Svette - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om svette.

Alexander skrev:

Jeg er litt plaget av svettelukt under armene. Jeg prøvde Stop 24 om morgenen sammen med deo, men det hjalp dårlig. Jeg prøvde aluminiumsklorid, det fungerte litt, men ingen underverker. Det sved så mye under armene at jeg vegrer meg for å bruke det igjen.

Det som fungerte ganske bra for meg: Nå dusjer jeg om kvelden, tørker meg godt under armene. Tar på Stop 24. Dusjer om morgen med noe som heter Vichy Homme Hydra Mag shower gel sammen med vanlig dusjsåpe.Tørker meg godt under armene. Bruker en billig deo som heter Cosmica krem roll on for menn. Dette fungerer ganske bra.

Alex skrev:

Jeg har prøvd forskjellig og det hjelper litt, men langtfra godt nok. Skal prøve Yerka når jeg får lønning og kjøpe med en sport-tshirt.

Hvis man er plaget skal man ikke bruke syntetiske-stoffer i klærene. Hva er syntetiske-stoffer? Hvor får man kjøpt t-shirt som ikke innholder syntetiske-stoffer?

LS skrev:

Hei, jeg har slitt med overdrevent svetting i armhulene, og har prøvd alle sorter deo og middler, men har ingen nytte av det, bare i korte perioder. Jeg oppfordrer alle som svetter, både under armene, hendene og på føtterne om å oppsøke en hudlege og forklare at du vil ha en Botox behandlig pga svetting. Dette koster 2000,- og du setter 25 sprøyter under hver armhule (i mitt tilfelle). Jeg har gjort dette i 4 år nå. Etter en behandlig går det 9 mnd. uten en eneste dråpe, uansett i aktivitet, stressende dager etc. Det er rett og slett fantastisk.

A skrev:

Jeg sliter også med hyperhidrose og da spesielt under armene. Jeg har prøvd en tablett og den fungerer fantastisk bra. Bortsett fra at jeg fikk et kviseutslett på bryst/skuldre som egentlig bare gjorde alt verre. Da valgte jeg heller å svette enn å se ut som en kjøttkake. Nå vet jeg ikke min arme råd lenger. Fant en deo som fungerte bra, men så tålte jeg den plutselig ikke mer og fikk kløende utslett. Nå skal jeg heldigvis til hudlegen igjen snart og kanskje det blir Botox-behandling. Så da må jeg begynne og spare som bare det.

Amalie skrev:

Jeg har prøvd stopp24, natriumsklorid og vanlige roll-on's. Men ingenting virker. Jeg kan være på et kaldt sted, men svetter som bare det under armene. Dette er et svært stort problem for meg, da jeg ikke kan bruke de klærne jeg vil, da det lett synes. Ikke alltid lukter svetten noe, men det blir store svetteringer under armene. Jeg er 14 år, og jeg har virkelig ikke lyst å leve med dette hele livet. Så jeg lurer på om noen har noen tips, er det noe man kan spise for å redusere dette? Har hørt om kanel, men vet ikke?

Funker skrev:

Jeg har hatt problem med svetting siden jeg kan huske. men etter jeg prøvde dkny deodorant stick så forsvant alt. Den er litt dyr, men den hjelper.

Mille skrev:

Jeg svetter en del på ryggen og nedover mot rompa når jeg trener. Er det noe jeg kan gjøre for å unngå det? Finnes det en type deodorant man skal bruke på ryggen? Setter stor pris på svar.

Jenny skrev:

Jeg svetter kraftig under armene når jeg er i bevegelse (trenig) og når jeg er helt rolig (sitter/står helt i ro) hva skal jeg gjøre? Finnes det en deodorat som motvirker kraftig svette under armene eller lignene?

Juju skrev:

Har hørt om en del som har prøvd STOP 24. Skal visstnok funke ganske bra.

Jay skrev:

Bruk den deoen her så stopper svette garantert. Maxim Antiperspirant - Mot kraftig svette. Det hjalp meg veldig.

Liss skrev:

Er det noen som har prøvd akupunktur for svetting under armene? Har lest en eller annen plass her på nettet at det skulle hjelpe.

Tjohoo skrev:

Jeg var ordentlig plaget med svette under armene før. Prøvde mye forskjellig, men Yerka var det som virket på meg. Det svir forferdelig, men er verdt det. Har kun brukt det to-tre ganger iløpet av mange år, og det er helt borte. Det virker ikke på hender og føtter. Aluminiumklorid kan hjelpe, men det det er veldig ubehagelig, man blir tørr, nummen og må påføre nesten hver eneste kveld (som tidligere nevnt her). Men det er jo veldig individuelt hva som virker for hver enkelt person. Anbefaler iallefall Yerka.

Inis skrev:

Det er veldig viktig at dere dusjer og tørker dere ordentlig under armene slik at dere er tørre. Så etterpå, ta på deorant eller hva.

Hei skrev:

Jeg prøvde Stop 24. Den funket som bare det, men etter en stund så funket den ikke lenger. Da prøvde jeg Sterilan. Det var saker det. Jeg bruker den enda. Det har vel gått ca et halvt år siden jeg først begynte med sterilan.

Svettis skrev:

Jeg har prøvd aluminiumsklorid og det fungerte i en periode for meg. Men jeg hadde et par uhell med den også. Hvis man ikke passer på å vaske seg godt under armene på morgenen og f.eks går med en gul t-skjorte som er tettsittende (som i mitt tilfelle) så svertet stoffet av og jeg ble helt rød under armene. Produktet virket en stund, men etterhvert var det ingen hjelp å få. Men så absolutt det virket for meg.

Halldis skrev:

Prøv odaban, finnes på nett. Dette er en spray som brukes om natten og fjernes om morgenen, funker for meg som har hyperhidrose (oversvetting)

Rainbow skrev:

Jeg har aldri vært plaget med svette før nå den siste tiden. Særlig hvis jeg anstrenger meg for å løse en oppgave kommer svetten. Jeg kan sitte helt stille og svette. Er småbarnsmor og 39 år. Hvorfor er det plutselig så lite som skal til for at jeg svetter? Før var dette aldri et problem. Er frisk ellers.

Laila skrev:

PS: Ikke bruk yerka samme dag eller dagen etter du har barbert deg under armene. Det svir!

Laila skrev:

Hei, jeg ser mange av oss sliter med det samme. Før hadde jeg store svetteringer rundt armhulene og gikk bare med store gensere. Nå har jeg begynt å bruke noe som kalles yerka. det er en liten flaske (jeg kjøpte den på cubus, 170 kr) med rød væske oppi. Vask deg under armhulene, tørk, og stryk på litt av væsken med en bomullsdott. Dagen etter vasker du det vekk uten såpe. Du trenger ikke engang å bruke deoderant dagen etter påføring (men jeg har alltid med en for sikkerthets skyld). Dette fungerer på meg. Det er ikke så mye i flasken, da men. Påfør på nytt når du merker svetten begynner å komme tilbake. Dette er det verdt å prøve.

Jente 16 år skrev:

Ingenting du gjør mot svette er garantert. Det har jeg fått erfare. Jeg er ei jente på 16 år som har hatt store svetteproblemer hele livet. Jeg har prøvd deodoranter, forskjellige natur stener, tatt botox 5 ganger, og tatt 2 operasjoner, og jeg svetter fortsatt så mye at jeg ikke kan gå i en vanlig genser. Legen min som hjelper meg med dette, sier han ikke har sett lignende på min alder. Hvis jeg skulle anbefale noen noe, så er det først å prøve botox, en tar 25 sprøytestikk under hver arm, dette funker på flere. Om du er virkelig plaget med svette, er det verdt et forsøk, en får ingen arr. Dette funket ikke på meg og jeg tok en fettsugningsoperasjon, noe som ga meg små arr. Siste operasjonen er en stor operasjon, en får stygge arr og ikke garantert at svetten blir fjernet.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...