Munnsår - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om munnsår.

Lise skrev:

Hvorfor får man munnsår inni munnen?

Hansen skrev:

Hva heter den kremen man finner i Spania?

Rebekka skrev:

Prøvd alle mulige kjerringråd, dessverre ingen som funker for meg. Men heldigvis er det nå hjelp å få på apoteket. Det selges nå to typer krem som hindrer munnsår i å utvikle seg - effektivt hvis man begynner med en gang man kjenner at munnsåret kommer. Finnes også et supert munnsårplaster! Litt klønete å legge på, men gjør det mindre synlig og ubehagelig - og ser ut som det blir fortere bra også.

Gunnar skrev:

Jeg prøvde med honning på munnsåret med et positivt resultat. Hvorfor ikke prøve, enkelt og behagelig.

Sam skrev:

Hadde mye munnsår i ungdommen og fikk beskjed om at jeg skulle ta salt i vann og skylle munnen grundig med det. At det hjelper er det ikke tvil om. Munnsåret forsvinner selvfølgelig ikke vekk med en gang men du kjenner forskjellen etter noen timer. Det er det eneste som har hjulpet meg iallefall.

Hm skrev:

Hei, jeg våknet i dag tidelig med et munnsår. Jeg tror jeg har fått det av solen og en venn av meg sier at det er herpes. Det er ikke noe farlig, sier hun, men det hjelper ikke med tannkrem. Jeg lurer på hva jeg skal bruke? Det gjør veldig vondt.

Stee34 skrev:

Har noen prøvd Myrra tenktur? Det har jeg og det viker sinnsykt bra med en bomullspinne. Bare press pinnen på såret og det svir bort. Vel, ikke så dramatisk, men det forsvinner veldig fort etter noen dager.

Bente skrev:

Få i dere nok B-vitamin. Gjerne som kosttilskudd. Skal hjelpe veldig. Og så er det noen tabeletter man får kjøpt på helsekostbutikken som skal være veldig bra. Husker ikke hva de het, men bare spør. Selv sverger jeg til vademecum. Bare hold såret tørt og ikke plukk på så går det fortere vekk. Kast evt. lypsyler og tannbørsten etter et utbrudd da de kan smitte og du får et nytt utbrudd. Lykke til!

Finn skrev:

Jeg har hatt munnsårplager i mange år, det kommer når jeg spiser visse typer mat. Men jeg har et råd som har hjulpet meg: jeg spiser chili, en god del, og det blir borte. Kan også spise det forebyggende slik at jeg kan spise f. eks. epler. Gjør jeg det ikke kommer sårene etter en dag eller to.

Emil skrev:

Ja, for å få vekk munnsåret må det tørkes ut ikke holdes fuktig. Fukter du munnsåret (herpes) har du det lenge og det er kjipt. En sterk tannkrem kan faktisk funke, men selv har jeg kremen som Kaka77 skrev om som fåes i spania :)

Rigmor skrev:

Ta litt munnskyllevann på en Q-tips og stryk på munnsåret. Det tørker ut.

Even skrev:

Jeg tok litt ørevoks og smurte på i går. Det hjalp skikkelig, og jeg har funnet ut at om ørevoksen er litt våt og gul så fungerer det best. Den er da lettest og smøre ut, og trekker lettere inn i såret. Du kan ta ørevoksen rett fra qtipen og på såret. Enkelt og greit.

Anonym skrev:

Jeg prøvde saltet! Det hjalp ikke. Og det svidde sykt mye. Noen råd til et løs tann forresten?

Kaka77 skrev:

Joda det finns kremer, men ikke i Norge. Men den må kjøpes på apotek i Thailand eller Spania. Kjenner dere noen som skal dit, be de kjøpe med krem for herpes på leppene!

Et annet munnsår offer. skrev:

Til Grethe 2008-01-10: Smører du Elizabeth Arden Eight Hour Cream på sårene inne i munnen? Er det noen som har noen veldig geniale kjerringråd mot munnsår så skriv dem ned her.

Ninger skrev:

Vademecum hjelper, det svir, men det blir borte igjen etter noen påføringer. Du trenger bare en liten dråpe.

Susieq skrev:

Funker ikke, renser sikkert,men det blir ikke borte.

Carita skrev:

Prøvde dette netopp. Det svir. Vet enda ikke om det funker, men håper på det! Munn sår er noe herk.

Offer av munnsår skrev:

Jeg finner ikke noe som hjelper tilstrekkelig mot munnsår. Hva anbefales av dere? Jeg er så lei av å ha en stor blemme på leppa, og det er ikke moro å gå ut med en slik blemme på leppa. Ingenting ser ut til å virke skikkelig for meg.

Thomas skrev:

hei jeg har fått en gul blemme på under leppen den svir litt og jeg lurer på om det kanskje er herpes

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...