Solbrent - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om solbrent.

HJK skrev:

Solbrent i ansiktet (solarium). Det er veldig vondt, har prøvd alovera men det går ikke bort.

Lisbeth skrev:

Fikk et godt råd hos våre greske venner mot solbrenthet. Smør et tykt lag med matyouhurt på de brente plassene etter solnedgang. La det trekke inn i huden. Det hjelper kjempemasse. Har brukt det på hele familien og selv min lille datter på 9 sverger til youghurten.

Nina skrev:

Jeg har solbrent meg på solarium , verst er det på magen under brystene og lårene, og det jeg lurer på hvor lenge skal det gå før det heler seg helt eller demper rødhet svie og følelsen at det er vond. Jeg er solbrent i ansiktet også. Det er første gang dette skjer meg av solarium. Jeg tåler mye sol ganske bra og jeg har solet meg masse på solarium.

Michael skrev:

Jeg har vert så dum at jeg har smurt meg inn i spenol og baby olje oppå det, nå er jeg skikkelig solbrent over hele kroppen, uansett hva jeg smører på kroppen, aloe vera, yoghurt, melk, agurk, tomat og ja, så får jeg absolutt ikke sove. Kan det være noe annet som hjelper? Akkurat nå har jeg tatt meg en solid og kald dusj og det hjalp i 5 minutter. Det kiler og klør og svir over alt, men verst er vel kansje leggene. Er det noen som har noen andre tips for å få bort det som ligger rett under overflaten av huden?

Krill skrev:

Har blitt fryktelig solbrent etter søndag. Og det er så vondt. Men det som var litt merkelig var at på leggene har jeg fått mange veldig små blodrøde prikker. Ser nesten ut som om jeg nesten blør litt fra hårsekkene, men er ikke det heller. For det er på oversiden av huden og kom etter jeg ble solbrendt, noen som veit hva det er? Og om det vil gå bort?

Rolf skrev:

Jeg var solbrent i 2 dager og prøvde alle slags metoder og kremer. Så prøvde jeg Aloe vera, gikk en halv dag.så roa det seg. Dagen etter var det så å si helt vekk, men ikke vær redd for og bruke for mye. Klem på! Jo mere,jo bedre.

Ruben skrev:

Ta fri fra jobb og skole, bli hjemme og smør deg i 1-2 dager, det hjelper.

Joachim skrev:

Blir du solbrent kan man skjære ei tomat i to, og smøre det brente stedet. Har personlig erfaring. Men husk først og fremst solkrem!

Ak skrev:

Vi har alltid brukt en kald dusj etterfulgt av påsmøring av mentholatum o.l på solbrent hud, svir veldig med en gang men så blir det helt borte:)

HildeAasen skrev:

Jeg tok solarium i dag, og jeg ble rød som en hummer. Jeg pleier aldri å bli rød av solarium, men ble det i dag. Jeg smører på en salve som heter den lille hudlegen, fåes kjøpt på helsekost og sånne butikker. Den dempa med en gang, men vi får se i morgen hvor mye den hjalp, salven hjelper mot brannskader, brent hud, stikk og kløe. En universalsalve på en måte.

Ary skrev:

Har lest at aloe vera hjelper celle delingen 4 til 6 ganger. Altså at reprasjonstiden på solbrent hud eller små kutt blir leget 4 til 6 ganger raskere når du smører på aloe vera krem/gel. Jeg synes dette er helt fantastisk delvis fordi jeg selv blir brun som en brannbil og trenger fort litt effektiv leging av sår hud. Smør på!

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...