Tette bihuler - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tette bihuler.

Individuelt skrev:

Her tror jeg det er svært individuelt. Jeg har totalt blokkerte bihuler. Venter på operasjon. Fenu Max virker ikke for min del. At det kan være forkjølelsesdempene kan godt hende (uten at jeg har sett noen virkning for min del).

MM skrev:

Jeg har hatt bihuleplager så lenge nå at jeg knapt husker noe annet. Jeg har prøvd almenne skolemedisinråd når bakteriene har satt seg. Alt innen helsekost. nbg:24, avant garden, fenu-max, solhatt peppermynteolje, mentulathum, skylling m neshorn. Den beste hjelpen får jeg av akupunktur/homeopatmedisin, kjenner hvordan det åpner seg og renner ned bak svelget der jeg ligger med nålene. Problemet mitt er vel at jeg har fått så nedsatt immunforsvar at jeg får alle forkjølelser som går, den setter seg etter et par dager i bihulene. Jeg jobber da også i et stressende miljø med barn som ofte er forkjøla i et dårlig inneklima. Mine allergiproblemer (bruker medisin) gjør ikke dette bedre. Nå vurderer min lege utskraping av bihulene. Er det noen som har blitt hjulpet med det? Er det noen som har erfaring med laserbehandling? Har noen erfaring med å legge om kosthold?

Morn skrev:

Jeg bruker bukkehorn, slenger ned 6 til 7 piller, og det virker. La deg ikke lure av at det er ekte bukkehorn, det er en plante. Lykke til videre, og det hjalp faktisk for meg.

Mizzy skrev:

Hvis dere ikke vil prøve det, anbefaler jeg å puste i vannbad med kinesiske peppermynte dråper, og drikke en kopp kokende vann med et par dråper. Kjenner du forskjølelsen komme snikende, så er det nok med et par dråper ren peppermynte i nakken og langs tinningene, men pass på at det ikke kommer for nært øynene. Så slipper man bli forskjølet. Et annet tips er at å spise vitamintabletter og omega3-kapsler hver dag, minsker risikoen for å bli forskjølet med 95% etter min erfaring. Altså frisk hele året, stortsett. Jeg og gutten min har vært forsøkskanin, og tro meg, vi var ofte syke og har dårlig immunforsvar. Det hjelper.

Katja skrev:

Fenu max må prøves når legen ikke har kapasitet til å hjelpe, skal kjøpe det idag.

Optimisten skrev:

Nå er jeg så lei av å plages med bihuler, har plagdes i 10 år. Skal kjøpe fenu max i dag og håper det virker.

Mari skrev:

Fenu Max fungerer, jeg jobber ikke i helsekostbutikk eller noenting innen det. Jeg er aktiv idrettsutøver og trenger å holde meg frisk så godt jeg kan over lengre tid. Jeg har slitt fælt med vonde bihuler hver gang jeg blir forkjøla, og det kunne pågå i 4-5 dager der de midterste dagene var uutholdelige. Jeg svelgte paracet og brukte nesespray som narkoman. Men så ble jeg anbefalt å prøve Fenu Max, og neste gang jeg følte en forkjølelse kom sigende, begynte jeg å ta disse tablettene med en gang, og jeg var kun sår i halsen en dag, og det var den forkjølelsen. Om jeg er litt for sein til å ta Fenu Max (altså til forkjølelsen har brutt helt ut) går jeg 1-2 dager med vonde bilhuler, men de er langt fra så smertefulle som de er uten Fenu Max. Så prøv det ut. De som har prøvd og ikke fått noen virkning av det, synd for dem.

Liv Unni skrev:

Jo da, fenu max virker. Åpner på tette bihuler og rensker opp.

Eirik skrev:

Ikke kjøp fenu-max, det blir 200 kroner i dass. Legg spesielt merke til alle som anbefaler dette, garanterer at de jobber i helsekost butikk eller innen emne. Jeg kjøpte det for å teste og etter utallige doseringer og dobbelt doser så merka jeg ingen verdens ting bortsett fra en ubehagelig kroppslukt. Ikke la deg lure.

Malin skrev:

2 FenuMax, 15 dråper Citrosept og 20 dråper Solhatt til frokost, middag og kvelds og bihulene er åpne før du vet ordet av det. Etter en bihulebetennelse, eller bare tette bihuler er det lurt å ta FenuMax forebyggende, samt en multivitamin som f.eks Solary's Spektro. Jeg jobber på helsekost og har peilig på dette, dette funker.

Andreas skrev:

Skipp fenuMax, det funker ikke. Du går bare rundt å lukter mint aktig. Ikke tro alle folka som sverger til fenu max. Spar heller den 200 lappen og ikke kast de bort sånn som godtroende meg var.

Vims skrev:

Fenu Max gir IKKE dårlig ånde, men den kan merkes ved at underarmssvetten lukter litt av karri. Det gjør ingenting, det lukter ikke sterkt og det er bare å bruke deodorant. Siden Fenu-Max er et 100% naturlig middel har det heller ingen bivirkninger, og fungerer rett og slett kjempebra.

Jorid skrev:

Akupunktur hjelper faktisk veldig det altså, og det finnes vel ikke eldre råd enn det.

Ted skrev:

Jeg sverger også til Fenu-Max. Det er helt fantastisk, umiddelbar effekt. Dette får man kjøpt på helsekost.

Agate skrev:

Jeg har bihulebetennelse og har vært potte tett i nesa, og kjøpte alt som har å gjøre med tett nese på apoteket forleden, deriblant fenu-max. Nesa er ikke lenger like tett, hva som har hjulpet kan jeg jo ikke vite for jeg tok alt på likt, men vet ikke om jeg tør å fortsette med fenu-max for jeg ser at det er bukkehorn i det og er det ikke det som lukter så forferdelig grusomt? Jeg tenker at den lukta kanskje kommer ut gjennom munn når man har tatt det? Noen som vet? Jeg har fortsatt hverken smaks- eller luktesans så jeg vet ikke hvordan jeg lukter nå. Jeg holder meg på noen armlengders avstandt til folk i tilfelle jeg har blitt en sånn ekkel stinkbombe pga bukkehornet i fenumaxen.

Mindy skrev:

Jeg sverger også til Fenu-Max - det er helt fantastisk, også i allergisesongen! Man får en umiddelbar effekt, og produktet kan tas over lengre tid. Ikke som nesespray som man bare kan ta sammenhengende i 10 dager.

Igor skrev:

Akupunktur har vært veldig effektivt for meg.

Skrållan skrev:

Jeg sverger til fenu-max. Jeg var veldig plaget, tett opptill kronisk, men har ikke hatt det på 1 år! Og jeg innbiller meg at det er fenu-max som har hjulpet meg. Dette får man kjøpt på helsekost.

Geir skrev:

Nå har jeg prøvd å trekke lunket saltvann gjennom begge nesborene via et sugerør masse masse så jeg brekker meg. Blåser nesa så mye kan etter det. Deretter har jeg dampet nesen med en kjele med 2L vann og 3 bukkehornskappsler oppi. Etter det har jeg ristet hode frem og tilbake som om man har vann i ørene. Da kommer det masse gørr ut. Nå er nesa mi helt ren. Gjenta dette flere ganger daglig.

Eli skrev:

Jeg har prøvd alle kjerringråd, og har stått ned hodet i vann og nesen i bløt og hver gang synes jeg dette blir utrolig mye stress bare for å åpne bihulene. Dessuten synes jeg med å dampe det vekk så kommer det oftere igjen, og med saltvann så tørker du faktisk slimhinnen din inn så den vil verke. Jeg sverger til Fenu Max eller Urte pencil som kommer i piller, dette er helt fantastisk. Jeg har vært plaget veldig lenge og etter å ha brukt Fenu- Max så går det utrolig kjapt før bihulene er helt friske igjen og de blir ikke tettet til igjen. Virkelig å annbefale.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...