Neglesopp - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglesopp.

Sunniva skrev:

Jeg har hatt neglsopp i flere år. Har brukt mange tusen kroner på tabletter. Resultat: Det har utviklet seg til nesten alle neglene. Både på føtter og hender. Gjett om jeg skal rett ut og kjøpe oljen som ble anbefalt da? Skikkelig flaut med så stygge negler.

Jente 22 skrev:

Har hatt sopp på neggeln min i flere år, uten å bli kvitt den. Har nå fått tabelettkur hos legen min, og har brukt dette i snart 3 mnd. Det er ingen forandring i neilen, men har begynt å utvikle sopp på en annen neil i tilegg. Vil virkelig bli kvitt soppen.

Åshild skrev:

En fotterapeut sa at vademecuum kan hjelpe noen. Jeg har ikke prøvd, men jeg er så dårlig på å huske slikt også.

Tsk skrev:

Kjøp vademecum smør det på neglene. Soppen forsvinner meget effektivt.

Musa skrev:

Jeg har brukt LAMISIL i 3 mnd, med ett flott resultat og nå er det 3 år siden jeg ble kvitt neglsoppen.

Åshild skrev:

Jeg prøvde Lamisil, men etter bare noen få dager fikk jeg sterkt utbrudd av elveblest og måtte slutte. Det var forresten ikke Lamisil jeg fikk på apoteket, men et annet merke som de sa var helt likt. Legen min sjekket og fant ut at virkestoffene i begge merkene var de samme så han ville ikke gi meg tabletter. Jeg har neglesopp på flere negler på føttene som begynne å bli riktig vondt. Har kjøpt Nailer men ser her at det tydeligvis er bortkastet tid.

Edl skrev:

Jeg har nettopp kjøpt den dyre nailer repair, og skal bruke den en tid, men det er fint å lese om alternativene.

Jacob skrev:

Jeg har prøvd lamisil og ble bra etter flere dyre kurer, så fort jeg sluttet kom det tilbake. Jeg så på doctor på tv, der brukte de laser på neglene og drepte soppen med en gang. Neglen må selvfølgelig vokse ut igjen før den ser normal ut, men det er jo fint å være ferdig med hele behandlingen på 10 minutter. Jeg sliter med å finne noen som gjør slikt i norge, oslo, hvis noen vet hvor slikt kan gjøres skriv inn.

Nunne skrev:

Sett bena i vann blandet med to-tre dråper vanlig vadmecum Det hjelper garantert. Gjør dette 2-3 ganger i uken. Lykke til!

Bjarte skrev:

Har presset rå hvitløk og blandet med 2-3 dråper grønnsåpe for så å smøre det på neglene, positivt resultat etter kort tid.

Johnny skrev:

Har og brukt Nailner i 6 mnd uten noe resultat.

Thomas skrev:

Har brukt Nailner jeg også, men er litt glemsk av meg så det har ikke blitt påført hver dag. Jeg synes at neilene har blitt bedre. Skal prøve noen av disse olje forslagene. Har også brukt penger på dyre tabletter uten suksess. Håper på at det forsvinner nå.

Mona skrev:

Bruk Lamisil i 3 mnd. og du får garantert bra resultater. Hvis neglesoppen er der fortsatt, bør du ta kontakt med din lege, ellers blir du aldri kvitt av den.

Inge skrev:

Har brukt Nailner i 4 måneder uten noen bedring. Jeg ser heller en forverring. Bare tull med det dyre produktet. Vet at det skal brukes 8-12 måneder, men burde likevel sett en viss bedring nå.

Roseta skrev:

Så på britisk tv at de anbefalte cocosnøttolje (kan kjøpes på helsekostbutikker). Har smurt det på og under neglene på hendene mine hver kveld i to-tre måneder med veldig bra resultat. Neglesoppen er nesten helt borte. Dette abefaler jeg.

Elin skrev:

Har brukt Lamisil i 3 måneder og er blitt helt fin. Nå er det godt 17 måneder og det ser ut til at jeg er helt kvitt soppen.

Anni skrev:

Jeg har hatt neglsopp nå i flere mnd. Jeg har vært hos legen og fått beskjed at det er ingenting jeg kan gjøre bortsett fra å begynne på tablettkur. Problemet er at jeg ammer så jeg må vente i ca 1 år før jeg kan begynne. Skal prøve å finne den tea tree oljen og se om det funker. Det er flaut å vise frem de neglene.

Bobby skrev:

Kan noen gi meg tips om neglesoppen. Jeg har hatt dcet siden 2001.

Jon skrev:

Hvilken type av Tea Tree oil er det å anbefale? Jeg ser det er flere typer. Og er det noen som vet om de har slik på sunkost butikker?

Glenn skrev:

Jeg dro også til Sverige og kjøpte en kur med tabletter - Terbinafin. Der kostet de 173,- kroner for en tre måneders kur. I Norge koster de samme tablettene 1400,- kroner.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....