Kviser - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om kviser.

Kalleermittkallenavn skrev:

Kvisa kommer å går.

Girl skrev:

Mandariner er heller ikke bra om du ikke vil ha kviser, så prøv å unngå for mye av dem.

Elisabeth skrev:

Hei alle kvisedesperate folk, jeg har hørt det at, hvis du spiser brunost så får du mer kviser, og det er sant! Det fikk jeg når jeg var mellom 13-14år når det var i en periode der jeg måtte ha det på all brødmat. Ikke drikk appelsinjuice da produserer huden mer kviser, og veldig viktig er det at du ikke stresser for mye.

Mr.S skrev:

Hei! Da jeg var 12-13 år, var jeg plaget av kviser, det kom bare mer å mer! Kviser må man regne med når man er i den alderen! Hvis man skal unngå kviser, så spis mindre ost, drikk mindre brus, heller vann! DET HJELPER! Drikker kansje en 2-3 liter vann om dagen, og på meg har det hjulpet ganske bra :)

Alkdg skrev:

Jeg har sjeldent hatt noe problem med kviser, bortsett fra i ungdommen da. Da så jo trynet ut som en pizza et par ganger. Det med ost er interessant. Undertegnede er interessert i såkalt steinalderkosthold og flere kostholdseksperter innenfor steinalderkosthold sier at man kan spise så mye ost man vil. I det siste har jeg hatt noen uker hvor jeg har spist kanskje omtrent en kg ost i uken. Det er mye OG jeg har faktisk fått kviser for første gang på mange år. Jeg tror kanskje jeg har spist for mye ost altså. Jeg får la vær en stund med ost nå og se hva som skjer da.

Jayne skrev:

Kjære Frank! De som sliter med kviser er oftest de som vasker seg mest i ansiktet! Årsaken er som regel inn i kroppen. Det kan være hormonelt, bakterier og allergier. Du får ikke akkurat vasket bort hormoner, eller er det noe nytt?

Frank skrev:

Vask fjeset ditt! Hvis du ikke vasker fjeset ditt, samler det seg dritt og blir til kviser.

Mr. X skrev:

Du får ikke kviser av godteri! Mange tror det, men det er feil.

Andrea skrev:

Gøtteri / Godis og slikkeri har skylda for mesteparten av kvisene tror jeg. Noen reagerer annerledes på mye godteri, andre ikke. Er som med slanking det, noen kan spise mye men ikke legge på seg (bra forbrenning) mens noen legger på seg bare ved å smake såvidt på noe.

Anonym skrev:

Jeg drikker heller ikke melk, fordi med en gang jeg drikker det får jeg kviser! Det er jo ikke sikkert at det fungerer på alle, men jeg kan ihvertfall ikke drikke det.

Birgitte skrev:

I det siste har jeg spist mye ost og drukket mye melk.. Har mye mer kviser enn før.. Etter å ha lest her, skal jeg drikke og spise mindre av begge delene.. !

Anonym skrev:

Hvis du har masse kviser og er villig til å gjøre alt for å få det vekk, da slutter du og drikke melk kansje i en uke og så kan du jo se om det hjelper!!

Anonym skrev:

Slutte å drikke melk? det tror jeg ikke jeg hadde klart. Jeg drikker noen glass om dagen, kanskje derfor trynet mitt er proppa av kviser, men har ikke lyst til å prøve å slutte å drikke melk!

Kjendis skrev:

Laserbehandling er fett da! men kjerringråd må prøves! sitter med gjær-grøt i panna, håper det virker! Kjendis-in-making

Anonym skrev:

kjerringråd...phø bare kjøpe ting på apoteket

Anonym skrev:

Ikke drikk melk!! Det er fælt hvis du har masse kviser.. Jeg hadde _masse_ kviser, også sluttet jeg med melk, og de ble mye bedre! :) Spiser jo melkeprodukter, men drikker ikke melk. Hvis jeg drikker ett glass sjokolademelk/kakao/melk får jeg kviser med en gang =0 Dere kan jo sjekke det ut hvis dere er like desperate som jeg var, det funket fett ;D

Helene skrev:

Noe som fungerer for en, vil kanskje forverre situasjonen for en annen. Det er veldig individuelt, man må bare prøve seg fram!

Anonym skrev:

Jeg spiser mye ost og jeg har MANGE kviser:( Jeg spiser ikke honning. Men jeg er skeptisk til dette rådet:(

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...