Hikke - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hikke.

Stine skrev:

Hvis en annen hikker så kan du si: Hvis du hikker en gang til skal du få 100 kr (virker noen ganger. Si til den som hikker at han/hun skal hikke si f.eks. hikk, hikk, da jeg tror ikke du kan hikke få høre da, hikk da..

Eivind skrev:

Prøvde det rådet som sa at jeg skulle prøve å hikke høyest mulig. Jeg forberedte meg på en høy hikk ved å åpne munnen, så mye som mulig, og vente på neste hikk, men det kom ikke mer. Tusen takk, det berget meg for en søvnløs natt.

Oj skrev:

Prøvde det kjedeligste først. Å holde pusten i ett minutt, og så forsvant hikken. Kunne vært morro å prøvd det derre med glasset. Ja ja. Får prøve det en annen gang.

Eirik skrev:

Prøvde ut rådene her. Først med å holde pusten i ett minutt. Klarte det akkurat, men hikken fortsatte. Holdt for nesen og svelget tre ganger, og dermed var hikken borte. Takk for tips.

Gutt med Råd skrev:

Jeg fylte et glass med vann helt opp så tok jeg og presset det til overleppa over vasken presset underleppa også intill glasset drakk en liten slurk og åpnet underleppa for å puste så gjorde jeg dette til glasset var tomt (Bør ikke være et stort glass) Hikken forsvant.

Sondre skrev:

Faren min sa plutselig: Har du gitt tilbake de 20 kronene du skylte mamma da? Og jeg bare: Jeg skyller ikke mammma 20 kroner. Så begynte han å forklare hvordan jeg skylte mamma penger (Liksom froklare når jeg lånte penger av henne) Så konsentrerte jeg meg om det og hikken forsvant. Men nå er den tilbake igjen (Dagen etter). Syltetøy virket ikke og Penge-trikset virker ikke lengre.

Anne skrev:

Bringebærsyltetøy fungerer virkelig.

Jenta skrev:

Dette hjalp ihvertfall på meg: Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste (Det skal være tungt å svelge).

Mordi skrev:

Det med å konsentrere seg om noe hjelper virkelig. Jeg gjorde akkurat det og prøvde et spill der jeg må konsentrere meg litt, og det tok ikke lang tid før hikken var borte.

Nicolai skrev:

Jeg bare sier stopp til meg selv.

Magne skrev:

Ved å lese alle kommentarene her gikk min hikke over, takk :)

Glenn skrev:

Hei, jeg har nå hikket i 3 døgn på rad. prøvd de fleste rådene her inne, men ingen ting som hjelper. Bringe bærsyltetøy fungerer i perioder. Hva skal jeg gjøre?

Kamilla skrev:

Dumt det der med hikke, min største frykt er å få hikkeanfall på scenen.

Kjersti skrev:

Jeg hadde nettopp hikke, har veldig lett for å få det og da prøvde råd nr.2 trekke hardt i tunga, jeg hadde ingen forhåpninger om at det skulle funke men det gjorde det faktisk.

Lisa skrev:

Hei, jeg hikker nå, men så leste jeg her at jeg kunne drikke på feil side av glasset og det funket. Prøv det med en gang. Ta et glass men håndtak og drikk på feil side.

Hilde skrev:

Å drikke vann fra feil side av glasset funker hver gang. Har brukt denne metoden helt siden jeg hørte om den for ca 4 år siden. Har vært veldig plaget med hikke, men den har roet seg ned, og den er lett å få slutt på med denne metoden.

Randi skrev:

Jeg hikka akkurat, og prøvde rådet med å svelge 3 ganger. Det funka. Tusen takk. Prøver å holde konsentrasjonen oppe mens jeg leser til eksamen, og med den hikka klarte jeg ikke det. Så da kan jeg takke den som kom med tipse med at jeg det hjalp meg med å få en bedre karakter på eksamen.

Meg skrev:

For meg funker det veldig bra å holde pusten og svelge tre ganger. Har sagt det til andre og de syns det funker kjempe bra :D

Kern skrev:

Har hatt hikke i over en dag nå. Det meste har fungert i perioder.. Drikke vann (vanlig) holde pusten. Idag våknet jeg også av å hikke og det var igang igjen. Ingen ting fungerte, helt til jeg spiste frokost. da forsvant det gitt. Så kanskje det å spise noe hjelper?

Fornøyd gutt skrev:

Det med å holde for nesen og svelge tre ganger funket faktisk.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Skjærer

Kykkeline skriver at tre over 20m kan forlanges nedhogging i følge norsk lov. K...

Tyggis på klær

Jeg hadde en tyggis i lomma på en bukse, aner ikke hvordan den havnet der. Lomm...

Skjærer

Jeg synes at skjæra er en fin fugl. Jeg blir ikke så plaget, men den spiser op...

Tannpine

Tannpine er av de verste smertene et menneske kan oppleve. Vi alle vet at vi ikk...

Sår som ikke vil gro

Skal man smøre honning på ofte, og skal man smøre på nytt hver morgen?...