Neglsopp - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om neglsopp.

Bella skrev 10. juni:

Jeg var veldig flink med vademecum en periode. Jeg brukte det både morgen og kveld. Det ble bedre, men ikke bra. Den høye neglen la seg mer inntil tåen. Har sett reklame på TV for en negllakk mot neglsopp. Etter hva jeg har lest her fungerer det ikke kun med negllakk?

Bård skrev 03. juni:

Prøvde også tablettkur for en 5-6 år siden, men nå er vi back in business. Så reklame for ei savle i går, prøver den nå.

Hannah skrev 27. mai:

Har prøvd vademecum lenge, uten at det gv særlig resultat. Bruker nå et middel som heter Nailner, kjøpt på apotek for 298 kr. Den er mot neglsopp. Ser allerede forbedring etter en ukes behandling. Må bare fortsette å behandle, og være tålmodig. Husk du må file ned den soppinfiserte neglen en del før du begynner å behandle, da virker det mye bedre tror jeg. Så må neglen bare få gro seg ut. Canesten er også et tips til de som har fotsopp i tillegg. Neglsopp kommer ofte fra fotsopp som ikke har blitt behandlet.

Smula skrev 05. april:

Jeg har forsøkt tre rundt 3 mnd tablettkur til kr 800,- per stk og det hjelper ikke mer enn grønnsåpe, edikk, grapefruktkjerneekstrakt og alt det andre. Det kommer igjen og igjen. Nå er jeg anbefalt et kosthold fritt for karbo, noen som har forsøkt

Fotpleier skrev 20. mars:

Bruk vademekum på neglene, ved hyppig bruk vil dette hjelpe.

Oddvar skrev 13. januar:

Jeg kan også bekrefte at preparatet Lamisil gjorde at jeg mistet smak sansen for en periode. Ble frarådet av lege om å fortsette med Lamisil og avsluttet derfor. Har også prøvd et annet produkt. Det virker, men tar lang tid. For begge to sitt vedkommende ble jeg fulgt opp med sjekk av lever. Sliter fortsatt med sopp på venstre stor tå negl.

Hugo skrev 29. desember:

Selv om det står på lamisil salven at den ikke virker på neglsopp, så hjelper den veldig mye. Men en må være tolmodig, og den fjerner den ikke helt.

Troll-tåa skrev 25. november:

Jeg har neglsopp på stortåa og lilletåa. Det er kjempestygt og jeg går aldri barfot, men etter at jeg begynte å dynke de infiserte neglene i vademecum, ser jeg at stortåa har blitt litt bedre. Har dynket i et år nå men tror ikke jeg blir kvitt det bare med vademecum. Har veldig lyst til å prøve lamisil.

Kalle skrev 26. oktober:

Jeg begynte med grapefrukt-kjerne olje, smører på hver kveld. Har blitt mye bedre. Holder det nogenlunde i sjakk, men det er ingen kur for å få det helt vekk.

Heidi skrev 12. august:

Hei Kari! Tusen takk for koselig svar og et godt råd :) ser nok ut til at jeg må prøve denne kuren. Hilsen Heidi.

Arne skrev 08. august:

Jeg har ennå ikke hørt om noen som har fjernet neglsoppen med kjerringråd når den først er der. Har selv undersøkt både litteratur o.a etter at jeg begynte med tabletter. Selv har jeg fått for meg alvorlige bivirkninger; smaks sansen forsvant etter 4 uker, og alt jeg putter i munnen smaker foreferdelig og gir meg brekninger. Har tenkt å avbryte kuren, men både hudlege og farmaseut fraråder. Soppen kan bli resitent og vende tilbake. Fortsetter derfor kuren, og har samtidig fått en effektiv slankekur. Håper jo at samksansen skal vende tilbake, noe fagfolkene bekrefter vil komme langsomt etter at kuren er avslutta. Mht. pris; det er nå flere norske apotek som har godkjente erstatningspreparater. De koster ca 340,- for en kur på tre mnd, og ikke rundt 1600,- slik det gjorde før. Uansett, det er ikke alle som mister smaksansen av disse preparatene, men JEG hadde ikke begynt kuren om jeg hadde visst at JEG skulle bli en av de smaksløse.

Kari skrev 08. august:

Hei Heidi! Har lest innlegget ditt og forstår godt at du er fortvilet. Mitt råd er å prøve med en tablettkur som går over 3 mnd samtidig som du bruker en type neglelakk. Men ta kontakt med lege først. Min samboer har hatt akkurat samme problemet, men er i dag soppfri og veldig glad! Lykke til!

Heidi skrev 26. juli:

Hei! Jeg er ei kjempefortvila jente/dame på 41 år. Fikk neglsopp for noen år tilbake på neglen ovenfor lilletåa. Dette var egentlig et mindre problem da det var en liten negl og ganske lite synlig. Men selvfølgelig ikke gøy med neglsopp.

Men i fjor sommer begynte dette å bli et problem da storetåa ble infisert,og i løpet av bare kort tid var hele neglen stygg og misfarget.

Jeg startet fort med å prøve ut forskjellige ting for å få dette fjernet. Har forsøkt alt av kjerringråd, blant annet grønnsåpe og eddik. Gjorde innkjøp først av denne neglsoppoljen som jeg har hørt mye om. Denne smurte jeg på to ganger daglig, en på morgenen og dynket neglene på de to infiserte neglene før jeg la meg, og har sovet med føttene utenfor dyna nå i mange måneder. Dette har bare blitt værre.

Har nå forsøkt absolutt alt, utenom denne dyre tablettkuren som jeg har hørt litt snakk om.

Er det noen det ute et sted som har et godt råd til meg, som virker? Nå har jeg holdt på med disse neglene i ett år. Jeg dusjer hver dag, og tar jevlig fotpleie selv, er nøye og renslig på alle måter. Nå er det sommer og disse to neglene er noe av det styggeste jeg har sett og den lille neglen er høy og stygg, storetåneglen er tykk enkelte steder og mye av den er borte.

Dette ble et langt innlegg, men jeg er så fortvila over dette, det er så stygt og jeg er så lei av alt dette styret til ingenting. Kan noen være så snill å komme med et godt råd til meg? Da hadde jeg blitt glad.

Mvh heidi

Julie skrev 01. april:

Sopp kan ikke behandles med et maikyrsett?

Kalle Navn skrev 15. mars:

Bakteriedrepende effekt skal fjerne soppinfeksjon? Sopp og bakterier er to forskjellige organismer.. Det er feks en grunn til at du IKKE bruker antibiotika (som dreper bakterier) mot sopp... Spørr heller legen din om råd, men generellt behandles neglsopp med en med soppdrepende medikamenter, evt kombinert med en soppdrepende neglelakk.

I alle dager?? skrev 23. november:

Ketchup blandet med sitron - ikke rart det heter kjerringråd.

Erik skrev 20. november:

Hvor lenge må man gå med grønnsåpen?

Anonym skrev 02. april:

Ketchup blandet med sitron er veldig bra:)

Unni skrev 29. mars:

Eddik skal også hjelpe sies det.

Eldre kommentarer: 1 2

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...