Tette bihuler - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tette bihuler.

Lei skrev:

Jeg ble operert i bihulene for 4 år siden. Totalt mislykket. Har nå spist Fenu max i 2 uker. Også dette har null virkning.

BareMeg skrev:

Rinox nesespray er min favorittt mot tette bihuler. Det tørker ut slimhinnene, og stopper produksjonen av snørr/slim i nesa. Dermed løsner det i bihulene.

Buster skrev:

Har prøvd Fenu max i to dager nå, og kuttet ut otrivin som jeg har brukt en stund. Det slapp momentant i bihulene. Selv om jeg ennå er litt tett, kan nesesprayen få hvile.

Eli skrev:

Får man tette bihuler av malingslukt?

Hvor lenge skrev:

Hvor lenge må man bruke Fenu Max før det begynner å virke. Dama på helsekosten sa jeg måtte ta 2 kapsler hver time.

Kalle skrev:

Putt hvitløk i nesa et par timer. Det renser bra.

JonnyBoy skrev:

Sverger til peppermynteolje. To-tre dråper (etter egen smak, kan fort bli veldig sterkt) i en stor kopp, inhaler det til det ikke damper lenger (gjerne med en håndduk e.l. over hodet). Snyt nesen godt både før og etter. Jeg plages med bihulebetennelse hver vinter, og legene vil bare gi meg penicillin, som ikke funker lenger. Med peppermynteoljen blir jeg kvitt betennelsen på 2 - 3 dager.

Jamm skrev:

Jeg har kun tatt EN dose med fenu max og er allerede bedre. Jeg har gått med tette bihuler i en uke og prøvd å dampe det ut, saltvann og nesespray, men ingenting har virket. Til og med den rennende nesa mi har sluttet å renne.

Neane skrev:

Jeg har gått på utallige antibiotikakurer pga langvarige bihulebetennelser. Til slutt tok jeg rev i seilene og dro til Dr. Santelmann i Oslo. Han er allmennmedisiner men driver veldig alternativt. Her ble det funnet ut at jeg har en del allergier, blant annet mot E-stoffer i mat, tungmetallallergier m.m. Etter å ha begynt på allergitabletter samt droppet mat med diverse E-stoffer er bihulene mine åpne igjen.

Dett i desa skrev:

Jeg er potte tett i nesa nå,og tror jeg har bihulebetennelse. Drar ikke til legen, der vrimler det av syke folk og det orker jeg ikke nå. Får karre meg til helsekosten og prøve den berømte Fenu Max.

Individuelt skrev:

Her tror jeg det er svært individuelt. Jeg har totalt blokkerte bihuler. Venter på operasjon. Fenu Max virker ikke for min del. At det kan være forkjølelsesdempene kan godt hende (uten at jeg har sett noen virkning for min del).

MM skrev:

Jeg har hatt bihuleplager så lenge nå at jeg knapt husker noe annet. Jeg har prøvd almenne skolemedisinråd når bakteriene har satt seg. Alt innen helsekost. nbg:24, avant garden, fenu-max, solhatt peppermynteolje, mentulathum, skylling m neshorn. Den beste hjelpen får jeg av akupunktur/homeopatmedisin, kjenner hvordan det åpner seg og renner ned bak svelget der jeg ligger med nålene. Problemet mitt er vel at jeg har fått så nedsatt immunforsvar at jeg får alle forkjølelser som går, den setter seg etter et par dager i bihulene. Jeg jobber da også i et stressende miljø med barn som ofte er forkjøla i et dårlig inneklima. Mine allergiproblemer (bruker medisin) gjør ikke dette bedre. Nå vurderer min lege utskraping av bihulene. Er det noen som har blitt hjulpet med det? Er det noen som har erfaring med laserbehandling? Har noen erfaring med å legge om kosthold?

Morn skrev:

Jeg bruker bukkehorn, slenger ned 6 til 7 piller, og det virker. La deg ikke lure av at det er ekte bukkehorn, det er en plante. Lykke til videre, og det hjalp faktisk for meg.

Mizzy skrev:

Hvis dere ikke vil prøve det, anbefaler jeg å puste i vannbad med kinesiske peppermynte dråper, og drikke en kopp kokende vann med et par dråper. Kjenner du forskjølelsen komme snikende, så er det nok med et par dråper ren peppermynte i nakken og langs tinningene, men pass på at det ikke kommer for nært øynene. Så slipper man bli forskjølet. Et annet tips er at å spise vitamintabletter og omega3-kapsler hver dag, minsker risikoen for å bli forskjølet med 95% etter min erfaring. Altså frisk hele året, stortsett. Jeg og gutten min har vært forsøkskanin, og tro meg, vi var ofte syke og har dårlig immunforsvar. Det hjelper.

Katja skrev:

Fenu max må prøves når legen ikke har kapasitet til å hjelpe, skal kjøpe det idag.

Optimisten skrev:

Nå er jeg så lei av å plages med bihuler, har plagdes i 10 år. Skal kjøpe fenu max i dag og håper det virker.

Mari skrev:

Fenu Max fungerer, jeg jobber ikke i helsekostbutikk eller noenting innen det. Jeg er aktiv idrettsutøver og trenger å holde meg frisk så godt jeg kan over lengre tid. Jeg har slitt fælt med vonde bihuler hver gang jeg blir forkjøla, og det kunne pågå i 4-5 dager der de midterste dagene var uutholdelige. Jeg svelgte paracet og brukte nesespray som narkoman. Men så ble jeg anbefalt å prøve Fenu Max, og neste gang jeg følte en forkjølelse kom sigende, begynte jeg å ta disse tablettene med en gang, og jeg var kun sår i halsen en dag, og det var den forkjølelsen. Om jeg er litt for sein til å ta Fenu Max (altså til forkjølelsen har brutt helt ut) går jeg 1-2 dager med vonde bilhuler, men de er langt fra så smertefulle som de er uten Fenu Max. Så prøv det ut. De som har prøvd og ikke fått noen virkning av det, synd for dem.

Liv Unni skrev:

Jo da, fenu max virker. Åpner på tette bihuler og rensker opp.

Eirik skrev:

Ikke kjøp fenu-max, det blir 200 kroner i dass. Legg spesielt merke til alle som anbefaler dette, garanterer at de jobber i helsekost butikk eller innen emne. Jeg kjøpte det for å teste og etter utallige doseringer og dobbelt doser så merka jeg ingen verdens ting bortsett fra en ubehagelig kroppslukt. Ikke la deg lure.

Malin skrev:

2 FenuMax, 15 dråper Citrosept og 20 dråper Solhatt til frokost, middag og kvelds og bihulene er åpne før du vet ordet av det. Etter en bihulebetennelse, eller bare tette bihuler er det lurt å ta FenuMax forebyggende, samt en multivitamin som f.eks Solary's Spektro. Jeg jobber på helsekost og har peilig på dette, dette funker.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Malingsflekker

Ja, jeg malte akkurat et klesstativ i tre, og så var det ingen whitesprite i hu...

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...