Poser under øynene - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om poser under øynene.

Jonas skrev:

Det er flere faktorer som faktisk spiller inn her. Noen av de kan være: kosthold, søvn, nok vann, nok sollys osv osv. Mitt tips er å få nok søvn (7-9 timer hverdag) om ikke mer. Spise sunnere, ikke spis altfor mcdonaldsmat og junk food. Trening forebygger også, så minst 30 min trening hver dag (det kan være så lett som 30min gåing). Nok sollys. Det holder faktisk 10 min i sola, trengs ikke mer. 2-4 liter vann hver dag, om ikke mer.

R skrev:

Jeg er 20 år, har hatt markerte poser under øynene hele livet. Det må være kronisk, men er forferdelig deprimerende. Tenker på det hele tiden, har planer om å ta operasjon når jeg får råd.

Meta skrev:

Jeg er 25 nå, og er nyutdannet i et ubeskrivelig stressende yrke, og med på lasset har det nå kommet et par solide poser under øynene. Vil det gå bort med mer hvile og nedtrapping tro?

Mats skrev:

Jeg har noen dager store poser under øynene og andre ikke. Jeg drikker mye vann og jeg føler at det hjelper av og til. Men jeg har hørt et rykte at det å spise mindre saltet mat kan hjelpe. Er det sant?

Marhea skrev:

Jeg vet hvordan det er, er 15 år selv med giga poser under øynene. Hjelp meg!

Sissel skrev:

Til bøøørn: Det er meget dumt av deg og anbefale folk og sove 9-11 timer når det og sove over 7-8 timer er skadelig for hjerterytmen.

Jeg skrev:

Jeg har poser under øyna, og jeg vil ikke ha det. Er bare 12 år, er det noen krem som hjelper?

Rakka skrev:

Jeg er en jente på 14 år som har store poser under øynene, men jeg prøvde et lite tips. Legg 2 store skjeer i fryseren i et par timer, så hold de under øynene etterpå i 10-15 minutter. Det funket på meg. Det trenger ikke være skjeer, men så lenge det er kald belastning skal det funke.

Bestemor på 70 skrev:

Jeg har vært hos en spesialist som mente å kunne fjerne poser under øynene. Han tok 300 kr for en 5 minutters behandling som besto i å klappe posene med baksiden av en teskje. Jeg har selv fortsatt behandlingen med fingertuppene, og det er i hvert fall ikke blitt verre. En annen effekt er at jeg synes synet er blitt bedre, og jeg kan lettere lese uten lesebriller. Men jeg vurderer operasjonfor å bli helt fornøyd.

Nela skrev:

Har hørt at det hjelper å ha tynne agurkskiver under? Skal prøve men har ikke fått tid enda.

Meg skrev:

Jeg er 17 år gammel jente og har mørke ringer under hele øyet. Før var det mer til en halvbue under øynene. Dette var det mulig å dekke med sminke, men nå går de helt opp og vil ikke dekkes med det de sier er den mest dekkende concileren. Dette er så stygt og frustrerende. Jeg har ikke følt meg vel siden de ble værre.

Jeg leste et sted at det koster rundt 2000 for å ta en laser behandling. Dette kan jeg ha råd til, men 10.000 for operasjon, vil jeg ikke gjøre. Spørsmålet er om det kan fungere med bare laser.

Søsteren min har det samme problemet, men plages ikke like mye med det som meg. Derfor tenker jeg at det er arvelig og ligger i familien.

Jeg har hørt om å kutte ned på sjokolade og å spise sunt. Jeg spiser ikke mye usunt, men en sjokolade innimellom, kan ikke være så skadelig? Jeg trener mye og får mye frisk luft. Men jeg har fortsatt mørke ringer. For to år siden spiste jeg akkurat det samme, sov akkurat like lenge og drakk like mye som idag, men da var det jo ikke så ille. Skjønner ikke hva det er som kan ha gjort dette så mye værre utover årene.

Er det noe vits i å snakke med en hudlege om disse tingene? Please svar meg. Jeg vil få de vekk!

Lulla skrev:

Jeg er 14 år. Jeg legger meg kl 21:00 og står opp 8:00 hver eneste dag (ikke i helga) drikker masse vann og te, men posene mine forsvinner ikke. Fins det noen andre råd? Finnes det noe på appoteket? Kan jeg få noen tips? Jeg er så frustret.

Gjest skrev:

Sarh, du skriver jo selv hva du gjør feil. Derfor, legg deg tidligere,la kroppen få nok søvn og drikk mer vann.

Sarh skrev:

Hei, jeg er en jente på 16 år og jeg er litt brun i huden og har sånn kjempe svarte poser under øynene og tro meg det er helt forferdelig. Jeg legger meg ganske sent, men ikke så mye vann fra spingen, da. Så hva er det jeg bør gjøre? Hjelp kan dere gi meg råd, vær så snill?

Tante pose skrev:

Joda, jeg har poser under øynene, svære blåe poser. Jeg sover i ca 9 timer hver natt. Drikker kanskje ganske lite vann da. Jeg er ute veldig mye, i den kalde luften og jeg trener ganske mye. Posene er der for evig og for alltid. Jeg har aldri hatt poser før, men fikk det ca. i oktober kanskje og har hatt det siden, hjelp?

Tips skrev:

Ta to spiseskjeer og legg dem i fryseren en stund. Når de har ligget der, og blitt veldig kalde. Tar du dem opp og holder de inn til posene under øynene. Dette hjelper, men det virker jo kun for en kveld.

Cessi skrev:

Jeg får poser under øynene hvis jeg sover for mye, så det er også noe å tenke over. Jeg får det også hvis jeg sover i et rom med dårlig varm luft. Det hjelper å bruke heamorroide krem, men usikker på hvor sunt det er i lengden.

Oggy skrev:

Kalde camilleteposer er et veldig godt råd, og hjelper.

Arvid skrev:

Dette med at vannet renser kroppen er dessverre bare en myte, og dessverre helt feil. Det er ikke noe poeng i å drikke 2-4 liter vann om dagen, mye viktigere er søvn og å spise sund og god mat.

Anita skrev:

Til Bøøørn: Ja, tror jo veldig mye på at det har noe med det å gjøre. Dessuten, de fleste går på skolen og må stå opp kl 7 eller halv 7.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...

Urolige bein

Jeg har kjøpt noe som heter perozin, everyday pain reliever på helsekosten. De...

Kattepiss

Fotballsko med kattepiss lukt. Det er dessverre fotballskoene i kunstskinn som l...