Blemmer på tunga - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om blemmer på tunga.

Bodil skrev:

Det som funker i tillegg til sukker er om du presser ut en lime og rører ut litt honning i den pressede lime juicen. Drikk det og prøv å holde det på tungen så lenge du klarer. Begge funker fint.

Chathrine skrev:

Det funker ikke. Det gjør så vondt og tunga mi er proppa med det.

Martine skrev:

Det funket med en gang ,men så ble det like vondt.

Jostein skrev:

Jeg tok sukkerbit på, og den gikk vekk, men 5 minutter senere kom den tilbake.

Martti skrev:

Oralmedic gjorde susen. Smaker, lukter og svir noe inni granskauen, men etter en liten stund er 98% av smertene borte og man kan spise, drikke osv. Det kan kjøpes på Vitus apoteker for de som lurer.

Marius skrev:

Skyll med molkosan. Det funker som bare det. Det fåes kjøpt på helsekostbutikker. Det er fryktelig surt, men fjerner blemmene iløpet av 24 timer.

Mia skrev:

Det gjorde det mye vondere når jeg tok sukker på. Jeg hadde ikke sukkerbit da men sukker er sukker. Jeg har et hovent sår i midten under tunga som svulmer opp hver gang jeg spiser og drikker noe syrlig etc. Jeg har dentinox NAF og den hjelper litt. Det var igjen en rest etter jeg brukte den på min datter da hun var baby og hadde vondt i tannkjøttet sitt. Men jeg skulle aldri tatt sukker på.

Gro skrev:

En sukkerbit og blemmene var fullstendig borte.

Hmm skrev:

Dynk en Q-tip i pyrisept og gni det godt inn på såret/blemmen. Funket som bare det til meg.

Berit BIBBI skrev:

Jeg er 70 år og har hatt dette problemet med sår i munnhhuen og på tunga. Jeg ble uføretrygdet.

Vitamina skrev:

Jeg gikk med vond og sår tunge i 3 måneder. Endelig oppsøkte jeg fastlegen. Han tok div blodprøver og det viste seg at jeg lå veldig lavt på B12-vitamin 147. Fikk B-sprøyter en gang i uken i 3 uker. Nå er tunga som ny. Må sjekke verdiene framover, men da vet jeg hva det kan være hvis den tunga blir like vond igjen.

Carina skrev:

Min kjære har fått sånne små vonde blemmer på tungen, men han småblør også litt hvis han lager sånn spiss tunge. Funker det med sukkerbit der også?

RA skrev:

Jeg har en blemme/kvise på siden av tungen min. Det er hovent og gjør vondt. Prøvd med løssukker nå, men det ble ikke noe bedre. Noen andre tips? Hva kan det være? Og hvor lenge skal man vente før man evt går til lege?

Mariann skrev:

Jeg sliter veldig med kvitsår på tuppen under tungen og bak tennene nedi og over tennene oppi munnen. Jeg lurer på om noen har noe forslag til hva jeg kan prøve for å få de bort. Det er veldig vondt, klarer nesten ikke å pusse tennene, snakke eller spise.

Jeanette skrev:

Har en liten jente som har masse kvite små blemmer på spissen av tungen og litt bakover, hun har veldig vondt. Kan jeg gi henne vanlig strø sukker og?

Lk skrev:

Det er ikke noe gøy med 6 blemmer på tungespissen når man har en helt ny klarinett som skal spilles inn.

Merkan skrev:

Snus hjelper! Du må passe på at snusen kommer direkte i kontakt med blemmen. Prøv litt general løs

Hilde skrev:

Hei, jeg har ei blemme som er litt mørkere i fargen enn de smaksløkene som skal være det. Det er vondt å svelge. Hva gjør jeg med det?

Finn Jackob skrev:

Jeg er og har vært svræt plaget av blemmer i munn og på tungen. Denne helgen har jeg forsøkt noe som lindrer veldig. Forever Alovera 100%, denne geleen er beregnet til hud, men er giftfri og kan spises fordi den er ren. Jeg prøvede den med sterk skepsis men den virket.

Først tok jeg den i munnen, det sved der blemmene var en stund - så roet det seg ned. Hurra, for jeg har sterke smerter pga blemmene. Ettersom blemmene og sårene er i fuktig miljø, tar det tid for sårene å gro. Jeg må derfor bruke geleen hyppig. Det fine med den er at den ikke spyttes ut etter på, men svleges. Kroppen har bare godt av det. Ikke kjemisk, men mer organisk rett og slett. Tips mens man venter og mye bedre enn sukker. Mitt tannkjøtt bare klør av sukker.

HA skrev:

Daglig inntak av longo vital hjelper mot kraftige utbrudd.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...

Urolige bein

Jeg har kjøpt noe som heter perozin, everyday pain reliever på helsekosten. De...

Kattepiss

Fotballsko med kattepiss lukt. Det er dessverre fotballskoene i kunstskinn som l...