Neglesopp - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglesopp.

Johnny skrev:

Har og brukt Nailner i 6 mnd uten noe resultat.

Thomas skrev:

Har brukt Nailner jeg også, men er litt glemsk av meg så det har ikke blitt påført hver dag. Jeg synes at neilene har blitt bedre. Skal prøve noen av disse olje forslagene. Har også brukt penger på dyre tabletter uten suksess. Håper på at det forsvinner nå.

Mona skrev:

Bruk Lamisil i 3 mnd. og du får garantert bra resultater. Hvis neglesoppen er der fortsatt, bør du ta kontakt med din lege, ellers blir du aldri kvitt av den.

Inge skrev:

Har brukt Nailner i 4 måneder uten noen bedring. Jeg ser heller en forverring. Bare tull med det dyre produktet. Vet at det skal brukes 8-12 måneder, men burde likevel sett en viss bedring nå.

Roseta skrev:

Så på britisk tv at de anbefalte cocosnøttolje (kan kjøpes på helsekostbutikker). Har smurt det på og under neglene på hendene mine hver kveld i to-tre måneder med veldig bra resultat. Neglesoppen er nesten helt borte. Dette abefaler jeg.

Elin skrev:

Har brukt Lamisil i 3 måneder og er blitt helt fin. Nå er det godt 17 måneder og det ser ut til at jeg er helt kvitt soppen.

Anni skrev:

Jeg har hatt neglsopp nå i flere mnd. Jeg har vært hos legen og fått beskjed at det er ingenting jeg kan gjøre bortsett fra å begynne på tablettkur. Problemet er at jeg ammer så jeg må vente i ca 1 år før jeg kan begynne. Skal prøve å finne den tea tree oljen og se om det funker. Det er flaut å vise frem de neglene.

Bobby skrev:

Kan noen gi meg tips om neglesoppen. Jeg har hatt dcet siden 2001.

Jon skrev:

Hvilken type av Tea Tree oil er det å anbefale? Jeg ser det er flere typer. Og er det noen som vet om de har slik på sunkost butikker?

Glenn skrev:

Jeg dro også til Sverige og kjøpte en kur med tabletter - Terbinafin. Der kostet de 173,- kroner for en tre måneders kur. I Norge koster de samme tablettene 1400,- kroner.

Stina skrev:

Man får kjøpt de dyre pillene til et par tre hundre kroner i Sverige. Jeg henten mine i Strömstad og sparte tusenlappen på det.

Anne skrev:

Jeg har klart å kvitte meg med neglesoppen ved å brukte Tea Tree olje til kr. 79,- kjøpt hos Body Shop. Smørte den på to ganger daglig helt til ny og frisk negl vokste fram. Prøvde først tabletter til flere tusen kroner uten resultat. Helt bortkastet på meg. Kjøp heller Tea Tree oljen.

Stig skrev:

Har også prøvd flere omganger med tabletter, koster mange tusner, og funker ikke. Fotsoppen er vekk, men neglene er likedan.

Synne skrev:

Tea tree olje to ganger pr. dag i 1 mnd, opphold i 1 mnd, deretter det samme igjen til du ser bedring.

Heidi skrev:

Har hørt at hvitløk blandet med olje skal hjelpe. Men jeg har nå begynt på tablettkuren og merker bedring allerede, kun etter 2 uker. Til deg kenneth, brukte du disse tablettene? Og hele 2 kurer uten resultat? Hilsen heidi.

Caroline skrev:

Jeg hadde problemer med neglesopp, jeg badet i sommer i saltvann og var mye i sanden, da forsvant min neglesopp. Neglene mine ble helt normale igjen og polert.

Kenneth skrev:

Jeg har brukt mange tusen på dyre tabletter, hjelper ikke.

Jonny 76 skrev:

Lamsil er ikke vert pengene har gått på to kurer men ser like ekkelt ut

Mio skrev:

Hvordan bruker man grønnsåpa da? Smører på med et lag grønnsåpe? Hvilken type grønnsåpe?

Lars skrev:

Jeg har litt neglsopp på tærne selv, men ikke gjort noe med det noen gang. Koster ikke de Lamisil tablettene nesten 2000 da? Lurte litt på å kjøpe de nå. Gir det effekt på deg ?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...