Kviser - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kviser.

Kvisetryne skrev:

Spis masse kiwi, jeg har gjort det en stund og det hjelper.

Jatakk skrev:

Jeg har prøvd i årevis å bli kvitt kvisene, det som har hjulpet meg best er hudpleieserien exuviance, det er den som har patent på AHA syra som MD formulations som kanskje er mer kjent som låner. Men exuvaince har også PHA. Dette er melkesyrer og sukkersyrer i skjønneste harmoni. Men også syrebehandling er veldig bra. MEN, det er viktig å spise riktig også. For exsempel er ost en av verstingene, men godis har ikke så mye innvirkning på kvisene at det gjør noe. Men hos kvinner skyldes kviser rundt munn og på haka hormoner, ikke klem ut disse.

Caroline skrev:

Det er ingen matvarer som gjør at man får kviser. Spør heller lege om hjelp hvis det er for ille.

Kvise hater skrev:

Jeg bruker Clearasil morgen og kveld. Det fuker bra på meg. Den renser porene for smuss, fett og andre urenheter. Clearasil får du kjøp på vanlige dagligvarebutikker til ca 50kr. Jeg ambefaler clearasil.

X skrev:

Hvis du vasker fjeset forsvinner oljen og du får mer kviser.

Vilblikvisefri skrev:

De fleste ser på kviser. Men tenk på porene, de kan være veldig store. Jeg har sorte prikker og det er de som er verst.

RGK skrev:

Jeg drikker nesten aldri melk, og har endel kviser, ja. Jeg tror ikke melk har noe å si.

Rebekka skrev:

Hormoner er årsak til kviser. Kviser kan forverres dersom porene i huden tettes til - for eksempel av sminke. Sminken fra Id Bare Minerals kan faktisk forbedre kvisene, fordi den inneholder sink som demper betennelsesreaksjoner. Denne har hjulpet flere av mine venninner. Finn en hudkrem som gir mye fukt men lite fett. Spør i hudpleiesalong :) Hold huden ren (vask alltid hendene før du vasker ansiktet) Drikk vann slik at huden ikke tørker ut (kroppen prioriterer huden sist i så måte, så du bør drikke minimum 2 liter pr dag) Tørr hud forverrer kvisene fordi talgproduksjonen øker. Spis sunt og skift putetrekket ditt minimum 1 gang pr uke. Noen reagerer dessverre med kviselignende hud når de spiser MYE melkeproteiner, men dette er sterkt overdrevet.

Parasiel skrev:

Er 30 og har de siste dagene fått mer kviser enn normalt, hmm, har spist mer is og drukket mer melk og spist mer ost enn jeg pleier. Skal prøve en uke uten melkeprodukter, spennende.

Asdf skrev:

Jeg har hatt kviser siden jeg var 15, er 19 snart nå. Fikk vekk så si alt med piller, slutta med dem, for det er ikke så gunstig å blande dem med sol. Denne sommeren vil jeg bli brun. Jeg har sola meg en del, men har fått masse kviser rundt munnen, noen kjerringråd? Jeg har ikke lyst på medisiner igjen. Spiser ganske vanlig mat pluss havregryn, drikker ikke så særlig mye brus, tar vitaminer, er mye ute, trener innimellom og dusjer så si hver dag (vasker ansiktet 2 ganger om dagen med vann).

Lillemor skrev:

Vil man unngå kviser er det viktig og rense huden med et renseprodukt som er tilpasset hudentypen din. Det finner man lett hvis man går inn på en hudpleiesalong. Der finner de ut hudtype og hva som hjelper for din hudtype. I tillegg til å rense må man passe på kostholdet. krydder, godteri og fet mat kan man få kviser av. Men det er fra person til person. Det er lurt å sjekke om noen kviser forsvinner om man slutter på dette. Å drikke vann er supert. Det renser huden og drar med seg avfallstoffer som skyldes ut ved urin. Har man veldig uren hud er en god maske 1 til 2 ganger i uken veldig bra. Dyprens er også bra, det renser dypere i huden, lengre ned en kremen kommer. Kremer som nivea osv. legger seg kun på overhuden og blir liggende der på overflaten og bare samler seg som fett på huden. En god hudpleiekrem fra en salong trekker lengre ned og har en funksjon. Jeg råder alle til og gå innom en hudpleie salong. Det kan være et ork men det er verdt det.

Ingen skrev:

Jeg har mange kviser og ingenting hjelper. Jeg tror jeg skal gå til hudspesialist.

Gjest skrev:

Mye rare tips her, men jeg leste nettopp at verken mat eller vask av ansiktet, spesielt mat skal ha noen som helst betydning for kviser, det er hormoner og fås bort ved kontakt av lege, enkelt å greit. Det kommer jo litt an på graden av kviser du har da.

Hulltei skrev:

Holder på med noe proteintilskudd for trening, er dette kvisefremkallende?

Meg skrev:

Sjokolade får man mye kviser av.

Guri skrev:

Legg appelsinskiver på annsiktet i 15-20 min, det hjelper. Jeg hadde skikkelig mye engang, men så gjorde jeg dette 4-5 gnager i uka, og etter 2 uker var nesten alt vekk.

Melkonym skrev:

Vil det da si at man ikke bør drikke melk mens man har kviser? Altså får man mindre kviser av å ikke drikke melk?

Jente 12 skrev:

Spiser korn (havregryn, go' dag, cherios) nesten hver dag, kan det ha noe å gjøre med at jeg er plaget av kviser?

Anette skrev:

Oj, jeg spiser masse ost og også honning hver dag, kanskje det er derfor jeg er så plaget med kviser da.

Mozart skrev:

Tror kanskje vi ikke skal drikke melk i det hele tatt. Se bare på dyrene, de slutter å drikke melk når de er små. Kanskje det er derfor noen reagerer med å få kviser når de drikker melk?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Småfluer

Jeg har forsøkt med vinedikk og zalo pluss litt vann, legger en plastfilm over ...

Astma

Hei.Jeg er plaget med astma og har prøvd det som er av medisiner uten at det hj...

Urolige ben

Det er nå andre året som jeg er plaget med urolige bein. Ikke bare mauring, me...

Tørre øyne

Omega 7, Tinnvedolje, som kan kjøpes i helsekostforretninger, reddet meg. Det ...

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...