Fregner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fregner.

:D skrev:

Jeg hater de fregnene. Skulle ønske de ble borte over natta. Men hvor mye koster sånn laser? Og hvis du tar solarium, kommer jo fregnene. Men noen ganger så går de bort igjen.

Hm skrev:

Blir du ikke blå i ansiktet?

Fra Bergen skrev:

Fregnene blir mer synlige i solen. Pudder som hjelper: ID bare minerals funker for meg :)

Julie skrev:

Jeg har hatt litt fregner sida jeg var lita, og jeg har aldri hatt noen kompleker pga dem! Alle synes det er kjempe søtt med fregner. :)

Jaha skrev:

Det er jo bare å bruke foundaition eller hvordan det skrives da, men jeg hater dem, jeg også. Men det hjelper ikke å sitte inn, da. Vennene våre bryr seg ikke om vi har det eller ikke. Jeg gikk uten sminke i 3 dager, og de oppførte seg som vanlig.

Gasj skrev:

Dra til hudlege da. Jeg vil ikke ha store blåe flekker i annsikte mitt. Prøv heller sitronsaft, men annbefaler helst hudlege. Det er ikke sikkert at sitronsaften fjerner fregner.

Fregnejenta skrev:

Jeg har fregner, men jeg blir også veldig brun. Så det er ikke alle som får fregner som ikke blir brune.

Fregnefrue skrev:

Kjenner meg igjen med alle som ikke liker fregnene sine. Jeg har vokst opp med stadige komentarer som: En til, så har du hele serien eller har du solt deg gjennom en sil? osv. Så har du de som vil trøste: Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner. Hadde det vært mulig ville jeg ha byttet ut huden min, tenkte jeg som 17 åring. Det var vondt å stadig få kritikk for fregnene og pr. idag husker jeg alle som har såret meg på grunn av det. I en alder av 33 år har jeg valgt å godta meg selv som jeg er, for de vil alltid være der. Soler meg mye, sprader på stranden og går med klær som jeg før ikke torde gå med, i frykt for å vise min hud. Nå går jeg høyreist og stolt og merk: Kommentarerene blir sjeldnere og sjeldnere. Mitt tips: Når du har fått en ny porsjon fregner etter en dag i solen, bruk spray tan, det gjevner ut fregnene. For vi har ikke akurat tendens til å bli knallbrun. Slutt med å ønske en annen hud, godtar man seg selv, vil andre også det, det er min opplevelse.

Ola skrev:

Fregnene blir mørkere jo mer man er i solen. Så selv om resten av huden også blir mørkere vill ikke fregnene bli jevnet ut..

;) skrev:

Hvis man har fregner i ansiktet og soler seg, er det fregnene som først blir synlige før brunfargen i ansiktet kommer. Da får man mange fregner. Jeg selv har fregner og liker dem ikke. har hørt at man skal ta sitronsaft på, men det bleker jo huden også :S

Ane skrev:

Fregner er kjempevakkert! De som har fregner er heldige.

Even skrev:

Jeg lurte på en ting: om sommeren, hvis man soler seg masse, da kommer fregnene men jo mer du soler deg jo brunere blir du også så fregnene blir jo jevnet ut. gjør de ikke det? Håper på svar :D

Hmm skrev:

Hvor mange ganger må du ha på masken? :)

Fregne jenta skrev:

Jeg liker ikke mine fregner og jeg har gjort mye for å fjerne dem. Her har jeg en oppskrift på en maske som faktisk virker! Selvfølgelig blir ikke alle fregnene borte, men jeg mistet tydelig mange.

Ta en eggehvite i en bolle, og sett den oppå en kjele med vann i og kok opp vannet. (Da fordamper det opp og eggehviten begynner og stivne) Tilsett en spise skje sitronsaft,rør i eggehviten til den ser tjukk og klompete ut. Sett det i kjøleskapet. Så blander du 2 spise skjeer naturell joghurt med 2 ts pepper og en spiseskje sitron.

Når eggehviten er blitt kald, blander du de to tingene sammen. Ha på til det ser gult og stivt ut(ca 2 timer) Lykke til! PS: det er ekkelt og ha på seg,(men er verdt det)Du burde ha med et håndkle for og tørke når det renner.

Anonym skrev:

Laser er ikke farlig, de vet hva de driver med.

Marianne skrev:

Jeg synes jeg blir ekstra stygg om sommeren for da synes fregnene mine og jeg bruker sånn overmasse pudder i ansiktet. Men det blir borte med en gang. Jeg liker ikke å ha fregner i det hele tatt. Er det dyrt med laser? Er det farlig?

FregneH skrev:

Noen passer med fregner, andre ikke. Jeg selv kan ikke fordra mine!

Tora skrev:

Tviler på det med blåbær, men sitron kan kanskje funke. Hater fregnene mine, når jeg blir 18 år blir det nok laser behandling. Noen synes det er fint, andre ikke.

Siri skrev:

Unnskyld meg! Det er kanskje et bra råd, men det er likevel det dummeste jeg har hørt. Det er kjempefint med fregner. Det er mye penere enn å bare være helt hvit!

Fregnine skrev:

Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner. Slutt å syt, og se på folk rund dere!

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...