Uønsket hårvekst - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om uønsket hårvekst.

Apen skrev:

Jeg har mye uønsket hår på armene og det er flaut å gå med t-skjorte. Noen som har noen bra råd? Funker Andrea-kremen her også?

P skrev:

Hei, er det noen som har prøvd andrea hårfjerningskrem til ansikt?

Nille skrev:

Her var det mange gode råd, tusen takk. Jeg har gått rundt og følt meg alene om dette problemet, følt meg mislykket, følt meg som en mann egentlig. Jeg har masse uønsket hår, både på overleppe/ hake og mellom brystene og rundt brystvortene. Selvbildet og selvtilliten svekkes i stor del på grunn av dette, og jeg har slitt med det i mange mange år. Da jeg var 11 år sa en gutt til meg at jeg hadde bart, og ja, helt siden den gang har jeg barbert overleppa. Det er helt sykt dumt av meg. Da havnet jeg i den store sorte gryta som det er vanskelig å komme seg ut av. Hårene kommer jo ut dagen etter, enda grovere og mørkere. Og da var det på`n igjen med barbering. Mange av behandlingene krever jo at hårene skal være så og så lange før de kan behandles. Jeg har prøvd mye opp gjennom årene alt fra voks, strøm og laser. Men jeg faller alltid tilbake på barbering. Takk for tips om bruk av tråd, andrea kremen osv. Jeg skal løpe ut av døra nå for å kjøpe. Selv om jeg ikke unner noen av dere uønsket hår, er det litt godt å vite at jeg ikke er alene om dette, så takk.

Voksen dame skrev:

Hvis ikke dette var et kvinneproblem og flaut å snakke om, hadde det kanskje vært forsket litt mer på problemet. Jeg skulle gjerne visst hvordan de fornøyde kunder/pasienter som har stått fram i ukeblader med sine hårproblem og vært strålende fornøyde etter behandling med laser har det i dag. Er de fortsatt fornøyde? Hadde gjerne sett innlegg fra dem her. Jeg fikk tilbake det meste av det jeg hadde betalt, så det tyder på at de er klar over hvor mislykket laserbehandlinger kan være. Det ble nemlig bare verre senere.

Jeg tror det kom av at de brukte en barberhøvel før laserbehandlingen Den fjernet jo både strie hår og det som bare var dun og gjorde alt verre. Hadde jeg turt å gå til advokat eller forbrukerombudet skulle jeg ha krevd erstatning. Nå har jeg begynt med elektrolyse, som er dyrt, litt vondt og ikke minst en langdryg prosess.

Voksen dame skrev:

Jeg er en godt voksen dame som har masse uønsket hår i ansiktet. Jeg har forsøkt alt. Advarer mot laserbehandling hos Klinikk-Oslo hvor de lover permanent fjerning av uønsket hår uansett farge. Dette er løgn og bedrag. Gikk der selv gjennom halvannet år og har nå mer og striere ansiktshår enn tidligere. Jeg hadde først en konsultasjonstime hos ansvarlig lege. Laseren de brukte på meg var en diodelaser med radiofrekvens. Etter halvannet år ga jeg opp da jeg så at det ikke hadde den virkningen jeg var blitt lovet. Hvis jeg hadde hatt mot nok til å stå frem i media ville mange andre sluppet å betale tusenvis av kroner til noen som bare ser profitten i dette.

Mørke lange hår skrev:

Jeg har mørke lamge hår på beina og vil helst fjerne de for godt. Det blir ikke pent å bleike de pga de er for lange. Det er akkurat som en gutt har. Håper noen kan hjelpe. Jeg tåler ikke hårfjerningskrem, barberskum etc grunnet ømfintelig hud.

Hårballen skrev:

Å fjerne hår med tråd blir jo det samme som å nappe ut hårene som med en pinsett eller en epilator. Jeg har brukt epilator på leggene i ca 2-3mnd og er kjempe fornøyd. Jeg har ganske mørke hår og med barberhøvel stakk leggene allerede etter en dag, mens med epilator kan jeg gjerne gå i 2uker av gangen.

Charlotte skrev:

Jeg hadde samme problem som deg da jeg var tenåring. Jeg følte det var det eneste folk så på når jeg snakket med dem. Jeg begynte ganske tidig å bleke hårene med Andrea hårbleking for ansikt, som koster ca 120kr. på vita. De har det på de aller fleste vitabutikker og kanskje på cubus. Det gjør hårene dine tynnere og helt lyse. alle har hår på overleppa, men så lenge de er lyse tenker ikke folk over det, og du vil nok føle deg bedre. Du bleker det enkelt hjemme på badet, og det tar bare 10min. med venting før du er klar til å løpe ut og erobre gutten! Å nappe det er også en mulighet, men hårene blir ikke tynnere av det, og det er en veldig stor jobb, så jeg anbefaler ikke det. Men hvis du har tålmodighet til det kan du jo selvfølgelig gjøre det. Lykke til!

Jente skrev:

Hei, jeg er en jente og jeg har svart hår på overleppa. Jeg får dårlig selvtillit hver dag, og jeg må prøve å skjule det når noen kommer nærmere. Det er ikke bra med hår på overleppa. Jeg er forelska i en gutt, og alle sier at han likte meg før. I August så begynte jeg å nappe, og da fikk jeg bedre kontakt med denne gutten, også mistet jeg kontakten med han når jeg hadde fått mer hår på overleppa. Jeg hadde ikke så mye som som nå, men nå så har jeg masse. Jeg ser ut som en gutt, og jeg tør ikke å bade for da synes det enda mere. Så kan dere vær så snill å prøve å hjelpe meg. Jeg hadde tenkt å gå til helsesøstra på skolen, men jeg tørr ikke. Så jeg lurer på, hvordan fjerner jeg de uten at det kommer opp noe mer? Hjelper det å nappe? Siden jeg vurderer det, men jeg vil ikke ha enda mere hår på overleppa. Så hjelp meg.

Ida skrev:

Jeg er en jente på 12 år som har svarte hår på overleppa. Plages med dette. Selvtilliten synker for hver gang jeg ser meg i speilet. Andre har begynt å legge merke til det. Jeg vil få det bort, men tør ikke si noe til mamma, for hun sier sikkert at jeg ikke trenger det, men det gjør jeg. Jeg trenger hjelp nå. Har dere en måte jeg kan gjøre det på hjemme.

Susanne skrev:

Jeg har også mye hår på kroppen. Litt på ryggen og på magen. Barberer leggene hver 2 dager fordi de vokser så fort. Jeg har også hår på armene og oppover. Jeg plages så mye med det. Redd for å gå til legen. Det er litt flaut å si at jeg har så mye hår. Bruker Andrea jeg også. Den hjelper bra til ansiktet.

25 skrev:

Har og hår på overleppa. Gå til legen. Voksing er også effektivt, men for all del ikke barber. Da blir huden stygg og hårene verre enn de var. Jeg startet med hårfjerningskrem, det svei i huden og den ble veldig sår. Etter 2 år i det marerittet gikk jeg over til å barbere med øyenbrynskniv, da ble huden rød og så irritert ut. Holdt på med dette i 5 år. Barberingen måtte gjøres hver dag. Gikk til legen, fikk ta laser noen ganger, da gikk hårmengden ned og huden ble fin. Nå vokser jeg en gang hver 2-3 uke og er mer fornøyd enn noen sinne. Bruker veet ansiktsvoks, funker bra det.

Timaa skrev:

Det er jo ikke kjærrligråd, men det beste av alt, enn laser også, er å ta det bort med wax. Det må du gjøre kansje en gang i mnd. Med tråd så kommer det opp etter noen dager, og med laser så kan det hende at det kan komme tjukkere. Det beste er å bruke wax.

Anonym skrev:

Alle sier det beste er å fjerne hår fra overleppen med tråd, men hvordan gjør man dette? Kan man gjøre det hjemme?

Berit skrev:

Ved hår napping i ansiktet og eller på kroppen bruker jeg en meget god og varm klut dyppet i glovarmt vann. Dette er supert for da merker jeg ikke så mye når jeg napper hår i ansiktet og overleppen.

Karianne skrev:

Hei jeg er en jente på 17 år og sliter med hår på overleppen som er mørke. Jeg tar det bort men det er så stygt når det kommer tilbeke og uansett er det svarte prikker etter jeg har tatt det vekk med barberhøvel. Hva er bleknings krem? Er det sånn man smører på og hårene detter av? Hva skal jeg kjøpe? Jeg må ha noe som fungerer. Jeg er så sliten av å tenke på bart. Jeg har prøvd andrea krem og voks. Det er bare vondt.

Mona skrev:

Det som sjelden kommer frem er at hårveksten som kommer på de underligste steder og grove tykke hår kan komme av at kjøtt og fisk som har blitt sprøytet, frukt etc. altså varer som blir sprøytet for å vokse raskere og bli store flotte som vi kjøper. Dermed får i oss midler vi ikke hadde regnet med - kraft som skaper grobunn for hårvekst. Smør overleppe, hake med barberskum barber vekk og smør inn med olje - gjerne med en duft du liker. Laser og dyre metoder skaper brannmerker og tom lommebok. På leggene går det fint med kaldvoks som kan rives av. Smør deg med olje etterpå, men også her er barbering best med oljeinsmøring etterpå. Synd at vi i Norden er så plaget og dette er noe som ikke blir sett på som alvorlig nok - hos dem som ikke plages selv.

HB skrev:

Hei, jeg har uønsket hårvekst på overleppene og en del på haka. Man føler seg ikke akkurat så jentete akkurat. Jeg mener at NAV burde dekket en del av behandling for oss som sliter med dette. Selvbildet blir ikke akkurat på topp av slikt. Men slik tråd behandling, hvem utfører dette?

Kjipt skrev:

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har brukt voks og barbert overleppa. Jeg er så forvirra fordi det er utrolig flaut å vise ansiktet på skolen. Når folk snakker til meg, prøver jeg enten å stikke eller å ikke vise overleppa. Jeg trodde at ingen i Norge hadde det samme problemet. Men jeg tok feil. Jeg trenger råd.

Kathrine skrev:

Noen som vet av en bra salong i Trondheim hvor de utfører treading?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...