Neglebiting - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglebiting.

Meg skrev 23. mars:

Sånn Go negl overfører jo ekkel smak til fingrene og dermed også til glass og kopper og slike ting. Finnes det noe man kan smøre på som ikke smitter smaken til annet enn neglene?

Diana skrev 22. mars:

Hei! Før bet jeg negler, og det gjorde jeg i mange år, men sluttet etter at venninnen min sa til meg at det ikke er bra å bite negler. Det jeg syntes var merkelig var at foreldre mine sa at jeg ikke burde bite negler, og venninnen min sa nesten de samme ordene. Men jeg tror det var det at hun på en måte hadde et spesielt tonefall når hun sa det. Og da bestemte jeg meg for å slutte.

Storesøsteren min derimot, har bitt negler lengre enn meg, og hun gjør det fremdeles. Hun har prøvd å ta på neglelakk og forskjellige ting som smaker vondt, men hun sier at hun bare ignorer smaken og biter videre. Og det er et problem, fordi at hun faktisk har litt kortere negler enn på bildet ovenfor. Og det synes jeg er ekstremt. Så hvis det er noen som vil komme med gode råd, tar jeg i mot med åpne armer.

Meg skrev 21. mars:

Jeg er en jente på 13 år som nå har klart å slutte å bite negler. Jeg slutta da jg var 12 år men har holdt på hele livet mitt siden da. Jeg prøvde mange metoder for å slutte. Prøvde å hele tiden ha på hansker, bruke neglelakk som smaker vondt og teipe sammen fingrene. Men det som gjorde slik at jeg til slutt stoppet var å ikke vaske henda på 2 dager. Det er veldig ekkelt, men det funket for meg. Jeg jobbet i jorda i 2 dager, og da hadde jeg masse jord under neglene. Jeg tror alle syns det er ekkelt å spise jord.

Bettan skrev 09. januar:

hei jeg har alltid bitt negler i alle år, fram til i fjor. Jeg tenkte at siden jeg er jente er det fint med lamge negler. Jeg støpte på negler, noe som varte en stund og syntes det var meget fint. Ville derfor ha mine egne lange negler, da jeg så at folk ble veldig opptatt av mine hender. Spanderer stell på neglene en gang iblandt, foler meg fresh, og ikke flau for at folk skal se fingrene mine lenger. PS. ble mindre syk av å slutte å bite negler. pga mindre bakterier.

Anka skrev 30. desember:

Jeg sliter også med neglebiting, og noen ganger riving av neglene. Både ekkelt og stygt, men en forferdelig uvane jeg sliter med. I perioder husker jeg å påføre negleforsterker. Dette hjelper, i hvertfall for meg, og jeg hadde en lang periode med både rene og halvlange negler. Produktet virket ved at det var så gøy å pirke av denne lakken (ikke som på vanlig neglelakk) så istedet for neglene, pirket jeg bort denne lakken. Dette førte til at jeg måtte påføre lakk veldig ofte og gikk til slutt tom. Hadde egentlig glemt denne, og savner den litt.

Julenissen sjøl.. skrev 25. desember:

Dem selger jo ett stoff på apoteket for å hindre neggelbiting som smaker stygt, men hjelper lite når man etter hvert blir vant til smaken. Da er det nok bare negleforlenging som fungerer da.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...