Neglesopp - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om neglesopp.

Nissen skrev:

Jeg har prøvd sånne dyre tabletter selv et par ganger og det har fungert bare en gang. Skulle ønske fastlegen kunne vært litt mer behjelpelig enn å bare selge dyre tabletter som kanskje funker.

Kari skrev:

Nalox har gitt meg fine tånegler igjen. Så stygt ut en stund. Masse sopp og gule negler. Nå etter 8 mnd et det borte, takk og lov. Jeg smører på Nalox ennå for jeg er livredd for at det skal komme igjen.

Ratto skrev:

Jeg smører på eddik essens 35 prosent hver kveld og neglene som vokser ut er helt fine.

Beathe skrev:

3% hydrogen peroxide kan kjøpes på apoteket. Jeg fikk høre at det var beste medisin mot neglesopp. Det er så enkelt. Det ble et stort tap for legemiddelindustrien om alle kjøpte det. Det smøres på og tømmes bak neglen. Det skummer, men det bare tørker man bort. Skrap bort smusset/soppen bak neglen og påfør stoffet hver dag i en uke to ganger daglig. Etter det kanskje to ganger i uken to ganger daglig helt til man er frisk. Man kan kansje forebygge videre i lang tid. Stoffet er helt ufarlig. Gleder meg veldig til å prøve dette. Jeg plages selv med stortåneglene. Lykke til alle sammen.

Jan Kristian skrev:

Til deg som fikk neglesoppen bort på 3 uker. Det er umulig. Kan ikke vært neglesopp du har hatt. Uansett bruker og Nalox og ser stor forbedring. Har nå brukt Nalox i 8 uker og det er i ferd med å vokse ut frisk negl. Regner med det vil ta opptil 6 mnd å bli helt kvitt det.

Daniel skrev:

Jeg vil også anbefale Nalox. Har sopp i kanten på begge stortåneglene. Etter snart 3 mnd er det så godt som borte. Det er litt igjen fortsatt men jeg ser kjempeforandring. Ser at neglen som vokser ut er soppfri. Har smurt på Nalox 2, 3 ganger daglig og ikke 1 gang som står på tuben. Nalox virker.

Kattemor skrev:

Jeg har hatt neglesopp i flere år på en storetå. Har prøvd flere midler o.a. Kjøpte nettopp Nalox på apotekett. Det skal has på en gang pr. dag. Jeg så forandring etter en uke. Etter tre var det borte, men fortsetter litt til, selv om det ikke er noe mer.

Tåa skrev:

Jeg har brukt Vadmecum i to uker etter å ha lest her. Etter en dusj tørker jeg føttene godt og heller en dråpe på hver negl, tar på rene sokker og legger meg. Blir skikkelig kald på tærne, akkurat som om det jobber seg inn. Den ene neglen min som så skikkelig fæl ut er i ferd med å løsne. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig? Men uansett, satser på at den som vokser ut er bedre. Skriver her igjen når jeg vet.

Dr. Sopp skrev:

Alle sokker må kastes, event strykes på høy temp. etter endt kur. Vask på 90 grader er altså ikke nok for å ta knekken på soppen. Sko må også behandles ellers kommer den tilbake.

Svein-Åge skrev:

Har hatt neglesopp i ca 40 år. Har nu startet med en tabbelettkur fra 08-07-2011. Den må jeg bruke i ca 18.mnd. til to år. Skal prøve og underette de som er sterkt angrepet av neglesopp underveis om min behandling og eventuelt resultat. 1.melding vil bli om ca 3.mnd.

Bling skrev:

Slet i mange år med neglsopp. Jeg prøvde urer, smøring alt uten resultat. Til slutt trakk jeg stortåneglen hos lege i ren desprasjon: ingen resultater. Kom så over kjerringråd i et ukeblad. Vademecum munnskyllevann, dette påførte 2-3 ganger om dagen, og ble kvitt forferdelighetene. Nå tar jeg litt innimellom for å ikke komme i samme situasjon. Prøv det!

Tåfisen skrev:

Hjelp, kjerring råd som munnvann, tea-three oil og urin (usj) er forsøkt. Lakk som Nailliner, Nalox og Loc... (et eller annet) er forsøkt. Tablettkur, Lamisil, i to omganger. Samtidig med første kur fikk jeg også kirurgisk fjernet tåneglen på den foten som var angrepet. Dette har de heldigvis sluttet med, da det har ingen virkning. Har noen forsøkt Scholl sitt nye produkt? Ulempen er at de fleste kjerringråd og produkter har virkning før hele neglen er angrepet. Når først en hel negl er angrepet spres det svært hurtig til andre negler på samme fot - også til den andre foten. Spørs om ikke ny tablettkur er eneste produkt med en form for virkning. Synd det er så kostbart, men noe skal jo årets feriepenger svis av på.

Rosa skrev:

Jeg har filt mine negler med en sånn neglefil til oppå neglene. Da blir de kjempefine igjen om de har blitt bulkete og rare. Så tror jeg også det virker bedre med Nailner og lign. Må så bare ikke bruke den filen igjen.

Turid skrev:

Bruk Vademecum. Vask bena, tørk de godt og ta Vademecum på neglen. Bytt sokker. Det virker. Dette kjerringrådet fikk jeg på apoteket, av en dame hvis mann hadde brukt det. Han hadde først brukt midler fått på resept - som ikke virket.

Therese skrev:

Neglesopp forsvinner ikke av seg selv, det må behandles. Fjerning av negl, fjerner ikke neglesopp. Når ny negl vokser ut, er du dessverre ikke kvitt neglesoppen. Jeg har lært at, hvis tabelettkur ikke hjelper, er det vel verdt et forsøk å bruke Australsk Tee Trea Oil. Neglesopp er i utgangspunktet vanskelig å bli kvitt.

Nalox er et nytt produkt som selges via Apotekene, problemet, synes jeg, er at det ikke er sendt ut noen dokumentasjon på virkelig effekt (annet enn at apotekene kjener penger på det) Uansett, før en starter med en hvilken som helst behandling av neglesopp, er det viktig å oppsøke fotterapeut for nedsliping og stell.

Fungus skrev:

Jeg leste også her om grønnsåpe mot neglesopp. Jeg hadde da en stortånegl som så nøyaktig slik ut som på et bilde av negl med neglesopp. Og jeg tenkte at det koster ikke noe å prøve. Imidlertid hadde jeg ikke grønnsåpe i huset, så jeg prøvde vanlig flytende oppvaskmiddel i stedet (First Price for å være eksakt). Og det så ut til å forbedre tilstanden uten noen bivirkninger, så da fortsatte jeg med behandling morgen og kveld. Smurte på utvendig, og prøvde også å få væske ned mellom neglen og huden. (Neglen hadde delvis løsnet.) Og etter et halvt års tid så neglen normal ut. Nå behandler jeg den av og til, og den ser bra ut.

Tea tree olje skrev:

Har også prøvd tabletter, nailner og alt det der. For noen måneder siden leste jeg her om at tea tree olje skal være så fantastisk. Jeg startet å bruke det for et halvt å siden. Smurte det på neilen 3 ganger daglig uten at det er noen som helst bedring i dag. Tror ikke på alle disse kjerringrådene. Tror neglen må fjærnes hvis ikke tabletter hjelper.

Kåre skrev:

Stine, hvor fåes furunålsolje?

Stine skrev:

Furunålsolje er det eneste som har funket for meg. Drypp et par dråper til hele neglen er fuktet hver kveld så ser du nok resultat ganske kjapt. Mye billigere og bedre for deg enn alle de tablettene og kremene som ikke funker.

Nalox fan skrev:

Nalox har iallefall gjort at neglen løsnet på toppen hvor soppen var under. og nå ser den hvit og fin ut etter jeg klipte den ned. Har brukt midlet i en mnd og tenker at etter 3 - 4 mnd skal tåneglen igjen bli bra.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...