Slitt hår - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om slitt hår.

Tips skrev:

Jeg retter håret mitt hver dag, og håret blir en del slitt. Så jeg prøvde en shampoo, balsam og hårkur av gliss (de har reklamert på tv) og jeg synes den funker kjempe bra. Det er en hvit flaske og får kjøpt på h&m, europris, matbutikker osv. Du finner den over alt. Den koster 30 kr for shampoo og balsam og hårkuren 50. Anbefaler å prøve det.

Frøken slitt hår skrev:

Har kjempe slitt hår. Av sletting, og bleiking. Det hjeper og ha i balsam 2 ganger. Og hvis du ikke har råd til kur eller noe sånt, da kan du prøve og ha øl eller majones i håret. Vet det høres sykt ut, men det hjelper.

Mini skrev:

Ja, Elvital fra Loreal funker bra. Jeg brukte den og håret ble glansfullt.

Mona skrev:

Det hjelper å sove med en kur om natten og skylle ut neste dag. Det hjelper på håret.

Ellen skrev:

Kokosmelk/olje kur er knall bra. Jeg har tykt hår ned til rumpen og bruker denne kuren en gang i uken ca. Hadde ikke klart meg uten. Håret blir blankt og glansfult og slites ikke så fort. Skal også nevne at jeg er kun med frisøren å stusser mindre enn en gang i året. Jeg spiser heller ikke spesielt sunt og røyker. Så man blir ikke hva man spiser bestandig. Iallafall ikke så lenge en ikke overdriver.

Mona skrev:

Det finnes en hårkur som funker veldig bra på tørt og slitt hår, det finnes flere produkter som er rettet mot tørt, slitt og porøst hår.

Afro skrev:

Hei, jeg har kjøpt Elvital shampoo og balsam fra Loreal paris. Her står det på flasken Anti breakage. Er det noen som har prøvd den. Er den bra?

Tips skrev:

Jeg jobber i frisørsalong, og jeg mener det er viktig med hvilke produkter man bruker. Gå til din nærmeste salong der du vet de kan greiene sine, og be om veiledning til hvilke produkter du bør bruke. Det går også ann å kombinere en shampo for tørr hodebunn/flass og en balsam og kur for tørt og krusete hår. Husk at du ikke må ta balsamen eller kuren i hodebunnen, men jobbe den godt inn i hårlokkene. Og ikke minst er det viktig å shamponere to ganger. Første shamponering fjerner støv, stylingrester og forurensing, mens den andre gangen virker pleiestoffene på håret. Ellers er hårsilke (silk therapy) en sikker vinner.

Afro skrev:

Har merket at håret ikke vokser mer. Jeg har mørkebrunt hår og er av afrikansk opprinnelse. Jeg har merket at jeg flasser veldig mye og at håret er tørt noen ganger. Håper jeg kan få noe bra tips som virker.

Tulla skrev:

Det som sliter mest på å håret er definitivt varmestyling, derfor er det en super investering å kjøpe seg et varmebeskyttende produkt. Det finnes utallige. Jeg syntes alltid alle mulige sånne ting som skal hjelpe mot slitt hår bare gjorde det fett. Men ble anbefalt en kur (Repleneshing Thermal Wrap fra Trevor Sorbie - bare å google det) som tilførte fukt uten noe særlig fett. Den har funka bra for meg. Står at det er til langt rett hår, men jeg har krøller og halvlangt, frisøren sa den er fin til stort sett alle. Brukes hver gang man vasker håret om det er veldig slitt, eller av og til om det ikke er så ille. Det beste er nok å prøve seg frem litt.

En ekspert på tørt hår skrev:

Ikke børst håret ditt fort å hardt eller for fort. Det er ikke lurt å glatte det, fønne det eller kreppe det. Vent til håret er tørt før du begynner å greie det. Ikke vask håret ditt ofte. Gå til en frisør å så får hun se på håret ditt og sier hva du skal gjøre med det. Lykke til.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...