Hikke - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hikke.

Sondre skrev:

Faren min sa plutselig: Har du gitt tilbake de 20 kronene du skylte mamma da? Og jeg bare: Jeg skyller ikke mammma 20 kroner. Så begynte han å forklare hvordan jeg skylte mamma penger (Liksom froklare når jeg lånte penger av henne) Så konsentrerte jeg meg om det og hikken forsvant. Men nå er den tilbake igjen (Dagen etter). Syltetøy virket ikke og Penge-trikset virker ikke lengre.

Anne skrev:

Bringebærsyltetøy fungerer virkelig.

Jenta skrev:

Dette hjalp ihvertfall på meg: Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste (Det skal være tungt å svelge).

Mordi skrev:

Det med å konsentrere seg om noe hjelper virkelig. Jeg gjorde akkurat det og prøvde et spill der jeg må konsentrere meg litt, og det tok ikke lang tid før hikken var borte.

Nicolai skrev:

Jeg bare sier stopp til meg selv.

Magne skrev:

Ved å lese alle kommentarene her gikk min hikke over, takk :)

Glenn skrev:

Hei, jeg har nå hikket i 3 døgn på rad. prøvd de fleste rådene her inne, men ingen ting som hjelper. Bringe bærsyltetøy fungerer i perioder. Hva skal jeg gjøre?

Kamilla skrev:

Dumt det der med hikke, min største frykt er å få hikkeanfall på scenen.

Kjersti skrev:

Jeg hadde nettopp hikke, har veldig lett for å få det og da prøvde råd nr.2 trekke hardt i tunga, jeg hadde ingen forhåpninger om at det skulle funke men det gjorde det faktisk.

Lisa skrev:

Hei, jeg hikker nå, men så leste jeg her at jeg kunne drikke på feil side av glasset og det funket. Prøv det med en gang. Ta et glass men håndtak og drikk på feil side.

Hilde skrev:

Å drikke vann fra feil side av glasset funker hver gang. Har brukt denne metoden helt siden jeg hørte om den for ca 4 år siden. Har vært veldig plaget med hikke, men den har roet seg ned, og den er lett å få slutt på med denne metoden.

Randi skrev:

Jeg hikka akkurat, og prøvde rådet med å svelge 3 ganger. Det funka. Tusen takk. Prøver å holde konsentrasjonen oppe mens jeg leser til eksamen, og med den hikka klarte jeg ikke det. Så da kan jeg takke den som kom med tipse med at jeg det hjalp meg med å få en bedre karakter på eksamen.

Meg skrev:

For meg funker det veldig bra å holde pusten og svelge tre ganger. Har sagt det til andre og de syns det funker kjempe bra :D

Kern skrev:

Har hatt hikke i over en dag nå. Det meste har fungert i perioder.. Drikke vann (vanlig) holde pusten. Idag våknet jeg også av å hikke og det var igang igjen. Ingen ting fungerte, helt til jeg spiste frokost. da forsvant det gitt. Så kanskje det å spise noe hjelper?

Fornøyd gutt skrev:

Det med å holde for nesen og svelge tre ganger funket faktisk.

Gjest skrev:

Det med å kysse kjæresten hjelper!

Gjest skrev:

OK! Alt har, med andre ord, med tankens makt gjøre. Om du kjemper alt du kan om å hikke veldig høyt ved neste hikk, så stopper det av seg selv.

Troll-Tove skrev:

Når jeg vil bli kvitt hikke pleier jeg og fylle et glass med vann, putte en spiseskje nedi, med selve skjea stående opp alltså motsatt av hva som er vanlig. Denne har jeg intil kinnet mens man styrter nedpå med vann. Funker hver gang, har sikkert noe med at man fokuserer så mye på å ikke miste skjea eller no.

Swordfish skrev:

Drikk et glass vann mens du holder, eller får noen til å holde deg for ørene. Det er viktig at øregangen blir helt lukket. Dette har jeg testet på veldig mange, og det har aldri til dags dato slått feil.

Tiril skrev:

Jeg synes det hjalp at mormor skremte meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...