Hårfjerning - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hårfjerning.

Til fortvilet :) skrev:

Hei, jeg er en 18 år gammel jente med det samme problemet. Jeg har masse mørk hårvekst over hele kroppen. Det får meg til å føle meg så lite feminin, og det er virkelig et stort problem for meg. Jeg leste for litt siden at det kunne hjelpe for kvinner å ta Diane p-piller mot uønsket hårvekst. Du kan jo prøve å google det, og ta kontakt med legen din? Jeg skal i alle fall bestille meg en legetime så jeg forhåpentlig blir kvitt dette problemet. Lykke til :)

Bella skrev:

Hei jeg lurte på om noen har gode forslag på hvor man kan kjøpe varm voks til underlivet på internett? Jeg pleier å vokse meg hos en hudpleier, og det er jeg forsvådt fornøyd med. Men det hadde vært deilig å slippe turen ut dit og heller gjort det selv.

Smily skrev:

Jeg er ei jente som sliter med håvekst på hele kroppen, i hele fjor sommer barberte jeg både legger og lår, for et slit. Er jo så klart flau over all den unødvendige hårveksten. Har ikke gjort selvftilliten bedre heller, går helst med genser for å si d sånn. Men nå har jeg funnet et produkt som kanskje vil fungere, har ikke prøvd det enda men så det på nettet noen dager siden. Det er bare en enkel spray til rundt 500 kr, som tydeligvis trenger inn i hårsekken og stopper hårveksten pga et spesielt urteekstrakt som svekker hårsekkene og hindrer hårets evne til å vokse (sies det), den heter for Kalo post epilating spray, Håper det fugerer.

Laser Rio skrev:

Laser Rio fungerer bra. Den kan svi litt i underlivet, men ellers er alle hårene vekk. Jeg kjøpte den dyre (de har fått en ny variant nå som er enda dyrere, men jeg betalte 3500,-) Det tar litt lang tid og man trenger flere behandlinger. Men så forsvinner de for godt også.

Lei meg skrev:

Jeg sliter veldig. Har kraftig hårveskt over hele kroppen. Men det verste er at jeg har fullt av svarte stive hår rundt bikinilinjen og nedåver lårene både på forsiden og baksiden. Jeg har prøvd både barbering og voks, men det blir bare mye verre, masse nupper og kviser over hele underlivet. Og det svir og klør, hårene er alltid tilbake etter 1-3 dager. Jeg bader aldri offenlig og kan ikke bruke bikini om sommeren. Kjæresten min som jeg har vært sammen med i 5 år nå, har aldri sett meg naken nedentil. Jeg sliter hver kveld og morgen med å skjule dette for han, sover med nattbukse på slik at ikke skal kjenne hvor ekkelt det er. Sex har vi så og si aldri. Jeg er så fortvilet, dette sliter veldig psysisk på meg. Noen som har noen råd som kan hjelpe meg?

Laser Rio skrev:

Kan noen virkelig bekrefte at laser rio funker? Eller er det bedre satse på laserbehandling på klinikk? Skulle gjerne hatt en fin bikinilinje til sommeren.

Hjelp! skrev:

Jeg er en jente på 18 år, og har masse hår på magen og brystet. Tørr ikke å bade på sommeren engang. Noen som kan gi meg gode råd for dette?

Til Hårball skrev:

Det samme er med meg også as, skikelig nedtur.

Nina fra Tønsberg skrev:

Jeg skrev den 29.10.2008, her vært på IPL hårfjerning 3 ganger nå og forsvant hår på: overleppa, hår på panna, nesa, hakka, kinnene og ansikt, det som kommer tilbake er noen hår mye tynnere enn før, jeg skal prøve min 4 behandling i april og skal forsette inntil jeg er 100% fornøyd, jeg må si at dette tar tid, noen mndr. kanskje? ett år?, men jeg lover at dette med IPL virker, men man må ikke bruke voks mer, ikke napping og ikke krem til å fjerne håret, bare kan barberes 1 gang i uka før dere får den time som skal være etter 7 eller 8 uker. Lykke til.

Hårball skrev:

Jeg har mørke hår i kroppen min og er lys i huden. Når jeg fjener hårene fra brystet eller magen med hårfjernigskrem eller maskin ser man alltid stubber på meg. Hilsen mann 17

Elektrolyse og laser skrev:

Disse er permantete jo, men man må gå flerre ganger fordi hårene er i forskjellige vekst faser. Så man får ikke alle med etter 2-3 behandlinger.

Uheldig skrev:

Jeg er ei jente på 14 år som plages av hår på overleppa og magen. Det er slettes ikke noe gøy. Barbering av disse plassene har gjort alt verre, så jeg lurte om noen kunne anbefale meg noe som er god sjanse for det blir permanent borte.

Pia skrev:

Hei, jeg har hår mørke hår på overleppa. Det jeg har gjort er at jeg kjøpte en epilator og epilerte en gang. Det gjorde sinnsykt vondt, men det var verdt det etterpå. Etter jeg hadde brukt epilatoren, begynte jeg og nappe når håret vokste ut igjen. Nå napper jeg noen hår etter som de vokser ut igjen, det gjør ikke vondt. Dette er et tips til alle som vil fjerne uønsket hår på overleppen.

Mia skrev:

Heihei, ja, spør egentlig om det samme som andre folk her. Jeg barberer under armene, leggene og nedentil (hele). Men jeg er pisslei av at håret vokser så fort ut igjen. Og når jeg barberer meg nedentil så får jeg utslett (røde prikker som klør) og det sykt flaut å gå rundt å klø hele tiden. Gjør jo det ikke blandt folk, men det er vanskelig å la vær for å si det sånn. Noen som har noe tips om hva som fungerer for sånt. Jeg har prøvd å vokse leggene, det funker jo bra igrunn. Men da er det mest nedentil som er problemet. Jeg vil ha hårene bort for alltid (permanent). Men uten smerte (laser) og vil heller ikke elektrolyse som er veldig dyrt. Og en over skrev at hårfjerningskremen blir akkurat det samme. Stive hår og føles som en kaktus. Da blir det jo det samme som barbering da? Trenger virkelig hjelp til dette. Noen som har noen tips til meg? Setter pris på det.

Jente 20 år skrev:

@ Nilsern: optimalt sett bør hårene være 3-4 mm lange, men når man epilerer (samme prinsippet) går det fint fra 2 mm til 2 cm ihvertfall.

@ Hjelp: for meg funker det veldig bra med epilator på bikinilinjen (koster rundt 700 kr), men voks er også bra. Det letteste er å få tak i cold wax stripes fra veet. Litt vondt, men verdt det. Det tar også lenger tid før det vokser ut igjen, så det kan jeg anbefale.

Cindy skrev:

Til Laser rio fra ellos: Håret faller ikke av, men det blir tynnere og lysere etterhvert. Man må bare være tålmodig, men RIO laser fra Ellos er ganske effektiv og billig løsning. Lykke til :-)

Marit skrev:

Laser Rio fra ELLOS (kr. 1999,-) er jo løsningen. Du får mye for pengene. Jeg er kjempefornøyd.

Laser rio fra ellos skrev:

Hvis man bruker laser rio fra ellos, fjernes håret for alltid? Faller det bare av. Hvor lang tid tar det før det kommer tilbake da? Er det virkelig permanent? Og hvis det kommer tilbake, er det snakk om lyse hår, eller mørke, stive hår.

Elin K. skrev:

Hvis det hadde vært sant at Rio laser fungerer. Jeg begynner fra i dag av å spare de 2 tusen lapper til dette drømmemaskinen. Hilsen til alle hårete jenter i verden.

Nina fra Tønsberg skrev:

Jeg er fornøyd med laser og bruker 5 min. hver 60 dager på å fjerne hår fra panna til hals i den eneste Klinikken vi har i Tønsberg til å fjerne håret med laser, men håret kommer tilbake bare på hvilesteder, ikke hårete som før er jeg og kjempe glad.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...