvis det finnes slike så har jeg lyst til å høre navnet på den for en sånn krem vil jeg ha :-) For å svare på ditt spørsmål så tror jeg at fregner vil komme tydeligere fram uansett hvis man soler seg. Det er jo bare pigmentflekker, så jeg regner med at de blir tydeligere uansett krem, eller tar jeg feil?

Siri skrev 09. juni:

Lurte på om noen visste om hvis man brukte en krem eller noe som bleker fregnene, om fregnene blir synligere når du soler deg igjen da??

Fregner skrev 06. juni:

Hei, forsvinner fregnene mer å mer jo mer brunere jeg blir, jeg har masse fregner i ansiktet og vet de alltid vil være der, men lurer på om de da blir mindre synlige. Hilsen gutt 16år

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...