Poser under øynene - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om poser under øynene.

Milla skrev:

Poser rundt øynene kan være tegn på stoffskiftesykdom. Dra til legen og få målt anti-tpo, tsh, fritt t3 og fritt t4 og tras. Jeg har slitt med hevelser rundt øynene kjempelenge, men ble bedre etter at jeg fikk behandling for stoffskiftesykdommen min. Veldig få leger er kjent med at både for høyt og for lavt stoffskifte kan gi seg utslag i hovne øyne. Et annet tips er å sove med hodet høyt på natta. Bruk mange puter. Det har hjulpet meg noe.

Katrine skrev:

Grunnen til poser under øynene er at nyrene har vanskelig for å skylle ut stoffer, og det tar ekstra lang tid. Nyrene har nerver helt opp til under øynene, og derfor blir det hevelse under øynene når nyrene sliter. Nok søvn er viktigst, men man trenger ikke sove 8 timer uansett. Venninna mi sover ca 6 timer for hun klarer ikke mer, og hun har aldri hatt poser under øynene.

Det handler om å hjelpe nyrene dine. Masse vann gjør så nyrene jobber masse og igjen blir slitne, lite vann gjør så nyrene ikke har noe å gå på. En mellomting er fint. Sitron, lime og salt hjelper nyrene med å skille ut, ha litt sitron i vann f.eks. Drikk når du er tørst og ikke mer. Om du drikker flere liter og tisser hvert femte minutt, er det et tegn på at nyrene jobber overtid og du sliter dem ut. Kiwi, appelsin, brokkoli, litt fisk + masse andre grønnsaker. Smør Aloe Vera rundt øynene, lite og forsiktig. Sov når du er trøtt og drikk vann når du er tørst.

Hehe skrev:

Poser kan komme av at man spiller eller ser for mye på tv, det kan også hjelpe og kutte ned på det.

Meg skrev:

Jeg er bare 15 år og har rynker under øynene. Det er ubeskrivelig kjipt.

Bøøørn skrev:

Et lite tips til dere alle som sover 8-10 timer (kanskje ikke alle men noen ihvertfall) så må en sove fra ca 21-23 til 8. Hvis ikke følger du ikke den biologiske klokken og du får poser.

Io skrev:

Håper dette funker. Jeg har i det siste fått mørke ringer rundt øyene, trudde det var pga. lite søvn. Men har nå sovet noen extra timer, men det hjalp ikke, så nå skal eg drikke masse vann.

Gjest 2 skrev:

Jeg er en jente på 15, de siste 3 årene har jeg strevd med poser og ringer under øynene. Jeg sover 8-9 timer, noen ganger 10, men fortsatt har jeg ringer under øyene, jeg skal forsøke å drikke mer. Men jeg tror kanskje at det er kronisk, siden det ikke har vært en dag uten dem.

Pelle skrev:

Det er noe annet som er fullt av proteiner og som hjelper.

Gjest skrev:

Jeg er 13 år har blå poser under øynene og plages. Drikker kansje ikke så mye vann og sover kansje litt lite men jeg skal prøve dette og se om det virker. Håper det gjør det. Her er et lite tips: hvis du har uren og ekkel hud i ansiktet ta egg og bruk som maske det gir proteiner. Har prøvd det å det funker :D

Steinar skrev:

Jeg har poser under øynene, håper dette virker :)

Tante Wenche skrev:

Jeg har slitt med tildels store poser under øynene i noen år. Har forsøkt alle råd beskrevet her, inklusiv Inositol som bare var tull, dyr krem med fargepigmenter som skal gi en illusjon av mindre poser. Dersom jeg holder meg borte fra salt, sjokolade, svinekjøtt, løk og kvitost mens jeg drikker ca 2 ,4 liter vann pr dag (4 dl pr 10 kg kroppsvekt) blir det noe bedre men posene forsvinner ikke helt. Har liksom en slags følelse av trykk under øynene. Hilsen en som fremdeles søker etter det gode rådet som skal funke.

Kari skrev:

Er 15 år og har alltid vært markert under øynene. Begynte vel å utvikle seg til noe som kan kalles poser når jeg var i 11-årsalderen. Har vel ikke blitt noe bedre, men så er ikke jeg så flink til å drikke nok vann og sove nok. Har prøvd masse slags kremer. Tror det er genetisk på min side, at jeg har en fettansamling under øynene, så jeg skal definitivt ta et kirurgisk inngrep når jeg blir eldre.

Susi skrev:

Jeg er 19 år, og har store problemer med poser under øynene, og har hatt det lenge nå. Jeg sover masse, og drikker mye vann jeg og, men det funker ikke på meg heller. Kan det være noe fra apoteket som kan hjelpe? noen som vet om andre ting som funker?

Peter skrev:

Har hatt poser under øynene hele livet, og jeg sover 8-9 timer på hverdager og 9-12 i helgene. Noen som har noen enkle råd?

Bolle skrev:

Hva med teposer? Har hørt om noe slikt. Noen som vet? Hvilken te i såfall? Kaldt eller varmt?

Malla skrev:

Jeg har sinnsyke store poser under øynene. Jeg er bare 13 år og jeg har poser under øynene, men jeg sover kjempelite så det har litt av skyla. Jeg prøvde i 1 måned og legge meg i 9-10 tia. Det funka ikke, jeg drikker ca 5-6 liter vann. Hjelp meg!

Merita skrev:

Har prøvd alt det der. Dikke masse vann, noe jeg alltid har gjort er å drikke vann. Jeg trener, men det hender det blir for litte søvn i ny og ned, men har da prøvd å sove ekstra bare for å se om det er det som faktisk kan være problemmet.

Ingenting fungerer på meg uheldigvis. Så på meg blir det operasjon så fort jeg har råd og anledning til det. Det koster vel rundt 11-12 tusen vil jeg tro, og øyelokks op koster rundt 21 tusen har jeg lest. Dyrt, men sikkert verdt det.

Blabla skrev:

Skal drikke mere vann ;)

Mr. supermann skrev:

Det koster fra 10.000 og oppover leste jeg på en av sidene til lommelegen som skrev om samme problem.

Hr. søppel pose skrev:

Vurderer sterkt å ta en operasjon snart, er det noen som vet hva det koster for en slik operasjon??

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...