Hårfjerning - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hårfjerning.

Mann 42 skrev 28. mars:

Kjøpte hårfjerningskrem på nett med en krem til ettervekst. Smurte på og venta tida ut og vel så det. Fjernet ikke ett eneste hår. Dyr var den også så jeg ble lurt.

Kave skrev 26. mars:

Hei er gutt 25 år, har prøvd laser ca 50 ganger på armene og brystet og magen. Det hjelper max 2 mnd. Alt er lureri når dem sier for alltid. Det tok meg 3 år til sammen. Håret blir tynnere men gror ut igjen. Først kan det se ut som flekker, at noe er borte mens det vokser ut igjen andre steder men ettersom jeg tok flere ganger så bare ble det til en sirkel. Kom stadig ut men treigere. Jeg har prøvd å vokse meg hos hudpleie, bryst mage skulder, de sa etter 6 gangen så kommer det ganske lite og veldig tynt hår tilbake, etter min 4 gang så er jeg utrolig fornøyd. Endelig er problemet mitt løst og jeg har nesten ikke nooe hår igjen der jeg hadde masse hår. Nå er det 4 mnd siden jeg vokset meg og jeg har nesten ingenting på bryst, magen osv. men kommer til å gjøre det hver 6 uke frem til sommeren til å være på den sikkre siden. Ta det hver 5 uke 4 ganger på rad så kan du ta det hver 8 uke ettersom det vokser lite og nesten ingen ting. Gleder meg til å se resultatet etter 10. gang. Har for første gang i mitt liv håp om at jeg blir helt rein over alt. Det funker fett etter 4. gang altså. Alt annet dere snakker om funker midlertidig. Folk skal tjene penger og de kan å lure for å få kunder til å bruke penger. Hadde spart flere tusen om jeg først begynte med voks. Husk kjøp krem til og ungå inngrodde hår, ta på 3 ganger daglig etter voksing så bruk det som en vanlig crem til daglig. Det funker garantert på dere om det funker på meg, fordi jeg har hatt seriøst et stort problem med det.

Lene Marie Olsen skrev 20. mars:

Selv tar jeg elektrolyse og har opplev kjemperesultat. Etter 9 måneder med elektrolyse, er nå nesten alt håret på min overleppe borte. Det er famtastisk. Det har i allefall ikke kommet tilbake enda.

Knut skrev 05. mars:

Er det slik at hårene kommer kraftigere tilbake som resultat av barbering? Ryktene går om det.

Sussi skrev 23. februar:

Hårvekst hos kvinner skylder oftes hormonelle endringer/problemer, som for eksempel at man produserer testestoron. Jeg vil anbefale alle som er plaget med uønsket hårvekst om å oppsøke en lege for å få sjekket dette. Og velg en lege som er villig til å hjelpe deg med problemet. Det å gi pasienter noen tabletter for å fjerne symtomene på et problem er å skyve ting under teppe. Ta tak i det som får hormonene til å endre seg istedet. Kosthold kan også hjelpe veldig mye.

Håroveralt skrev 01. februar:

Jeg sendte produsent av RIO Laser produktene spørsmål om hvordan det egnet seg til mannehår på bryst, rygg og mave. Det som alle sier uansett hvor jeg spør så er det at produktet fungerer, men tolmodighet er vist en dyd.

Til alle gutta skrev 31. januar:

Jeg er en gutt på 23 år. Jeg har mye hår på kroppen, dvs legger, bryst, armer, skuldre, litt på ryggen osv. det er to veier man kan velge å gå:

  1. Følge et urealistisk skjønnhetsideal.
  2. Elske seg selv for den man er.

Føkk it, jeg velger alternativ 2.

Kalo spray here I come! skrev 09. januar:

Til Smile:) Hvor får man kjøpt den Kalo post epilating spray? Vurderer virkelig å kjøpe den selv.

Hello skrev 01. januar:

Jeg er en gutt på 16 år, blir snart 17. Jeg har blitt ganske mye mobbet fordi jeg har hatt mye mer hårvekst enn andre. Hvor mye koster det for voks? Hva er det billigste? Eller fins det billigere måter som er bedre? Og er det homsete å skinne legga, bryst, eller rygg? Kan noen være så snill å svare på mail?

Hårete 4ever skrev 31. desember:

Jeg er en jente på 21 (har PCOS) har hår på hele kroppen, mørke hår. Bleking funker ikke, da blir hårene brune. Jeg har prøvd voksing (veet strips) og epilator hårene er like harde. De vokser fort ut og jeg får kviser og inngrodde hår. Ikke gjør samme tabbe som meg og plukk på dem, da får dere arr.

Det finnes en spray fra skindoctors (som ikke finnes i norge) som heter Ingrow Go som skal funke, har ikke prøvd den.

For dere som vurderer Diane, har gått på den i 2 år nå. Hårene er blitt lysere og finere noen steder, men hvis det er noe hormonelt som er årsaken (slik som meg) så må man trolig gå på disse pillene for resten av livet. Man får kanskje redusert hårveksten med 25% vha Diane.

Fin trøst at det er flere enn meg som sliter med dette, trodde jeg var den eneste særingen.

Heidi skrev 14. desember:

Thea, du må ha gått på Diane i minimum 6 mnd, men det kan ta opp til et år før du merker forskjell. Se hjelper mot hår og uren hud.

Nina fra Tønsberg skrev 05. desember:

Hei! Jeg bruker IPL på klinikken og har vært der 7 ganger i løpet av 1 år. Ansiktet er nesten hårfri, på leppa er det veldig tynt dunhår og jeg skal forsette med IPL i januar og mars og siste gang i mai 2010. Jeg bruker kr. 1000 hver gang på behandling og jeg er veldig fornøyd, så i juni (2010) skal prøve det på beina. Lykke til alle sammen med IPL fordi dette virker.

Hairy skrev 16. november:

Vil bare si til dere som plages av mye hår på armene. Hadde samme problemet selv og på ungdomsskolen/videregående gikk jeg så å si nesten aldri med t-skjorte for jeg synes det var så stygt og flaut. Men så begynte jeg å gå å få armene vokset i hudpleiesalong. Ca 200 kr per gang, kjempebra resultat og ingen problermer når det vokser ut igjen. Ventet gjerne 6 - 8 uker før ny voksing. Nå har jeg valgt å fjerne selv, for å spare penger. Bruker epilator, gjør litt vondere, men da kan man gjøre akkurat når det passer og gratis. Føler også at jeg har mindre hår på armene nå enn da jeg startet med fjerningen. Dette plaget meg virkelig før, men nå har jeg en mindre bekymring.

Thea skrev 16. november:

Jeg går på Diana p-pillene men føler ikke det har blitt noen forbedringer. Har bare gått på de i 4 måneder vel og merke, men synes ikke jeg merker noen forskjell på behåringen, desverre.

Hei skrev 12. november:

Til dere som får røde prikker og inngrodde hår som klør etter barbering der nede, kjøp sånn intimbarberingskrem og smør det på huden etter barbering. jeg syns det hjelper enormt og er kvitt alle røde prikker.

Pelsdott skrev 20. oktober:

Det hadde vært flott med en permanent metode som ikke gjorde veldig vondt, og som ikke kostet all verden. Det virker som at de fleste er enten dyre eller like permanente som snø i september. Jeg er dritt lei av å barbere meg hver/annenhver dag for å unngå en saftig kløe av etterveksten.

Desverre skrev 11. august:

Har laser Rio fra Ellos den til 2000 kr, fungerer vel på et vis på noen få uønskede hår, men det er urealistisk å få fjernet alt håret på leggen for eksempel. Det tar veldig lang tid per hår også er det lett å bomme på hårsekken.

Sjæl skrev 09. mai:

Fortvilet og til fortvilet: Jeg er 18 og sliter med nøyaktig det samme problemet, og er så lei av å både vokse og barbere. Diana p-piller? Hmm, hvis det funker skifter jeg p-piller med en eneste gang.

Til fortvilet :) skrev 07. mai:

Hei, jeg er en 18 år gammel jente med det samme problemet. Jeg har masse mørk hårvekst over hele kroppen. Det får meg til å føle meg så lite feminin, og det er virkelig et stort problem for meg. Jeg leste for litt siden at det kunne hjelpe for kvinner å ta Diane p-piller mot uønsket hårvekst. Du kan jo prøve å google det, og ta kontakt med legen din? Jeg skal i alle fall bestille meg en legetime så jeg forhåpentlig blir kvitt dette problemet. Lykke til :)

Bella skrev 07. mai:

Hei jeg lurte på om noen har gode forslag på hvor man kan kjøpe varm voks til underlivet på internett? Jeg pleier å vokse meg hos en hudpleier, og det er jeg forsvådt fornøyd med. Men det hadde vært deilig å slippe turen ut dit og heller gjort det selv.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...