Tannverk - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tannverk.

HE skrev:

Dentinox var helt genialt! Takk for tipset.

Tanna mi skrev:

Malt nellik blandet i vann som munnskyll funket utrolig bra.

Marie skrev:

Noen som vet hvor mye malt nellik man tar i litt vann? Nekter å tro at man trenger å bruke hele posen?

Helge skrev:

Takk kjære nellik, har hatt tannverk hele helgen og ikke sovet de siste 3 nettene. Jeg kikket tilfeldig inn her og fant dette smarte kjerring rådet. Jeg kjøpte både spiker og pulver idag, blandet posen i et halvt glass med vann og skyllet munnen grundig i 4 - 5 min. Da jeg spyttet ut denne fæle smørja var tannverke borte. Nå legger jeg noen nellikspiker under leppa og tar kvelden.

Amy skrev:

Jeg prøvde det med nellik, men svigerfaren min fikk skikkelige smerter og spyttet det ut. Uff, hva skal jeg gjøre?

Kriss skrev:

Jeg har prøvd alle tipsene deres å har fortsat vondt. Har gått nå i en uke med tannverk å holder på å bli riv ruske gal snart om jeg ikke får vekk smerten eller får sovet litt. Heldigvis har jeg time hos tannlegen om 2 dager, så nå er det bare 2 dagers marerit igjen.

Cesilie skrev:

Jeg har en visdomstann som vokser, og har fryktelig vondt i tannkjøtt, kjeve og hals. Smertestillende har sluttet å virke, så jeg prøvde med nellik. Jeg gikk i en helsekost-butikk (Røtter i Oslo), og der hadde de ikke nellikolje, men spiker. Jeg tygde to stykker et noen få minutter, og så lagde jeg te av spikerne, og drakk en kopp. Og utrolig nok så er jeg nesten bra nå. Helt nydelig! Bør prøves!

Håkon skrev:

Har kraftig tannverk og ser mange har god effekt med nellikolje, eller å tygge frøet. Godt å se at det finnes råd. Men hvor får man tak i disse produktene? Det gjør vondt som bare det.

Verken sjøl skrev:

Et tips vist man ikke har nellik er å suge på en isbit. Det funker meget bra.

Melis skrev:

Jeg sitter også å tygger på nellik nå. Har kraftig betennelse, også lymfen ved tannen. Et ordentlig smertehelvete. Det blir rotfylle til mandag. En evighet til.

Sol skrev:

Kjempebra tips om nellik. Jeg hadde bare malt nellik i hus, men tannverken var borte på 5 min etter ei helg med jevn verk. Skal bli godt med ei verkfri natt og håpe på time med tannlegen i morgen.

Goggen skrev:

Nellik er superbra, bare tygg to stk i et par min. på tannen du har vondt i. Etter noen minutter er du frisk igjen. Hadde tannverk i 8 timer, prøvd alt av paracet osv, men nellik funket.

Sigmund skrev:

Kjempebra tips om nellik. Fikk akutt tannverk etter at jeg våkna og det tok meg 20 sek. å finne tipset via google. Nye 20 sek å finne en hel pakke med nellik og nye 20sek før jeg kjente smertene avtok. Fikk litt tannverk i går kveld noe jeg dempet med en siste paracet. Det er noe jeg tar hvert skuddår, men tannverken går sef. ikke vekk før tannlege og grovere skyts enn nellikspiker. Du verden for ei hjelp i alle fall. Mye bedre enn paracet som sikkert hadde måtte gått minst 10 min. før det hadde virka.

Malin skrev:

Jeg har gått med tannverk lenge uten å få hjelp av tannlege. Jeg forsøkte dette med nellik i vann, og har fremdeles pulserende smerter i tenner/tannkjøtt. Har jeg brukt feil mengde nellik og vann? Jeg brukte 1 ts nellik, blandet det ut i under en halv tekopp med vann og skyllet munnen i ca 45 sek.

Hilda skrev:

Det hjalp virkelig med nellik i vann. Tusen takk for kjempe godt råd. Deilig at smerten har slippet taket. Håper jeg våkner smertefri i morgen og dermed er kurert.

Sanne skrev:

Det med nellik fungerte helt supert. Endelig en natt med søvn igjen, etter 5 våkenetter. TAKK!

Urtefrik skrev:

Jeg anbefaler å drikke en kopp brenneslete eller meriante. Greier du ikke å drikke den når den er varm, så vent til den er kald. Dette bruker jeg å drikke når jeg har tannverk og det hjelper ihvertfall for meg. Håper dette er til hjelp.

Kent-erik skrev:

Det som hjelper er å ta vademekum på en rein q-tips og ta det der du har vondt. Det svir i 5 minutt men det er det beste du kan bruke.

Aurora skrev:

Jeg har hatt tannverk i 7 dager til sammen. Først fikk jeg vite at jeg hadde et veldig dypt hull, tannlegen la i medisinsk fylling. Nå har det gått et halvt år og jeg må desverre trekke eller rotfylle. Det blir trekking. 6-års jekselen. Kjipt at jeg ikke får ny seff :(. På fredag skal jeg trekke den, jeg har hatt vondt veldig lenge. Men jeg tar å knuser en ibux og blander med jordbær syltetøy, tar en glass med eplejuice og skyller ned. Det er et godt råd, men det enkle er å bare svelge en ibux med vann.

Karl Johan skrev:

Jeg har et åpent hull i en tann med fylling og har tann verk. Hva skal jeg gjøre?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Småfluer

Jeg har forsøkt med vinedikk og zalo pluss litt vann, legger en plastfilm over ...

Astma

Hei.Jeg er plaget med astma og har prøvd det som er av medisiner uten at det hj...

Urolige ben

Det er nå andre året som jeg er plaget med urolige bein. Ikke bare mauring, me...

Tørre øyne

Omega 7, Tinnvedolje, som kan kjøpes i helsekostforretninger, reddet meg. Det ...

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...