Hikke - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hikke.

Hei skrev:

Lei: Hvis du har hikke over flere dager kan det være et symptom på noe annet, så da bør du la fastlegen se på det :)

Lei skrev:

Jeg har prøvd det meste men er lei nå, hikka i 48 timer og er sliten og trenger sårt noe som funker. Greier jeg å slutte så tar det bare ett host så får jeg det tilbake.

Martine skrev:

Å drikke på feil side av glasset hjelper virkelig. Jeg gjør det hver gang, og blir alltid kvitt hikken :)

Lala skrev:

Sambo hadde nettopp sinnsyk hikke. Og prøvde alt. Til slutt sa jeg. Kanskje det hjelper om jeg kysser deg. Og et langt tungekyss hjalp det altså. Når alt annet feilet.

Oddvar skrev:

Jeg bruker og lukte på toalettet når jeg hikker - det fungerer fantastisk!

Mirimi skrev:

Er en stund siden jeg har prøvd dette, men det fungerer. Ta tak i din kjære og tungekyss til hikken er borte. Prøv skal du se.

Dregg skrev:

Tving frem oppkast ved f.eks. å stikke fingeren i ganen. Kollega fikk nettopp slutt på døgnlang hikke med dette knepet. Han hadde prøvd de fleste andre tipsene uten hell på forhånd.

Kj skrev:

Hold pusten, drikk deretter så mye vann du klarer uten å puste. Raper du etterpå er du som oftest kvitt hikken!

Birgitte skrev:

Hvem er det som klarer å holde pusten i eit minutt? da hadde hvertfall ikke jeg klart. drikk opp ned, eller på feil side av glasset.. eller så er de ikke noen som har kommet med det god gamle kjerringrådet om kjipping mot hikke.

Anonym skrev:

Trykk lett i ørene med pekefingrene og be en annen hjelpe deg med å drikke vann. Dette hjelper også.

Daniel skrev:

Dette virker hver bidige gang!!!

Anonym skrev:

Jeg hadde hikke en gang, har det ganske ofte egentlig, og en gang snudde tanta mi seg mot meg og sa; "hikk en gang til, da, så skal du få 100 kroner av meg, helt seriøst". Og jeg prøvde jo å hikke som en gal, men det kom ikke noe hikk. Denne metoden fungerer naturligvis ikke hver gang, og spesielt kan du ikke gjøre det på deg selv, men det fungerer et par ganger!

Eva skrev:

Så tipset om å svelge/drikke tre ganger. Dette er ganske effektivt, særlig hvis man holder pusten samtidig. og funker ikke det, prøv å hoppe samtidig! Merkelig, men kan funke :)

Rosina skrev:

Heisann! Jeg får veldig ofte hikke, og benytter meg av samme metode for å stoppe hikken hver gang. Jeg drikker ganske enkelt et eller annet (vann, saft etc.) på helt normal måte (ikke fra gal side av glasset eller noe slikt) men i veldig mange små slurker - tett i tett. Det blir altså mange, ganske raske svelginger etter hverandre. Jeg drikker så lenge at jeg i allefall har drukket lengre enn "2 hikk". Man hikker ikke mens man drikker/svelger - ikke jeg i allefall. Det virker som om dette bryter "hikkesirkelen". På meg virker det i allefall hver gang. Det fungerte også på min mor, som absolutt ikke trodde det ville fungere :o) Så hender det hikken kommer tilbake etter en stund, men da drikker jeg bare mange små slurker igjen. Tja...om det hjelper for alle vet jeg ikke, men det er jo så enkelt at det i allefall er verdt å forsøke. Lykke til!

Arve skrev:

To metoder:

  1. Trykke lett i ørene med pekefingrene i ett minutt, da forsvinner hikken.
  2. Gi 5 kroner for hvert hikk.

Dette hjelper på barn, helt sant.

Trude skrev:

Dette med å drikke fra gal side, funker virkelig. Bøy deg over vasken og hold glasset mot overleppen og ikke underleppen. Da drikker du fra gal side...:-)

Anonym skrev:

Hvordan drikker man et glass med vann fra gal side?

Anonym skrev:

Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste(skal være tungt å svelge). Prøvde dette, og nå hikker jeg stort sett bare en gang, og så er det over.

Meg skrev:

Å drikke et glass med vann fra gal side hjelper like mye hver gang, hikken forsvinner helt! Det er helt utrolig. Jeg pleier å snu meg "opp ned" å drikke vannet fra gal side. Jeg anbefaler dette på det sterkeste, det fungere drit bra!!!

No_fear2 skrev:

Ja skremme er fullt mulig. Funker like bra hvær gang personen blir skikkelig skremt. Grunn: Personen "svelger" hikken når du skremmer ;)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...