Kattetiss - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kattetiss.

Merethe skrev:

Froggy, da jeg jobbet på et vaskeri , var det eneste som fjernet lukt fra tøy og sko var salmiakk. Dt skal ikke brukes på gulv der katter har tisset, for det har en lukt som tiltrekker seg kattene som markerer inne, men på tøy og sko er det kun det som funker for å kunne fjerne lukten.

Merete skrev:

Har oppdaget at en katt har tisset i gjestesenga. Det er ei helt ny rammemadrass og derfor en utfordring å få ren. Kan være en hannkatt for det er veldig sterk lukt og mørk farge. Noen som har gode råd?

Froggy skrev:

Hjelp, jeg har hatt en hannkatt på besøk utenfor hos meg, og desverre hadde jeg mine nye gummistøvler stående ute. Katta har jaggu meg pissa oppi den ene støvelen. Er det noen som har et godt råd så jeg kan få den lukten bort og ut fra min støvel uten at jeg må anskaffe meg nye?? Har vasket og vasket, skrubbet og skrubbet, men neida, støvelen min lukter fortsatt helt ille. Håper på gode svar og forslag. Jeg er dere evig takknemmelig.

Hilde skrev:

Har sett et produkt de kaller bio-stalfris. De som har brukt det skryter veldig. Bruker det både på tepper, klær, på gulv, betong og i kattedo.Kan også brukes på toaletter, kenneler osv, ja alt som har med tiss å gjøre. Er et helt ufarlig produkt uten kjemikaler.

LadyPus skrev:

Når det kommer til å bruke pepper, må det være finkornet. (fineste pepperen). Det har hjulpet for å holde borte alle mine katter. Jeg har hatt masse katter i over 28 år. Det var bare en katt det ikke funket på og nå lurer jeg på hvordan jeg kan få bort lukten fra betonggulv. Skulle jeg prøvd å vaske betong gulvet med eddik tro?

Ida skrev:

Jeg har prøvd pepper i skinnsofa. Det funket ikke.

Sonja skrev:

Hjelp, jeg har en kort jakke i skinnetterligning og en katt har pissa på den. Den kan værken renses el vaskes, noen tips eller råd? Har kjøpt den i Praha, så det blir vanskelig å kjøpe ny.

Mortil2 skrev:

Til Anne:Jeg har hørt at det går an å strø litt pepper der du ikke vil ha kattene, så hva med å strø litt pepper mellom putene eventuelt mellom puter og rygg? Jeg vet ikke, men kanskje helpepper fungerer også? Noen andre som vet?

Anne skrev:

Kattetiss i skinnsofaen. Vi har 3 steriliserte hunnkatter som etter 1, 5 år har begynt å makere inne. Selvfølgelig der det passer minst, i skinnsofaen - har noen et godt råd?

Kjersti skrev:

HJELP! Jeg har nettop flyttet inn i en leilighet i et koselig hus. Men det viser seg at den tidligere beboeren hadde katteluker i ytterdøren, så alt av katter i nabolaget har mer eller mindre urinert ned trappeoppgangen. Etter en vask med klor luktet det bedre, men det tok kun noen dager før lukten var tilbake. Nå har jeg satt ut noen skåler med eddik. Må jeg ta trappevask med ren eddik overalt uten vann for å løse dette problemet? Jeg ønsker sånn å få besøk uten å måtte advare om lukten på forhånd.

Anita skrev:

Kjøpte noe som het Get off i jernia. Det holder kattene vekk fra der du spruter det på. Ingen katter som tisser på døren min lenger

Kattetiss skrev:

Det virker også med sitron i stedet for eddik.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...