Neglebiting - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglebiting.

Gutt18 skrev:

Jeg har bitt negler i veldig mange år. Er nå blitt 18 år gammel, og dette er ikke så meget vakkert å se på. Prøver alltid å skjule det, gjemme hendene mine etc. Det er ikke fordi jeg er usikker at jeg biter negler. Det er heller blitt en dårlig uvane som jeg gjør uten å tenke på det. Det kjekke med dette er at man slipper å styre med neggelklipping, som jeg syns er kjedelig og et ork å gjøre. Om man skal slutte vil jeg tro det er lurt å bare satse 100% på det. Finn en ting å holde på med istede for å bite når du sitter på PCn, som f.eks. en ball eller liknende, bare noe som holder fingrene opptatte med noe annet.

Har tidligere prøvd med dette legemiddlet, men det hjelper ikke i det hele tatt. Skal mye til for at jeg ikke biter negler, det skjer altså ikke. Kan ha jord og dritt på neglene, men fortsetter likevell. Altså, gå inn for det. Sett deg mål eller noe. Start f.eks. med å bite neglene helt ned, for så å la neglene vokse til du må klippe de. Gjør klippingen til en god vane ved å ha neggelsaks nær der du er. Vet at det er veldig vanskelig, men det tror jeg kommer til å fungere. Lykke til!

Suppe skrev:

Jeg er 20 år nå og biter også enda negler. Jeg vet selv at jeg tar kaka når det kommer til og bite negler. Alle 10 ser helt ille ut, men 4 av de burde vunnet vm i stygge negler. De er bitt veldig langt inn og når det ikke går an å bite de lengre inn så starter jeg oppå de og gnager de ned. Når det ikke går mer så ser de ut som fjell. Jeg trimmer da de øverste fjella etter det.

Uansett hvor mye som er igjen av de så får jeg alltid til å bite de enda verre. Det er en stygg uvane som jeg hater og vil slutte med. Det verste jeg vet er når jeg skal spise med andre folk. Plutselig er det en som spør: hva skjer med negla dine a? Så hører alle det og alle skal se. En etter en går unna å må nesten spy. Jeg vil så gjerne slutte, men det har aldri funka. Har sikkert fått 300 tæver av pappa og venner, men det funker dårlig når de ikke er til stede.

Men nå ser jeg på tips her, så nå skal jeg skaffe meg noen hansker, 13 pappesker med go negl, å ha trua.

Marii skrev:

Har også bitt negler så lenge jeg kan huske. Biter også på neglebåndene. Det er hovent og stygt. Jeg vil så gjerne slutte, har prøvd alt men ingenting hjelper.

Ingeborg skrev:

Berit skrev her tidligere at hun fikk hypnose for å stoppe neglebitingen, hvor får man gjort slik hypnose? Jeg er 45 år, og kan ikke huske noe annet enn neglebiting. Forferdelig stygge fingertupper, så jeg trenger svar, please Berit!

Marit skrev:

Hvor får man tak i neglforlenging? Jeg biter og biter, river og river, klarte å slutte i et halvt år, men så skjærte det seg. Kan noen komme med gode tips? annet enn negllakk og sånt.

Beauty skrev:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten, men jeg slutta i sommerferien. Det som hjalp meg var at pappa knipsa hver gang jeg tok fingrene i munnen, for jeg bet alltid på kvelden da jeg satt i sofaen og så på tv. Det å holde henda i lomma og tygge tyggis funker. I tillegg hvis du tar på en fin lipgloss vil du ikke ødelegge den ved å ta fingrene i munnen. Det å få andre til å hjelpe seg er det som hjelper mest. Hvis noen pirker på deg når du biter eller gjør noe annet irriterende så blir du så opptatt av det at du glemmer å bite. Det funka for meg, og jeg har så lange negler nå at jeg sliter meg å ta blyanten min opp fra bordet.

InAjD skrev:

Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke å slutte, uansett hvordan jeg prøver. Go'Negl hjelper ikke, neglelakk hjelper ikke. Vurderer å bli hypnotisert, men aner ikke hvor og hvordan. Neglene mine er stygge, og er under 5 mm alle sammen. Virker som om hypnose er eneste utvei, men jeg får tvinge meg selv til å slutte før eller senere.

Siti skrev:

Hesann. Jeg biter negler og hater det. Vet ikke hvordan jeg skal klare å stoppe. Har prøvd Go' Negl en liten periode, men smaken var ikke så ekkel at det fikk meg til å stoppe. Har ofte slike dager som:I dag er den siste dagen jeg biter, men det er selvfølgelig glemt neste dag. Vær så snill å hjelp meg - jeg trenger det så sårt.

Nopa skrev:

Jeg brukte Go Negl for noen uker siden, men så mista jeg den og den ble tom. Nå biter jeg ikke negler lengre, og er glad for det. Men det kan hende jeg kommer bort i dem noen ganger, det må skjerpes.

Kristen skrev:

Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, men Go Neigl hjelper litt.

Berit skrev:

Jeg dro og hypnotiserte meg og slutta helt med neglbiting. Nå blir jeg bare kvalm av taknen på at jeg har bitt negler.

Marie skrev:

Det er egentlig bare å bestemme seg for å slutte. Hvis du biter også av huden hjelper Rosenbyd og en fra Dior, en hvit rund boks med rød krem for negler, det anbefalles. Påfør på kvelden og dagen er huden så fin rundt så jeg klarer ikke å bite. Også hvis du pynter neglene med neglelakk, krystaller, osv klarer du bare ikke å bite negler. Det HJELPER så sykt. Men det aller beste er å bare bestemme seg for det.

Smarten skrev:

Begynn med regulering, da blir det så vondt å bite negler siden tennene er ømme, da slutta jeg ihvertfall.

Frida skrev:

Jeg er voldsomt plaget med neglebiting. Jeg har prøvd Go Negl, som du får kjøpt på apoteket. Det hjelper absolutt ikke for meg. Smaken kjennes forferdelig ut i begynnelsen, men etter et par dager ble det ikke så særlig ille. Jeg anbefaler å bruke løsnegler, jeg biter i alle fall ikke på de. Et veldig bra hjelpemiddel for meg.

Tipseguri skrev:

Påfør på neglene noe som får neglene til å vokse raskere. Som olivenolje eller tran (lukter faktisk ikke). Smør også inn hender og negler med en god krem når du er tørr. Siden neglene vokser nesten så fort at du ser det, blir det lettere å spare de. Kjøp deg et manikyrsett og ha i vesken hvis en negl brekker. Når neglene er lange nok, kan du kjøpe noe fin neglelakk og ha på. Kanskje lurt å starte med ikke for lange negler, da det er litt uvant når de vokser ut.

Matmums skrev:

Jeg har en vennine som biter negler, hun har prøvd og ta på flere ting som smaker vondt. Hun har faktisk begynnt og like smaken av gonegl. Jeg har også bitt negler, men jeg klarte og slutte når jeg begynnte på ungdomskolen, det er ett år siden. Jeg slutta faktisk i sommerferien før jeg begynnte. Da var vi i Hellas og jeg har funnet ut hvorfor jeg slutta. Det er lurt og spise lite, men ofte. Da får du ikke lyst til og bite på noe hele tiden. For meg funka det med tyggis innimellom. Dette funker kanskje for noen andre og? Det er ikke garantert.

Airmann skrev:

Har bitt og plukket på neglene siden jeg var liten og jeg er ikke ung lenger. Jeg klarer å slutte innimellom. Har funnet ut at jeg har et utrolig behov for å se på neglene og da får jeg bekreftet at de er stygge. Dermed finner jeg alltid noe og justere på så kanskje de blir finere. Jeg lurer meg selv. Jeg prøver og glemme neglene og ikke fokusere på dem. Det hjelper, men det er ikke lett. Vanskeligst er det når noe plager meg. Da klør det i fingertuppene. Jeg tror alikevel det er opp i hodet at vi må jobbe for å slutte å bite negler. Det er det som har bestemt seg for at vi skal bite negler.

Sliter skrev:

Sliter enda verre med biting av negler. Lurer på om de kan være noe psyskisk stress som tærer meg opp, men fungerer ellers helt fint, går på jobb og er veldig sosial. Men som regel kan jeg vel si at mine fingere/negler ikke alltid er på plass.

LeeTah83 skrev:

Da har jeg og Rosin samme problem, men mine negler måler noe lengere ut fra neglebåndet enn 4mm. Mine måler 11mm, men alikevell mangler jeg de fine kantene på lengere negler. Har bitt negler så jeg kan huske. Jeg klarte å slutte i ca 3 uker for snart et år siden, var på bedringens vei, men klarte ikke tanken på at de skulle være lange, dermed bet jeg på en finger og deretter to, tre og så var det igang igjen. Når jeg klarte å holde opphold i bitingen så ble ikke fingrene så vonde lengere, rødlige fargen ved negleroten gikk ned og små hevelser gikk ned. Jeg bare bestemte meg for å kutte ut fra dag en. Så regelmessig på kalendern hvor mange dager siden det hadde gått uten neglebiting. Var stolt av meg selv å skrytte av meg selv til samboern. Tror det er den eneste måten å gjøre det på for å mottivere seg selv, samtidig så vasker jeg mye der jeg jobber, så gonegl blir fort borte. Men et strøk eller to hver kveld skader ikke.

Rosin skrev:

Jeg er nå 26 år. Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg har hatt lange negler kun to-tre ganger i mitt liv og det er flaut. Jeg har prøvd alt. Go'negl, en annen type neglelakk (som også smaker dritt i begynnelsen), blank neglelakk, limt på x-antall negler men så fort neglene detter av og jeg har glemt limet hjemme er jeg i gang å bite. Har til og med prøvd hypnoterapi som så ut til å virke helt til jeg var ferdig med behandlingen, da jeg begynte å bite igjen. Det er gått så langt nå at jeg ikke kan si at jeg biter, men gnager. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har prøvd alt. Hadde regulering i 1,5 år også og trudde det skulle hjelpe, men neida. På min høyre ringfinger måler neglen min nå 4mm fra neglebåndet. Flaut og ekkelt er det, jeg veit det. Jeg vil bare ha tips og hjelp, jeg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...