Hårfjerning - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hårfjerning.

Hjelp skrev 31. august:

Jeg er en jente på 15 år, og har hår på overleppen og litt for mye på sidene på underlivet. Lurte på om noen kan hjelpe meg til å si hva jeg bør gjøre. Trenger utrolig hjelp, er alt jeg tenker på. Noe som ikke er for dyr også. Kan noen si hva jeg skal gjøre, noe som er permanent. hVær så snill, vet ikke hva jeg kan finne på viss ikke. Jeg bruker aldri bikini lenger for jeg vil ikke at andre skal se at jeg har hår ned under, har så lyst å bruke det igjen.

Man skrev 28. august:

Hei. Jeg er en mann i tredve årene som har ganske mye hår på bryst/mage og ellers på kroppen. Jeg er ikke noe særlig glad i hår, og har litt lyst til å bli kvitt det for godt. Jeg ser her det har vært litt snakk om Rio Laser fra Ellos, og jeg lurte litt på å kjøpe denne selv i håp om at jeg kunne bli kvitt kroppshårene mine selv. Til dere som har erfaring, eventuelt til dere som kjenner noen med erfaring med Laser Rio (enten den "store eller små" utgaven), hva kan dere si om de, var dere noe lunde fornøyd med den, og hvilken model har dere brukt? Er det noen som har brukt den på bryst/mage/nedentil uten store problemer? Er det verd det for min del å kjøpe en å forsøke? Håper flere kan komme med svar. På forhånd takk for all hjelp.

Mia skrev 27. august:

Ang. elektrolyse og laserbehandling. Har prøvd begge deler på overleppa. Vær klar over at en trolig må ta flere behandlinger før hårene forsvinner. Jeg fikk dessuten store sår av behandlingen. Ble ikke borte før det hadde gått et par uker. Ikke særlig festlig. Fremdeles hårete.

RIO LASER skrev 23. august:

Hei, dere som har prøvd RIO LASER, kan dere svare, plis? Jeg bare lurte, jeg prøver å finne noe som jeg kan bruke under armene og nedentil. Jeg barberer meg begge steder, men da blir jo bare hårene stive, og kaktus aktige.

Så, jeg leser at laseren er bra? er det sant? Mitt hovedspørsmål er egentlig: gjør det vondt? Det gjør ikke noe om hårene kommer igjen om en stund, men gjør det vondt? Kan noen som har prøvd det, plis svare? Takk på forhånd.

Per skrev 11. august:

Dere som har rio laser, virker den bra? kommer hårene tilbake? Leser så mye forskjellig på nettet, noen sier den virker andre sier den ikke virker.

Rio skrev 01. august:

Til Fredrik: Det virker, det kan jeg bekrefte. Venninna mi har en sånn og det fungerer. Jeg må nok si at det ikke er like bra som hos en profesjonell laserbehandler, men det kan kanskje ha noe med at hun ikke helt vet hvordan hun skal gjøre det mest effektivt og raskt ennå.

Fredrik skrev 29. juli:

Vurderer å kjøpe den dyre utgaven av rio laser, men det hadde vært greit å få flere bekreftelser på at det virkelig virker.

Yenoh skrev 22. mai:

Hårfjerningskremen vil gjøre hårene mykere etterhvert, men virkningen kommer først etter at du har brukt den en stund. Vær tålmodig. Hårfjerningskrem er bedre enn barbering. Men voksing er enda bedre der igjen. Det gjør litt vondt, men hårene blir myke nesten med en gang, og de kommer ikke så fort tilbake.

Oda skrev 13. mai:

Hei, jeg er en jente på 14 år som har prøvt hårfjerningskrem på armene. Jeg hadde en veldig kraftig hårvekst på armene, og flere kommenterte det. Jeg brukte hårfjerningskremen isteden for å bleke hårene på armene mine fordi jeg var redd for alergisk reaksjon rett før konfirmasjonen. Nå har hårene begynt å komme opp, og de er stive! Det kjennes ut som om de er barbert, og ser slik ut også! Kanskje de blir mykere etterhvert som de vokser?

Laser Rio fra Ellos skrev 12. mai:

Jeg lurer også på om dere kjøpte den til 2000,- eller 3500,-? Og om det holder å bruker bare rio laseren, eller om man må ta laser behandling hos eksperter i tillegg?

Laserbehandling skrev 08. mai:

Jeg har hatt 6-7 behandlinger med laser - og det har ikke vært permanent på meg. Jeg har ikke spesielt tett hårvekst, men er ikke noe mer enn middels fornøyd.

Meg skrev 08. mai:

Elektrolyse er permanent jo :)

Vilblihårfri skrev 06. mai:

Dere som har kjøpt rio laser fra ellos, kjøpte dere den til 3500,- eller 2000,-?

Titine skrev 05. mai:

Jeg bruker høvel på intime steder for å komme til bedre. men har hatt problemer med barte vekst på overleppa så der vokser jeg en gang i uka funker ikke så bra trenger et råd?

Titine skrev 02. mai:

Elektrolyse er ikke permanent i det hele tatt.

Meg skrev 28. april:

Selv driver jeg å tar elektrolyse på overleppa. Det er helt utrolig vondt, men hver gang det stikker til vet jeg at det håret aldri vil komme tilbake. Det er verdt det og tar det hos utrolig flinke folk. De sier også der at laser behandling ikke er permanent!

Meimei skrev 23. april:

Til Hårfjerner: Jeg har akkurat bestilt laser rio fra ellos, og jeg lurer på om det forsvant for godt. Siden stod ovenfor her at noen kom tilbake etter et halvt år pga ettervekst. Vil det si at noen hår kommer garantert tilbake? Eller vil det si at noen hår kan komme tilbake på noen personer, men ikke alle? Supert at du er fornøyd. Jeg gleder meg til den kommer.

Malla skrev 20. mars:

Jeg syns at voks er best! Jeg får ikke vond heller egentlig. På det intime området klipper jeg den opp i små biter, da gjør det ikke vondt i det hele tatt.

Hårfjerner skrev 26. februar:

Jeg tror nok laserbehandling er tingen. Synes du det er for dyrt er nok voksing et alternativ.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...