Kviser - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kviser.

Jatakk skrev 25. august:

Jeg har prøvd i årevis å bli kvitt kvisene, det som har hjulpet meg best er hudpleieserien exuviance, det er den som har patent på AHA syra som MD formulations som kanskje er mer kjent som låner. Men exuvaince har også PHA. Dette er melkesyrer og sukkersyrer i skjønneste harmoni. Men også syrebehandling er veldig bra. MEN, det er viktig å spise riktig også. For exsempel er ost en av verstingene, men godis har ikke så mye innvirkning på kvisene at det gjør noe. Men hos kvinner skyldes kviser rundt munn og på haka hormoner, ikke klem ut disse.

Caroline skrev 23. august:

Det er ingen matvarer som gjør at man får kviser. Spør heller lege om hjelp hvis det er for ille.

Kvise hater skrev 06. august:

Jeg bruker Clearasil morgen og kveld. Det fuker bra på meg. Den renser porene for smuss, fett og andre urenheter. Clearasil får du kjøp på vanlige dagligvarebutikker til ca 50kr. Jeg ambefaler clearasil.

X skrev 25. juli:

Hvis du vasker fjeset forsvinner oljen og du får mer kviser.

Vilblikvisefri skrev 20. juli:

De fleste ser på kviser. Men tenk på porene, de kan være veldig store. Jeg har sorte prikker og det er de som er verst.

RGK skrev 10. juli:

Jeg drikker nesten aldri melk, og har endel kviser, ja. Jeg tror ikke melk har noe å si.

Rebekka skrev 19. juni:

Hormoner er årsak til kviser. Kviser kan forverres dersom porene i huden tettes til - for eksempel av sminke. Sminken fra Id Bare Minerals kan faktisk forbedre kvisene, fordi den inneholder sink som demper betennelsesreaksjoner. Denne har hjulpet flere av mine venninner. Finn en hudkrem som gir mye fukt men lite fett. Spør i hudpleiesalong :) Hold huden ren (vask alltid hendene før du vasker ansiktet) Drikk vann slik at huden ikke tørker ut (kroppen prioriterer huden sist i så måte, så du bør drikke minimum 2 liter pr dag) Tørr hud forverrer kvisene fordi talgproduksjonen øker. Spis sunt og skift putetrekket ditt minimum 1 gang pr uke. Noen reagerer dessverre med kviselignende hud når de spiser MYE melkeproteiner, men dette er sterkt overdrevet.

Parasiel skrev 17. juni:

Er 30 og har de siste dagene fått mer kviser enn normalt, hmm, har spist mer is og drukket mer melk og spist mer ost enn jeg pleier. Skal prøve en uke uten melkeprodukter, spennende.

Asdf skrev 14. juni:

Jeg har hatt kviser siden jeg var 15, er 19 snart nå. Fikk vekk så si alt med piller, slutta med dem, for det er ikke så gunstig å blande dem med sol. Denne sommeren vil jeg bli brun. Jeg har sola meg en del, men har fått masse kviser rundt munnen, noen kjerringråd? Jeg har ikke lyst på medisiner igjen. Spiser ganske vanlig mat pluss havregryn, drikker ikke så særlig mye brus, tar vitaminer, er mye ute, trener innimellom og dusjer så si hver dag (vasker ansiktet 2 ganger om dagen med vann).

Lillemor skrev 30. mai:

Vil man unngå kviser er det viktig og rense huden med et renseprodukt som er tilpasset hudentypen din. Det finner man lett hvis man går inn på en hudpleiesalong. Der finner de ut hudtype og hva som hjelper for din hudtype. I tillegg til å rense må man passe på kostholdet. krydder, godteri og fet mat kan man få kviser av. Men det er fra person til person. Det er lurt å sjekke om noen kviser forsvinner om man slutter på dette. Å drikke vann er supert. Det renser huden og drar med seg avfallstoffer som skyldes ut ved urin. Har man veldig uren hud er en god maske 1 til 2 ganger i uken veldig bra. Dyprens er også bra, det renser dypere i huden, lengre ned en kremen kommer. Kremer som nivea osv. legger seg kun på overhuden og blir liggende der på overflaten og bare samler seg som fett på huden. En god hudpleiekrem fra en salong trekker lengre ned og har en funksjon. Jeg råder alle til og gå innom en hudpleie salong. Det kan være et ork men det er verdt det.

Ingen skrev 06. mai:

Jeg har mange kviser og ingenting hjelper. Jeg tror jeg skal gå til hudspesialist.

Gjest skrev 29. april:

Mye rare tips her, men jeg leste nettopp at verken mat eller vask av ansiktet, spesielt mat skal ha noen som helst betydning for kviser, det er hormoner og fås bort ved kontakt av lege, enkelt å greit. Det kommer jo litt an på graden av kviser du har da.

Hulltei skrev 01. april:

Holder på med noe proteintilskudd for trening, er dette kvisefremkallende?

Meg skrev 17. mars:

Sjokolade får man mye kviser av.

Guri skrev 11. mars:

Legg appelsinskiver på annsiktet i 15-20 min, det hjelper. Jeg hadde skikkelig mye engang, men så gjorde jeg dette 4-5 gnager i uka, og etter 2 uker var nesten alt vekk.

Melkonym skrev 13. februar:

Vil det da si at man ikke bør drikke melk mens man har kviser? Altså får man mindre kviser av å ikke drikke melk?

Jente 12 skrev 29. januar:

Spiser korn (havregryn, go' dag, cherios) nesten hver dag, kan det ha noe å gjøre med at jeg er plaget av kviser?

Anette skrev 18. januar:

Oj, jeg spiser masse ost og også honning hver dag, kanskje det er derfor jeg er så plaget med kviser da.

Mozart skrev 15. januar:

Tror kanskje vi ikke skal drikke melk i det hele tatt. Se bare på dyrene, de slutter å drikke melk når de er små. Kanskje det er derfor noen reagerer med å få kviser når de drikker melk?

Gutt skrev 07. desember:

Dett er her var jo bare veldig tragisk, hva skal man spise da, ikke honning, ikke appelsinjuice, ikke tomat, ikke snop, ikke cola, ikke, mandler, ikke drikke melk, ikke ost, ikke madariner.

Dette hjelper: spis variert, unngå store mengder med sukker eller mat som inneholder masse sukker, drikk masse vann, tren, ikke stress, ikke tenk på problemet, vask huden med en mild ansiktsvask morgen og kveld, sol hjelper, saltvann hjelper. De vil gå vekk med årene.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...