Kviser - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om kviser.

Anette skrev:

Oj, jeg spiser masse ost og også honning hver dag, kanskje det er derfor jeg er så plaget med kviser da.

Mozart skrev:

Tror kanskje vi ikke skal drikke melk i det hele tatt. Se bare på dyrene, de slutter å drikke melk når de er små. Kanskje det er derfor noen reagerer med å få kviser når de drikker melk?

Gutt skrev:

Dett er her var jo bare veldig tragisk, hva skal man spise da, ikke honning, ikke appelsinjuice, ikke tomat, ikke snop, ikke cola, ikke, mandler, ikke drikke melk, ikke ost, ikke madariner.

Dette hjelper: spis variert, unngå store mengder med sukker eller mat som inneholder masse sukker, drikk masse vann, tren, ikke stress, ikke tenk på problemet, vask huden med en mild ansiktsvask morgen og kveld, sol hjelper, saltvann hjelper. De vil gå vekk med årene.

S.i.n skrev:

Man kan jo ikke ta bort all mat fra menyen for å ikke få kviser. Melk er sunt og kroppen trenger det. Nøtter er sunt og kroppen trenger de oljene som finnes i nøtter, fiskeolje, smør. Kosten til det norske folk er generelt veldig bra, vi spiser grovt brød og mye fisk. Det er viktig med mat uansett. Kviser kommer som regel av hormoner, hvor mange av dere som er plaget av kviser bruker p-preperater av en eller annen sort (p-piller,sprøyter,staver,plaster,hormonspiral osv)? Uansett, se på kjendiser som bare spiser salat og drikker vann, de har kviser de og. Å kutte ut matvarer går ut over så mye annet i kroppen at det ikke er verd det. (Benskjørhet, tørr hud, magesyre, problemer med gallen, nyrer, lever) Kroppen trenger stort sett det meste av matgruppene, også fett, men i moderasjon.

Nina skrev:

Jeg er en kvinne på 28 år. Har vært plaget av kviser i 8 år. Har alltid vasket meg i ansiktet regelmessig med mildt såpe, spise sunt, ikke noe brus, chips eller skjokolade, ikke poppkorn heller. Har prøvd de fleste kremer i hudpleieserier og apoteker (dyre og billige kremer). Gikk en periode på medisin den virket, men kom tilbake igjen. Men sunt mat inkluderer jo melkeprodukter ikke sant? Noe som jeg aldri var mistenkt for (elsker melk, yogurt,ost,is ). Nå har jeg sluttet med den i en periode og har ingen kviser nå, noe som er kanskjed vanskelig å tro på. Prøv Det. Det er mulig at det hjelper. Prøv soyamelk istede, ta kalsium tabletter ,snakk med legen om det. Vær like flink med å vaske ansiktet ved siden av. Det fungerte for meg ihvertfall, etter 8 år. :-)

Sh skrev:

Man får ikke kviser av mat, en nupp og kvise er to helt forskjellige ting. Ja noen reagerer på enkelte ting som sjokolade, paprika etc. Men man får ikke kviser, kviser får du fordi du produserer for mye talg og defor tetter igjen kjertlene. Jeg har selv hatt masse kviser siden jeg var 12 og det ble bare værre og værre selvom jeg sluttet å spise godteri og annet usunt. Så når jeg ble 19 dro jeg til hudlegen og fikk en medisin som jeg gikk på i 4 månder. Det er det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Aldri vært så fornøyd, ikke en nupp i ansiktet. Men man skal være ganske hardt rammet for å få det, tror jeg.

Vekk med fingrene skrev:

Det beste kjærringrådet jeg kan komme med når det gjelder forebygging av nye kviser er å holde fingrene vekk fra ansiktet. Det hjalp meg. Jeg spiser masse godteri og annen tullemat og får ikke så mange kviser nå. Var en periode jeg satt å støttet hodet med hendene. Var mye bordi haken og rundt munnen. Der fikk jeg mest kviser også. Kviser er jo som kjent betente talgkjertler og da vil jeg ikke tro at fettete og møkkete fingre som tetter igjen porene er noe til hjelp.

Rosa panter skrev:

Vask huden med vann hver morgen du står opp. Det hjelper også å ta sol, nå er nesten alle kvisene mine borte, hadde stappa men borte vekk med dem under en uke. Prøv det!

Missy skrev:

Ja, for all del ikke hiv i deg for mye melk, ost, fløte osv siden dette kan gi masse kviser pga at de setter i gang betennelse i kroppen. Danner betennelseshormoner. Tenk på de som lever i andre enden av jorden. Man har da aldri sett et kvisete afrikabarn/ungdommer. Noen forskere har nemlig sett på dette ser du. De har ikke tilgang til noe melk, ost, sukker, transfett, brus eller hurtigmat. Selvfølgelig er det bare oss i vesten som har kviser. Vi spiser jo bare SØPPELMAT! Jeg slet med kviser i 10 år, før jeg fant ut at det var kosten som klusset med hormonene mine og ga meg kviser Spis REN, ubehandlet mat, lag selv sunne middager, spis mye grønnsaker og noe frukt (pga den rensende effekten) og la HUDEN din få være i fred. Ikke bruk masse produkter og kremer. Rens huden med milde helsekostsåper OLIVA f.eks (Bruk såpe max 1 gang pr dag, kvelden best) Eller flytende aloe såpe/Lactasyd f.eks. La huden hvile 5 min før du tar på eple eddik-vann (1ts eddik og 6-7 ts kaldt vann) hvis det blir for sterk, tynn det ut litt mer. Bruk bommulpads og påfør dette i hele ansikt og event andre plasser du måtte ha kviser. Smør deg med en supermild, lett lotion (Kjøp Jason Aloe Vera Hand&body lotion) ta en halv ts og smør deg med rene hender ansik og hals, la trekke inn. På morgenen ta du bare en varm klut og en liten klatt Jason hand and body lotion, og smør rundt i sirkelbevegelser i ansiktet/halsen. Alt dette er billig og bra. Det beste jeg har prøvd ihvertfall. Og husk: Spis sundt, få dagslys, spis fiber, mosjoner og legg deg før kl 12 om kvelden.

JAja skrev:

Nei, dette rådet var rart. Jeg har lest at vi skal spise mandler og nøtter for det er bra for huden. Ost? Jeg har ikke tro på dette.

Miip skrev:

Jeg hadde ingen kviser når jeg begynte i 8. på ungdomsskolen, men så begynte jeg å bruke sminke og da kom en etter en. Etter det har jeg aldri hatt helt ren hud, men merker jo at når jeg spiser snop - da kommer de. Er det sånn at sjokolade ikke frembringer kviser?

Jente skrev:

Spis mye fisk, det hjelper!

Oppgitt skrev:

Kvisa kommer og går? Stemmer det, men når en kvise forsvinner, så kommer det to nye. Det har ingenting med hygiene eller kosthold å gjøre. Jeg har prøvd alt. Ingenting fungerer. Skal prøve tabletter nå. En tablettkur som varer i ca et halvt år tror jeg. De to første månedene har det bare vært bivirkninger, men det skal visstnok være helt normalt. Hvis dette virker, så blir livet mitt bra til neste sommer, hvis ikke så gir jeg opp.

Anonym skrev:

Tror ikke på alle disse kjerringrådene. Det er mye bedre å vaske ansiktet morgen og kveld, med hendene, ikke med en klut. Da irriterer du bare kvisene og drikk vann.

Skvisekvisern skrev:

Hei hei! Jeg har hatt kviser i et par år nå og har det ennå. Jeg drikker melk hver dag og har ost på skiva. Men jeg har hørt at det kanskje går an å ha grodblad på kvisene. Har ikkje prøvd ennå. Egentlig er det ikke det du spiser du får kviser av, men for noen kommer kvisene automatisk i en viss alder. De fleste undommene har det, og folk som røyker og sånn. Jeg er ungdom sjøl, men jeg har fått noe fra en doktor som skal virke. Håper det virker.

;) skrev:

Bruk basiron, får kjøpt på apoteket, det tørker ut kvisene, men ta det bare akkurat på kvisene sånn at ikke huden rundt tørker ut. Et billigere alternativ er tannkrem, gjøres på samme måte som basiron, funker bra, bør tas på før man legger seg.

Bare myte skrev:

Det er ikke vitenskapelig bevist at ulike type matvarer påvirker fremkomsten og hyppigheten av kviser.

Skjønner ikke skrev:

skjønner ikke, skal man spise ost med eller uten løpe?

Nancy skrev:

Jeg har pannelugg og når jeg trener uten og vaske meg med en gang etterpå blir jeg fuktig. Da får jeg masse kviser i panna. Men hvis jeg bruker fliseklemmer og tar panneluggen vekk eller vasker meg når jeg er svett går det bra.

Pinkey skrev:

Noen tips mot kviser kan være først og fremst å rense huden med ansiktsvann hver morgen og kveld. Bruke en god ansiktskrem som ikke tørker ut huden for da kommer det flere kviser. Unngå noen matvareprodukter som f.eks melkeprodukter, mat og drikke med mye sukker, fett og som er bitter. Det som er viktig er å ikke klå på huden for da kan den bli mye verre. I noen tilfeller hjelper det med midler man kan få kjøpt på apotek som f.eks basiron og dalacin..p.s. Jeg synes at dalacin er det beste produktet jeg har prøvd og jeg har prøvd nesten alt som finnes.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...