Tette bihuler - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tette bihuler.

Mindy skrev 31. mars:

Jeg sverger også til Fenu-Max - det er helt fantastisk, også i allergisesongen! Man får en umiddelbar effekt, og produktet kan tas over lengre tid. Ikke som nesespray som man bare kan ta sammenhengende i 10 dager.

Igor skrev 25. mars:

Akupunktur har vært veldig effektivt for meg.

Skrållan skrev 25. mars:

Jeg sverger til fenu-max. Jeg var veldig plaget, tett opptill kronisk, men har ikke hatt det på 1 år! Og jeg innbiller meg at det er fenu-max som har hjulpet meg. Dette får man kjøpt på helsekost.

Geir skrev 28. februar:

Nå har jeg prøvd å trekke lunket saltvann gjennom begge nesborene via et sugerør masse masse så jeg brekker meg. Blåser nesa så mye kan etter det. Deretter har jeg dampet nesen med en kjele med 2L vann og 3 bukkehornskappsler oppi. Etter det har jeg ristet hode frem og tilbake som om man har vann i ørene. Da kommer det masse gørr ut. Nå er nesa mi helt ren. Gjenta dette flere ganger daglig.

Eli skrev 22. januar:

Jeg har prøvd alle kjerringråd, og har stått ned hodet i vann og nesen i bløt og hver gang synes jeg dette blir utrolig mye stress bare for å åpne bihulene. Dessuten synes jeg med å dampe det vekk så kommer det oftere igjen, og med saltvann så tørker du faktisk slimhinnen din inn så den vil verke. Jeg sverger til Fenu Max eller Urte pencil som kommer i piller, dette er helt fantastisk. Jeg har vært plaget veldig lenge og etter å ha brukt Fenu- Max så går det utrolig kjapt før bihulene er helt friske igjen og de blir ikke tettet til igjen. Virkelig å annbefale.

Marianne/maja skrev 02. januar:

Jeg sliter med bihuler og har gjort det i flere år spesielt når det blåser ute. Men nå er jeg svimmel også er det vanlig? Noen som vet? hilsen Marianne

Tore skrev 17. desember:

Bruk neseskyller som fås kjøpt på apoteket. Det er ikke bra å legge seg bakover, da blir øregangene tettet av vann med de plager det kan medføre. Saltvannskylling virker ofte ikke umiddelbart, men tettheten løser seg opp etterhvert.

Mikkel skrev 14. april:

Fyll kokende vann i en bøtte. Drypp noen dråper vademekum i det varme vannet. Du skal nå ånde inn dampen fra dette ved å ha hodet over bøtta. Ha et håndkle over hodet så dampen ikke forsvinner.

Tett i pappen skrev 03. november:

Jeg har hatt tette bihuler i 10 år. En periode var de så tette at røntgen av hodet ikke viste "hulene" i det hele tatt, det så ut som en hvit klump. Det eneste som hjelper er å dampe det ut. stå over en kokende kjele med vann og blåse nesen i det uendelige.

Skogvokteren skrev 31. oktober:

Jeg har selv et vedvarende problem med tette bihuler, og har prøved et utall forskjelige kjerringråd, deriblant saltvannsoppløsning. Mitt problem med saltvannsoppløsning er at dette har en tendens til å bli værende i bihulene, og blant annet føre til surkling i øret. Den velkjente otrivinen er en veldig midlertidig løsning, med bivirkninger som bare gjør problemet verre. Det som har vert den beste løsningen for meg er et oppkok av bukkehorns frø. Dette drikkes som en te. Etter en times tid har dette en utrolig oppløsende effekt på bihulene. Et produkt som er basert på dette kjerringrådet heter Fenu Max og kan kjøpes hos helsekostforhandlere. Produktet inneholder tørket ekstrakt av bukkehornsfør i form av kapsler. 3-4 kapsler og den dette desen er fri og fin. Det fine med dette produktet er at jeg har aldri opplevd noen former for bivirkninger.

Jenny skrev 05. oktober:

For skylling av bihuler får man på apoteket kjøpt en neseskyller, denne er utstyrt med måleskje for salt. Den er meget effektiv da man får gjennomskylling.

Eldre kommentarer: 1 2

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...