Uønsket hårvekst - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om uønsket hårvekst.

CN skrev:

Hvis du bruker wax vil hårene bli tynnere og lysere etterhvert, og det gjelder for hele kroppen. Man får kjøpt wax strips som er laget spesielt for fjerning av uønsket hårvekst i ansiktet. Hot wax er jo et alternativ men det kan bli mye gris.

Anne Britt skrev:

Er veldig fornøyd med treading (tråd), det er en kjent metode i Asia. Etter hver behandling tar det lengre tid før hårene vokser ut igjen. Jeg betaler 400 kr for hele ansiktet inkludert forming av øyenbryn. Kan anbefales.

Voks skrev:

Takk :)

Voks skrev:

Får man kjøpt voks på H&M?

Lisa skrev:

Til Sara, evt. andre. Jeg ser du skrev du hadde prøvd en tyrkisk metode for fjerning av hår i ansiktet. Hvordan blir da håret når det vokser ut igjen, og hvor ofte må du gjøre det? Hva er prisen?

Til Kine skrev:

Vi ble skapt med litt hår på kroppen og det er naturlig, bare fokuset på å fjerne det som har endret seg drastisk det siste århundre her, hårene har en fusnksjon. Liker ikke å ha hår på legger, armhuler osv heller, men det er kun fordi jeg vet det er lite akseptert i samfunnet ellers, da man vil bli uthengt om man ikke gjør det, og det er i grunn litt synd.

Mona skrev:

Jeg har tenkt å prøve Andrea blekning på overleppen men er ganske redd for at resultatet ikke blir som jeg ønsker. Blir hårene så lyse at det ikke ser ut som en bart lenger eller er lysfargen veldig glinsete og veldig tydelig?

Kine skrev:

Mitt største hat, er at det vokser hår hvor det ikke skal vokse hår. Spesielt for meg som er jente. Det er ikke noe særlig når det vokser mørke hår på fingrene mine, tips eller?

Tålmodigheten skrev:

Mine ansiktshår er såpass grove at det ikke hjelper å bleke. Jeg napper, men det tar tid hver dag og porene blir ofte betent. Noen som har tips for å motvirke dette? Har prøvd elektrolyse (enig at det ikke er et kjerringråd, men man prøver jo "alt"), men jeg fikk arr av det, altså et nytt kosmetisk problem. Om dere gjør dette, be om gullnåler, de skal være bedre. Men hva med laser? Stoler faktsik ikke på de som selger tjenesten, må høre noen erfaringer. Ellers har jeg hørt at voksing faktisk hemmer vekst på lang sikt. Men jeg har ikke gjort det lenge nok til å kunne dele noen erfaringer.

Mia skrev:

Jeg pleier å bruke andrea blekingskrem og det fungerer veldig bra. Den koster 100 kr på vita.

Pris? skrev:

Jeg har prøvd Napping, voksing, tråd, barbering (hehe). Kunne godt tenke meg å prøve med laser for å få det helt bort. Det er en plage. Føler meg som en mann på mine dårlige dager. Er det noen som vet hva slikt koster? Å hvor mange behandlinger man må ha. Dette blir jo ikke kjerringråd sånn sett da, men bare lurer?

Best? skrev:

Jeg er ganske forvirra. Mange sier det er best å bruke Andrea, men andre sier at det er best å vokse hele tingen vekk?! Jeg vil få hår fra overleppa vekk, og vil helst unngå å få det tykkere eller få det flere steder i ansiktet. Hva kan dere anbefale?

Andrea blekekrem for ansikt skrev:

Selger det på Glassmagasinet og Sten og Strøm i Oslo. Mener jeg har sett det på Vita også. Bruker den selv og fungerer veldig bra for meg. Synes hårene blir tynnere når de vokser ut, i motsetning til napping da kommer de bare ut tykkere.

123 skrev:

Jeg har fått et problem med mine dunhår på overleppen. Noen har blitt veldig mørke, så jeg startet å nappe bort det verste. Vil gjøre "barten" litt mindre synlig, helst fjerne hele greia... Men har lyst til å prøve en slik hår-bekningskrem. Hvor kan man få tak i det da?

Sara skrev:

Jeg har prøvd den hår-blekings kremen Andrea, den synes jeg ikke var noe særlig. Også er det jo egentlig å få fjernet håret helt vekk, jeg hater uønsket hår, det er så skjemmende! Men av alt jeg har prøvd (og det er ganske så mye), for å fjerne uønska hår i ansiktet, synes jeg bare at det hjelper å fjerna med tråd. Det er en Tyrkisk metode, de fjerner med tråd (har en spesiell teknikk). Dette utfører de faktisk i mange salonger her i Norge også. Prøv det, det er fantastisk!:)

Anne skrev:

Jeg må si at dette var lurt, bleker man håret så synes det jo ikke så bra, men det uønskede håret er jo der ennå.

Trine skrev:

Prøv en hår-blekings krem som heter Andrea. Fås kjøpt på Vita. Det er en blå pakning. Den er spesielt beregnet på bleking av hår i ansiktet. Fungerer kjempebra! :)

Evy skrev:

Har alt for store hårproblemer i ansiktet. Orker ikke å prøve en gang.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....