Neglebiting - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglebiting.

Moi skrev:

Jeg biter negler, men det går i rykk og napp, så noen ganger er de kjempefine og lange, men andre ganger er de bare stygge. Jeg så en gang en slags neglelakk som var fra sally hanson. Det stod at neglene vokste kjempefort på 5 dager. Den kostet 110kr. Så den på lindex, men er det noen som har prøvd den?

Negl skrev:

En periode klarte jeg å slutte, ved å straffe meg selv hver gang jeg bet en negl. Men så fort de ble lange begynte jeg å bite igjen.

Trine skrev:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten. Er nå 25 år og biter mer enn noensinne. Har prøvd "go' negl" samt andre produkter. Har støpt på negler, limt på negler og brukt neglelakk jevnlig, men ingenting hjelper. Nå er jeg i praksis på sykehus og kan verken gå med falske negler eller neglelakk. Har også bestemt meg i perioder for å slutte, men jeg tar meg selv i å sitte å bite ubevisst. Har hørt at det er en form for selvskading, noe jeg ikke liker tanken på. De som har prøvd hypnose og syntes dette fungerte, kan dere gi meg nr. eller sted jeg kan gå? Vil virkelig bli kvitt denne usjarmerende uvanen.

Ingrid skrev:

Har du troen kan alt gå an, pleier faren min å si. Jeg sliter fortsatt med å bite negler, men bare bestem deg, f. eks. om du skal på et party eller bursdag eller hva som helst, og det er om 1 eller 2 uker, bare tenk: på det partyet skal jeg ha lange negler, å jeg skal ikke røre neglene mine med tennene før det partyet. For meg funker det faktisk, det er viljen som teller.

Celi skrev:

Jeg er en jente på 11 år som ikke klarer og kutte ut. Jeg har prøvd alt, men klarer bare ikke. Jeg har prøvd god neigl, men jeg er vant til smaken så jeg syntes ikke det smaker så vondt lenger. Jeg har prøvd med neglelakk, men jeg skal til og prøve med blank. Har dere en annen metode på og slutte?

Meg skrev:

Jeg er så lei av å bite negler. Går i niende klasse nå, og er så flau over mine stygge negler. Jeg tør så vidt å vise fram hendene til vennene mine. Har bitt hele livet og prøvd å slutte, men får det aldri til. Har go'negl men det funker ikke i det hele tatt. Hendene og neglene mine er alltid tørre. Noe som er flaut er lengden på huden over neglene mine. Blir deprimert når jeg tenker på det. føler at jeg har de styggeste neglene i hele verden, og det gir meg en negativ innstilling. Ønsker at jeg klarer å slutte snart, og får pene negler. Falske negler tør jeg ikke bruke så det er ikke noe å snakke om engang. Jeg vil så inderlig slutte.

Gutt18 skrev:

Jeg har bitt negler i veldig mange år. Er nå blitt 18 år gammel, og dette er ikke så meget vakkert å se på. Prøver alltid å skjule det, gjemme hendene mine etc. Det er ikke fordi jeg er usikker at jeg biter negler. Det er heller blitt en dårlig uvane som jeg gjør uten å tenke på det. Det kjekke med dette er at man slipper å styre med neggelklipping, som jeg syns er kjedelig og et ork å gjøre. Om man skal slutte vil jeg tro det er lurt å bare satse 100% på det. Finn en ting å holde på med istede for å bite når du sitter på PCn, som f.eks. en ball eller liknende, bare noe som holder fingrene opptatte med noe annet.

Har tidligere prøvd med dette legemiddlet, men det hjelper ikke i det hele tatt. Skal mye til for at jeg ikke biter negler, det skjer altså ikke. Kan ha jord og dritt på neglene, men fortsetter likevell. Altså, gå inn for det. Sett deg mål eller noe. Start f.eks. med å bite neglene helt ned, for så å la neglene vokse til du må klippe de. Gjør klippingen til en god vane ved å ha neggelsaks nær der du er. Vet at det er veldig vanskelig, men det tror jeg kommer til å fungere. Lykke til!

Suppe skrev:

Jeg er 20 år nå og biter også enda negler. Jeg vet selv at jeg tar kaka når det kommer til og bite negler. Alle 10 ser helt ille ut, men 4 av de burde vunnet vm i stygge negler. De er bitt veldig langt inn og når det ikke går an å bite de lengre inn så starter jeg oppå de og gnager de ned. Når det ikke går mer så ser de ut som fjell. Jeg trimmer da de øverste fjella etter det.

Uansett hvor mye som er igjen av de så får jeg alltid til å bite de enda verre. Det er en stygg uvane som jeg hater og vil slutte med. Det verste jeg vet er når jeg skal spise med andre folk. Plutselig er det en som spør: hva skjer med negla dine a? Så hører alle det og alle skal se. En etter en går unna å må nesten spy. Jeg vil så gjerne slutte, men det har aldri funka. Har sikkert fått 300 tæver av pappa og venner, men det funker dårlig når de ikke er til stede.

Men nå ser jeg på tips her, så nå skal jeg skaffe meg noen hansker, 13 pappesker med go negl, å ha trua.

Marii skrev:

Har også bitt negler så lenge jeg kan huske. Biter også på neglebåndene. Det er hovent og stygt. Jeg vil så gjerne slutte, har prøvd alt men ingenting hjelper.

Ingeborg skrev:

Berit skrev her tidligere at hun fikk hypnose for å stoppe neglebitingen, hvor får man gjort slik hypnose? Jeg er 45 år, og kan ikke huske noe annet enn neglebiting. Forferdelig stygge fingertupper, så jeg trenger svar, please Berit!

Marit skrev:

Hvor får man tak i neglforlenging? Jeg biter og biter, river og river, klarte å slutte i et halvt år, men så skjærte det seg. Kan noen komme med gode tips? annet enn negllakk og sånt.

Beauty skrev:

Jeg har bitt negler siden jeg var liten, men jeg slutta i sommerferien. Det som hjalp meg var at pappa knipsa hver gang jeg tok fingrene i munnen, for jeg bet alltid på kvelden da jeg satt i sofaen og så på tv. Det å holde henda i lomma og tygge tyggis funker. I tillegg hvis du tar på en fin lipgloss vil du ikke ødelegge den ved å ta fingrene i munnen. Det å få andre til å hjelpe seg er det som hjelper mest. Hvis noen pirker på deg når du biter eller gjør noe annet irriterende så blir du så opptatt av det at du glemmer å bite. Det funka for meg, og jeg har så lange negler nå at jeg sliter meg å ta blyanten min opp fra bordet.

InAjD skrev:

Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke å slutte, uansett hvordan jeg prøver. Go'Negl hjelper ikke, neglelakk hjelper ikke. Vurderer å bli hypnotisert, men aner ikke hvor og hvordan. Neglene mine er stygge, og er under 5 mm alle sammen. Virker som om hypnose er eneste utvei, men jeg får tvinge meg selv til å slutte før eller senere.

Siti skrev:

Hesann. Jeg biter negler og hater det. Vet ikke hvordan jeg skal klare å stoppe. Har prøvd Go' Negl en liten periode, men smaken var ikke så ekkel at det fikk meg til å stoppe. Har ofte slike dager som:I dag er den siste dagen jeg biter, men det er selvfølgelig glemt neste dag. Vær så snill å hjelp meg - jeg trenger det så sårt.

Nopa skrev:

Jeg brukte Go Negl for noen uker siden, men så mista jeg den og den ble tom. Nå biter jeg ikke negler lengre, og er glad for det. Men det kan hende jeg kommer bort i dem noen ganger, det må skjerpes.

Kristen skrev:

Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, men Go Neigl hjelper litt.

Berit skrev:

Jeg dro og hypnotiserte meg og slutta helt med neglbiting. Nå blir jeg bare kvalm av taknen på at jeg har bitt negler.

Marie skrev:

Det er egentlig bare å bestemme seg for å slutte. Hvis du biter også av huden hjelper Rosenbyd og en fra Dior, en hvit rund boks med rød krem for negler, det anbefalles. Påfør på kvelden og dagen er huden så fin rundt så jeg klarer ikke å bite. Også hvis du pynter neglene med neglelakk, krystaller, osv klarer du bare ikke å bite negler. Det HJELPER så sykt. Men det aller beste er å bare bestemme seg for det.

Smarten skrev:

Begynn med regulering, da blir det så vondt å bite negler siden tennene er ømme, da slutta jeg ihvertfall.

Frida skrev:

Jeg er voldsomt plaget med neglebiting. Jeg har prøvd Go Negl, som du får kjøpt på apoteket. Det hjelper absolutt ikke for meg. Smaken kjennes forferdelig ut i begynnelsen, men etter et par dager ble det ikke så særlig ille. Jeg anbefaler å bruke løsnegler, jeg biter i alle fall ikke på de. Et veldig bra hjelpemiddel for meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...