Tannverk - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tannverk.

Tage skrev:

Hjelper nellikolje hvis jeg har knekt av en liten bit på en tann også?

GK skrev:

Nellik funket med en gang. Smerten ble nesten helt borte. Brukte 1 teskje i et halvt glass vann og skylte i 1 min.

Anders skrev:

Nellikolje/nellikspiker kan hjelpe mot akutt tannverk, men det er jo bare en ting som virkelig gjelder - og det er å få seg time hos tannlegen så fort det går. Selv om det er noe en ofte kvier seg for. Etter en dag eller tre med skikkelig tannverk løper de fleste til tannlegen med lette skritt. Få ting kan måle seg med skikkelig tannverk.

Tannlegeskrekk skrev:

Vademekum-tipset funka delvis - takk og lov, ble kvitt den mest intense smerten. I mangel på nellik, som høres ut som det lovede land, ble det både vademekum og kanel. Skulle googla litt tidligere, så hadde jeg fått sove i natt.

Sara skrev:

Det funker ikke med nelikker greia. Jeg får ikke sove om nettene. Hjelp!

Jill skrev:

Jeg sitter her med en bommusldott i munnen over ei tann som verker, den har jeg dynka med mandelsråper. Det funker helt fantastisk, like bra som nellikolje/spiker. Men skal nok ringe tannlegen med en gang jeg våkner imorra. Et tips bare.

Christian skrev:

Jeg brukte olivenolje. Det funker kjempebra og smaker ingenting.

Tor skrev:

Nellik funka sykt bra og hurtig, men smaker jo høgg da.

Kaja skrev:

Hvis dere har verk i en åpen tann kan dere prøve å suge ut verken. Sug så hardt dere kan og spytt ut verken. Det hjalp meg.

Silje skrev:

Etter å ha prøvd både ibux, paracet og å skylle munnen i sprit, munnskyllevann og diverse andre metoder, var det nesten så jeg skulle til å nappe ut den tanna selv her. I et siste desperat forsøk på å finne noen lure løsninger fant jeg denne sida. Det må jeg virkelig si, det fungerte med en gang. Det reddet virkelig nattesøvnen.

Pernille skrev:

Ibux har sluttet å virke så jeg har ventet i hele dag på å kjøpe nellik og det fungerer ganske så bra, det var virkelig verdt forsøket.

Liv skrev:

Jeg måtte prøve dette. Et halvt glass vann, 2 ts med malt nellik, rørte godt og skylte munnen flere ganger. Elendig smak, men tannpinen er borte. Merket det etter 10 minutt. Helt utrolig. Nå er det gått 3 dager og har det helt ypperlig.

Hhh skrev:

Dro på butikken, kjøpte en nelikspiker, tygget litt på den og nå skal jeg endelig få sove - supert råd.

Trond skrev:

Utrolig som det hjalp med nellik.

Liss skrev:

Supert bra tips med nellik. Jeg tok litt malt nellik og gnidde på den tanna som var vond, og det funka.

Tannfeen skrev:

Nå har jeg tygget paracet og ibux som drops over lang tid, men malt nellik i litt vann det funket. Smaken minner litt om vademecum faktisk.

Jan skrev:

Klokka er 0400. Med en gang butikken åpner, fyker jeg ned og kjøper nellikolje. Smertestillende hjalp litt, men merker jeg har begynt å bygge opp en toleranse for paracetamol de siste dagene. Også er jeg skeptisk til medisiner. Jeg har tat mer smertestillende disse 2-3 dagene enn det jeg gjorde i hele 2010 til sammen.

Susanne skrev:

Jeg har mista plumba mi, tannlegen åpner ikke før på mandag. Har ikke vært vondt annet enn da jeg har fått tygget på den siden. Men nå så begynner tannverken å komme. Noen råd, er det noe jeg har hjemme som jeg kan fylle igjen hullet med?

Luz skrev:

Etter og ha tvilt på alt av kjærringråd og slukt 4 ibux uten effekt, var jeg så desperat at jeg faktisk gikk ned på butikken og kjøpte Hel Nellik og en pose med Malt nellik. Kastet meg over de hele nellikene som en desperado og tygde en på veien opp. Innen jeg var hjemme var tannverken borte! Ikke nøl engang dere som kikker etter tannverk råd. Løp å kjøp! Hilsen Nellik narkissen.

Nisse skrev:

Genialt råd. Det funket som fy. Jeg liker ikke smaken, men mye bedre enn tannværk.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...