Magesmerter og mageknip - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om magesmerter og mageknip.

Anits skrev:

Jeg venter i spenning. Jeg tok pepperkorn og tygget dem og litt kefir etterpå. Jeg har hatt mye luft- og magesmerter over tid. Det blir spennende se om dette virker. Jeg har ikke lyst til ta masse medisin.

Mammatil2 skrev:

Jeg ser dere prater om pepper her, hva slags pepper? Er det sånne små hele pepperkuler fra pepperbøssa?

Bjarne skrev:

Det fungerte for meg også. Jeg svelget 6 hele pepperkorn sammen med litt vann. 1 time senere var mageknipen borte. Da hadde jeg hatt vondt i 5-6 timer.

Kvinne 22 skrev:

Jeg svelget ca 6 pepperkorn og spiste et eple for 15 min. siden og kjenner at magesmertene har blitt nesten helt borte. Har kun litt luft i magen, men ingen smerter.

Til de som sliter med magesmerter ofte så anbefaler jeg dere å dra til legen å få tatt noen ordentlige prøver. Jeg leste akkurat en artikkel om en jente på skolen min som hadde slitt med magesmerter og luft i magen i ca 2 år før legene fant ut at det var kreft.

Det er viktig å få legen sin til å forstå alvoret ved smerter som ikke vil gi seg, før det er for sent å gjøre noe med. Altfor ofte at legene bare sender pasientene sine hjem uten å egentlig vite hva problemet er.

YAY skrev:

Jeg har tatt disse pepperkornene og spist dem. Er det like stor sjanse for at det funker som å svelge dem?

Lizzie skrev:

Ta 2 -6 dråper peppermynteolie i et glass kaldt vann. Peppermynte har en avslappende effekt på muskler/tarm, det lindrer.

Mia skrev:

Det funket etter 5 pepperkorn etter 15-30 min, takk.

Pepper skrev:

Jeg har vært plaget det siste døgnet med mageknipe, søkte til slutt på google om mageknipe, og fann fremm denne siden. Jeg prøvde med pepper og det fungerte, har ikke kjent noe til mageknipen etter at jeg spiste det.

Liverpool skrev:

Jeg har hatt vondt i magen ca. 4 uker nå og jeg har lett lenge etter noe som hjalp mot magesmertene. Jeg spiste 6 pepperkorn og det hjalp faktisk. Jeg har prøvd dette når jeg har vert løs i magen, og det ble bare værre av å spise det da.

Me skrev:

Skal man tygge eller bare svelge pepperkorna?

Flua skrev:

Jeg sliter med mye med luft i magen, promper kanskje opp til 30 ganger om dagen. Syns det er flaut å gå til fastlegen. Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt all fisinga?

Mamma skrev:

Nå har jeg prøvd rådet. Jeg svelget ned 4 hele pepperkorn. Jeg har hatt magesmerter i 24 timer, men ikke noe diare eller oppkast og jeg har spist normalt. Det blir spennende og se om dette hjelper.

Jompa skrev:

Det funka og da var den natta redda, takk.

Anne skrev:

Til Knut: Jeg har hatt det akkurat på samme måte og har kommet fram til at jeg spiste alt for mye hvete om morgenen. Dersom jeg holdt meg unna hvete i all form, så ble jeg mye bedre i magen. Jeg spiser nå knekkebrød og har blitt mye bedre. Hos meg så var det slik kun på ukedagene. I helgene hadde jeg det ikke, så jeg tror også at det har en sammenheng med at man står opp tidlig og at magen ikke har våknet skikkelig.

Pia skrev:

Jeg sliter ofte med luftsmerter, og de er virkelig intense. Som oftest kommer de snikende på kvelden, men hvis jeg tar en paracet eller to og går rett til sengs så er det borte når jeg våkner. Men nå har det tatt helt av. Det er ikke like intenst som de luftsmertene jeg pleier å ha, men det har vart lenge. Jeg har hatt det siden mandag, og nå er det natt til torsdag, og jeg måtte låne smertestillende som mamma har fått på resept for å kunne bevege meg og i det hele tatt puste. Det kjennes ikke ut som luftsmerter, heller ikke som oppblåst, treg eller løs mage. Ikke er det kvalme heller. Det kjennes rett og slett ut som jeg har spist for mye, eller drukket mye vann. Det er så ille at jeg ikke klarer å stå ordentlig oppreist. Jeg er ei 17 år gammel jente, og jeg har hørt at det er normalt med mageknip i denne alderen. Men greia er at jeg ikke er unormalt mye på do, ikke spiser jeg unormalt mye eller lite heller. Ingenting er forandret. Ikke har jeg pepper tilgjengelig heller. Hva kan jeg gjøre?

Ingrid skrev:

Jeg har ofte veldig vondt i magen. Jeg har til og med vært lagt inn på sykehus. Jeg er bare 11 år. Hos meg hjelper det ofte å bare legge seg ned. Da går smertene over til luft og det blir bittelitt bedre.

Knut skrev:

Jeg bruker å få magesmerter nesten hver morgen. Det føles ut som jeg er oppblåst, må noen ganger på do, og får diare. Noen som kan vite hva dette er?

Sandra skrev:

Jeg har sykt vondt i magen nå så jeg skal prøve dette pepper greiene. Tok litt pepper i hånden og skylte ned med vann. Får håpe det funker.

Robin skrev:

Bestemor brukte å koke karve te til meg før når jeg hadde vondt i magen. Det er en spesiell smak, så d går an å ta 1-2 ss med karve og så drikke litt vann for å få ned karven. Hvis du har løs mage kan du ta 1-2 ts med kanel utblandet i litt vann. Alt dette hjalp for meg.

SM skrev:

Kan man bruke vanlig malt pepper? Eller MÅ man bruke pepperkorn?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...