Neglebiting - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om neglebiting.

Maria skrev:

Jeg har bitt negler siden jeg kan huske. Jeg er 30 år, dette er så flaut. Jeg biter bare ikke, jeg gnager. Har knapt det som kan kalles for negler egentlig, men jeg får ikke til å slutte og har prøvd det meste. Jeg har ikke nok negl for å sette på falske heller. Hva gjør man da? Når all bitinger foregår ubevist? Har begynt å gå med hansker. Det er så flaut å møte mennesker med slike hender. Ikke minst på fest, når man alltid rekker etter faslken eller glasset sitt. Alle ser det jo.

Lex skrev:

Jeg biter negler, og det har jeg gjort i alle år. Har prøvd gonegl, løsnegler og ca alle tipsa jeg har lest over her. Jeg har bitt så mye på fingrene og huden rundt at det ser helt ille ut. Det er flaut at folk ser hendene mine, og jeg fryser veldig lett på dem. Samtidig er hendene rue og kjennes ut som mannfolk-arbeidshender. Hjelp!

Einar skrev:

Noen som vet hvor man får tak i neglforsterker? Bruker Go'negl nå, men hvis jeg er flink og de vokser ut, så går det vel an å gjøre dem hardere? Noen som har erfaring med det?

Susann skrev:

Jeg var veldig ekstrem med neglebiting for 1 år siden ca. Neglene mine var også så tynne at det var lett for at det kom hakk, og da ble det bare til at jeg beit de av.

En ting som har hjulpet veldig for meg er å hele tiden ha på neglelakk, for da kan jeg heller pirke/bite av neglelakken. Så nå har jeg faktisk lange, ekte negler for første gang i hele mitt liv.

Jessie 16 år skrev:

Jeg har bitt negler veldig lenge og jeg hater utseendet. Jeg skjuler fingrene mine hele tida, og tør ikke å vise dem frem. Også har jeg samtidig lyst på lange, sterke negler. Jeg elsker neglakk, men nå i det siste har jeg begynt å bite mer. Og når man biter mer og mer blir negltuppen nermere rota, hvis dere skjønner. Også tar det titusen år før de vokser ut. Det eneste som jeg tror hjelper er å bare la vær å bite, motivere seg selv, som en av de over sa. Så det har jeg tenkt å gjøre. Har faktisk klart meg noen dager allerede.

Nlp skrev:

Dra til en hypnotisør og problemet blir borte.

Einar skrev:

Jeg har til sjuende og sist bare trua på min egen innstilling. Jeg er 30 og har nå bestemt meg for at dette skal jeg greie å slutte med noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske. Det er mye snakk om biting her, men at jeg river dem med de andre neglene er et like stort problem. Da er jo Go'negl lite nyttig. Er det noen som har navn på negleforsterkere? Når man blir fuktig på henda blir jo neglene myke.

Trur det er veldig viktig å tenke på i hvilke situasjoner man biter. Jeg for min del gjør det når jeg er spent på noe. Ikke nervøs, men spent eller hvis jeg gleder meg til noe, f.eks på bussen til en fest eller lignende.

Når jeg ser andre som biter tenker jeg på meg sjøl og skammer meg. Har aldri vært åpen om at jeg biter, men sier jeg gjør det når noen kommenterer det. Det er veldig flaut. Nå skal jeg gjøre noe med det.

Helly skrev:

Jeg er 12 og et halvt år og jeg har egentlig bitt neglene mine hele livet. Jeg har prøvd masse rart. Alt fra neglelakk til neglforlengelse. Jeg tar imot råd som en kjempe stor takk.

Rotta78 skrev:

Jeg er ei dame på 32 år , som alltid har bitt negler. Jeg er flau for å si dette. Jeg har prøvd alt, godnegl, støping av kunstige negler, alt. De neglene kommer til et punkt over hud follen og da gjør det vondt og ha de så lange. Når man ikke er vant til å ha de lange.

Jeg er lei av og ha det sånn. Jeg trenger et råd. Jeg sliter med angst, og det er vel en av grunnene til at jeg biter. Jeg går i terapi for angsten min, men bitingen klarer jeg ikke og slutte med. Hjelp meg, noen gode råd?

Lillemor skrev:

Jeg er en nybakt mamma på 28 år. Jeg har bitt negler fra jeg var ca 5 år, og jeg har alltid irritert meg over at jeg ikke klarer å slutte. Jeg ble mamma for 8 mnd siden og rett før fødselen klarte jeg å slutte. Jeg fikk veldig fine, sterke negler og følte ikke lenger for å bite. Jeg har ammet frem til for noen uker siden, og plutselig da jeg sluttet å amme, så begynte jeg å bite igjen. Neglene fliset seg opp, og var ikke noe fine lenger. Lurer på om det hadde noe sammenheng med at jeg klarte å la være å bite mens jeg hadde melk? Kanskje det er et stoff i morsmelken som gjør negler sterke og lysten til å bite forsvinner? Lurer på om det er noe vitaminer eller kosttilskudd som man kan ta?

Bella skrev:

Jeg har en søster som har bitt negler i hele sitt liv nesten, og fingertuppene er langt utenfor neglene. Det er bare igjen 1/4 av neglene. Dette er ikke pent. Jeg har også bitt negler, men sluttet litt etter litt da jeg vokste opp. Men når jeg er nervøs kan det skje igjen, eller hvis en negl knekker så må jeg bite den av og så rette på den. Jeg biter aldri så langt at det blir sårt lengre.

Neglebiteren skrev:

Jeg har bitt negler hele mitt liv. Jeg vet ikke om det er en uvane eller om det faktisk er mangel på et stoff kroppen trenger. Jeg prøvde shake fra herbalife, da forsvant faktisk trangen til å bite negler. Herbalifeshaken inneholder alle de stoffene kroppen trenger per dag. Minuset er at du kan føle deg oppblåst og faktisk gå opp i vekt i steden for å gå ned.

Hedda skrev:

Jeg har også brukt Go negl, men jeg har blitt vant til smaken og det er helt for ferdelig. En måte jeg har kommet frem til er: bestemme for å slutte å bite på 2 av neglene også etter hvert de 2 andre så fortsetter du vidre.

Anonym skrev:

Jeg prøver å slutte å bite negler. Jeg har prøvd go negl. Jeg synes egentlig den smaker greit nok, men bruker den bare som en påminnelse. Motivasjonen er egentlig bare at jeg har så forferdelig lyst til å bruke svart neglelakk, så hver gang jeg putter fingrene i munnen kjenner jeg smaken, og husker på det.

Moi skrev:

Jeg biter negler, men det går i rykk og napp, så noen ganger er de kjempefine og lange, men andre ganger er de bare stygge. Jeg så en gang en slags neglelakk som var fra sally hanson. Det stod at neglene vokste kjempefort på 5 dager. Den kostet 110kr. Så den på lindex, men er det noen som har prøvd den?

Negl skrev:

En periode klarte jeg å slutte, ved å straffe meg selv hver gang jeg bet en negl. Men så fort de ble lange begynte jeg å bite igjen.

Trine skrev:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten. Er nå 25 år og biter mer enn noensinne. Har prøvd "go' negl" samt andre produkter. Har støpt på negler, limt på negler og brukt neglelakk jevnlig, men ingenting hjelper. Nå er jeg i praksis på sykehus og kan verken gå med falske negler eller neglelakk. Har også bestemt meg i perioder for å slutte, men jeg tar meg selv i å sitte å bite ubevisst. Har hørt at det er en form for selvskading, noe jeg ikke liker tanken på. De som har prøvd hypnose og syntes dette fungerte, kan dere gi meg nr. eller sted jeg kan gå? Vil virkelig bli kvitt denne usjarmerende uvanen.

Ingrid skrev:

Har du troen kan alt gå an, pleier faren min å si. Jeg sliter fortsatt med å bite negler, men bare bestem deg, f. eks. om du skal på et party eller bursdag eller hva som helst, og det er om 1 eller 2 uker, bare tenk: på det partyet skal jeg ha lange negler, å jeg skal ikke røre neglene mine med tennene før det partyet. For meg funker det faktisk, det er viljen som teller.

Celi skrev:

Jeg er en jente på 11 år som ikke klarer og kutte ut. Jeg har prøvd alt, men klarer bare ikke. Jeg har prøvd god neigl, men jeg er vant til smaken så jeg syntes ikke det smaker så vondt lenger. Jeg har prøvd med neglelakk, men jeg skal til og prøve med blank. Har dere en annen metode på og slutte?

Meg skrev:

Jeg er så lei av å bite negler. Går i niende klasse nå, og er så flau over mine stygge negler. Jeg tør så vidt å vise fram hendene til vennene mine. Har bitt hele livet og prøvd å slutte, men får det aldri til. Har go'negl men det funker ikke i det hele tatt. Hendene og neglene mine er alltid tørre. Noe som er flaut er lengden på huden over neglene mine. Blir deprimert når jeg tenker på det. føler at jeg har de styggeste neglene i hele verden, og det gir meg en negativ innstilling. Ønsker at jeg klarer å slutte snart, og får pene negler. Falske negler tør jeg ikke bruke så det er ikke noe å snakke om engang. Jeg vil så inderlig slutte.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...