Vondt i halsen - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om vondt i halsen.

Even skrev:

Ja, prøv en akkupunktør og drikk mye, kanskje opp til 10 kopper for dag med nypete. Har selv hatt vond og sår hals i nesten et helt år. Jeg hadde hoste også. Bare drikk mye te, og husk å ikke la det komme kald trekk til halsen.

Camilla skrev:

Jeg har egentlig ikke peiling på det, men hva med å prøve en time hos en akkupunktør? De kan kurere (eller i allefall lindre) de merkeligste sykdommer.

Mammaen skrev:

Vond hals ja, alltid kvitt det. Hmm, blir man nu det? Har en sønn på 22 år. Han er så pøaget med vond hals. De 3 siste åra har det kommet tilbake gang på gang på gang. Jeg blir fortvila. Nu var han ferdig med pensilinkur 19. des. Nu har ha halsebetennelse igjen. Legene bare pøser på med pensilin. Ikke tar de noen prøver av noe slag, blir så oppgitt. Det ender alltid med en plagsom hoste. I går var han helt mørk lilla bak i halsen. Ser ikke ut til at mandlene er store, men halsen er så sår. I går begynte jeg tenke på blodkreft, var selvfølgelig ei som satt meg på ideen. Han er så plaga. Har det slikt gang på gang. I år har han vært bra 5 mnd og resten av mnd. vondt. Det er så urettferdig. Har noen råd? Har noen vært bort i slikt? Ikke feber har han. Ikke røyker han.

Jenny skrev:

Jeg syntes at man skal drikke en kopp med varm kakao, og is etterpå, det lidrer smertene og du føler deg mye bedre. Det er veldig godt for personer med hoste og sår hals. Det funket for meg. Og en ting. Hvis du har sår hals eller lignende, så forsvinner det en eller en annen gang. Du blir alltid kvitt det.

Anja skrev:

Peppermynteolje er bra for halsen og for hoste. Den dreper også streptokokker.

Urtefrik skrev:

Jeg anbefaler å drikke en stor kopp med varm hylleblomstte, lakrisrotte eller timiante. Det har ihvertfall hjulpet for meg.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...