Neglesopp - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglesopp.

Simon skrev:

Jeg har hatt neglesopp i mange år. Var hos lege og fikk noen tabletter. Jeg ble kvitt soppen på alle negler bortsett fra en negl. Har lest litt på nettet om fjærning av negl. Vanskelig å få noe konkret svar på om det vokser ut frisk negl ved fjerning av neglen. Virker som om legene gir litt forskjellige komentarer til det. Noen mener at det ikke har noen effekt å fjerne neglen. Andre steder leser jeg at det er eneste måten å få frisk negl hvis ikke tablettene hjelper. Hva er riktig?

Roger skrev:

Har brukt Nailner i 14 mnd uten noen bedring. Bortkasta penger.

Skeptiker skrev:

Jeg kjøpte den nye nalox. Etter 2 dager med tykkt lag så er det som å ha fått nye tær. Det er virkelig noe å anbefale, hilsen en skeptiker.

Ungdom skrev:

Jeg fikk fotsopp for ca. et år siden, og alt jeg har å si, er at om dere merker den minste antydning, fiks det. Fotsoppen min er nå blitt immun mot tablettkuren, så jeg er redd jeg vil ha soppen livet ut.

Ellen skrev:

Mange av dere på forumet snakker om Nailner, men ser ingen som har prøvd Nalox. Det står utenpå at det forbedrer neglens utseende og det har visst ingen komponenter som virker direkte på soppen, men nå har jeg brukt det i 2.5 mnd. og alt ser mye bedre ut. Jeg var ikke veldig hardt angrepet tror jeg, men neglene var gule og ruglete.

Anonym skrev:

Jeg har hatt fotsopp i flere år, men har aldri prøvd å gjøre noe med det. Har sopp på alle neglene på den ene foten. Funker det med vademecum og olje selv om jeg har sopp på alle tåneglene?

Jente 32 skrev:

Jeg har hatt neglesopp siden barselspermisjon i 2007. Viste den til lege da jeg ble gravid i 2008, men måtte vente til etterpå sa han. Bare tabletter virket. Ny lege gav meg lamisil-krem. Brukte vel 6 mnd. Hjalp litt. Neglen ble tynnere og mer robust, men bedringen stoppet fort opp. Etterpå prøvd nailner i 4 mnd, mulig liten effekt helt i starten, men nå er hele neglen stygg, og blir bare verre. Skeptisk til tabletter, og ammer fremdeles litt, men det er jo så stygt.

Lena skrev:

Da skal jeg jammen prøve både cocosolje og teatrea olje på en gang.

Bente skrev:

Atamon, flytende middel til sylting av frukt og bær. Fåes på dagligvaren i Sverige. Smøres rett på neglen. Ikke prøvd det selv enda, men fikk det som råd fra en klok eldre dame.

Amund skrev:

Dere som bruker Lamisil, er dette salven som man kan bruke mot fotsopp? Eller noen form for tabletter?

Sunniva skrev:

Jeg har hatt neglsopp i flere år. Har brukt mange tusen kroner på tabletter. Resultat: Det har utviklet seg til nesten alle neglene. Både på føtter og hender. Gjett om jeg skal rett ut og kjøpe oljen som ble anbefalt da? Skikkelig flaut med så stygge negler.

Jente 22 skrev:

Har hatt sopp på neggeln min i flere år, uten å bli kvitt den. Har nå fått tabelettkur hos legen min, og har brukt dette i snart 3 mnd. Det er ingen forandring i neilen, men har begynt å utvikle sopp på en annen neil i tilegg. Vil virkelig bli kvitt soppen.

Åshild skrev:

En fotterapeut sa at vademecuum kan hjelpe noen. Jeg har ikke prøvd, men jeg er så dårlig på å huske slikt også.

Tsk skrev:

Kjøp vademecum smør det på neglene. Soppen forsvinner meget effektivt.

Musa skrev:

Jeg har brukt LAMISIL i 3 mnd, med ett flott resultat og nå er det 3 år siden jeg ble kvitt neglsoppen.

Åshild skrev:

Jeg prøvde Lamisil, men etter bare noen få dager fikk jeg sterkt utbrudd av elveblest og måtte slutte. Det var forresten ikke Lamisil jeg fikk på apoteket, men et annet merke som de sa var helt likt. Legen min sjekket og fant ut at virkestoffene i begge merkene var de samme så han ville ikke gi meg tabletter. Jeg har neglesopp på flere negler på føttene som begynne å bli riktig vondt. Har kjøpt Nailer men ser her at det tydeligvis er bortkastet tid.

Edl skrev:

Jeg har nettopp kjøpt den dyre nailer repair, og skal bruke den en tid, men det er fint å lese om alternativene.

Jacob skrev:

Jeg har prøvd lamisil og ble bra etter flere dyre kurer, så fort jeg sluttet kom det tilbake. Jeg så på doctor på tv, der brukte de laser på neglene og drepte soppen med en gang. Neglen må selvfølgelig vokse ut igjen før den ser normal ut, men det er jo fint å være ferdig med hele behandlingen på 10 minutter. Jeg sliter med å finne noen som gjør slikt i norge, oslo, hvis noen vet hvor slikt kan gjøres skriv inn.

Nunne skrev:

Sett bena i vann blandet med to-tre dråper vanlig vadmecum Det hjelper garantert. Gjør dette 2-3 ganger i uken. Lykke til!

Bjarte skrev:

Har presset rå hvitløk og blandet med 2-3 dråper grønnsåpe for så å smøre det på neglene, positivt resultat etter kort tid.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...