Neglebiting - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglebiting.

Tipseguri skrev:

Påfør på neglene noe som får neglene til å vokse raskere. Som olivenolje eller tran (lukter faktisk ikke). Smør også inn hender og negler med en god krem når du er tørr. Siden neglene vokser nesten så fort at du ser det, blir det lettere å spare de. Kjøp deg et manikyrsett og ha i vesken hvis en negl brekker. Når neglene er lange nok, kan du kjøpe noe fin neglelakk og ha på. Kanskje lurt å starte med ikke for lange negler, da det er litt uvant når de vokser ut.

Matmums skrev:

Jeg har en vennine som biter negler, hun har prøvd og ta på flere ting som smaker vondt. Hun har faktisk begynnt og like smaken av gonegl. Jeg har også bitt negler, men jeg klarte og slutte når jeg begynnte på ungdomskolen, det er ett år siden. Jeg slutta faktisk i sommerferien før jeg begynnte. Da var vi i Hellas og jeg har funnet ut hvorfor jeg slutta. Det er lurt og spise lite, men ofte. Da får du ikke lyst til og bite på noe hele tiden. For meg funka det med tyggis innimellom. Dette funker kanskje for noen andre og? Det er ikke garantert.

Airmann skrev:

Har bitt og plukket på neglene siden jeg var liten og jeg er ikke ung lenger. Jeg klarer å slutte innimellom. Har funnet ut at jeg har et utrolig behov for å se på neglene og da får jeg bekreftet at de er stygge. Dermed finner jeg alltid noe og justere på så kanskje de blir finere. Jeg lurer meg selv. Jeg prøver og glemme neglene og ikke fokusere på dem. Det hjelper, men det er ikke lett. Vanskeligst er det når noe plager meg. Da klør det i fingertuppene. Jeg tror alikevel det er opp i hodet at vi må jobbe for å slutte å bite negler. Det er det som har bestemt seg for at vi skal bite negler.

Sliter skrev:

Sliter enda verre med biting av negler. Lurer på om de kan være noe psyskisk stress som tærer meg opp, men fungerer ellers helt fint, går på jobb og er veldig sosial. Men som regel kan jeg vel si at mine fingere/negler ikke alltid er på plass.

LeeTah83 skrev:

Da har jeg og Rosin samme problem, men mine negler måler noe lengere ut fra neglebåndet enn 4mm. Mine måler 11mm, men alikevell mangler jeg de fine kantene på lengere negler. Har bitt negler så jeg kan huske. Jeg klarte å slutte i ca 3 uker for snart et år siden, var på bedringens vei, men klarte ikke tanken på at de skulle være lange, dermed bet jeg på en finger og deretter to, tre og så var det igang igjen. Når jeg klarte å holde opphold i bitingen så ble ikke fingrene så vonde lengere, rødlige fargen ved negleroten gikk ned og små hevelser gikk ned. Jeg bare bestemte meg for å kutte ut fra dag en. Så regelmessig på kalendern hvor mange dager siden det hadde gått uten neglebiting. Var stolt av meg selv å skrytte av meg selv til samboern. Tror det er den eneste måten å gjøre det på for å mottivere seg selv, samtidig så vasker jeg mye der jeg jobber, så gonegl blir fort borte. Men et strøk eller to hver kveld skader ikke.

Rosin skrev:

Jeg er nå 26 år. Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg har hatt lange negler kun to-tre ganger i mitt liv og det er flaut. Jeg har prøvd alt. Go'negl, en annen type neglelakk (som også smaker dritt i begynnelsen), blank neglelakk, limt på x-antall negler men så fort neglene detter av og jeg har glemt limet hjemme er jeg i gang å bite. Har til og med prøvd hypnoterapi som så ut til å virke helt til jeg var ferdig med behandlingen, da jeg begynte å bite igjen. Det er gått så langt nå at jeg ikke kan si at jeg biter, men gnager. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har prøvd alt. Hadde regulering i 1,5 år også og trudde det skulle hjelpe, men neida. På min høyre ringfinger måler neglen min nå 4mm fra neglebåndet. Flaut og ekkelt er det, jeg veit det. Jeg vil bare ha tips og hjelp, jeg.

Til: Til LA skrev skrev:

Det er jo alikevell ekkelt å tenke på da. Ville du kanskje slikka doskåla di eller?

Shina skrev:

Tannregulering hjelper mot neglebiting. Prøver du å bite etter at du har strammet gjør det vondt til det sinnsyke i tenna. Og siden jeg hadde reggis i 3 og et halvt år ble jeg jo avvendt tilslutt kan man si.

Til LA skrev:

Jeg så på discovery channel at doskåla er faktisk ett av de reneste stedene i huset.

LA skrev:

Det er mer bakterier i å bite negler enn i å slikke doskåla så man kan jo tenke på det neste gang man tar fingrene opp til munnen for å bite.

Meg skrev:

Sånn Go negl overfører jo ekkel smak til fingrene og dermed også til glass og kopper og slike ting. Finnes det noe man kan smøre på som ikke smitter smaken til annet enn neglene?

Diana skrev:

Hei! Før bet jeg negler, og det gjorde jeg i mange år, men sluttet etter at venninnen min sa til meg at det ikke er bra å bite negler. Det jeg syntes var merkelig var at foreldre mine sa at jeg ikke burde bite negler, og venninnen min sa nesten de samme ordene. Men jeg tror det var det at hun på en måte hadde et spesielt tonefall når hun sa det. Og da bestemte jeg meg for å slutte.

Storesøsteren min derimot, har bitt negler lengre enn meg, og hun gjør det fremdeles. Hun har prøvd å ta på neglelakk og forskjellige ting som smaker vondt, men hun sier at hun bare ignorer smaken og biter videre. Og det er et problem, fordi at hun faktisk har litt kortere negler enn på bildet ovenfor. Og det synes jeg er ekstremt. Så hvis det er noen som vil komme med gode råd, tar jeg i mot med åpne armer.

Meg skrev:

Jeg er en jente på 13 år som nå har klart å slutte å bite negler. Jeg slutta da jg var 12 år men har holdt på hele livet mitt siden da. Jeg prøvde mange metoder for å slutte. Prøvde å hele tiden ha på hansker, bruke neglelakk som smaker vondt og teipe sammen fingrene. Men det som gjorde slik at jeg til slutt stoppet var å ikke vaske henda på 2 dager. Det er veldig ekkelt, men det funket for meg. Jeg jobbet i jorda i 2 dager, og da hadde jeg masse jord under neglene. Jeg tror alle syns det er ekkelt å spise jord.

Bettan skrev:

hei jeg har alltid bitt negler i alle år, fram til i fjor. Jeg tenkte at siden jeg er jente er det fint med lamge negler. Jeg støpte på negler, noe som varte en stund og syntes det var meget fint. Ville derfor ha mine egne lange negler, da jeg så at folk ble veldig opptatt av mine hender. Spanderer stell på neglene en gang iblandt, foler meg fresh, og ikke flau for at folk skal se fingrene mine lenger. PS. ble mindre syk av å slutte å bite negler. pga mindre bakterier.

Anka skrev:

Jeg sliter også med neglebiting, og noen ganger riving av neglene. Både ekkelt og stygt, men en forferdelig uvane jeg sliter med. I perioder husker jeg å påføre negleforsterker. Dette hjelper, i hvertfall for meg, og jeg hadde en lang periode med både rene og halvlange negler. Produktet virket ved at det var så gøy å pirke av denne lakken (ikke som på vanlig neglelakk) så istedet for neglene, pirket jeg bort denne lakken. Dette førte til at jeg måtte påføre lakk veldig ofte og gikk til slutt tom. Hadde egentlig glemt denne, og savner den litt.

Julenissen sjøl.. skrev:

Dem selger jo ett stoff på apoteket for å hindre neggelbiting som smaker stygt, men hjelper lite når man etter hvert blir vant til smaken. Da er det nok bare negleforlenging som fungerer da.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...