Neglesopp - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglesopp.

Mona skrev:

Bruk Lamisil i 3 mnd. og du får garantert bra resultater. Hvis neglesoppen er der fortsatt, bør du ta kontakt med din lege, ellers blir du aldri kvitt av den.

Inge skrev:

Har brukt Nailner i 4 måneder uten noen bedring. Jeg ser heller en forverring. Bare tull med det dyre produktet. Vet at det skal brukes 8-12 måneder, men burde likevel sett en viss bedring nå.

Roseta skrev:

Så på britisk tv at de anbefalte cocosnøttolje (kan kjøpes på helsekostbutikker). Har smurt det på og under neglene på hendene mine hver kveld i to-tre måneder med veldig bra resultat. Neglesoppen er nesten helt borte. Dette abefaler jeg.

Elin skrev:

Har brukt Lamisil i 3 måneder og er blitt helt fin. Nå er det godt 17 måneder og det ser ut til at jeg er helt kvitt soppen.

Anni skrev:

Jeg har hatt neglsopp nå i flere mnd. Jeg har vært hos legen og fått beskjed at det er ingenting jeg kan gjøre bortsett fra å begynne på tablettkur. Problemet er at jeg ammer så jeg må vente i ca 1 år før jeg kan begynne. Skal prøve å finne den tea tree oljen og se om det funker. Det er flaut å vise frem de neglene.

Bobby skrev:

Kan noen gi meg tips om neglesoppen. Jeg har hatt dcet siden 2001.

Jon skrev:

Hvilken type av Tea Tree oil er det å anbefale? Jeg ser det er flere typer. Og er det noen som vet om de har slik på sunkost butikker?

Glenn skrev:

Jeg dro også til Sverige og kjøpte en kur med tabletter - Terbinafin. Der kostet de 173,- kroner for en tre måneders kur. I Norge koster de samme tablettene 1400,- kroner.

Stina skrev:

Man får kjøpt de dyre pillene til et par tre hundre kroner i Sverige. Jeg henten mine i Strömstad og sparte tusenlappen på det.

Anne skrev:

Jeg har klart å kvitte meg med neglesoppen ved å brukte Tea Tree olje til kr. 79,- kjøpt hos Body Shop. Smørte den på to ganger daglig helt til ny og frisk negl vokste fram. Prøvde først tabletter til flere tusen kroner uten resultat. Helt bortkastet på meg. Kjøp heller Tea Tree oljen.

Stig skrev:

Har også prøvd flere omganger med tabletter, koster mange tusner, og funker ikke. Fotsoppen er vekk, men neglene er likedan.

Synne skrev:

Tea tree olje to ganger pr. dag i 1 mnd, opphold i 1 mnd, deretter det samme igjen til du ser bedring.

Heidi skrev:

Har hørt at hvitløk blandet med olje skal hjelpe. Men jeg har nå begynt på tablettkuren og merker bedring allerede, kun etter 2 uker. Til deg kenneth, brukte du disse tablettene? Og hele 2 kurer uten resultat? Hilsen heidi.

Caroline skrev:

Jeg hadde problemer med neglesopp, jeg badet i sommer i saltvann og var mye i sanden, da forsvant min neglesopp. Neglene mine ble helt normale igjen og polert.

Kenneth skrev:

Jeg har brukt mange tusen på dyre tabletter, hjelper ikke.

Jonny 76 skrev:

Lamsil er ikke vert pengene har gått på to kurer men ser like ekkelt ut

Mio skrev:

Hvordan bruker man grønnsåpa da? Smører på med et lag grønnsåpe? Hvilken type grønnsåpe?

Lars skrev:

Jeg har litt neglsopp på tærne selv, men ikke gjort noe med det noen gang. Koster ikke de Lamisil tablettene nesten 2000 da? Lurte litt på å kjøpe de nå. Gir det effekt på deg ?

Petra skrev:

Har akkurat vært hos lege i dag ang. neglesopp og fikk resept på Lamisil. Ville jo vært fint om grønnsåpe skulle hjelpe, men jeg har pleid å sette bena i vann med litt grønnsåpe, så det er vel tvilsomt at det hjelper. Kanskje andre har hatt bedre effekt av det. PETRA

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...

Skjærer

Jeg har også mange skjærer og synes de er kjempefine. Jeg forer dem også med ...

Flekker av blåbær

Jeg sølte blåbærsmoothie på den gule genseren til vennina mi, hva skal jeg g...

Magekatarr

Jeg er 50 år og har slitt periodevis med gastritt siden 20-årene. Jeg har vær...

Tyggegummi i håret

Jeg håper dette funker, jeg skal nemlig prøve....