For lavt blodtrykk - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om for lavt blodtrykk.

Anna Elise skrev:

Har for lavt blodtrykk, fikk beskjed av legen må drikke 4 liter om dagen, det er tøft å drikke så mye, man får bruke tut flaske, jeg oppnår ikke målet. Blir sliten og må jobbe mye på jobb. Hvordan er det med denne ginseng i tilegg, er det dokumentert virkning. 16 år er jeg.

Mirjam skrev:

Hei, har ganske nylig fått konstantert lavt blodtrykk. Ser at noen anbefaler ekstra inntak av salt, men kan det være særlig sunt i lengden?? Vil ikke det kunne føre til vektøkning, og hva med nyrene? Er det noen som kan si noe om dette?

Sølvi skrev:

Har lavt blodtrykk. Jeg spiser ofte og lite, og må ha jevnlig salt, vanlig havsalt som røres ut i litt yoghurt naturell. Jeg piser små måltder med ansjos, kaviar, saltede nøttet, mm. Jeg blir verre ved lavtrykk ute, og ved høy luftfuktighet, går da med ei flaske vann og saltbøsse i veska.

Astrid skrev:

Hei, Har alltid hatt lavt blodtrykk, min mor og min sønn har det, så det er vel arvelig. Som barn besvimte jeg ofte, og senere var det å rette seg opp fra sittende stilling en møysommelig prosess, spesielt på varme og fuktige dager, men det har blitt bedre med årene. Etter en stressende opplevelse, ble jeg plaget med arytmisk hjerte, (hjertet hoppet over slag, slo veldig tungt) Dette kunne ikke behandles siden jeg hadde lavt blodtrykk. Og de medisinene som var på markedet, ville sette ned hjerterytmen enda mer ifl. hjertespesialist. Visste at personer med høyt blodtrykk ikke skal spise mye salt, så da tenkte jeg at da hjelper det kanskje hvis jeg spiser mer salt enn normalt. Og det virket, så nå spiser jeg ca 100 gr. spekeskinke hver kveld (godt er det også) Har glemt det enkelte ganger, og da kommer plagene tilbake. Er så glad jeg slipper medisiner. Håper at dette kan hjelpe andre.

Anne skrev:

Vel, jeg havna her for å lese meg opp på dette med salt, for jeg har akkurat fått påvist for lavt blodtrykk. Jeg spiser svært lite salt, (trolig under fem gram om dagen) og nevnte det for legen, som ba meg om å spise mye mer salt, samt drikke mye mer (tre liter ble nevnt). Prøvde å spørre om hvor mye som var for mye salt, men det var visst ikke ett tema for meg som har for lavt blodtrykk. Så feil kan man ta liksom, her har jeg unngått salt i årevis.

Pappa skrev:

Hei! Vi venter vår første barn i desember. Min kone sliter med lavt blodtrykk, og lurte på om noen har prøvd kjerringrådet med ginseng som nevnt ovenfor?

Ruth skrev:

Med en blodtrykksmåler kan du sitte i hjemme i ro og mak og ta blodtrykket på deg selv.

Vibeke skrev:

Jeg er 40 år har helt siden barndommen følt meg veldig lat og treg. Har hatt en hjertefeil (en ekstra elektrisk impulsleder), ble fjernet for 2 år siden. Ble kvitt hjertebank og høy puls, men har fått konstatert for lavt blodtrykk. Mine symptomer er svimmelhet, konstant tretthet, dårlig kortids-hukommelse, manglende konsentrasjonsevne, muskeltretthet, ujevn puls: galopperende, sakte slag og hopp over slag. Alt målt på 1 minutt. Har slitt med dette i hele mitt liv og har problemer med å kunne fungere i jobb. Har også fått høre at det er vanskelig å få aksept for disse problemene i Norge, mens det i mange land i europa er mer vanlig med for lavt enn for høyt blodtrykk og at det er helt vanlig å medisinere denne lidelsen. Synes det er merkelig at en bare skal akseptere å være arbeidsudyktig når det finnes enkel hjelp for dette problemet!

Marianne skrev:

Gravide kan ofte få det selv om de ikke hadde unormalt lavt blodtrykk før de ble gravide. Vet det av erfaring. Er fryktlig slitsomt når det er fryktelig lavt. Får hodepine av de minste anstrengelser og svimler hver gang jeg reiser meg. Kan også svime helt av i dusjen om jeg har varmt nok vann og står en stund. Må bare passe på å alltid reise deg sakte og ta en pause i dusj dersom en blir svimmel.

Silje skrev:

Har hørt at sukkersyke kan ha innvirkning.

Janne skrev:

Undres på om det er spesielle sykdommer som kjennetegnes ved lavt blodtrykk. Jeg så også at man kunne kjøpe en digital blodtrykksmåler sånn at man kan følge med blodtrykket hjemme. Er det noen andre som har erfaring med det?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...