Neglsopp - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglsopp.

Kari skrev:

Hei Heidi! Har lest innlegget ditt og forstår godt at du er fortvilet. Mitt råd er å prøve med en tablettkur som går over 3 mnd samtidig som du bruker en type neglelakk. Men ta kontakt med lege først. Min samboer har hatt akkurat samme problemet, men er i dag soppfri og veldig glad! Lykke til!

Heidi skrev:

Hei! Jeg er ei kjempefortvila jente/dame på 41 år. Fikk neglsopp for noen år tilbake på neglen ovenfor lilletåa. Dette var egentlig et mindre problem da det var en liten negl og ganske lite synlig. Men selvfølgelig ikke gøy med neglsopp.

Men i fjor sommer begynte dette å bli et problem da storetåa ble infisert,og i løpet av bare kort tid var hele neglen stygg og misfarget.

Jeg startet fort med å prøve ut forskjellige ting for å få dette fjernet. Har forsøkt alt av kjerringråd, blant annet grønnsåpe og eddik. Gjorde innkjøp først av denne neglsoppoljen som jeg har hørt mye om. Denne smurte jeg på to ganger daglig, en på morgenen og dynket neglene på de to infiserte neglene før jeg la meg, og har sovet med føttene utenfor dyna nå i mange måneder. Dette har bare blitt værre.

Har nå forsøkt absolutt alt, utenom denne dyre tablettkuren som jeg har hørt litt snakk om.

Er det noen det ute et sted som har et godt råd til meg, som virker? Nå har jeg holdt på med disse neglene i ett år. Jeg dusjer hver dag, og tar jevlig fotpleie selv, er nøye og renslig på alle måter. Nå er det sommer og disse to neglene er noe av det styggeste jeg har sett og den lille neglen er høy og stygg, storetåneglen er tykk enkelte steder og mye av den er borte.

Dette ble et langt innlegg, men jeg er så fortvila over dette, det er så stygt og jeg er så lei av alt dette styret til ingenting. Kan noen være så snill å komme med et godt råd til meg? Da hadde jeg blitt glad.

Mvh heidi

Julie skrev:

Sopp kan ikke behandles med et maikyrsett?

Kalle Navn skrev:

Bakteriedrepende effekt skal fjerne soppinfeksjon? Sopp og bakterier er to forskjellige organismer.. Det er feks en grunn til at du IKKE bruker antibiotika (som dreper bakterier) mot sopp... Spørr heller legen din om råd, men generellt behandles neglsopp med en med soppdrepende medikamenter, evt kombinert med en soppdrepende neglelakk.

I alle dager?? skrev:

Ketchup blandet med sitron - ikke rart det heter kjerringråd.

Erik skrev:

Hvor lenge må man gå med grønnsåpen?

Anonym skrev:

Ketchup blandet med sitron er veldig bra:)

Unni skrev:

Eddik skal også hjelpe sies det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Skjærer

Kykkeline skriver at tre over 20m kan forlanges nedhogging i følge norsk lov. K...

Tyggis på klær

Jeg hadde en tyggis i lomma på en bukse, aner ikke hvordan den havnet der. Lomm...

Skjærer

Jeg synes at skjæra er en fin fugl. Jeg blir ikke så plaget, men den spiser op...

Tannpine

Tannpine er av de verste smertene et menneske kan oppleve. Vi alle vet at vi ikk...

Sår som ikke vil gro

Skal man smøre honning på ofte, og skal man smøre på nytt hver morgen?...