Tette bihuler - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tette bihuler.

Jan skrev:

Hvorfor ikke bare ta en operasjon om man har tette bihuler? Det har jeg gjort. Jeg har aldrig hatt problemer etter det.

Turbo skrev:

Joda, FenuMax funker det. Jeg er ikke den som har mest tro på alternativt og helsekost styr. Men min datter og jeg har brukt FenuMax flere ganger med hell. Og det funker øyeblikkelig. Men som med mye medisin så kan det ha bedre virkning på enkelte og mindre virkning på andre. Men det er absolut verdt et forsøk.

Jpo skrev:

Bruk japansk peppermynte olje. Putt noen dråper i en bolle med kokende vann, legg hode over og en hånduk over hode og bollen for å tette igjen litt. Pust inn med nesa i ca 10 min.

Christian skrev:

Sitter her å leser litt kjerringråd da jeg er plaget med tette bihuler. Men når jeg leser slike ting som Vims skriver blir jeg litt oppgitt. Bruk hue folkens.

Jonas skrev:

Har egentlig aldri skjønt poenget med bihulene. Det virker jo nesten som om de er der kun for å lagre snørr og annen mannskit.

Stein Erik skrev:

Har slitt med bihuler i 47 år. Nå fant jeg en lege som driver med akupunktur m/strøm. For første gang i livet greier jeg å puste gjennom begge neseborene. Ikke brukt antibiotika på 1 mnd. Det er en ny verden.

Tin mamma skrev:

Peppermyntolje er utrolig effektivt, smør det mellom øyenbryn kinn og neserygg. neseskylleren er også lur.

Kristina skrev:

Jeg har prøvd: Fenumax, saltvannspray, homopati, akupunktur og jeg har også blitt operert i bihulene for å få større åpning. Ingen av disse tingene har hjulpet meg særlig på sikt, kun kortvarig bedring. Siste operasjon ble gjort i fjor sommer (på Lovisenberg sykehus), men jeg er blitt verre enn noengang. Nå er jeg potte tett om nettene, så jeg er veldig uopplagt på dagtid. Nå er jeg fortvilet, har noen et godt råd til hva jeg bør gjøre?

Halvard skrev:

Tette Bihuler er jeg enig med at saltvannsoppløsning er best, samt neseskylling. Nesseskyllingen foregår på det viset at man tar hornet med saltvann og dynker nesen med dette, for så å utjevne trykket. Akkurat som man er i fly. Da blåses det hele rent. Husk også å gå til legen for å skylle ørene siden det er en vei inn der også. Dette for å fjerne eventuelt over/undertrykk.

John E skrev:

Har prøvd Fenu Max uten virkning. Merket ikke antydning til bedring, men saltvannsskylling gav virkning samt Rinexin tabletter. De virket etter en halvtimes tid!

Lei skrev:

Jeg ble operert i bihulene for 4 år siden. Totalt mislykket. Har nå spist Fenu max i 2 uker. Også dette har null virkning.

BareMeg skrev:

Rinox nesespray er min favorittt mot tette bihuler. Det tørker ut slimhinnene, og stopper produksjonen av snørr/slim i nesa. Dermed løsner det i bihulene.

Buster skrev:

Har prøvd Fenu max i to dager nå, og kuttet ut otrivin som jeg har brukt en stund. Det slapp momentant i bihulene. Selv om jeg ennå er litt tett, kan nesesprayen få hvile.

Eli skrev:

Får man tette bihuler av malingslukt?

Hvor lenge skrev:

Hvor lenge må man bruke Fenu Max før det begynner å virke. Dama på helsekosten sa jeg måtte ta 2 kapsler hver time.

Kalle skrev:

Putt hvitløk i nesa et par timer. Det renser bra.

JonnyBoy skrev:

Sverger til peppermynteolje. To-tre dråper (etter egen smak, kan fort bli veldig sterkt) i en stor kopp, inhaler det til det ikke damper lenger (gjerne med en håndduk e.l. over hodet). Snyt nesen godt både før og etter. Jeg plages med bihulebetennelse hver vinter, og legene vil bare gi meg penicillin, som ikke funker lenger. Med peppermynteoljen blir jeg kvitt betennelsen på 2 - 3 dager.

Jamm skrev:

Jeg har kun tatt EN dose med fenu max og er allerede bedre. Jeg har gått med tette bihuler i en uke og prøvd å dampe det ut, saltvann og nesespray, men ingenting har virket. Til og med den rennende nesa mi har sluttet å renne.

Neane skrev:

Jeg har gått på utallige antibiotikakurer pga langvarige bihulebetennelser. Til slutt tok jeg rev i seilene og dro til Dr. Santelmann i Oslo. Han er allmennmedisiner men driver veldig alternativt. Her ble det funnet ut at jeg har en del allergier, blant annet mot E-stoffer i mat, tungmetallallergier m.m. Etter å ha begynt på allergitabletter samt droppet mat med diverse E-stoffer er bihulene mine åpne igjen.

Dett i desa skrev:

Jeg er potte tett i nesa nå,og tror jeg har bihulebetennelse. Drar ikke til legen, der vrimler det av syke folk og det orker jeg ikke nå. Får karre meg til helsekosten og prøve den berømte Fenu Max.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...