Prolaps - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om prolaps.

Alex skrev:

Er 16 år og har fått påvist prolaps. Fysioterapi og kiropraktor er fullstendig bortkastede penger.(300 kroner timen for å bli fortalt at det går fremover når det egentlig ikke gjør det) Fotballkarrieren har gått i dass. Hadde smerter i tre dager etter å ha løpt i ti sekunder for å rekke bussen. Jeg gjør ryggøvelser som ikke har gitt noen resultater. Jeg får vel bare begrense meg til gangfart, ikke bøye meg fremover og ikke sitte i lengre perioder for resten av livet.

Andreas skrev:

Har slitt med denne prolapsen min i 6-7 år nå tenker jeg, klarer ikke helt å finne ut nøyaktig når det startet, men at det har vært en stor plage er helt sikkert. Skal nå ha en operasjon og håper det da vil gi en positiv virkning på mine nåværende problemer.

Chris skrev:

Er det virkelig mulig å bli lam av prolaps? Da er kanskje en operasjon tingen, om det er mulig? Har selv prolaps, og trener 4-5 ganger i uka for å holde det på plass. Og det fungerer faktisk ganske bra. Synd jeg må gjøre dette resten av livet.

Charlie skrev:

Fikk påvist prolaps for 7 år siden hos kiropraktor og fikk vite det at hvis jeg ikke begynte å trene og gå til kiropraktor så var jeg lam innen jeg ble 20 til 22. Jeg går enda, men har gått til kiropraktor siden da. Jeg har fortsatt stærke smærter, men ikke hver dag som jeg hadde før. Jeg klarte så vidt å komme meg opp av senga enkelte dager og måtte ha hjelp. Jeg må forsåvidt det enda også noen ganger, men med kiropraktor 1-2 ganger i uka så slipper jeg det. Så tipset mitt er kiropraktor og rygg/mage øvelser. Det er veldig vondt til å begynne med, men det blir mye bedre etter hvert. Og til Tobkill: Bare søk på rygg øvelser på youtube, så finner du mye.

Torbkill skrev:

Fikk påvist prolaps for over ti år siden. Har holdt det i sjakk ved (tror jeg) normal fysisk aktivitet. Men ligger nå utslått på 2 døgnet etter to lange biletapper på ferien. Intense smerter, går på smertelindrende. Tror trening er stikkordet. Til LMO: Hvor på youtube finner du øvelsene?

LMO skrev:

Ja FrkS, her er nok kiropraktor/fysioterapeut tipset, samt trening av mage/rygg. Fine tips på youtube også.

FrkS skrev:

Må jeg gå til kiroprator? Jeg er livredd kiropraktorer. Har endelig vært til MR etter 3 år med konstant smerter i ryggen, fikk påbevisst prolaps.

Øystein skrev:

Etter å ha hatt muskatnøtt i lommen konstant i 4 døgn, har jeg dessverre like vondt.

Dolly skrev:

Vigtig melding: Dette med den muskat nøtta virker, bare prøv, var deilig å få vekk de intense smertene...juhuuu

Renèe skrev:

Forsøk spikermatte, den svenske spikmattan er helt fantastisk hjelp mot prolaps og en mengde andre ryggproblemer.

Jon skrev:

Har slitt med kontinuerlige smerter i over 6 år pga prolaps i korsryggen l4 l5 området. Ble nektet operasjon pga ung alder. Fysioterapi, ingen hjelp etter 91 behandlinger. Takk for tips.

Odd skrev:

Muskatnøtt i lomma var noe som har vært brukt mot revmatiske smerter og ryggsmerter hos den eldre generasjon. De påstod at nøtta måtte ligge i lomma til den ble misfarget, da skulle man være helbredet.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...