Kvalme - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kvalme.

Kvalm pga. medisiner skrev:

Som Sahara skriver i sitt innlegg ang. olivenolje. Jeg vil bare si at det hjalp meg masse å ta noen matskjeder med olje. Jeg har brukt tran og matolje. Supert råd, Sahara!

Lars skrev:

Når man kjenner at man blir kvalm, må man ta et plaster på navlen, ikke vent til det blir for ille. Et problem er at man som oftest ikke har plaster til stede, men da kan man presse tommelen sånn passe hardt mot navlen i stedet. Det er viktig om man presser tommelen mot navlen, i stedet for å ta plaster på, så må man holde ei lita stund til man kjenner at magen begynner å jobbe. Det høres kanskje ekkelt ut, men man kan gå på do når man kjenner at magen begynner å jobbe, fordi man får gjerne litt diare med det samme. Mange synes det er bedre å bæsje ut diareen med en gang og bli ferdig med det, i stedet for å sitte å være kvalm i kanskje lang, lang tid.

Til: kvalm nesten hver eneste morgen. skrev:

Det kan jo hente det kommer fordi du gruer deg til noe. Det kan hende du ikke vet hva du gruer deg til, men det kan ofte komme av det.

Kvalm hver eneste morgen. skrev:

Hei jeg har konstant kvalme hver eneste morgen. Jeg aner ikke hvorfor, men har blitt sånn i det siste par årene. Hva skal jeg gjøre? Finner heller ikke noe ut med legen. Jente 18 år.

Gravid skrev:

Det spørs hvorfor en er kvalm. Kvalme i forbindelse med graviditet kan ofte føles som en skikkelig omgangssyke - en langvarig en sådan. Vanlig å spy gjerne 5-6-7 og mer i døgnet, skikkelig travelt. Så hva hjelper?

:) skrev:

Jeg bruker akkupunkturbånd mot kvalme. En på hvert håndledd, med en liten kule som presser inn. Fukner for meg. De selges på apoteket. Fint å bruke noe som man ikke må spise/drikke :)

Moi skrev:

Kull! Kjøp kulltabeletter (eller flytende) på apoteket. Veldig bra for både voksne og barn. Det har alltid funket for meg. Ingefær kan også hjelpe.

Mini skrev:

Hvis du er kvalm så er det veldig enkelt og hjelper, om du tar ett glass med brus, det funker best med cola. Håper det funker, hilsen mini.

Hjelper garantert mot kvalme skrev:

På helsekostbutikker får du kjøpt noen tabletter som heter ingefær med uttrekk av bokhvete. Når du er kvalm ta 2 stk. Etter ca 20 min er den garantert borte. Jeg lever ikke uten de.

Sahara skrev:

Hvis du ikke har feber men ved god allmenntilstand, og likevel er kvalm, så kan det skyldes fremmede bakterier. Spesielt vil du merke dette når det er lenge siden forrige måltid. En lokal, nokså svak kvalme altså. I så fall kan dette effektivt kureres med olivenolje. Første dag: 5 dessertskjeer olivenolje, gjerne på tom mage. Du merker bedring allerede etter 1 - 1,5 time. Hvis du neste dag får samme ubehag, så gjenta behandlingen. Nå skulle problemet være borte i de fleste tilfeller. Hvis ikke så ta samme dose den 3. dagen. Men ikke lengre. Hvis problemet vedvarer, så er det noe mer alvorlig og du bør oppsøke lege.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...