Hikke - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hikke.

Oddvar skrev 09. august:

Jeg bruker og lukte på toalettet når jeg hikker - det fungerer fantastisk!

Mirimi skrev 13. juli:

Er en stund siden jeg har prøvd dette, men det fungerer. Ta tak i din kjære og tungekyss til hikken er borte. Prøv skal du se.

Dregg skrev 28. juni:

Tving frem oppkast ved f.eks. å stikke fingeren i ganen. Kollega fikk nettopp slutt på døgnlang hikke med dette knepet. Han hadde prøvd de fleste andre tipsene uten hell på forhånd.

Kj skrev 20. mai:

Hold pusten, drikk deretter så mye vann du klarer uten å puste. Raper du etterpå er du som oftest kvitt hikken!

Birgitte skrev 13. mai:

Hvem er det som klarer å holde pusten i eit minutt? da hadde hvertfall ikke jeg klart. drikk opp ned, eller på feil side av glasset.. eller så er de ikke noen som har kommet med det god gamle kjerringrådet om kjipping mot hikke.

Anonym skrev 23. april:

Trykk lett i ørene med pekefingrene og be en annen hjelpe deg med å drikke vann. Dette hjelper også.

Daniel skrev 22. april:

Dette virker hver bidige gang!!!

Anonym skrev 06. april:

Jeg hadde hikke en gang, har det ganske ofte egentlig, og en gang snudde tanta mi seg mot meg og sa; "hikk en gang til, da, så skal du få 100 kroner av meg, helt seriøst". Og jeg prøvde jo å hikke som en gal, men det kom ikke noe hikk. Denne metoden fungerer naturligvis ikke hver gang, og spesielt kan du ikke gjøre det på deg selv, men det fungerer et par ganger!

Eva skrev 27. mars:

Så tipset om å svelge/drikke tre ganger. Dette er ganske effektivt, særlig hvis man holder pusten samtidig. og funker ikke det, prøv å hoppe samtidig! Merkelig, men kan funke :)

Rosina skrev 17. mars:

Heisann! Jeg får veldig ofte hikke, og benytter meg av samme metode for å stoppe hikken hver gang. Jeg drikker ganske enkelt et eller annet (vann, saft etc.) på helt normal måte (ikke fra gal side av glasset eller noe slikt) men i veldig mange små slurker - tett i tett. Det blir altså mange, ganske raske svelginger etter hverandre. Jeg drikker så lenge at jeg i allefall har drukket lengre enn "2 hikk". Man hikker ikke mens man drikker/svelger - ikke jeg i allefall. Det virker som om dette bryter "hikkesirkelen". På meg virker det i allefall hver gang. Det fungerte også på min mor, som absolutt ikke trodde det ville fungere :o) Så hender det hikken kommer tilbake etter en stund, men da drikker jeg bare mange små slurker igjen. Tja...om det hjelper for alle vet jeg ikke, men det er jo så enkelt at det i allefall er verdt å forsøke. Lykke til!

Arve skrev 28. februar:

To metoder:

  1. Trykke lett i ørene med pekefingrene i ett minutt, da forsvinner hikken.
  2. Gi 5 kroner for hvert hikk.

Dette hjelper på barn, helt sant.

Trude skrev 23. februar:

Dette med å drikke fra gal side, funker virkelig. Bøy deg over vasken og hold glasset mot overleppen og ikke underleppen. Da drikker du fra gal side...:-)

Anonym skrev 22. februar:

Hvordan drikker man et glass med vann fra gal side?

Anonym skrev 22. februar:

Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste(skal være tungt å svelge). Prøvde dette, og nå hikker jeg stort sett bare en gang, og så er det over.

Meg skrev 17. februar:

Å drikke et glass med vann fra gal side hjelper like mye hver gang, hikken forsvinner helt! Det er helt utrolig. Jeg pleier å snu meg "opp ned" å drikke vannet fra gal side. Jeg anbefaler dette på det sterkeste, det fungere drit bra!!!

No_fear2 skrev 16. februar:

Ja skremme er fullt mulig. Funker like bra hvær gang personen blir skikkelig skremt. Grunn: Personen "svelger" hikken når du skremmer ;)

Anonym skrev 09. januar:

skremme noen går også an

Helga skrev 08. november:

Jeg har erfaring med dette. Dette kjerringrådet mot hikke hvor man bruker bringebærsyltetøy har jeg prøvd og det fungerer like godt hver gang. Kan trygt anbefales til de som sliter med hikke.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...