Neglsopp - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om neglsopp.

Ole skrev:

Jeg drikker ikke mye brus, og spiser heller ikke mer sukkerholdige ting enn andre, så jeg ser heller ingen sammenheng der. I mitt tilfelle kom nok soppen som en følge av dårlig immunforsvar etter cellegiftbehandling for kreftsykdom ( Ifølge hudspesialist). Som behandlig har jeg brukt Jodspiritus. Det kurerer ikke soppen, men fjerner smertene.

Oliver skrev:

Har brukt Nalox også en drøy måned. Ser bedring på en, mest i fargen som har blitt mindre skjærende, og er beredt å holde ut i et par måneder til før jeg feller noen dom. Men hvor mye tar man egentlig på? Lønner det seg å være litt raus, eller skal neglen bare fuktes jevnt over? Og dersom man dusjer i løpet av dagen, tar man da bort virkningen?

Line skrev:

Jeg ser ingen bedring etter en drøy måned med Nalox (kveld) og Vacemecum (morgen). Brukte Nailner i fjor, det hjalp, men soppen kom tilbake i vinter - mye fuktige skistøvler hadde vel skylda. Lurer på å gå over til teatree-oil eller Lamisil nå. Noen erfaringer?

Magne skrev:

Jeg har brukt Nalox i 3 mnd . nå, men ser ingen bedring.

Dama skrev:

Nalox, kjøpes på apotek. Prøv den.

Rita skrev:

Kan det være sånn at hvis man har Candida i kroppen så kan man også få neglesopp? Det tror jeg. Og det er nok veldig mange som har Candida, som ikke vet om det. Søk og les om symptomer. Kanskje man må ta ondet fra den vinkelen.

Olivia skrev:

Jeg har neglsopp og har ikke drukket brus eller andre drikker med sukker på flere år, denne sammenhengen stemmer ikke på meg.

M skrev:

For det første: At du har neglsopp betyr at neglen er gul, tjukk og matt på overflaten (bare så alle vet hva det er snakk om). Altså ganske motbydelig. For det andre er det sjokkerende få som faktisk er klar over hva som er årsaken til neglsopp. Alle tror at dette er en sykdom som man må ha piller til 1000,- kroner pakka for å bli kvitt. Det er bare tull.

Grønnsåpe og vademekum kommer heller ikke til å funke. Her er nemlig fasiten mine damer og herrer. Neglsopp skyldes utelukkende én ting: for høyt inntak av sukkerholdig væske!

Altså hvis du har neglsopp skal jeg vedde på at du drikker mye sukkerholdig brus. Riktig? Dette fordi sukkerholdig væske gjør at du får sukkeret ut i blodet, i motsetning til sukkerholdig mat. Jeg bøtta nedpå med Burn, Cola og Urge og var i ferd med å få dette problemet. Til slutt så jeg at det var en klar sammenheng mellom neglhelsen og inntaket av brus.

Jon skrev:

Har forsøkt teatreeoil, meget effektivt over tid.

Laila skrev:

Har nettopp hørt at tetreolje skal være veldig bra. Noen som har forsøkt det?

Theresa skrev:

Jeg har også neglsopp, og måtte gå til legen. Jeg fikk den dyre kuren, men da jeg kom på apoteket så fant de et alternativt produkt med samme virkemidler, men som koster bare halvparten. Har betalt ca. 600 for en kur på 3 mnd, det er det verdt.

Normann skrev:

Siste nye nå er Nalox som man smører på neglen. Det skal vist være veldig effektivt, og jeg skal på Vitus Apotek og kjøpe en tube i morgen. Koster kr.299,-. Vet ikke om Apotek1 fører den.

Jente24 skrev:

Jeg har mest sannsynlig fått neglsopp. Har hatt det en stund på den ene storetåneglen i ytre kant,men ikke tenkt noe mer over det. Trodde jeg kanskje hadde sparket i noe og fått en skade. Men jeg merker at det ikke forsvinner, det blir heller bare mer og mer. Det er nå spredd seg til den andre siden av neglen også, dvs nesten hele den ene neglen er gul (men ikke ved roten). Ser at jeg også begynner å bli gul i ytre kant av den andre storetåneglen. Jeg har ingen smerter i tærne, og det er ingen misfarging nederst på neglene (ved røttene). Hva gjør jeg da? Ringer legen så fort som fy, eller løper til apoteket og prøver noe reseptfritt? Håper veldig på raskt svar. Jeg vil ikke være redd for å vise frem føttene mine, men nå blir jeg det. Spres dette veldig fort? Jeg studerer i utlandet, og dersom de ikke har noe midler mot dette her, så må jeg vente til jeg er tilbake i Norge om en måneds tid. Hilsen fortvilet jente på 24.

KajArne skrev:

Prøv Lamisil engangskur for fotsopp. Smør inn alle neglene oppå og så godt du kan under. La tørke før du legger deg og ikke vask beina på 3 dager. Soppen blir borte. Ny fin negl gror ut. Har prøvd dette selv og er soppfri.

Neglesopp skrev:

Jeg har brukt nailner nå i over et år, og det startet bra. Etter 13 måneder og jeg håpet at neglen ville vokse ut, så ble neglesoppen for sterk. Soppen vant og er nå gått tilbake. Nesten hele neglen er dekket av sopp. Dette har kostet meg 6 tuber nailner til 298,- som blir 1798,- så ingen hjelp der.

Bente skrev:

Kan informere dere om at den kjempe dyre tablettkuren som går over 3 mnd er veldig billig i Sverige. Bor selv i østfold, var i dag på Nordby Shoppingsenter å kjøpte den etter tips fra legen. Husker ikke helt hva den kostet i Sverige men ca 300 kroner. Det er hvertfall en 1000 lapp å spare på å reise til søtabror å ta ut resepten.

Jimmy 67 skrev:

Til alle dere desperate der ute. Jeg har brukt tea-tre olje og 7% eddik i 1 mnd nå, og har blitt kvitt det, etter 3 års desperasjon. Ene dagen tok jeg 7% eddik (kjøpes i matbutikken) på en fille og dynka tåneglen til den var gjennomvåt både på oversiden og så godt jeg kunne på undersiden. Dette gjorde jeg før jeg la meg og dusja om morgenen. Da kvelden kom gjorde jeg det samme med tea tre olje. I tillegg har jeg tatt fotbad hver 3 dag med en kork eddik og en kork grønnsåpe i. Håper dette virker for dere også.

Marte skrev:

Etter å ha vært plaget av neglsopp i mange år og prøvd alt ser eddik nå ut til å være det eneste som fungerer. Jeg tar på rikelig med eddik på og rundt neglene morgen og kveld. Men det tar tid før ny negl vokser ut.

Huff. skrev:

Sliter med den derrene fotsoppen jeg også. Har bare hatt litt på den ene tåa i mange år, men etter jeg sluttet og svømme sa det bang. Nå er hele storetåa på høyre og påbegynnende på 2 andre soppinfisert. Har ikke gått til lege, selv om jeg burde det. Men, nå skal jeg sette rompa i gir og prøve diverse kjerringråd. Håper dette virker. OBS: Har prøvd Canesten og den har liten- men, virkning.

Ove skrev:

Bruker fortsatt honning. Har også begynt med fotbad i saltvann. Legen min bekrefter bedring. Det tar tid. Men jeg har ikke vært like flink hele tiden.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Atopisk eksem

Etter mange år i villrede og fortvilelse av atopisk eksem, fant jg en god løsn...

Kløe

Det er ikke helt sant, jeg prøvde dette hjemme, men det ble ingen forandring....

Halsbrann

Lovehearts fungerer utmerket mot halsbrann....

Urinsyregikt

Fellesnevneren for mat man med urinsyregikt bør unngå er alt som inneholder pu...

Halsbrann

Etter å ha lest mange av kjerringrådene og i tillegg rådene til Dr. Fedon Lin...