For lavt blodtrykk - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om for lavt blodtrykk.

Ruth skrev:

Med en blodtrykksmåler kan du sitte i hjemme i ro og mak og ta blodtrykket på deg selv.

Vibeke skrev:

Jeg er 40 år har helt siden barndommen følt meg veldig lat og treg. Har hatt en hjertefeil (en ekstra elektrisk impulsleder), ble fjernet for 2 år siden. Ble kvitt hjertebank og høy puls, men har fått konstatert for lavt blodtrykk. Mine symptomer er svimmelhet, konstant tretthet, dårlig kortids-hukommelse, manglende konsentrasjonsevne, muskeltretthet, ujevn puls: galopperende, sakte slag og hopp over slag. Alt målt på 1 minutt. Har slitt med dette i hele mitt liv og har problemer med å kunne fungere i jobb. Har også fått høre at det er vanskelig å få aksept for disse problemene i Norge, mens det i mange land i europa er mer vanlig med for lavt enn for høyt blodtrykk og at det er helt vanlig å medisinere denne lidelsen. Synes det er merkelig at en bare skal akseptere å være arbeidsudyktig når det finnes enkel hjelp for dette problemet!

Marianne skrev:

Gravide kan ofte få det selv om de ikke hadde unormalt lavt blodtrykk før de ble gravide. Vet det av erfaring. Er fryktlig slitsomt når det er fryktelig lavt. Får hodepine av de minste anstrengelser og svimler hver gang jeg reiser meg. Kan også svime helt av i dusjen om jeg har varmt nok vann og står en stund. Må bare passe på å alltid reise deg sakte og ta en pause i dusj dersom en blir svimmel.

Silje skrev:

Har hørt at sukkersyke kan ha innvirkning.

Janne skrev:

Undres på om det er spesielle sykdommer som kjennetegnes ved lavt blodtrykk. Jeg så også at man kunne kjøpe en digital blodtrykksmåler sånn at man kan følge med blodtrykket hjemme. Er det noen andre som har erfaring med det?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...