Slitt hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om slitt hår.

Siv skrev:

Jeg pleier å bruke olivenolje, den funker skikkelig bra. Jeg har alltid tørt og slitt hår for jeg bruker veldig mye flatthjern, siden jeg har krøller som jeg ikke liker. Jeg tar det i håret, har det i en halvtime, med et varmt vått hånkle rundt. Så skyller jeg ut. Da kommer ikke all oljen ut, så du venter til neste dag sånn at den gjenværende oljen får gått skikkelig inn i håret. Så vasker du deg, og da har du mykt og glansfullt hår.

Wailet skrev:

Jeg har slitt hår men vil helst ikke klippe det. Vil spare til langt hår. Er leave-in balsam bra for slitt hår?

Madi skrev:

Jeg har tykt (tynne strå, men mange), langt og halv-krøllete hår. Jeg har det problemet at det ofte ser tørt ut, og må alltid ha i stylingprodukter i, for å roe det ned. Da kom flass, tørr hodebund og dårlig hår. Jeg begynte da med å ta en liten sprut babyolje, i håret etter vask, og det blir bra. Håret samler seg og krøllene blir mer definert. Enkelt, billig og bra for håret.

Malje skrev:

Jeg har veldig slitt hår, og før så rettet jeg håret hver dag. Jeg har vært hos frisøren 2 ganger å prøvd å fått bort det slitte håret, men det er ennå slitt. Jeg har prøvd veldig mange produkter men ingen ting har gjort det bedre. Har noen noe tips om noen veldig gode hårprodukter?

Maia skrev:

Helt Enig. Jeg har Afro sjøl og det beste både får håret ditt og deg sjøl er å gå til en afrikansk frisør. Noe annet du kan gjøre er å bruke shampo får tørrt og skadet hår. Så setter du balsam og lar balsamen virke en stund (ca.5-6 minutter). Så kammer du håret ditt med balsamen i. Et tips er og ikke føne håret da blir det både tørrt fort og veldig rufsete.

Et annet tips er å ikke bruke forskjellige hårsprayer som ikke er til ditt hår. Da blir håret ditt helt mattet ut. Du kan også bruke vanlig matolje i håret ditt mens du dusjer og la det stå i en stund. Da blir håret ditt friskt og fornøyd at det ser ikke så tørt ut.

Carina sb skrev:

Det beste man kan gjøre er å snakke med en frisør ang. hva man kan gjøre. Mye kan reddes ved bruk av riktige hårkurer, balsam shapmo og oljer, når man har slitt/ skadet hår. Det gjelder bare å finne de rette produktene for deg.

Noe å huske på når man er hos frisøren for å få hjelp med håret er også å si fra om man retter det ut mye, vasker det mye f.eks p.g.a mye trening sånn at man får produkter hvor man har tatt dette med i beregningen.

Til AFRO, som skrev tidligere her. Jeg har selv krusete hår og du må komme deg til en afrikansk frisør å kjøpe produktene der. De vanlige merkene har bare ikke nok fuktighet til afro hår. Afro hår er fra naturensside veldig tørt og hvis du da også behandler det en del så er det det eneste som fungerer.

Jeg har selv brukt de dyreste vanlige shampoene og hårkurer sånn som kerastaze ,KMS og redken osv. Ja, de er veldig gode men de kan ikke måle seg med produkter til afrikansk hår når det er afrikansk hår man har. Det gjelder jo egentlig til alle hår typer.Har du langt flatt hår(og ønsker volum) må man finne produkter/merker som spesialiserer seg på det. Har man (vanllige) krøller/frizzhår må man finne produkter til det og har man afro hår man man finne prod. til det.

Mej skrev:

Jeg bruker loreal paris professional kjøpt hos frisøren til cirka 300 kr. I tillegg har jeg en redken og en KMScalifornia, de er kjempebra, så jeg sier bare: Kjøp rett shampoo og helst hos en frisør.

Maria skrev:

Altså, å ha majones og øl i håret funker ikke i det hele tatt. Jeg har prøvd, og gjentatt det utrolig mange ganger, men merket ikke forskjell. Jeg tok krøller permanent, og ble så lei at jeg kjøpte en slettetang, fordi de skal være i 6mnd. Jeg sletter håret mitt en del, men ikke hele tiden. Det hjelper å bare spise sundt, bruke shampoo 2 gang, balsam nederst i tuppene/eventuelt en god hårkur av og til, og ta vare på håret. Ikke gre det når det er vått. Det finnes ikke noe kjerringråd som å putte forskjellige ting i håret, hjelper absolutt ikke. Følg rådene til frisøren, behandle håret ditt fint, så blir det ikke så tørt til slutt. Tålmodighet, det er viktig å ha.

LinnVilde skrev:

Skyll håret med kaldt vann, knekk ett egg å gni det inn i håret og skyll med kaldt vann. Det funker fjell, og det koster ikke så mye heller.

Leyla skrev:

Jeg har sånn rett og slett skadet håret retter det hverdag. Jeg vil det ikke, men siden krøllene mine er så stygge og slitt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg bruker balsam og en del produkter, men uansett så ser det slitt og som om jeg ikke har dusja eller noe på månder. Kan noen gi meg gode tips?

Kråko skrev:

Jeg bleiker håret mitt annenhver måned og jeg bruker glattetang veldig ofte. Jeg har hatt hår ned til rompa, men jeg måtte bare klippe det opp til brystet. Hele håret mitt var slitt. Jeg begynte og forske på shampoer, balsamer og hårkurer for 1 år siden. Og jeg er 14 år nå. Jeg begynte først med gliss. Først en rosa serie. Det var 4 ting i den serien. Det var shampo, balsam, hårkur og en sånn liten tube som du tok i håret før du fønet det. Den tålte 90 grader. Det var 90% mindre slitte tupper som stod på den. Den var egetnlig ganske god. Jeg fikk mindre slitte tupper og håret mitt ble friskt. Så den anbefaler jeg til dem som ikke vil bruke masse penger på det. Det er 30kr for shampo og balsam, 50kr for kur og 60-70kr for den varmegreiene.

Så prøvde jeg gliss, den hvite serien som er 95% mindre slitte tupper. Den var ekstrem god egentlig. Jeg fikk litt fettete hår av den, men det hjalp på hårtuppene mine. Så den anbefaler jeg til dem som vill ha vekk masse av de slitte tuppene og for de som har tørt hår.

Så begynte jeg med dyrere produkter. Jeg bruker nesten bare frisørprodukter. Jeg bare elsker kerastase produktene. For meg er det latterligt at folk sier det er dyrt med 140kr for en hårkur mens jeg betaler 300-400kr for en. Hvis du vill ha en kjempebra hårkur til under 150kr så er det et merke som heter aussie. Du får kjøpt det på vita. Der er det shampo, balsam og kur. Shampoen og balsamen er dyrere en hårkuren, tror jeg. Hårkuren koster 130kr eller noe sånt mens shampoen og balsamen er nermere 200kr. Den hårkuren er god.

Og et råd for dere som bleker håret deres. Bruk shampo, balsam og hårkur me olje i. Det er samme hvilken olje bare det er olje i den. Det løser opp flokene og det blir masse mer glans i det. Jeg kjøper butikkprodukter også. Sunsilk minerals er veldig bra. Den blå er for slitt hår. Det er også med en hårkur i den serien. Mineraler er bra vettu derfor jeg prøvte den :) Den anbefaler jeg for dem som vil ha litt luksus og fortsatt ikke betale så mye. Det er 40-50kr for shampoo og balsam og 70kr for hårkuren, tror jeg.

Sara skrev:

Jeg anbefaler CHI silk infusion. Kjøpes i frisørsalonger. Jeg pleier å ta den i håret etter vask, før det er tørket, og den gjør underverker. Jeg har krøllete hår, som lett blir frissete og ser slitt ut. Men med denne blir håret mykt, samt lett å gre ut, med mer definerte krøller. Jeg kan ikke leve uten den.

Catarina S. skrev:

Jeg har lenge slitt med dårlig kvalitet på håret, kan jeg vell kalle det. Har farget håret alt for mange ganger. Bjørn Axen produktene er kjempe bra. Og hvis du tar Bjørn axen hårkur, og så tar du plastfolie rundt hode, så merker man ekstremt stor forskjell. Det som skjer er at håret får masse fuktighet samtidig som det blir fikset. Håret mitt er blitt kjempe bra. Bjørn Axen produkter er dyrt, en hårkur koster rundt 160 kroner. Men hvis du kjøper en hårkur til 50 kroner, så kan du ta 2-3 spiseskjeer med olje, og blande det sammen.

Det er ikke alltid at dyre produkter hjelper. Jeg velger å kjøpe billig. Og heller lese litt på nettet der andre diskuterer ulike måter, som hjelper til dine problemer.

Archana skrev:

Bruk frisørprodukter, disse inneholder ikke masse såpe og silikon, som dagligvarebutikkprodukter gjør. Noen vil kanskje ikke bruke ca 150 spenn på hvert produkt, men frisørprodukter er drøye i bruk og bra for håret ditt. Butikkprodukter kan faktisk gjøre håret ditt verre. F.eks Define sitter som lim, og kan gjøre at en eventuell hårfarge ikke vil sitte. Stuss håret ofte, minst hver 3. mnd. Slitte tupper spiser håret opp nedenfra. Om man bruker rettetang, krølltang eller hårføner mye, kjøp varmebeskyttende spray.

Solfrid skrev:

Er det noe som hjelper mot splittede tupper, eller er det eneste alternativet å klippe dem vekk?

Charlotte skrev:

Jeg har hørt at de Leave in hårkurene sliter veldig på håret. Vet noen om det er sant?

Meg skrev:

Hvis du tar olje i håret og har det i ca 30 min og skylder det godt ut blir håret mer fettete. Det funker heilt greit.

Synne skrev:

Det hjelper hvis du tar A-krem eller kanskje fuktighetskrem i håret, det hjelper med A-krem i så fall.

Melly skrev:

Jeg hadde lang svart stygt og glansfullt hår, men tuppene var litt bøyd innover og det var litt bølgete. Jeg begynte å rette det hele tiden, fikk slitt hår, klippet det bort. Nå er det kort og slitt. Nå når jeg går ut av dusjen, og håret mitt blir helt tørt, så føles det tørt og ta på, og det blir nesten afro. Jeg kan ikke gå på skolen sånn, så igjen retter jeg det ut. Hjelp, hva skal jeg gjøre!

Nina skrev:

Mandel olje skal også være kjempe bra for håret.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...