Tette bihuler - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tette bihuler.

Andreas skrev:

Skipp fenuMax, det funker ikke. Du går bare rundt å lukter mint aktig. Ikke tro alle folka som sverger til fenu max. Spar heller den 200 lappen og ikke kast de bort sånn som godtroende meg var.

Vims skrev:

Fenu Max gir IKKE dårlig ånde, men den kan merkes ved at underarmssvetten lukter litt av karri. Det gjør ingenting, det lukter ikke sterkt og det er bare å bruke deodorant. Siden Fenu-Max er et 100% naturlig middel har det heller ingen bivirkninger, og fungerer rett og slett kjempebra.

Jorid skrev:

Akupunktur hjelper faktisk veldig det altså, og det finnes vel ikke eldre råd enn det.

Ted skrev:

Jeg sverger også til Fenu-Max. Det er helt fantastisk, umiddelbar effekt. Dette får man kjøpt på helsekost.

Agate skrev:

Jeg har bihulebetennelse og har vært potte tett i nesa, og kjøpte alt som har å gjøre med tett nese på apoteket forleden, deriblant fenu-max. Nesa er ikke lenger like tett, hva som har hjulpet kan jeg jo ikke vite for jeg tok alt på likt, men vet ikke om jeg tør å fortsette med fenu-max for jeg ser at det er bukkehorn i det og er det ikke det som lukter så forferdelig grusomt? Jeg tenker at den lukta kanskje kommer ut gjennom munn når man har tatt det? Noen som vet? Jeg har fortsatt hverken smaks- eller luktesans så jeg vet ikke hvordan jeg lukter nå. Jeg holder meg på noen armlengders avstandt til folk i tilfelle jeg har blitt en sånn ekkel stinkbombe pga bukkehornet i fenumaxen.

Mindy skrev:

Jeg sverger også til Fenu-Max - det er helt fantastisk, også i allergisesongen! Man får en umiddelbar effekt, og produktet kan tas over lengre tid. Ikke som nesespray som man bare kan ta sammenhengende i 10 dager.

Igor skrev:

Akupunktur har vært veldig effektivt for meg.

Skrållan skrev:

Jeg sverger til fenu-max. Jeg var veldig plaget, tett opptill kronisk, men har ikke hatt det på 1 år! Og jeg innbiller meg at det er fenu-max som har hjulpet meg. Dette får man kjøpt på helsekost.

Geir skrev:

Nå har jeg prøvd å trekke lunket saltvann gjennom begge nesborene via et sugerør masse masse så jeg brekker meg. Blåser nesa så mye kan etter det. Deretter har jeg dampet nesen med en kjele med 2L vann og 3 bukkehornskappsler oppi. Etter det har jeg ristet hode frem og tilbake som om man har vann i ørene. Da kommer det masse gørr ut. Nå er nesa mi helt ren. Gjenta dette flere ganger daglig.

Eli skrev:

Jeg har prøvd alle kjerringråd, og har stått ned hodet i vann og nesen i bløt og hver gang synes jeg dette blir utrolig mye stress bare for å åpne bihulene. Dessuten synes jeg med å dampe det vekk så kommer det oftere igjen, og med saltvann så tørker du faktisk slimhinnen din inn så den vil verke. Jeg sverger til Fenu Max eller Urte pencil som kommer i piller, dette er helt fantastisk. Jeg har vært plaget veldig lenge og etter å ha brukt Fenu- Max så går det utrolig kjapt før bihulene er helt friske igjen og de blir ikke tettet til igjen. Virkelig å annbefale.

Marianne/maja skrev:

Jeg sliter med bihuler og har gjort det i flere år spesielt når det blåser ute. Men nå er jeg svimmel også er det vanlig? Noen som vet? hilsen Marianne

Tore skrev:

Bruk neseskyller som fås kjøpt på apoteket. Det er ikke bra å legge seg bakover, da blir øregangene tettet av vann med de plager det kan medføre. Saltvannskylling virker ofte ikke umiddelbart, men tettheten løser seg opp etterhvert.

Mikkel skrev:

Fyll kokende vann i en bøtte. Drypp noen dråper vademekum i det varme vannet. Du skal nå ånde inn dampen fra dette ved å ha hodet over bøtta. Ha et håndkle over hodet så dampen ikke forsvinner.

Tett i pappen skrev:

Jeg har hatt tette bihuler i 10 år. En periode var de så tette at røntgen av hodet ikke viste "hulene" i det hele tatt, det så ut som en hvit klump. Det eneste som hjelper er å dampe det ut. stå over en kokende kjele med vann og blåse nesen i det uendelige.

Skogvokteren skrev:

Jeg har selv et vedvarende problem med tette bihuler, og har prøved et utall forskjelige kjerringråd, deriblant saltvannsoppløsning. Mitt problem med saltvannsoppløsning er at dette har en tendens til å bli værende i bihulene, og blant annet føre til surkling i øret. Den velkjente otrivinen er en veldig midlertidig løsning, med bivirkninger som bare gjør problemet verre. Det som har vert den beste løsningen for meg er et oppkok av bukkehorns frø. Dette drikkes som en te. Etter en times tid har dette en utrolig oppløsende effekt på bihulene. Et produkt som er basert på dette kjerringrådet heter Fenu Max og kan kjøpes hos helsekostforhandlere. Produktet inneholder tørket ekstrakt av bukkehornsfør i form av kapsler. 3-4 kapsler og den dette desen er fri og fin. Det fine med dette produktet er at jeg har aldri opplevd noen former for bivirkninger.

Jenny skrev:

For skylling av bihuler får man på apoteket kjøpt en neseskyller, denne er utstyrt med måleskje for salt. Den er meget effektiv da man får gjennomskylling.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...