Kviser - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser.

Kvisefull :c skrev:

Jeg spiser aldri godteri, jeg trener og spiser sunt, og renser huden min riktig morgen og kveld, og drikker aldri melk, men huden min er kvisefull.

Linnèa skrev:

Vel, jeg er 16 år og hadde ganske så mye kviser og sånt i fjeset før. Men for ca. 1 år siden så byttet jeg om alle hudpruduktene til de fra L'OCCITANE en provence, og de funker fett. Anbefaler dem virkelig. Og all sminken byttet jeg om til The Body Shop merket. Det koster ganske så mye, eller, mer enn alt fra l'oreal og maybeline i hvertfall, men det er veldig verdt det.

For det første så trenger man kun å bruke en dråpe av alt, så det varer lenge, og for det andre så ødelegger det ikke huden så veldig.

I tillegg så spiser jeg veldig veldig veldig mye sjømat, og godteri kun på lørdager og søndager, og går på turning og cheerleading, super gøy, og utrolig bra for kroppen

Jeg vet at det er vanskelig å gidde å begynne å trene og plutselig spise sunt og sånt, men det er bare de første ukene den store sukkersugen er der, man er litt sliten og sånt, men etterpå så er man plutselig mye mer opplagt, har mye penere hud, og mer glød i seg, kom igjen da jenter, vi kvinner må klare sånt, right?

Yo skrev:

Det skulle vært en vaksine som gjorde oss immune mot kviser.

Dorisieeee skrev:

Honning blandet i din daglige hudkrem/ansiktskrem er også et god tips. Men best resultat kommer fra 100% ekte og ren honning som ikke er tilsatt sirup. Helst de mørke honningsortene, for de inneholder de næringsrike stoffene som gir en blankere og glatt hud. Det hjelper også å vaske huden daglig med såpe som inneholder alovera eller en annen såpe som heter Imperial leather, som man kan kjøpe i utenlandske butikker. Prøv også evt å unngå billige sminker man f.eks får kjøpt fra nille. Det er det jeg har hørt.

Gutt 14 skrev:

Jeg har vært plaget av kviser en god stund nå. Skal snart konfirmere meg og vil ha vekk kvisene nå. Kremer som jeg får på apoteket hjelper av og til, føler jeg. Er det noen som har et tips som kan få vekk kvisene før komfen?

Lille meg skrev:

Et veldig godt råd er å plukke tang, koke det opp, sile ut vannet og bruke det på kvisene. Det er kjempe bra. Jeg har ikke gjort det så mye siden jeg ikke akkurat bor ved vannet, men det er det beste jeg har gjort noen gang,s elv om det lukter vondt.

Jegsann skrev:

Jeg har aldri hatt en kvise, ikke driv med resning og dritt i ansiktet vask med vann vanlig lunkent vann. Ikke stress så mye, da kommer kvisene, og spis hva du vil. Plasebo har mye av skylda. Kan være lurt å være rein på henda før du knekker kvisene, og gjør det helst om kvelden. Men viktigst ikke stress. Veldig ofte er stress fra dårlig selvtillit og kansje andre personlige ting en årsak.

Anonym skrev:

Jeg har hatt kviser i over 4 år nå, og holder på å bli gal. Ikke spiser jeg noe snop/snacks/brus, jeg drikker aldri ren melk, og jeg spiser sjeldent ost. Med en venninne med laktose-allergi vet jeg at jeg får i meg melkeprodukter på veldig mange måter alikevel. Det jeg drikker er vann, men jeg vet jeg drikker alt for lite.

Jeg har prøvd flere forskjellige typer rensevann, men jeg har ikke sett noen bedring i det. Jeg vasker meg jo også hver morgen og kveld med milde såper, det også uten hell.

Jeg gikk på medisin her for en stund siden, pga en skade, og det hjalp heller ikke. Jeg bruker heller ikke sminke pga allergi. Jeg vurderer å komme meg til lege og få sterkere medisin, har nemlig en venn som har prøvd dette med stort hell.

Men hvis noen andre har noen tips, tar jeg gjerne imot.

Østfoldingen skrev:

Jeg har hatt kviser siden jeg var 11 år og helt til nå. Nå er jeg 16 år, snart 17. Hva skal jeg gjøre? Hele ansiktet mitt er fult. Har prøvd masse.

Kora skrev:

Drikk mye vann og ligg unna fet mat.

Anonym skrev:

Min mor har hatt kviser helt siden hun fikk barn og det har gått 20 år og ikke en dag har gått, uten at hun har et fjes med store kviser eller acne. Hun er veldig flink til å vaske fjeset, men rensevann osv og dyre kremer som hun blant annet har fått råd om av leger osv. Noen hjelper jo såklart litt, men de kommer tilbake. Problemet er vel det at hun spiser masse usunn mat, båd fet og sukkerholdig mat. Det jeg vil fram til er at det har veldig mye med kosthold å gjøre. For det å slutte å spise og drikke melkeprodukter og nøtter, chips osv, er det eneste hun ikke har prøvd. Dette varierer sikkert fra person til person, om det er kosthold og hygiene eller om det er kremer og slikt som hjelper. Jeg er 14 år og har litt kviser og fet hud, men dette er jo helt normalt for en på min alder. Når jeg følger rådene, går kvisene vekk, men er ikke alltid jeg gidder det.

Monkey skrev:

Jeg har i det siste fått flere kviser enn jeg normalt har pleid å hatt. Grunnen er nok som det står her, for jeg har spist en del ost mer enn vanlig, så jeg tror det er en sannhet i dette rådet.

Marit skrev:

En god grunn til at man får kviser er fordi man bruker mye sminke. Demp sminken i ansiktet, bruk fuktighetskremer, da slipper man kviser.

Mie skrev:

Jeg har ikke hatt noen kviser nesten og jeg er 13 år. Det er takket være dette tipset tror jeg: Ta vanndamp i ansiktet 1-2 ganger om dagen. Dette åpner porene og derfor: 0 kviser!

Kvisefri skrev:

Et kosthold med lite karbohydrater hjelper ofte mot kviser. Jeg har prøvd dette, og snakket med mange andre som også har opplevd bedring. Mange hudleger mener dette tar problemet ved roten, da høyt insulinnivå stimulerer hormonproduksjon som skaper uren hud.

14-åring skrev:

Hei Jeg har aldri før vært plaget med kviser, men i det siste har de bare poppet ut i pannen, rundt nesen og på haken. Min storesøster og de fleste venninnene mine har ikke kviser i det hele tatt. Mamma sier at jeg må slutte å spise snop og sånt. Jeg prøvde å sove med en potetmelblaning (potetmel+vann) og mange forsvant.

Slina skrev:

Jeg drikker melk hver dag og spiser ost hver dag. Jeg bruker dalasin baciron, men jeg har fortsett kviser. Men den 10.12 har jeg time hos hudlege, så da skal jeg gi dere tips om det.

:( skrev:

Årh, jeg har mange kviser. Jeg spiser ost hver dag og drikker også ofte melk. Jeg tenkte at det var sunt, og at kvisene lettere forsvant da, men da tok jeg vel tydligvis feil.

Helene skrev:

Hei, jeg har noe jeg kan si 100 % at virker. Jeg har slitt med kviser lenge, og har nesten prøvd ut hele apoteket for å bli kvitt plagen. Uansett hva jeg gjorde, ble det bare værre. Jeg smurte til slutt på med 3-4 forskjellige kremer i håp om at det skulle fungere, med de forværret seg bare, og det så ut som om jeg hadde røde hunder. Jeg klemte og klemte i håp om at det skulle forbedre kvisene, selv om jeg visste at det bare ble værre. Jeg kunne stå forran speilet å klemme i sikkert 20 minutter før jeg var ferdig. Like skuffet ble jeg av å se sluttresultatet, hver gang.

Mamma pleide alltid å komme med tips til hva jeg skulle gjøre, og hun kjøpte sett på sett med rensekremer som ikke hadde noen som helst slags virkning. Hun kom alltid med tips om at rensekluter ikke var bra, og det ble liksom til at vi fant på ting som ikke var bra. Derfor rørte jeg ikke rensekluter. Ikke spiste jeg sjokolade eller godteri heller. Jeg var livredd for kvisene. De var rett og slett avskylige. Det er noe alle er enig med meg i, det vet jeg.

Omsider dro vi innom apoteket og fikk i tak i en krem som heter skinoren. Denne kremen er veldig bra. Men ikke bare det. Nå kommer alt jeg gjør både morgen og kveld. Høres værre ut enn det er.

KVELD:

MORGEN:

Siden jeg renser huden så godt om kvelden lar jeg være å bruke BIOTHERM(rensekremen på grønn flaske) om morningen.

Jeg skrev dette til dere som sliter med kviser, og jeg kan garantere at det hjelper raskt. Kanskje det blir litt værre den første uken siden all urenheten i huden skal ut, men først etter den andre uken vil dette begynne å hjelpe på. Alt håp var ikke ute for meg selv om jeg trodde det. Så det er det ikke for dere heller. Nå har jeg nesten ingen kviser, kanskje en i blant. Lykke til alle sammen!

Evigkvise skrev:

Generellt pleier jeg ikke å ha mye kviser (er 18 år), det dukker opp en innimellom. Jeg prøver å rense ansiktet hver dag og bruker ikke noe tettende sminke. Men i sommer har jeg hatt kviseeksplosjon i panna som virkelig ikke forsvinner. Jeg gikk til hudlege og hun sa melkeprodukter kunne være problemet siden jeg generellt har et variert kosthold. Jeg trodde først ikke på dette, men bestemte meg for å eksprimentere litt med det. Samme kvelden tok jeg meg et glass melk og 6 nye kviser poppet frem dagen etter. Neste dag tok jeg meg en stor bolle med vanilje is, og ytterlige kviser har dukket opp. Når jeg tenker tilbake på sommeren har kostholdet (frokost og lunch) stort sett bestått av rundstykke med ost og skinke og yoghurt. Da snakker jeg hver dag (gjorde det lettvint siden det var jobblunch). Nå har jeg prøvd en uke uten melk yoghurt og is, og kvisene er så og si borte. Ost kan jeg ikke utelate fra kostholdet mitt, prøver bare å ikke spise så mye. Dette var bare et lite tips hvis du har prøvd alt for å få vekk kvisene.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Småfluer

Jeg har forsøkt med vinedikk og zalo pluss litt vann, legger en plastfilm over ...

Astma

Hei.Jeg er plaget med astma og har prøvd det som er av medisiner uten at det hj...

Urolige ben

Det er nå andre året som jeg er plaget med urolige bein. Ikke bare mauring, me...

Tørre øyne

Omega 7, Tinnvedolje, som kan kjøpes i helsekostforretninger, reddet meg. Det ...

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...