Tannverk - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tannverk.

Onkel skrev:

Jeg hadde tannverk i dag og jeg prøvde faktisk nellik og drakk litt etterpå og det funka.

Geir skrev:

Bruk sprit på en bomullsdott som du så legger på det verkende stedet. Vips så er det borte vekk.

Aragorn skrev:

Av en eller annen grunn så funka det med to nellikspiker å tygge på. Det gjør fortsatt vondt, men den intense smerten er borte.

Ingvild skrev:

Det fungerer å pensle mandelessens på.

HE skrev:

Dentinox var helt genialt! Takk for tipset.

Tanna mi skrev:

Malt nellik blandet i vann som munnskyll funket utrolig bra.

Marie skrev:

Noen som vet hvor mye malt nellik man tar i litt vann? Nekter å tro at man trenger å bruke hele posen?

Helge skrev:

Takk kjære nellik, har hatt tannverk hele helgen og ikke sovet de siste 3 nettene. Jeg kikket tilfeldig inn her og fant dette smarte kjerring rådet. Jeg kjøpte både spiker og pulver idag, blandet posen i et halvt glass med vann og skyllet munnen grundig i 4 - 5 min. Da jeg spyttet ut denne fæle smørja var tannverke borte. Nå legger jeg noen nellikspiker under leppa og tar kvelden.

Amy skrev:

Jeg prøvde det med nellik, men svigerfaren min fikk skikkelige smerter og spyttet det ut. Uff, hva skal jeg gjøre?

Kriss skrev:

Jeg har prøvd alle tipsene deres å har fortsat vondt. Har gått nå i en uke med tannverk å holder på å bli riv ruske gal snart om jeg ikke får vekk smerten eller får sovet litt. Heldigvis har jeg time hos tannlegen om 2 dager, så nå er det bare 2 dagers marerit igjen.

Cesilie skrev:

Jeg har en visdomstann som vokser, og har fryktelig vondt i tannkjøtt, kjeve og hals. Smertestillende har sluttet å virke, så jeg prøvde med nellik. Jeg gikk i en helsekost-butikk (Røtter i Oslo), og der hadde de ikke nellikolje, men spiker. Jeg tygde to stykker et noen få minutter, og så lagde jeg te av spikerne, og drakk en kopp. Og utrolig nok så er jeg nesten bra nå. Helt nydelig! Bør prøves!

Håkon skrev:

Har kraftig tannverk og ser mange har god effekt med nellikolje, eller å tygge frøet. Godt å se at det finnes råd. Men hvor får man tak i disse produktene? Det gjør vondt som bare det.

Verken sjøl skrev:

Et tips vist man ikke har nellik er å suge på en isbit. Det funker meget bra.

Melis skrev:

Jeg sitter også å tygger på nellik nå. Har kraftig betennelse, også lymfen ved tannen. Et ordentlig smertehelvete. Det blir rotfylle til mandag. En evighet til.

Sol skrev:

Kjempebra tips om nellik. Jeg hadde bare malt nellik i hus, men tannverken var borte på 5 min etter ei helg med jevn verk. Skal bli godt med ei verkfri natt og håpe på time med tannlegen i morgen.

Goggen skrev:

Nellik er superbra, bare tygg to stk i et par min. på tannen du har vondt i. Etter noen minutter er du frisk igjen. Hadde tannverk i 8 timer, prøvd alt av paracet osv, men nellik funket.

Sigmund skrev:

Kjempebra tips om nellik. Fikk akutt tannverk etter at jeg våkna og det tok meg 20 sek. å finne tipset via google. Nye 20 sek å finne en hel pakke med nellik og nye 20sek før jeg kjente smertene avtok. Fikk litt tannverk i går kveld noe jeg dempet med en siste paracet. Det er noe jeg tar hvert skuddår, men tannverken går sef. ikke vekk før tannlege og grovere skyts enn nellikspiker. Du verden for ei hjelp i alle fall. Mye bedre enn paracet som sikkert hadde måtte gått minst 10 min. før det hadde virka.

Malin skrev:

Jeg har gått med tannverk lenge uten å få hjelp av tannlege. Jeg forsøkte dette med nellik i vann, og har fremdeles pulserende smerter i tenner/tannkjøtt. Har jeg brukt feil mengde nellik og vann? Jeg brukte 1 ts nellik, blandet det ut i under en halv tekopp med vann og skyllet munnen i ca 45 sek.

Hilda skrev:

Det hjalp virkelig med nellik i vann. Tusen takk for kjempe godt råd. Deilig at smerten har slippet taket. Håper jeg våkner smertefri i morgen og dermed er kurert.

Sanne skrev:

Det med nellik fungerte helt supert. Endelig en natt med søvn igjen, etter 5 våkenetter. TAKK!

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...