Uønsket hårvekst - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om uønsket hårvekst.

Voks skrev 27. mai:

Takk :)

Voks skrev 26. mai:

Får man kjøpt voks på H&M?

Lisa skrev 19. mai:

Til Sara, evt. andre. Jeg ser du skrev du hadde prøvd en tyrkisk metode for fjerning av hår i ansiktet. Hvordan blir da håret når det vokser ut igjen, og hvor ofte må du gjøre det? Hva er prisen?

Til Kine skrev 16. mai:

Vi ble skapt med litt hår på kroppen og det er naturlig, bare fokuset på å fjerne det som har endret seg drastisk det siste århundre her, hårene har en fusnksjon. Liker ikke å ha hår på legger, armhuler osv heller, men det er kun fordi jeg vet det er lite akseptert i samfunnet ellers, da man vil bli uthengt om man ikke gjør det, og det er i grunn litt synd.

Mona skrev 08. mai:

Jeg har tenkt å prøve Andrea blekning på overleppen men er ganske redd for at resultatet ikke blir som jeg ønsker. Blir hårene så lyse at det ikke ser ut som en bart lenger eller er lysfargen veldig glinsete og veldig tydelig?

Kine skrev 24. april:

Mitt største hat, er at det vokser hår hvor det ikke skal vokse hår. Spesielt for meg som er jente. Det er ikke noe særlig når det vokser mørke hår på fingrene mine, tips eller?

Tålmodigheten skrev 23. april:

Mine ansiktshår er såpass grove at det ikke hjelper å bleke. Jeg napper, men det tar tid hver dag og porene blir ofte betent. Noen som har tips for å motvirke dette? Har prøvd elektrolyse (enig at det ikke er et kjerringråd, men man prøver jo "alt"), men jeg fikk arr av det, altså et nytt kosmetisk problem. Om dere gjør dette, be om gullnåler, de skal være bedre. Men hva med laser? Stoler faktsik ikke på de som selger tjenesten, må høre noen erfaringer. Ellers har jeg hørt at voksing faktisk hemmer vekst på lang sikt. Men jeg har ikke gjort det lenge nok til å kunne dele noen erfaringer.

Mia skrev 22. april:

Jeg pleier å bruke andrea blekingskrem og det fungerer veldig bra. Den koster 100 kr på vita.

Pris? skrev 26. mars:

Jeg har prøvd Napping, voksing, tråd, barbering (hehe). Kunne godt tenke meg å prøve med laser for å få det helt bort. Det er en plage. Føler meg som en mann på mine dårlige dager. Er det noen som vet hva slikt koster? Å hvor mange behandlinger man må ha. Dette blir jo ikke kjerringråd sånn sett da, men bare lurer?

Best? skrev 29. februar:

Jeg er ganske forvirra. Mange sier det er best å bruke Andrea, men andre sier at det er best å vokse hele tingen vekk?! Jeg vil få hår fra overleppa vekk, og vil helst unngå å få det tykkere eller få det flere steder i ansiktet. Hva kan dere anbefale?

Andrea blekekrem for ansikt skrev 13. februar:

Selger det på Glassmagasinet og Sten og Strøm i Oslo. Mener jeg har sett det på Vita også. Bruker den selv og fungerer veldig bra for meg. Synes hårene blir tynnere når de vokser ut, i motsetning til napping da kommer de bare ut tykkere.

123 skrev 21. januar:

Jeg har fått et problem med mine dunhår på overleppen. Noen har blitt veldig mørke, så jeg startet å nappe bort det verste. Vil gjøre "barten" litt mindre synlig, helst fjerne hele greia... Men har lyst til å prøve en slik hår-bekningskrem. Hvor kan man få tak i det da?

Sara skrev 02. januar:

Jeg har prøvd den hår-blekings kremen Andrea, den synes jeg ikke var noe særlig. Også er det jo egentlig å få fjernet håret helt vekk, jeg hater uønsket hår, det er så skjemmende! Men av alt jeg har prøvd (og det er ganske så mye), for å fjerne uønska hår i ansiktet, synes jeg bare at det hjelper å fjerna med tråd. Det er en Tyrkisk metode, de fjerner med tråd (har en spesiell teknikk). Dette utfører de faktisk i mange salonger her i Norge også. Prøv det, det er fantastisk!:)

Anne skrev 21. november:

Jeg må si at dette var lurt, bleker man håret så synes det jo ikke så bra, men det uønskede håret er jo der ennå.

Trine skrev 13. november:

Prøv en hår-blekings krem som heter Andrea. Fås kjøpt på Vita. Det er en blå pakning. Den er spesielt beregnet på bleking av hår i ansiktet. Fungerer kjempebra! :)

Evy skrev 02. juni:

Har alt for store hårproblemer i ansiktet. Orker ikke å prøve en gang.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...