Poser under øynene - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om poser under øynene.

Gjest 2 skrev 19. april:

Jeg er en jente på 15, de siste 3 årene har jeg strevd med poser og ringer under øynene. Jeg sover 8-9 timer, noen ganger 10, men fortsatt har jeg ringer under øyene, jeg skal forsøke å drikke mer. Men jeg tror kanskje at det er kronisk, siden det ikke har vært en dag uten dem.

Pelle skrev 18. april:

Det er noe annet som er fullt av proteiner og som hjelper.

Gjest skrev 18. mars:

Jeg er 13 år har blå poser under øynene og plages. Drikker kansje ikke så mye vann og sover kansje litt lite men jeg skal prøve dette og se om det virker. Håper det gjør det. Her er et lite tips: hvis du har uren og ekkel hud i ansiktet ta egg og bruk som maske det gir proteiner. Har prøvd det å det funker :D

Steinar skrev 12. mars:

Jeg har poser under øynene, håper dette virker :)

Tante Wenche skrev 29. januar:

Jeg har slitt med tildels store poser under øynene i noen år. Har forsøkt alle råd beskrevet her, inklusiv Inositol som bare var tull, dyr krem med fargepigmenter som skal gi en illusjon av mindre poser. Dersom jeg holder meg borte fra salt, sjokolade, svinekjøtt, løk og kvitost mens jeg drikker ca 2 ,4 liter vann pr dag (4 dl pr 10 kg kroppsvekt) blir det noe bedre men posene forsvinner ikke helt. Har liksom en slags følelse av trykk under øynene. Hilsen en som fremdeles søker etter det gode rådet som skal funke.

Kari skrev 28. januar:

Er 15 år og har alltid vært markert under øynene. Begynte vel å utvikle seg til noe som kan kalles poser når jeg var i 11-årsalderen. Har vel ikke blitt noe bedre, men så er ikke jeg så flink til å drikke nok vann og sove nok. Har prøvd masse slags kremer. Tror det er genetisk på min side, at jeg har en fettansamling under øynene, så jeg skal definitivt ta et kirurgisk inngrep når jeg blir eldre.

Susi skrev 08. desember:

Jeg er 19 år, og har store problemer med poser under øynene, og har hatt det lenge nå. Jeg sover masse, og drikker mye vann jeg og, men det funker ikke på meg heller. Kan det være noe fra apoteket som kan hjelpe? noen som vet om andre ting som funker?

Peter skrev 03. november:

Har hatt poser under øynene hele livet, og jeg sover 8-9 timer på hverdager og 9-12 i helgene. Noen som har noen enkle råd?

Bolle skrev 30. oktober:

Hva med teposer? Har hørt om noe slikt. Noen som vet? Hvilken te i såfall? Kaldt eller varmt?

Malla skrev 24. oktober:

Jeg har sinnsyke store poser under øynene. Jeg er bare 13 år og jeg har poser under øynene, men jeg sover kjempelite så det har litt av skyla. Jeg prøvde i 1 måned og legge meg i 9-10 tia. Det funka ikke, jeg drikker ca 5-6 liter vann. Hjelp meg!

Merita skrev 08. september:

Har prøvd alt det der. Dikke masse vann, noe jeg alltid har gjort er å drikke vann. Jeg trener, men det hender det blir for litte søvn i ny og ned, men har da prøvd å sove ekstra bare for å se om det er det som faktisk kan være problemmet.

Ingenting fungerer på meg uheldigvis. Så på meg blir det operasjon så fort jeg har råd og anledning til det. Det koster vel rundt 11-12 tusen vil jeg tro, og øyelokks op koster rundt 21 tusen har jeg lest. Dyrt, men sikkert verdt det.

Blabla skrev 29. august:

Skal drikke mere vann ;)

Mr. supermann skrev 15. juni:

Det koster fra 10.000 og oppover leste jeg på en av sidene til lommelegen som skrev om samme problem.

Hr. søppel pose skrev 10. juni:

Vurderer sterkt å ta en operasjon snart, er det noen som vet hva det koster for en slik operasjon??

W.K skrev 07. mai:

Spørs hvor lenge du har gjort det altså det tar jo tid, ikke gi opp.

En som sliter skrev 03. april:

Jeg drikker rikelig med vann og sover veldig godt (7-8 timer) hver dag. Her sitter jeg å er skuffet fordi det ikke forebygger posene under øynene mine. De er der likevel, og de blir ikke mindre synelig engang.

Jippsann! skrev 06. desember:

Drikker mye vann, det hjelper faktisk :D

Eldre kommentarer: 1 2

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...