Kviser - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser.

M skrev:

Jeg har egentlig ikke hatt noen kviser, men plutselig begynte de å poppe fram. Jeg har ikke endret noen ting i livet, har dere noen tips? Jeg drikker heller ikke melk, spiser ikke ost, ikke nøtter og ikke melkeprodukter.

Anonym skrev:

Hva jeg gjorde for å bli kvitt kvisene mine på ryggen. Dusje i skikkelig varmt vann, ta skuldrene forover sånn at huden på ryggen strekker seg, og la vannet fosse ned på ryggen i 1-1.5 minutt (kjennes ut som om du brenner av kvisene). Dette funket for meg. Er kvitt alle kvisene, nå har jeg kun arr igjen.

Kvisefull :c skrev:

Jeg spiser aldri godteri, jeg trener og spiser sunt, og renser huden min riktig morgen og kveld, og drikker aldri melk, men huden min er kvisefull.

Linnèa skrev:

Vel, jeg er 16 år og hadde ganske så mye kviser og sånt i fjeset før. Men for ca. 1 år siden så byttet jeg om alle hudpruduktene til de fra L'OCCITANE en provence, og de funker fett. Anbefaler dem virkelig. Og all sminken byttet jeg om til The Body Shop merket. Det koster ganske så mye, eller, mer enn alt fra l'oreal og maybeline i hvertfall, men det er veldig verdt det.

For det første så trenger man kun å bruke en dråpe av alt, så det varer lenge, og for det andre så ødelegger det ikke huden så veldig.

I tillegg så spiser jeg veldig veldig veldig mye sjømat, og godteri kun på lørdager og søndager, og går på turning og cheerleading, super gøy, og utrolig bra for kroppen

Jeg vet at det er vanskelig å gidde å begynne å trene og plutselig spise sunt og sånt, men det er bare de første ukene den store sukkersugen er der, man er litt sliten og sånt, men etterpå så er man plutselig mye mer opplagt, har mye penere hud, og mer glød i seg, kom igjen da jenter, vi kvinner må klare sånt, right?

Yo skrev:

Det skulle vært en vaksine som gjorde oss immune mot kviser.

Dorisieeee skrev:

Honning blandet i din daglige hudkrem/ansiktskrem er også et god tips. Men best resultat kommer fra 100% ekte og ren honning som ikke er tilsatt sirup. Helst de mørke honningsortene, for de inneholder de næringsrike stoffene som gir en blankere og glatt hud. Det hjelper også å vaske huden daglig med såpe som inneholder alovera eller en annen såpe som heter Imperial leather, som man kan kjøpe i utenlandske butikker. Prøv også evt å unngå billige sminker man f.eks får kjøpt fra nille. Det er det jeg har hørt.

Gutt 14 skrev:

Jeg har vært plaget av kviser en god stund nå. Skal snart konfirmere meg og vil ha vekk kvisene nå. Kremer som jeg får på apoteket hjelper av og til, føler jeg. Er det noen som har et tips som kan få vekk kvisene før komfen?

Lille meg skrev:

Et veldig godt råd er å plukke tang, koke det opp, sile ut vannet og bruke det på kvisene. Det er kjempe bra. Jeg har ikke gjort det så mye siden jeg ikke akkurat bor ved vannet, men det er det beste jeg har gjort noen gang,s elv om det lukter vondt.

Jegsann skrev:

Jeg har aldri hatt en kvise, ikke driv med resning og dritt i ansiktet vask med vann vanlig lunkent vann. Ikke stress så mye, da kommer kvisene, og spis hva du vil. Plasebo har mye av skylda. Kan være lurt å være rein på henda før du knekker kvisene, og gjør det helst om kvelden. Men viktigst ikke stress. Veldig ofte er stress fra dårlig selvtillit og kansje andre personlige ting en årsak.

Anonym skrev:

Jeg har hatt kviser i over 4 år nå, og holder på å bli gal. Ikke spiser jeg noe snop/snacks/brus, jeg drikker aldri ren melk, og jeg spiser sjeldent ost. Med en venninne med laktose-allergi vet jeg at jeg får i meg melkeprodukter på veldig mange måter alikevel. Det jeg drikker er vann, men jeg vet jeg drikker alt for lite.

Jeg har prøvd flere forskjellige typer rensevann, men jeg har ikke sett noen bedring i det. Jeg vasker meg jo også hver morgen og kveld med milde såper, det også uten hell.

Jeg gikk på medisin her for en stund siden, pga en skade, og det hjalp heller ikke. Jeg bruker heller ikke sminke pga allergi. Jeg vurderer å komme meg til lege og få sterkere medisin, har nemlig en venn som har prøvd dette med stort hell.

Men hvis noen andre har noen tips, tar jeg gjerne imot.

Østfoldingen skrev:

Jeg har hatt kviser siden jeg var 11 år og helt til nå. Nå er jeg 16 år, snart 17. Hva skal jeg gjøre? Hele ansiktet mitt er fult. Har prøvd masse.

Kora skrev:

Drikk mye vann og ligg unna fet mat.

Anonym skrev:

Min mor har hatt kviser helt siden hun fikk barn og det har gått 20 år og ikke en dag har gått, uten at hun har et fjes med store kviser eller acne. Hun er veldig flink til å vaske fjeset, men rensevann osv og dyre kremer som hun blant annet har fått råd om av leger osv. Noen hjelper jo såklart litt, men de kommer tilbake. Problemet er vel det at hun spiser masse usunn mat, båd fet og sukkerholdig mat. Det jeg vil fram til er at det har veldig mye med kosthold å gjøre. For det å slutte å spise og drikke melkeprodukter og nøtter, chips osv, er det eneste hun ikke har prøvd. Dette varierer sikkert fra person til person, om det er kosthold og hygiene eller om det er kremer og slikt som hjelper. Jeg er 14 år og har litt kviser og fet hud, men dette er jo helt normalt for en på min alder. Når jeg følger rådene, går kvisene vekk, men er ikke alltid jeg gidder det.

Monkey skrev:

Jeg har i det siste fått flere kviser enn jeg normalt har pleid å hatt. Grunnen er nok som det står her, for jeg har spist en del ost mer enn vanlig, så jeg tror det er en sannhet i dette rådet.

Marit skrev:

En god grunn til at man får kviser er fordi man bruker mye sminke. Demp sminken i ansiktet, bruk fuktighetskremer, da slipper man kviser.

Mie skrev:

Jeg har ikke hatt noen kviser nesten og jeg er 13 år. Det er takket være dette tipset tror jeg: Ta vanndamp i ansiktet 1-2 ganger om dagen. Dette åpner porene og derfor: 0 kviser!

Kvisefri skrev:

Et kosthold med lite karbohydrater hjelper ofte mot kviser. Jeg har prøvd dette, og snakket med mange andre som også har opplevd bedring. Mange hudleger mener dette tar problemet ved roten, da høyt insulinnivå stimulerer hormonproduksjon som skaper uren hud.

14-åring skrev:

Hei Jeg har aldri før vært plaget med kviser, men i det siste har de bare poppet ut i pannen, rundt nesen og på haken. Min storesøster og de fleste venninnene mine har ikke kviser i det hele tatt. Mamma sier at jeg må slutte å spise snop og sånt. Jeg prøvde å sove med en potetmelblaning (potetmel+vann) og mange forsvant.

Slina skrev:

Jeg drikker melk hver dag og spiser ost hver dag. Jeg bruker dalasin baciron, men jeg har fortsett kviser. Men den 10.12 har jeg time hos hudlege, så da skal jeg gi dere tips om det.

:( skrev:

Årh, jeg har mange kviser. Jeg spiser ost hver dag og drikker også ofte melk. Jeg tenkte at det var sunt, og at kvisene lettere forsvant da, men da tok jeg vel tydligvis feil.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...