Hikke - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hikke.

Fornøyd gutt skrev:

Det med å holde for nesen og svelge tre ganger funket faktisk.

Gjest skrev:

Det med å kysse kjæresten hjelper!

Gjest skrev:

OK! Alt har, med andre ord, med tankens makt gjøre. Om du kjemper alt du kan om å hikke veldig høyt ved neste hikk, så stopper det av seg selv.

Troll-Tove skrev:

Når jeg vil bli kvitt hikke pleier jeg og fylle et glass med vann, putte en spiseskje nedi, med selve skjea stående opp alltså motsatt av hva som er vanlig. Denne har jeg intil kinnet mens man styrter nedpå med vann. Funker hver gang, har sikkert noe med at man fokuserer så mye på å ikke miste skjea eller no.

Swordfish skrev:

Drikk et glass vann mens du holder, eller får noen til å holde deg for ørene. Det er viktig at øregangen blir helt lukket. Dette har jeg testet på veldig mange, og det har aldri til dags dato slått feil.

Tiril skrev:

Jeg synes det hjalp at mormor skremte meg.

Hei skrev:

Lei: Hvis du har hikke over flere dager kan det være et symptom på noe annet, så da bør du la fastlegen se på det :)

Lei skrev:

Jeg har prøvd det meste men er lei nå, hikka i 48 timer og er sliten og trenger sårt noe som funker. Greier jeg å slutte så tar det bare ett host så får jeg det tilbake.

Martine skrev:

Å drikke på feil side av glasset hjelper virkelig. Jeg gjør det hver gang, og blir alltid kvitt hikken :)

Lala skrev:

Sambo hadde nettopp sinnsyk hikke. Og prøvde alt. Til slutt sa jeg. Kanskje det hjelper om jeg kysser deg. Og et langt tungekyss hjalp det altså. Når alt annet feilet.

Oddvar skrev:

Jeg bruker og lukte på toalettet når jeg hikker - det fungerer fantastisk!

Mirimi skrev:

Er en stund siden jeg har prøvd dette, men det fungerer. Ta tak i din kjære og tungekyss til hikken er borte. Prøv skal du se.

Dregg skrev:

Tving frem oppkast ved f.eks. å stikke fingeren i ganen. Kollega fikk nettopp slutt på døgnlang hikke med dette knepet. Han hadde prøvd de fleste andre tipsene uten hell på forhånd.

Kj skrev:

Hold pusten, drikk deretter så mye vann du klarer uten å puste. Raper du etterpå er du som oftest kvitt hikken!

Birgitte skrev:

Hvem er det som klarer å holde pusten i eit minutt? da hadde hvertfall ikke jeg klart. drikk opp ned, eller på feil side av glasset.. eller så er de ikke noen som har kommet med det god gamle kjerringrådet om kjipping mot hikke.

Anonym skrev:

Trykk lett i ørene med pekefingrene og be en annen hjelpe deg med å drikke vann. Dette hjelper også.

Daniel skrev:

Dette virker hver bidige gang!!!

Anonym skrev:

Jeg hadde hikke en gang, har det ganske ofte egentlig, og en gang snudde tanta mi seg mot meg og sa; "hikk en gang til, da, så skal du få 100 kroner av meg, helt seriøst". Og jeg prøvde jo å hikke som en gal, men det kom ikke noe hikk. Denne metoden fungerer naturligvis ikke hver gang, og spesielt kan du ikke gjøre det på deg selv, men det fungerer et par ganger!

Eva skrev:

Så tipset om å svelge/drikke tre ganger. Dette er ganske effektivt, særlig hvis man holder pusten samtidig. og funker ikke det, prøv å hoppe samtidig! Merkelig, men kan funke :)

Rosina skrev:

Heisann! Jeg får veldig ofte hikke, og benytter meg av samme metode for å stoppe hikken hver gang. Jeg drikker ganske enkelt et eller annet (vann, saft etc.) på helt normal måte (ikke fra gal side av glasset eller noe slikt) men i veldig mange små slurker - tett i tett. Det blir altså mange, ganske raske svelginger etter hverandre. Jeg drikker så lenge at jeg i allefall har drukket lengre enn "2 hikk". Man hikker ikke mens man drikker/svelger - ikke jeg i allefall. Det virker som om dette bryter "hikkesirkelen". På meg virker det i allefall hver gang. Det fungerte også på min mor, som absolutt ikke trodde det ville fungere :o) Så hender det hikken kommer tilbake etter en stund, men da drikker jeg bare mange små slurker igjen. Tja...om det hjelper for alle vet jeg ikke, men det er jo så enkelt at det i allefall er verdt å forsøke. Lykke til!

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...