Uønsket hårvekst - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om uønsket hårvekst.

Meg skrev 21. mars:

Jeg har uønsket hår i ansiktet. Er det noen som vet om noen gode kjærringråd for det. Fint om det skrives punkt for punkt eller noe og ikke en hel side om det :)

J16 skrev 16. mars:

Jeg prøvde litt hydrogenperoksid på magen. Da vasket jeg det vekk etter bare 1 min, for jeg så at huden min hadde bleknet veldig mye. Huden min ble jo normal igjen rett etter vasken, men har ikke turt å prøvd igjen å hatt det på lengre, tilfelle jeg får en blek stripe på magen. Eller, er det noen som vet om det ikke er farlig å ha det på lengre? Hadde det rett på huden, skulle jeg blandet det ut på noen måte med vann?

Kine skrev 09. mars:

Jeg er 13 år, og syns jeg har bart. Jeg syns ikka kkurat at jeg har mørke hår på overleppa, men noen av guttene sier at jeg har bart. Det er veldig falut, jeg syns jeg har det selv, og jeg pleier å fjerne det noen ganger, men da kommer det bare tilbake igjen litt stivere og det er veldig plagsomt. Jeg hater det. Jeg er ganske høy og har kommet i puberteten. En annen i klassen min er like høy som meg og nesten alle sier at hun har bart osv. (Da sier de sikkert sånt om meg også) Jeg har veldig lyst til å få fjernet det med en gang. Tips?

Dundama skrev 27. februar:

Det eneste jeg synes funker for meg er voksing. På kroppen da, i ansiktet napper jeg. Da jeg begynte å vokse, tok jeg armene, leggene, og sånne problemområder. Det gjorde veldig vondt første og andre gangen, men jeg ble skikkelig fornøyd, og nå er jeg vant til å vokse, og nå gjør det ikke vondt heller. Kan til og med gå uvokset en stund, siden hårene blir tynne og nesten usynlige når de vokser tilbake. Hurra for voks! Bruker Veet hårvoks strips (blå pakke). De er best :) ikke no søl, bare voks og kast rett i søpla. Hvis du er lur kan du til og me bruke samme strips 2 ganger!

J16 skrev 25. februar:

Hei, jeg er en jente på 16 år som lurer på en ting. Har en mørk veiviser på magen som jeg ikke liker, å har nå kjøpt en flaske med hydrogenperoksid 3%. Skal dette påføres rett på huden? Bør det påføres med en bommullsdått eller noe lignende.? Håper på svar så fort som mulig.

SM skrev 11. februar:

Anbefaler treading av en som kan dette, mange som kan men siden det er forskjellige måter å gjøre det på, er enkelte flinkere enn andre og det gjør mindre vondt og varer lenger. Anbefaler å få det gjort på House of Beauty. Veldig flink dame der.

Tina skrev 28. januar:

Jeg tok behandling hos en kjempe flink hudterapeut i Oslo. Det kostet 2000 for fire behandlinger, og det var jammen meg de best brukte pengene jeg har brukt. Koster jo litt tid og penger å drive å fjerne hårene med voks barbering eller bleking også da.

Bea skrev 31. desember:

Å fjerne hår med tråd er en super metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter det jeg vet brukes vanlig sytråd. Hvis du søker på "threading" på You Tube, kan du se hvordan det blir gjort. Jeg fjerner hår hver tredje uke og betaler en hundrings hver gang. Får ordnet øyebryn i samme slengen. Jeg er kjempefornøyd.

Hanne skrev 30. desember:

Til Miiia: Jeg er ikke sikker på om hun kjøper tråd selv, de pleier å gjøre det hos forskjellige skjønnhetssalonger. Men det er mulig du finner noe slikt på nettbutikken yves-rocher.no

Miiiiiia skrev 30. desember:

Til anne britt: Hvor er det du kjøper tråd (treading)?

Cecci skrev 28. desember:

Det var en som skrev at man fikk kjøpt andrea blekingskrem på vita. Men det finnes mange vita i Oslo, hvor er det du mener? Jeg har ikke noen problemer med hårvekst i ansiktet eller noesånt. Men jeg vil få håret på leggene, under armene, og underlivet til å vokse ut saktere. Det er så slitsomt å barbere hele tiden syns jeg. Funker andre blekingskrem for det?

14 åring skrev 28. desember:

Jeg er en jente på 14 år og jeg har mørkt hår og veldig lys hud så det synes så godt. Jeg har kjøpt voks greier fra H&M for beina ol. og har kjøpt epilator og kjøpt voks strips (VEET) også fra H&M men jeg tørr ikke å prøve noen av metodene. Er så redd for å få dårlig resultat og er redd for infeksjon og at det skal gjøre veldig vondt. Hva skal jeg gjøre? Hvilken metode anbefaler dere andre? vær så snill, trenger hjelp så fort som mulig takk på forhånd

Hvordan fjerner man hår fra overlepper? skrev 22. november:

Jeg har problemer med å fjerne håret fra overlepper? Hvordan fjerner man det med tråd? Noen tips? Kanskje en video også?

Hjelpen er på vei skrev 13. november:

Hei! Jeg skulle bare si at jeg har leste så utrolig mange innlegg om hvordan man fjerner hår/gjør de mindre synlig og slikt. Hvis man skal ha det billig og de blir lyse så funket i hvert fall Hydrogenperoksid, man får det på apoteket for rundt 80 kr. Masse i en flaske så man kan ha den i flere år lissom, jeg har brukt den selv. Er fornøyd men for mine hår så holder det å la den sitte i 5-6 min, man må se etter så den ikke blir for lys. Min er litt for lys, så man ser den litt, men det er bedre å la en lys bart enn en mørk bart, syns jeg da;) Håper jeg sa noe fornuftig, som kan hjelpe.

CS skrev 11. oktober:

Har du hår på overleppa, napp dem. Det er veldig vondt første gang, men du blir vant til det.

Flau skrev 29. september:

Hei, jeg har et nokså uvanlig spørsmål. Etter at jeg var gravid,har jeg fått en ganske sjenerede "veiviser". begynte å nappe først,men etter hvert ble det så mye og stivt hår at jeg endte opp med å barbere (ikke det smarteste kanskje??) voksing og hårkremer funker ikke. Jeg kan aldri gå i bikini og slikt. Noen som har noen råd? (har ikke råd til elektrolyse)

Inger skrev 22. september:

Nei ikke enig med å fjerne hår med epil, det gjør vondt. Men det beste å fjerne hår i ansiktet er med TRÅD. Det gjør jeg bestandig i Beauty salong og er veldig fornøyd med denne behandlingen.

CN skrev 14. august:

Selv er jeg ikke plaget med uønsket hårvekst i ansiktet, men til armer og ben har jeg gått til innkjøp av epilator, det er en hårfjerningsmaskin som napper ut hårene. Det gjør vondt første gangen, og man kan få litt røde prikker før huden blir vant til behandlingen. Men resultatet er fantastisk og silkemykt, og epilatoren er mye snillere med huden enn hva barberhøvlen er. Siden hårene er i ulike vekstfaser, vil det alltid komme opp hår, men etterhvert som man epilerer blir disse hårene færre og færre og så lys at de nesten ikke synes. I begynnelsen bør man gå over ca en gang i uken, men etterhvert som huden blir vant til behandlingen, og fordi det kommer opp så lite hår i gangen, trenger man ikke gjøre det så ofte og behandligen vil ikke gjøre særlig vondt heller.

Jeg kjøpte min epilator på nettet for 1 år siden. For 800kr får du en ganske grei en, og det tjener du fort inn med tanke på hvor dyrt det er for barbersaker. Jeg er kjempefornøyd! Har waxet en del både med strips og hot wax, men det blir mye styr og gris. Epilatoren plugger jeg bare i veggen og på på 3 minutter er jeg ferdig :) Ikke akkurat kjerringråd, men det er vel bare å innse at hårene kommer til å vokse uansett hva man gjør.

CN skrev 14. august:

Hvis du bruker wax vil hårene bli tynnere og lysere etterhvert, og det gjelder for hele kroppen. Man får kjøpt wax strips som er laget spesielt for fjerning av uønsket hårvekst i ansiktet. Hot wax er jo et alternativ men det kan bli mye gris.

Anne Britt skrev 17. juni:

Er veldig fornøyd med treading (tråd), det er en kjent metode i Asia. Etter hver behandling tar det lengre tid før hårene vokser ut igjen. Jeg betaler 400 kr for hele ansiktet inkludert forming av øyenbryn. Kan anbefales.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...