Neglesopp - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om neglesopp.

Tåa skrev:

Jeg har brukt Vadmecum i to uker etter å ha lest her. Etter en dusj tørker jeg føttene godt og heller en dråpe på hver negl, tar på rene sokker og legger meg. Blir skikkelig kald på tærne, akkurat som om det jobber seg inn. Den ene neglen min som så skikkelig fæl ut er i ferd med å løsne. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig? Men uansett, satser på at den som vokser ut er bedre. Skriver her igjen når jeg vet.

Dr. Sopp skrev:

Alle sokker må kastes, event strykes på høy temp. etter endt kur. Vask på 90 grader er altså ikke nok for å ta knekken på soppen. Sko må også behandles ellers kommer den tilbake.

Svein-Åge skrev:

Har hatt neglesopp i ca 40 år. Har nu startet med en tabbelettkur fra 08-07-2011. Den må jeg bruke i ca 18.mnd. til to år. Skal prøve og underette de som er sterkt angrepet av neglesopp underveis om min behandling og eventuelt resultat. 1.melding vil bli om ca 3.mnd.

Bling skrev:

Slet i mange år med neglsopp. Jeg prøvde urer, smøring alt uten resultat. Til slutt trakk jeg stortåneglen hos lege i ren desprasjon: ingen resultater. Kom så over kjerringråd i et ukeblad. Vademecum munnskyllevann, dette påførte 2-3 ganger om dagen, og ble kvitt forferdelighetene. Nå tar jeg litt innimellom for å ikke komme i samme situasjon. Prøv det!

Tåfisen skrev:

Hjelp, kjerring råd som munnvann, tea-three oil og urin (usj) er forsøkt. Lakk som Nailliner, Nalox og Loc... (et eller annet) er forsøkt. Tablettkur, Lamisil, i to omganger. Samtidig med første kur fikk jeg også kirurgisk fjernet tåneglen på den foten som var angrepet. Dette har de heldigvis sluttet med, da det har ingen virkning. Har noen forsøkt Scholl sitt nye produkt? Ulempen er at de fleste kjerringråd og produkter har virkning før hele neglen er angrepet. Når først en hel negl er angrepet spres det svært hurtig til andre negler på samme fot - også til den andre foten. Spørs om ikke ny tablettkur er eneste produkt med en form for virkning. Synd det er så kostbart, men noe skal jo årets feriepenger svis av på.

Rosa skrev:

Jeg har filt mine negler med en sånn neglefil til oppå neglene. Da blir de kjempefine igjen om de har blitt bulkete og rare. Så tror jeg også det virker bedre med Nailner og lign. Må så bare ikke bruke den filen igjen.

Turid skrev:

Bruk Vademecum. Vask bena, tørk de godt og ta Vademecum på neglen. Bytt sokker. Det virker. Dette kjerringrådet fikk jeg på apoteket, av en dame hvis mann hadde brukt det. Han hadde først brukt midler fått på resept - som ikke virket.

Therese skrev:

Neglesopp forsvinner ikke av seg selv, det må behandles. Fjerning av negl, fjerner ikke neglesopp. Når ny negl vokser ut, er du dessverre ikke kvitt neglesoppen. Jeg har lært at, hvis tabelettkur ikke hjelper, er det vel verdt et forsøk å bruke Australsk Tee Trea Oil. Neglesopp er i utgangspunktet vanskelig å bli kvitt.

Nalox er et nytt produkt som selges via Apotekene, problemet, synes jeg, er at det ikke er sendt ut noen dokumentasjon på virkelig effekt (annet enn at apotekene kjener penger på det) Uansett, før en starter med en hvilken som helst behandling av neglesopp, er det viktig å oppsøke fotterapeut for nedsliping og stell.

Fungus skrev:

Jeg leste også her om grønnsåpe mot neglesopp. Jeg hadde da en stortånegl som så nøyaktig slik ut som på et bilde av negl med neglesopp. Og jeg tenkte at det koster ikke noe å prøve. Imidlertid hadde jeg ikke grønnsåpe i huset, så jeg prøvde vanlig flytende oppvaskmiddel i stedet (First Price for å være eksakt). Og det så ut til å forbedre tilstanden uten noen bivirkninger, så da fortsatte jeg med behandling morgen og kveld. Smurte på utvendig, og prøvde også å få væske ned mellom neglen og huden. (Neglen hadde delvis løsnet.) Og etter et halvt års tid så neglen normal ut. Nå behandler jeg den av og til, og den ser bra ut.

Tea tree olje skrev:

Har også prøvd tabletter, nailner og alt det der. For noen måneder siden leste jeg her om at tea tree olje skal være så fantastisk. Jeg startet å bruke det for et halvt å siden. Smurte det på neilen 3 ganger daglig uten at det er noen som helst bedring i dag. Tror ikke på alle disse kjerringrådene. Tror neglen må fjærnes hvis ikke tabletter hjelper.

Kåre skrev:

Stine, hvor fåes furunålsolje?

Stine skrev:

Furunålsolje er det eneste som har funket for meg. Drypp et par dråper til hele neglen er fuktet hver kveld så ser du nok resultat ganske kjapt. Mye billigere og bedre for deg enn alle de tablettene og kremene som ikke funker.

Nalox fan skrev:

Nalox har iallefall gjort at neglen løsnet på toppen hvor soppen var under. og nå ser den hvit og fin ut etter jeg klipte den ned. Har brukt midlet i en mnd og tenker at etter 3 - 4 mnd skal tåneglen igjen bli bra.

Simon skrev:

Jeg har hatt neglesopp i mange år. Var hos lege og fikk noen tabletter. Jeg ble kvitt soppen på alle negler bortsett fra en negl. Har lest litt på nettet om fjærning av negl. Vanskelig å få noe konkret svar på om det vokser ut frisk negl ved fjerning av neglen. Virker som om legene gir litt forskjellige komentarer til det. Noen mener at det ikke har noen effekt å fjerne neglen. Andre steder leser jeg at det er eneste måten å få frisk negl hvis ikke tablettene hjelper. Hva er riktig?

Roger skrev:

Har brukt Nailner i 14 mnd uten noen bedring. Bortkasta penger.

Skeptiker skrev:

Jeg kjøpte den nye nalox. Etter 2 dager med tykkt lag så er det som å ha fått nye tær. Det er virkelig noe å anbefale, hilsen en skeptiker.

Ungdom skrev:

Jeg fikk fotsopp for ca. et år siden, og alt jeg har å si, er at om dere merker den minste antydning, fiks det. Fotsoppen min er nå blitt immun mot tablettkuren, så jeg er redd jeg vil ha soppen livet ut.

Ellen skrev:

Mange av dere på forumet snakker om Nailner, men ser ingen som har prøvd Nalox. Det står utenpå at det forbedrer neglens utseende og det har visst ingen komponenter som virker direkte på soppen, men nå har jeg brukt det i 2.5 mnd. og alt ser mye bedre ut. Jeg var ikke veldig hardt angrepet tror jeg, men neglene var gule og ruglete.

Anonym skrev:

Jeg har hatt fotsopp i flere år, men har aldri prøvd å gjøre noe med det. Har sopp på alle neglene på den ene foten. Funker det med vademecum og olje selv om jeg har sopp på alle tåneglene?

Jente 32 skrev:

Jeg har hatt neglesopp siden barselspermisjon i 2007. Viste den til lege da jeg ble gravid i 2008, men måtte vente til etterpå sa han. Bare tabletter virket. Ny lege gav meg lamisil-krem. Brukte vel 6 mnd. Hjalp litt. Neglen ble tynnere og mer robust, men bedringen stoppet fort opp. Etterpå prøvd nailner i 4 mnd, mulig liten effekt helt i starten, men nå er hele neglen stygg, og blir bare verre. Skeptisk til tabletter, og ammer fremdeles litt, men det er jo så stygt.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...