Uønsket hårvekst - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om uønsket hårvekst.

Dritt lei hår skrev:

Jeg har uønsket hårvekst på magen og ryggen. Dette er ganske kjipt ettersom jeg vil bade med venner og sånt om sommeren. Jeg får ikke gjort dette, fordi hårene er nokså mørke. Jeg vil heller ikke ta laser, det er for dyrt, tar lang tid mellom hver behandling og er ikke garantert at det funker. Er det noen som kan jelpe meg om hva jeg burde gjøre? Burde jeg dra til sånn vokse dame og få det vokset?

Nina skrev:

Hjelp, jeg har skjegg i ansiktet, må barbere meg hver dag, noen som kan hjelpe meg?

25 skrev:

Med laserbehandling forsvinner det håret som er i vekstfase da, så det må til noen behandlinger for å få bort alt. Laser har best effekt på lys hud med mørke hår, men jeg er ikke spesielt lys i huden, og det har fungert på meg.

Kine skrev:

Jeg har masse hår i ansiktet, må barbere meg hver dag, men føler at folk ser det for det. Er det noen som kan hjelpe meg her? Hva med laserbehandling? funker det, forsvinner alt håret da? Jeg er asiatisk, så jeg har svart hår, og det er ikke bare til å bleke det heller.

25 skrev:

Hei, jeg gikk til legen min og fortalte om mitt problem med hår på overleppen. Etter en stund fikk jeg innkallelse fra hudpoliklinikken ved SUS. Der har jeg vært 2 ganger til nå å fjernet hår med laser. Problemet har bedret seg veldig. Behandlingen tar max 5 min og koster ca 350 kr pr. gang. (Husker ikke prisen akkurat) Jeg får det delvis dekket av staten, egentlig koster behandlingen mye mer. Så hvis du også har uønsket hår i ansiktet er mitt råd er å gå til legen.

Meg skrev:

Jeg har uønsket hår i ansiktet. Er det noen som vet om noen gode kjærringråd for det. Fint om det skrives punkt for punkt eller noe og ikke en hel side om det :)

J16 skrev:

Jeg prøvde litt hydrogenperoksid på magen. Da vasket jeg det vekk etter bare 1 min, for jeg så at huden min hadde bleknet veldig mye. Huden min ble jo normal igjen rett etter vasken, men har ikke turt å prøvd igjen å hatt det på lengre, tilfelle jeg får en blek stripe på magen. Eller, er det noen som vet om det ikke er farlig å ha det på lengre? Hadde det rett på huden, skulle jeg blandet det ut på noen måte med vann?

Kine skrev:

Jeg er 13 år, og syns jeg har bart. Jeg syns ikka kkurat at jeg har mørke hår på overleppa, men noen av guttene sier at jeg har bart. Det er veldig falut, jeg syns jeg har det selv, og jeg pleier å fjerne det noen ganger, men da kommer det bare tilbake igjen litt stivere og det er veldig plagsomt. Jeg hater det. Jeg er ganske høy og har kommet i puberteten. En annen i klassen min er like høy som meg og nesten alle sier at hun har bart osv. (Da sier de sikkert sånt om meg også) Jeg har veldig lyst til å få fjernet det med en gang. Tips?

Dundama skrev:

Det eneste jeg synes funker for meg er voksing. På kroppen da, i ansiktet napper jeg. Da jeg begynte å vokse, tok jeg armene, leggene, og sånne problemområder. Det gjorde veldig vondt første og andre gangen, men jeg ble skikkelig fornøyd, og nå er jeg vant til å vokse, og nå gjør det ikke vondt heller. Kan til og med gå uvokset en stund, siden hårene blir tynne og nesten usynlige når de vokser tilbake. Hurra for voks! Bruker Veet hårvoks strips (blå pakke). De er best :) ikke no søl, bare voks og kast rett i søpla. Hvis du er lur kan du til og me bruke samme strips 2 ganger!

J16 skrev:

Hei, jeg er en jente på 16 år som lurer på en ting. Har en mørk veiviser på magen som jeg ikke liker, å har nå kjøpt en flaske med hydrogenperoksid 3%. Skal dette påføres rett på huden? Bør det påføres med en bommullsdått eller noe lignende.? Håper på svar så fort som mulig.

SM skrev:

Anbefaler treading av en som kan dette, mange som kan men siden det er forskjellige måter å gjøre det på, er enkelte flinkere enn andre og det gjør mindre vondt og varer lenger. Anbefaler å få det gjort på House of Beauty. Veldig flink dame der.

Tina skrev:

Jeg tok behandling hos en kjempe flink hudterapeut i Oslo. Det kostet 2000 for fire behandlinger, og det var jammen meg de best brukte pengene jeg har brukt. Koster jo litt tid og penger å drive å fjerne hårene med voks barbering eller bleking også da.

Bea skrev:

Å fjerne hår med tråd er en super metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter det jeg vet brukes vanlig sytråd. Hvis du søker på "threading" på You Tube, kan du se hvordan det blir gjort. Jeg fjerner hår hver tredje uke og betaler en hundrings hver gang. Får ordnet øyebryn i samme slengen. Jeg er kjempefornøyd.

Hanne skrev:

Til Miiia: Jeg er ikke sikker på om hun kjøper tråd selv, de pleier å gjøre det hos forskjellige skjønnhetssalonger. Men det er mulig du finner noe slikt på nettbutikken yves-rocher.no

Miiiiiia skrev:

Til anne britt: Hvor er det du kjøper tråd (treading)?

Cecci skrev:

Det var en som skrev at man fikk kjøpt andrea blekingskrem på vita. Men det finnes mange vita i Oslo, hvor er det du mener? Jeg har ikke noen problemer med hårvekst i ansiktet eller noesånt. Men jeg vil få håret på leggene, under armene, og underlivet til å vokse ut saktere. Det er så slitsomt å barbere hele tiden syns jeg. Funker andre blekingskrem for det?

14 åring skrev:

Jeg er en jente på 14 år og jeg har mørkt hår og veldig lys hud så det synes så godt. Jeg har kjøpt voks greier fra H&M for beina ol. og har kjøpt epilator og kjøpt voks strips (VEET) også fra H&M men jeg tørr ikke å prøve noen av metodene. Er så redd for å få dårlig resultat og er redd for infeksjon og at det skal gjøre veldig vondt. Hva skal jeg gjøre? Hvilken metode anbefaler dere andre? vær så snill, trenger hjelp så fort som mulig takk på forhånd

Hvordan fjerner man hår fra overlepper? skrev:

Jeg har problemer med å fjerne håret fra overlepper? Hvordan fjerner man det med tråd? Noen tips? Kanskje en video også?

Hjelpen er på vei skrev:

Hei! Jeg skulle bare si at jeg har leste så utrolig mange innlegg om hvordan man fjerner hår/gjør de mindre synlig og slikt. Hvis man skal ha det billig og de blir lyse så funket i hvert fall Hydrogenperoksid, man får det på apoteket for rundt 80 kr. Masse i en flaske så man kan ha den i flere år lissom, jeg har brukt den selv. Er fornøyd men for mine hår så holder det å la den sitte i 5-6 min, man må se etter så den ikke blir for lys. Min er litt for lys, så man ser den litt, men det er bedre å la en lys bart enn en mørk bart, syns jeg da;) Håper jeg sa noe fornuftig, som kan hjelpe.

CS skrev:

Har du hår på overleppa, napp dem. Det er veldig vondt første gang, men du blir vant til det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...