Kattetiss - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kattetiss.

Kenny skrev:

Da det kom en fremmed hannkatt og markerte hjemme hos meg, brukte jeg jiff bad for å vaske det bort. Det har ikke luktet etter det.

Kattepiss skrev:

Jeg har aldri prøvd det, men hva med å bruke eddik som skyllemiddel i vaskemaskina? Kunne det ha fungert for trekket på sovevogna?

Christine skrev:

Vi har hatt en katt som har tisset i sovevogna som står i barnhegaen. Jeg har tatt av trekket og vasket det på 40 grader i 4 timer. Og det lukter fortsatt.

Tenkte evt å prøve eddik, men hvordan gjør jeg det? Skal jeg legge det i eddik vann, eller ha eddik i vaskemaskinen i stedet for vaskepulver? Lukter det veldig sterkt og lenge etterpå?

Cecilie skrev:

Min katt tisser i skinnsofaen. Jeg bruker get off, men hvis jeg ikke sprayer regelmessig tisser hun der igjen. Hun har kasse med ren sand, så dette er ikke problemet. Hun har satt seg til flere ganger når jeg har sett på, men jeg har ikke klart å stoppe henne i tide. Er redd sofaen kommer til å stinke av kattetiss når det blir sommer og varmt. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å få hun til å slutte? (hun er snart 6 år, og har aldri gjort dette før)

Martine skrev:

Jeg har fått meg en pusegutt på 12 uker. Den første dagen var han veldig lost og tissa både i senga, på dyna vår og i sofa av grovvevd stoff. Alt dette på 1 time. Han har ikke gort det igjen så det var nok mangel på dolukt i kassa som utløste det. Spørsmålet er bare hvordan jeg kan vaske ut lukta av tekstilsofa uten utskiftbart trekk? Sofaen er mørk, men jeg vil ikke bruke noe som setter igjen en egen flekk eller stank. Tips?

Beate skrev:

For de som sliter med at katten tisser på faste plasser som ikke er lov: Sett en skål med kattemat. Ha den der i noen dager. Katter vil ikke tisse i nærheten av maten sin. Det funket for meg. Men jeg har et lite problem selv. Har to kastrerte hankatter. Han ene har aldri tisset utenfor kattekassa, men den andre katten min (med hjerneskade) tisser i sofaen og den er ny. Jeg har vasket den 1000 ganger men det hjelper ikke. Har også prøvd get off, men da klarer ikke jeg en gang sitte der. Har hørt at tobasco skal hjelpe. Det skal prøves, men det tar jo ikke lukten vekk. Kattene er ute flere timer om dagen, men tisser aldri ute. Har prøvd det meste men har noen råd? Jeg har lagt ut kattesand med bæsj og kattetiss ute, men de bryr seg ikke. De holder seg til de kommer inn. De er rare de dyrene. Jeg har brukt 22.000 på erstatning av gulv, sofa, klær og dyrlegeregning for å hjelpe pusen men jeg kommer ikke til å avlive de. De har et liv de også, og når en først tar til seg dyr bør en utføre ansvartet sitt.

Beate skrev:

Hei, eddik er et universalmiddel som kan brukes til det meste. Til dere som har fått kattepiss på gulv eller vegger kan dere prøve å vaske med 7% eddik. Det er et middel som er kjent for å ta bort lukt av alle slag.

Lillian skrev:

Hjelp, har en katt som har funnet ut at det er veldig morsomt og tisse under juletreet. Jeg vet ikke hvor lenge han har holdt på med det, tok han på fersken. Jeg er redd for at det har trekt inn i gulvet, har klikk, klakk gulv. Hva skal jeg gjøre, noen som har gode råd?

Linus skrev:

Jeg har en katt som har tisset på gulvet inne. Det er tregulv. Det lukter der kassen hans står. Han tisser ikke utenfor, men står ofte oppreist mens han tisser. Det spruter ut på veggen bak. Jeg vasker og vasker, men det lukter likevel. Jeg er redd at urinen har rent ned bak lister ol. Hjelp? Hva kan jeg gjøre?

Marita skrev:

Jeg har akkurat flyttet inn i en leilighet og fikk meg en ny kattunge. Den er egentlig veldig renslig og tisser i sandkasse inne. Den er mye ute på dagen, men det viser seg at den ikke tisser ute, for med en gang den kommer inn så går den rett i sandkassa? Er det noen tips for å få den til å gå på do ute? Etter bare noen få uker tisset den for første gang inne i sofaen, og etter det har den bare tisset på alt annet en sandkassa? Hva kan jeg gjøre for å få slutt på dette? Sanden renser jeg daglig, så den burde være bra nok. Kan noen hjelpe meg med noen tips og råd?

Merethe skrev:

Froggy, da jeg jobbet på et vaskeri , var det eneste som fjernet lukt fra tøy og sko var salmiakk. Dt skal ikke brukes på gulv der katter har tisset, for det har en lukt som tiltrekker seg kattene som markerer inne, men på tøy og sko er det kun det som funker for å kunne fjerne lukten.

Merete skrev:

Har oppdaget at en katt har tisset i gjestesenga. Det er ei helt ny rammemadrass og derfor en utfordring å få ren. Kan være en hannkatt for det er veldig sterk lukt og mørk farge. Noen som har gode råd?

Froggy skrev:

Hjelp, jeg har hatt en hannkatt på besøk utenfor hos meg, og desverre hadde jeg mine nye gummistøvler stående ute. Katta har jaggu meg pissa oppi den ene støvelen. Er det noen som har et godt råd så jeg kan få den lukten bort og ut fra min støvel uten at jeg må anskaffe meg nye?? Har vasket og vasket, skrubbet og skrubbet, men neida, støvelen min lukter fortsatt helt ille. Håper på gode svar og forslag. Jeg er dere evig takknemmelig.

Hilde skrev:

Har sett et produkt de kaller bio-stalfris. De som har brukt det skryter veldig. Bruker det både på tepper, klær, på gulv, betong og i kattedo.Kan også brukes på toaletter, kenneler osv, ja alt som har med tiss å gjøre. Er et helt ufarlig produkt uten kjemikaler.

LadyPus skrev:

Når det kommer til å bruke pepper, må det være finkornet. (fineste pepperen). Det har hjulpet for å holde borte alle mine katter. Jeg har hatt masse katter i over 28 år. Det var bare en katt det ikke funket på og nå lurer jeg på hvordan jeg kan få bort lukten fra betonggulv. Skulle jeg prøvd å vaske betong gulvet med eddik tro?

Ida skrev:

Jeg har prøvd pepper i skinnsofa. Det funket ikke.

Sonja skrev:

Hjelp, jeg har en kort jakke i skinnetterligning og en katt har pissa på den. Den kan værken renses el vaskes, noen tips eller råd? Har kjøpt den i Praha, så det blir vanskelig å kjøpe ny.

Mortil2 skrev:

Til Anne:Jeg har hørt at det går an å strø litt pepper der du ikke vil ha kattene, så hva med å strø litt pepper mellom putene eventuelt mellom puter og rygg? Jeg vet ikke, men kanskje helpepper fungerer også? Noen andre som vet?

Anne skrev:

Kattetiss i skinnsofaen. Vi har 3 steriliserte hunnkatter som etter 1, 5 år har begynt å makere inne. Selvfølgelig der det passer minst, i skinnsofaen - har noen et godt råd?

Kjersti skrev:

HJELP! Jeg har nettop flyttet inn i en leilighet i et koselig hus. Men det viser seg at den tidligere beboeren hadde katteluker i ytterdøren, så alt av katter i nabolaget har mer eller mindre urinert ned trappeoppgangen. Etter en vask med klor luktet det bedre, men det tok kun noen dager før lukten var tilbake. Nå har jeg satt ut noen skåler med eddik. Må jeg ta trappevask med ren eddik overalt uten vann for å løse dette problemet? Jeg ønsker sånn å få besøk uten å måtte advare om lukten på forhånd.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...