Hårfjerning - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hårfjerning.

Rio Laser skrev:

Jeg lurer også på om Rio Laser fungerer. Jeg gjorde da en tabbe i mine yngre dager, jeg begynte å barbere armene mine. Og som de fleste vet, har man barbert en gang, så slutter man ikke heller. Derfor lurer jeg altså på om den fungerer, er helt ærlig drit lei av å må barbere daglig for å ikke føle meg som en kaktus :)

Nilsern skrev:

Hvor langt må håret vere for at man skal klare å vokse det? På magen for eksempel? 1 cm?

Hjelp skrev:

Jeg er en jente på 15 år, og har hår på overleppen og litt for mye på sidene på underlivet. Lurte på om noen kan hjelpe meg til å si hva jeg bør gjøre. Trenger utrolig hjelp, er alt jeg tenker på. Noe som ikke er for dyr også. Kan noen si hva jeg skal gjøre, noe som er permanent. hVær så snill, vet ikke hva jeg kan finne på viss ikke. Jeg bruker aldri bikini lenger for jeg vil ikke at andre skal se at jeg har hår ned under, har så lyst å bruke det igjen.

Man skrev:

Hei. Jeg er en mann i tredve årene som har ganske mye hår på bryst/mage og ellers på kroppen. Jeg er ikke noe særlig glad i hår, og har litt lyst til å bli kvitt det for godt. Jeg ser her det har vært litt snakk om Rio Laser fra Ellos, og jeg lurte litt på å kjøpe denne selv i håp om at jeg kunne bli kvitt kroppshårene mine selv. Til dere som har erfaring, eventuelt til dere som kjenner noen med erfaring med Laser Rio (enten den "store eller små" utgaven), hva kan dere si om de, var dere noe lunde fornøyd med den, og hvilken model har dere brukt? Er det noen som har brukt den på bryst/mage/nedentil uten store problemer? Er det verd det for min del å kjøpe en å forsøke? Håper flere kan komme med svar. På forhånd takk for all hjelp.

Mia skrev:

Ang. elektrolyse og laserbehandling. Har prøvd begge deler på overleppa. Vær klar over at en trolig må ta flere behandlinger før hårene forsvinner. Jeg fikk dessuten store sår av behandlingen. Ble ikke borte før det hadde gått et par uker. Ikke særlig festlig. Fremdeles hårete.

RIO LASER skrev:

Hei, dere som har prøvd RIO LASER, kan dere svare, plis? Jeg bare lurte, jeg prøver å finne noe som jeg kan bruke under armene og nedentil. Jeg barberer meg begge steder, men da blir jo bare hårene stive, og kaktus aktige.

Så, jeg leser at laseren er bra? er det sant? Mitt hovedspørsmål er egentlig: gjør det vondt? Det gjør ikke noe om hårene kommer igjen om en stund, men gjør det vondt? Kan noen som har prøvd det, plis svare? Takk på forhånd.

Per skrev:

Dere som har rio laser, virker den bra? kommer hårene tilbake? Leser så mye forskjellig på nettet, noen sier den virker andre sier den ikke virker.

Rio skrev:

Til Fredrik: Det virker, det kan jeg bekrefte. Venninna mi har en sånn og det fungerer. Jeg må nok si at det ikke er like bra som hos en profesjonell laserbehandler, men det kan kanskje ha noe med at hun ikke helt vet hvordan hun skal gjøre det mest effektivt og raskt ennå.

Fredrik skrev:

Vurderer å kjøpe den dyre utgaven av rio laser, men det hadde vært greit å få flere bekreftelser på at det virkelig virker.

Yenoh skrev:

Hårfjerningskremen vil gjøre hårene mykere etterhvert, men virkningen kommer først etter at du har brukt den en stund. Vær tålmodig. Hårfjerningskrem er bedre enn barbering. Men voksing er enda bedre der igjen. Det gjør litt vondt, men hårene blir myke nesten med en gang, og de kommer ikke så fort tilbake.

Oda skrev:

Hei, jeg er en jente på 14 år som har prøvt hårfjerningskrem på armene. Jeg hadde en veldig kraftig hårvekst på armene, og flere kommenterte det. Jeg brukte hårfjerningskremen isteden for å bleke hårene på armene mine fordi jeg var redd for alergisk reaksjon rett før konfirmasjonen. Nå har hårene begynt å komme opp, og de er stive! Det kjennes ut som om de er barbert, og ser slik ut også! Kanskje de blir mykere etterhvert som de vokser?

Laser Rio fra Ellos skrev:

Jeg lurer også på om dere kjøpte den til 2000,- eller 3500,-? Og om det holder å bruker bare rio laseren, eller om man må ta laser behandling hos eksperter i tillegg?

Laserbehandling skrev:

Jeg har hatt 6-7 behandlinger med laser - og det har ikke vært permanent på meg. Jeg har ikke spesielt tett hårvekst, men er ikke noe mer enn middels fornøyd.

Meg skrev:

Elektrolyse er permanent jo :)

Vilblihårfri skrev:

Dere som har kjøpt rio laser fra ellos, kjøpte dere den til 3500,- eller 2000,-?

Titine skrev:

Jeg bruker høvel på intime steder for å komme til bedre. men har hatt problemer med barte vekst på overleppa så der vokser jeg en gang i uka funker ikke så bra trenger et råd?

Titine skrev:

Elektrolyse er ikke permanent i det hele tatt.

Meg skrev:

Selv driver jeg å tar elektrolyse på overleppa. Det er helt utrolig vondt, men hver gang det stikker til vet jeg at det håret aldri vil komme tilbake. Det er verdt det og tar det hos utrolig flinke folk. De sier også der at laser behandling ikke er permanent!

Meimei skrev:

Til Hårfjerner: Jeg har akkurat bestilt laser rio fra ellos, og jeg lurer på om det forsvant for godt. Siden stod ovenfor her at noen kom tilbake etter et halvt år pga ettervekst. Vil det si at noen hår kommer garantert tilbake? Eller vil det si at noen hår kan komme tilbake på noen personer, men ikke alle? Supert at du er fornøyd. Jeg gleder meg til den kommer.

Malla skrev:

Jeg syns at voks er best! Jeg får ikke vond heller egentlig. På det intime området klipper jeg den opp i små biter, da gjør det ikke vondt i det hele tatt.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...