Neglebiting - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglebiting.

Til: Til LA skrev skrev:

Det er jo alikevell ekkelt å tenke på da. Ville du kanskje slikka doskåla di eller?

Shina skrev:

Tannregulering hjelper mot neglebiting. Prøver du å bite etter at du har strammet gjør det vondt til det sinnsyke i tenna. Og siden jeg hadde reggis i 3 og et halvt år ble jeg jo avvendt tilslutt kan man si.

Til LA skrev:

Jeg så på discovery channel at doskåla er faktisk ett av de reneste stedene i huset.

LA skrev:

Det er mer bakterier i å bite negler enn i å slikke doskåla så man kan jo tenke på det neste gang man tar fingrene opp til munnen for å bite.

Meg skrev:

Sånn Go negl overfører jo ekkel smak til fingrene og dermed også til glass og kopper og slike ting. Finnes det noe man kan smøre på som ikke smitter smaken til annet enn neglene?

Diana skrev:

Hei! Før bet jeg negler, og det gjorde jeg i mange år, men sluttet etter at venninnen min sa til meg at det ikke er bra å bite negler. Det jeg syntes var merkelig var at foreldre mine sa at jeg ikke burde bite negler, og venninnen min sa nesten de samme ordene. Men jeg tror det var det at hun på en måte hadde et spesielt tonefall når hun sa det. Og da bestemte jeg meg for å slutte.

Storesøsteren min derimot, har bitt negler lengre enn meg, og hun gjør det fremdeles. Hun har prøvd å ta på neglelakk og forskjellige ting som smaker vondt, men hun sier at hun bare ignorer smaken og biter videre. Og det er et problem, fordi at hun faktisk har litt kortere negler enn på bildet ovenfor. Og det synes jeg er ekstremt. Så hvis det er noen som vil komme med gode råd, tar jeg i mot med åpne armer.

Meg skrev:

Jeg er en jente på 13 år som nå har klart å slutte å bite negler. Jeg slutta da jg var 12 år men har holdt på hele livet mitt siden da. Jeg prøvde mange metoder for å slutte. Prøvde å hele tiden ha på hansker, bruke neglelakk som smaker vondt og teipe sammen fingrene. Men det som gjorde slik at jeg til slutt stoppet var å ikke vaske henda på 2 dager. Det er veldig ekkelt, men det funket for meg. Jeg jobbet i jorda i 2 dager, og da hadde jeg masse jord under neglene. Jeg tror alle syns det er ekkelt å spise jord.

Bettan skrev:

hei jeg har alltid bitt negler i alle år, fram til i fjor. Jeg tenkte at siden jeg er jente er det fint med lamge negler. Jeg støpte på negler, noe som varte en stund og syntes det var meget fint. Ville derfor ha mine egne lange negler, da jeg så at folk ble veldig opptatt av mine hender. Spanderer stell på neglene en gang iblandt, foler meg fresh, og ikke flau for at folk skal se fingrene mine lenger. PS. ble mindre syk av å slutte å bite negler. pga mindre bakterier.

Anka skrev:

Jeg sliter også med neglebiting, og noen ganger riving av neglene. Både ekkelt og stygt, men en forferdelig uvane jeg sliter med. I perioder husker jeg å påføre negleforsterker. Dette hjelper, i hvertfall for meg, og jeg hadde en lang periode med både rene og halvlange negler. Produktet virket ved at det var så gøy å pirke av denne lakken (ikke som på vanlig neglelakk) så istedet for neglene, pirket jeg bort denne lakken. Dette førte til at jeg måtte påføre lakk veldig ofte og gikk til slutt tom. Hadde egentlig glemt denne, og savner den litt.

Julenissen sjøl.. skrev:

Dem selger jo ett stoff på apoteket for å hindre neggelbiting som smaker stygt, men hjelper lite når man etter hvert blir vant til smaken. Da er det nok bare negleforlenging som fungerer da.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Malingsflekker

Ja, jeg malte akkurat et klesstativ i tre, og så var det ingen whitesprite i hu...

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...