Svette - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om svette.

Kristin skrev:

Aluminiumsklorid, er det tabletter? Blir svetten helt borte? Sliter med ringer rundt armhulene på genserene mine. Det er plagsomt.

Kjipe greier skrev:

Jeg også sliter med enormt svette armhuler. Det er utrolig kjipt og man kan ikke gå med hvilke topper man vil. Har prøvd stop og det er bare tull. Aluminiums klorid fra apotek er det eneste jeg har funnet som virker.

Lei av svetteringer skrev:

Jeg har prøvd den dere, STOP 24, den hjalp ikke noe for meg. Har ikke tenkt til å gjøre noe som operasjon eller noe sånn. Er det noen av de andre produktene, som man kan få på apoteket som virker bedre eller har en sterkere virkning? Jeg er desperat.

Svetta skrev:

Jeg har prøvd mange forskjellige typer deodorant som feks Stopp. Det fungerte ikke på meg. Så prøvde jeg Yerka og etter det stoppet svettingen under armene. Er mange år siden jeg prøvde det første gang, og har kun hatt behov for å ta det på et par ganger etter dette. Det svir noe helt forferdelig, men det virket. Men det virket ikke på hendene. Det gjorde derimot aluminiumklorid, men ubehaget med å bruke dette på hendene var værre enn å være klam i håndflatene. Jeg ble knusk-tørr, fikk en prikkende/nummen følelse i hendene, og måtte ta det på i store mengder hver eneste kveld. Bare ubehagelig og slitsomt.

Vivvi skrev:

Brukte aluminiusklorid som jeg kjøpte på apoteket og dette funket veldig bra. Brukte det et par netter i uken og sluttet helt å svette under armene. Men nå tåler jeg det plutselig ikke lenger. Det svir og klør noe helt grusomt. Har også prøvd Yerka, men Aliminiumsklorid er mye bedre.

Assa skrev:

Jeg synes at deo-stick fungerer mye bedre enn roll-on og spray. Har blitt helt avhengig. Billig sterilan fungerer like bra som dyrere typer.

Svetter alt for mye skrev:

Hei, jeg svetter alt for mye under armene. jeg har kjøpt en deodorant fra apoteket som heter STOP, og den bare sviktet meg, den hjalp altså ikke som den skulle. Noen som har tips, annet en tabletter og sprøe ting og tang? Vær så snill og hjelp meg. Svetten går igjennom en tykk ull hettegenser til og med.

Ie skrev:

Yerpa eller noe sånt. Liten glass flaske med rød væske inni. Kan kjøpes på vita eller apotek. Tas på annenhver kveld. Det demper min svette men den blir ikke helt borte desverre.

Aluminiumsklorid skrev:

Det har jeg erfart i all fall. Er svært plaget av svette under armene og har brukt aluminiumsklorid på natten, men det som alltid skjer er at det klør og svir noe helt forferdelig. Tenker jeg skal prøve magnesiumtillegg istedenfor

Ikke gjør det skrev:

Av å påføre det på hender og føtter risikerer du å få ekstremt tørr hud og veldig ubehagelig "eksem" !

Ikke utvortes skrev:

Jeg tror ikke det menes at det skal brukes PÅ huden. Man skal ta magnesiumtilskudd i form av kosttilskudd. Det er da bilde av piller også, er det ikke? Magnesium får man kjøpt på helsekosten. Jeg har brukt det og det har fungert på meg.

Svettis skrev:

Hadde jeg vært dere, så hadde jeg i allefall prøvd det. Jeg har lest litt rundt på nettet men har ikke funnet noe som bekrefter det, men det er da vel forsøket verdt?

Baba skrev:

Lurer på det samme som Sw jeg også.

Sw skrev:

Virker det på håndflater og under bena også?

Svetlana skrev:

Prøv Aluminiumsklorid. En får kjøpt det på apoteket og det virker supert.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...